FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.854.767
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FC Barcelona

Gol, Barca Fabregas. Da Sanchez nije zaribao dvije čiste, bilo bi tri nula. Dobro je, bitno da vode!

15 godina
FC Barcelona

napeta utakmica,puno šansi s jedne i druge strane. Treba ovo proći mirno i upisati 3 boda.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Alvesov gnjev nakon sto mu je Xavi krivo dodao loptu...

http://www.youtube.com/watch?v=8EoukRWQ-ec
15 godina
FC Barcelona

{#} OMG

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
FC Barcelona

Stvarno ne kužim što se događa s Barcom na gostovanjima. Prvenstvo je još dugo, ali ...

17 godina
Re: FC Barcelona
Intel&ATI kaže...

{#} OMG

a očekivalo se da će primit gol, espanyol je imao sve više kontri, a barca doslovno u napadu nema ideje. Naravno Espanyol igra jako dobro obranu, stoje jako visoko i cijelo vrijeme stišću Messija, Xavija i Iniestu što im zasad dobro ide. Pogotovo Messija.

edit: Ajme šta je pedro fulo!!! {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.1.2012 23:23 (Balvan8).
15 godina
FC Barcelona

Čista ruka

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Čisti penal, ali u pravu je komentator, trebali su ovako igrati cijelo poluvrijeme, ne sada kada gube samo...

17 godina
jurica_m kaže...

Stvarno ne kužim što se događa s Barcom na gostovanjima. Prvenstvo je još dugo, ali ...

ni ja ne kužim šta se zbiva, već su na takav isti način potrošili previše bodova.

15 godina
FC Barcelona

kako može nedosudit na onu situaciju penal,pa nevjerujem,igrač ide s očitom namjerom na loptu i izbija je šakom.

A stvarno neznam zašto oni igraju toliko opušteno kad vode sa 1-0,igraju kao da vode 5-0,to je već 3.put da smo tako izgubili bodove.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.1.2012 23:26 (antimadridista).
15 godina
FC Barcelona

Nema veze što Espanyol igra dobru obranu, danas Barca nije imala ideje. što je tu je, idemo dalje. Ono na kraju je bio čisti penal.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

po meni cak i vise nego zasluzen bod espanyola...

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Po meni realan rezultat. Messi najlosiji na terenu.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bez obzira na sve sudačke pogreške, Barca je bila premalo agresivna...dva puta je svirano Messiju zaleđe gdje ga nije bilo i ona ruka nemam komentara..Prvenstvo je dugo i nema još uvijek brige, ali stanje nije najbolje..

15 godina
MrSKunk kaže...

nebi rekao,zaslužili su oni bod za borbenost,to stoji,ali Barca je imala 3 stative danas,i ovu glupu odluku suca,i onda kad mi netko kaže da su suci naklonjeni Barceloni. Fuj!

15 godina
Đapa club kaže...

Bez obzira na sve sudačke pogreške, Barca je bila premalo agresivna...dva puta je svirano Messiju zaleđe gdje ga nije bilo i ona ruka nemam komentara..Prvenstvo je dugo i nema još uvijek brige, ali stanje nije najbolje..

e da,i Messiju pred kraj utakmice suđena 2 nepostojeća zaleđa u izglednim situacijama. Katastrofa suđenje!

Ali sam imao osjećaj da će ovako završiti,jer su preopušteno odigrali,i da su bili pravi,nebi se ni bunili na suce,ovako se mogu žaliti kome hoće ali ništa neče vratiti bodove.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.1.2012 23:30 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Poštujem Guardiolu, ali činio mi se prepasivan danas na trenerskoj klupi..Nije napravio onaj kliker da probudi momčad, a to nije prvi puta ove sezone. Ako su mogli onako zadnjih 5 min, mogli su cijelo drugo poluvrijeme.

17 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

To govore od 11 mjeseca. I sta se desava? Ovo sto se desilo. Ja mislim da ih Guardiola ne motivira dovoljno. Pa, covjece, prije dva kola su igrali na Bernabeu onu odlicnu utakmicu. A ovi su spustili gace kad su igrali protiv Reala, a gle ih sad.

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
MrSKunk kaže...

nebi rekao,zaslužili su oni bod za borbenost,to stoji,ali Barca je imala 3 stative danas,i ovu glupu odluku suca,i onda kad mi netko kaže da su suci naklonjeni Barceloni. Fuj!

Hehehe, to i mene zanima... di su sada dežurni dušebrižnici? Kada se oštećuje Barcelonu, nije ih ni za vidjet ni za ćut, a kada neka odluka ide Barci u prilog, odma se dižu bune, pa su krivi suci, Uefa, Unicef...

15 godina
FC Barcelona

Messi nije bio pravi,ali zato je najbolji u najvećim utakmicama,i u puno drugih. I ne treba ga sad osuđivati na temelju jedne utakmice.

On će sutra primiti nagradu koju zaslužuje.

14 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Po meni realan rezultat. Messi najlosiji na terenu.

Messi možda ne u najboljem izdanju, ali treba uzet u obzir da mu je 2 puta svirano nepostojeće zaleđe..a iz takvih situacija on učestalo zabija golove..Barca rijetko ima lošeg pojedinca svi zajedno su bili nemotivirani.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nek se gone ovi suci u tri pi*ke materine, posebno onaj linijski sa svojim nepostojećim offsiddeovima.

EDIT: Da ne počne netko srat, i Barca je jednako kriva.

Mes que un Club! FCBarcelona!
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.1.2012 23:34 (PLASMAorLCD).
14 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

Poštujem Guardiolu, ali činio mi se prepasivan danas na trenerskoj klupi..Nije napravio onaj kliker da probudi momčad, a to nije prvi puta ove sezone. Ako su mogli onako zadnjih 5 min, mogli su cijelo drugo poluvrijeme.

Ma nisu ni trebali cijelo drugo poluvrijeme, dosta bi bilo da su u početku drugog stisli, poveli sa 2 ili 3-0 i onda u laganini privest kraju...

antimadridista kaže...

Messi nije bio pravi,ali zato je najbolji u najvećim utakmicama,i u puno drugih. I ne treba ga sad osuđivati na temelju jedne utakmice.

On će sutra primiti nagradu koju zaslužuje.

Ma nitko ga ne osuđuje. Bio je slab večeras, no svatko ima pravo na loš dan.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nema smisla komentirati sudjenje. Takve stvari se desavaju cesto. Eno, Chelsea neki dan izgubio golom iz zajedja.

14 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...
Đapa club kaže...

To govore od 11 mjeseca. I sta se desava? Ovo sto se desilo. Ja mislim da ih Guardiola ne motivira dovoljno. Pa, covjece, prije dva kola su igrali na Bernabeu onu odlicnu utakmicu. A ovi su spustili gace kad su igrali protiv Reala, a gle ih sad.

Probaj ti motivirat momčad koja je osvojila gotovo sve moguće trofeje u posljednje 3 godine..

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

A Messi je bio slab zbog jednostavnog razloga, nije potrčao dva puta, a ta dva puta su svirani nepostojeći offsideovi. Čim je na kraju uzeo loptu šansa.

Mes que un Club! FCBarcelona!
17 godina
neaktivan
Đapa club kaže...
VirtUoso kaže...
Đapa club kaže...

Probaj ti motivirat momčad koja je osvojila gotovo sve moguće trofeje u posljednje 3 godine..

15 godina
VirtUoso kaže...

Nema smisla komentirati sudjenje. Takve stvari se desavaju cesto. Eno, Chelsea neki dan izgubio golom iz zajedja.

Nemoguće je ne komentirati poslije ovakve utakmice,ne kažem da su samo suci krivi jer Barca nije bila prava,ali nije mi nikako jasno kako sudac koji je u blizini one situacije ne sudi ono,a onaj linijski je svaki put bio točno u liniji i uvijek diže zastavicu. Kako može dizati zastavicu na nešto što je očito krivo vidio? Rekao bi da nije bio u liniji,pa da je bilo teško za procijeniti,ali ovako mi nikako nije jasno.

Sve u svemu,meni je i drago da su prosuli bodove,i mislio sam da će se opametiti poslije 2-3 ovakva kiksa,ali ništa. Sad je krajnje vrijeme da se ovakve stvari prestanu događati.

14 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...
Đapa club kaže...
VirtUoso kaže...
Đapa club kaže...

Pusti ti Engleze Fergie na klupi Manchestera ohoho godina i nije ni njemu uvijek lako..drugi je to mentalitet. Guardiola dobro zna svoj posao i radi ga odlično. Danas je falilo agresivnosti i idemo dalje..uvjeren sam da ćemo do kraja stić bodovno zaostatak jer smo bolja momčad.

15 godina
neaktivan
Ma Barcelona se poigrava sa zivcima kladionicara :D.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice