FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.854.351
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja stavio da 'spanjol ne daje gol. 1.7 koef. Znaju ovi zasto je toliki...

http://www.youtube.com/watch?v=8EoukRWQ-ec
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne volim kritizirat xavija, ali danas je gubio podosta lopti, a i obrana je radila greške u dodavanjima s dugim pasovima.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Koja odbrana, ona 3 igrača?

Mes que un Club! FCBarcelona!
15 godina
FC Barcelona
Guardiola: "Espanyol je odigrao odličnu utakmicu. Liga još uvijek nije gotova. Neće biti lako, ali nastavit ćemo se truditi. Ruka Espanyola? Da, bilo je igranja rukom, ali mi to ne možemo kontrolirati. Morate preći preko toga. Moramo pronaći još neka rješenja i dodatno unaprijediti igru."

Gospodin i u pobjedi i u porazu.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ali najsmješnije mi je vidjet kad se živcira i sekira, i kad gol padne on s nešto dere onuda. {#}

Mes que un Club! FCBarcelona!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovom ste slikom vi nas provocirali.

Sve se vraca, sve se placa..

;) ;)
17 godina
Re: FC Barcelona
Zuja007 kaže...

Šta oćeš sad ti? Nije ti dosta što je Barca naguzila Real 3-1?

Come to the dark side, we have cookies.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dosta mi je sta je Barcelona odigrala nerijeseno sa Espanyolom.

14 godina
neaktivan
Tak je, navijaci Reala se ovih dana (godina) moraju zadovoljit malim stvarima...
14 godina
neaktivan
Zuja007 kaže...

Mislim da ćeš ti sebi svršit u usta od sreče dok Real pobjedi Barcu..fakat vas ne kužim ko neka djeca ste..samo pikate jedni druge bez razloga...pogotovo vi Realovci..malo, malo ste u ovoj temi s nekim pametnim komentarom.

Kolega ti je postom iznad mojeg sve rekao...

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 15:38 (Đapa club).
15 godina
FC Barcelona
Znate što mi je najsmješnije od svega? prije 2 dana Real igra svoju utakmicu i pobijedi,i nitko ni riječi ne napiše u njihovoj temi,a danas prvociraju ovdje i slave u onoj temi,koji teški kompleksi! Oni uopće ne navijaju za Real,samo ih Barca brine.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kad je dodjela?

15 godina
VirtUoso kaže...

Kad je dodjela?

u 19.00h,prijenos na Sportskoj televiziji.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 16:02 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Znate što mi je najsmješnije od svega? prije 2 dana Real igra svoju utakmicu i pobijedi,i nitko ni riječi ne napiše u njihovoj temi,a danas prvociraju ovdje i slave u onoj temi,koji teški kompleksi! Oni uopće ne navijaju za Real,samo ih Barca brine.

Real u hrvatskoj nema prave navijače..ima ih, ali su rijetki. Do prije 2-3 godine uvijek se pričalo o Manchesteru, Barceloni i Milanu kod nas. Otkada je Ronaldo skupa s Kakom prešao u Real postali su top tema. Real je klub koji živi od zvučnih imena posljednjih 10 godina..i valjda im se takav način poslovanja uz pokoje osvojeno prvenstvo isplati. U ligi prvaka su ih proteklih godina mučili prosjećni timovi, a ove godine, ako će imati sreče možda dođu do finala. Barcelona njeguje drugačiju politiku i ne zamaraju se toliko rivalima.

15 godina
Đapa club kaže...
antimadridista kaže...

Real u hrvatskoj nema prave navijače..ima ih, ali su rijetki. Do prije 2-3 godine uvijek se pričalo o Manchesteru, Barceloni i Milanu kod nas. Otkada je Ronaldo skupa s Kakom prešao u Real postali su top tema. Real je klub koji živi od zvučnih imena posljednjih 10 godina..i valjda im se takav način poslovanja uz pokoje osvojeno prvenstvo isplati. U ligi prvaka su ih proteklih godina mučili prosjećni timovi, a ove godine, ako će imati sreče možda dođu do finala. Barcelona njeguje drugačiju politiku i ne zamaraju se toliko rivalima.

ma znam ja dosta ljudi koji navijaju za Real i prate svaku utakmicu i sve,i to su baš oni koji ne pišu onakve gluposti sa sucima Unicefom i sličnim glupostima i ne slažu se sa sadašnjom politikom kluba.

A postoje i oni koji navijaju otkad je došao Ronaldo i samo žele da skinu Barcu sa trona,to su najčešće oni koji uvijek pljuju po sucima i svemu ostalom kad vide da im ništa drugo niej ostalo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 16:24 (antimadridista).
17 godina
FC Barcelona

Pep najbolji trener!!! (nije da se to već nije znalo) {#}

15 godina
FC Barcelona
Leo Messi 3.put zaredom najbolji igrač svijeta!
Naklon do poda kralju!

i čestitke Guardioli na nagradi za najboljeg trenera koju je osvojio prvi put,nadajmo se ne i zadnji.
15 godina
FC Barcelona

Messi najbolji igrac,Pep najbolji trener.Svaka cast obojici i naravno svim igracima koji su usli u top 11.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bravo Messi, bravo Pep... :) Bravo Barca!

BTW. Messi osvojio zlatnu loptu, Ronaldo ih progutao pet... xD

Šalim se samo malo, ali stvarno se jako zaokružio. Nešt načuo da je zbog bolesti, tko će ga znati...

15 godina
FC Barcelona

kad se već igramo sa slikama :D

:D :D
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 21:10 (antimadridista).
15 godina
FC Barcelona

evo i kratki video o ovoj nagradi koju je osvojio. Objavio ga je Messi na svojoj Facebook stranici. Bravo Leo!

i Xavijeve riječi nakon dodjele: "Messi će dijeliti trofej sa mnom? Ja sam najsretnija osoba na svijetu. Ove riječi dolaze od prekrasne osobe i velikog prijatelja."

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 21:46 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona
14 godina
FC Barcelona

Aj nek sad neko kaže da je Ronaldo bolji?

...Svakin novim danom..pred kockastim ekranom...
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ronaldu je možda ovo posljednja sezona da osvoji zlatnu loptu. Stil koji on miluje je podosta težak za igrati dugi niz godina. Messi je mlađi i ima još 3 godine da može igrati ovako, možda 4. Kasnije ako će ostat u Barci vjerovatno će preuzet poziciju Xavija..ili nas možda iznenadi i nastavi igrati u top formi, a to me ne bi čudilo s obzirom na njegovu veliku volju. Dečko je pokoran i ne samo da je najbolji nego je veliki čovjek i karakter. Ostat će dugo zapamćem u povijesti nogometa, a i šire od toga..

16 godina
neaktivan

Hehe Ronaldo se dokazao na svim frontama dok omaleni argetinac izvan barcinog stroja nis ne pokazuje hmm cudno zar ne???(najbolji svih vremena? kako da ne{#})

Nagradu su zasluzili za proslu godinu osvojili su sve ali bojim se da je to sve sta ce dobiti ove godine gledajuci njihovu formu i formu pojedinaca:P

When you are halfway up,you are always halfway down
15 godina
carcharodon kaže...

Hehe Ronaldo se dokazao na svim frontama dok omaleni argetinac izvan barcinog stroja nis ne pokazuje hmm cudno zar ne???(najbolji svih vremena? kako da ne{#})

Nagradu su zasluzili za proslu godinu osvojili su sve ali bojim se da je to sve sta ce dobiti ove godine gledajuci njihovu formu i formu pojedinaca:P

a na kojim se to "svim" frontama dokazao Ronaldo? ne vidim baš da je osvojio nekakav trofej sa Portugalom ili da blista u utakmicama za reprezentaciju,a bitno da se Messija kritizira zbog toga. Isto tako ga ne vidim "na fronti" kad igra protiv Barcelone,tad je neprimjetan i viri mu govno iz guzice pa se neki čak pitaju jeli uopće igrao utakmicu,dok je Messi u najvažnijim utakmica prevaga i daleko najbolji na terenu. Koliko je samo puta uništio Real? Bio je prevaga u utakmicama finala LP 2009. i 2011.

Da,Barca ove sezone ne igra dobro protiv slabijih ekipa u gostima,ali Messijevu formu je glupo uopće spominjati,jer je već zabio 29 golova ove sezone,tako da neznam o kakvoj formi pojedinaca pročaš.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 8:15 (antimadridista).
15 godina
FC Barcelona

U ovu temu ulaze seljaci koji žele unositi nered. Ne nasjedajte na gluposti. Čim Ronalda vidiš, odmah znaš kakav je igrač.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 15:37 (jurica_m).
15 godina
jurica_m kaže...

U ovu temu ulaze seljaci koji žele unositi nered. Ne nasjedajte na gluposti. Čim Ronalda vidiš, odmah znaš kakav je igrač.

istina. tko to na pitanje o poredku najbolja 3 igrača svijeta (to je bilo 2008.mislim) može odgovoriti sa: ja,ja i ja? mislim da to može samo psihički nestabilna osoba. Taj odgovor govori puno o njemu,kao i mali milijun drugih situacija u kojima se pokazao prgav i pokvaren.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 16:05 (antimadridista).
14 godina
15 godina
Tomy Lee kaže...

ovo je legendarno! hahahahah

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice