FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.853.703
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FC Barcelona

Jordi Alba,igrač Valencije i dijete Barcelone bi trebao zamijeniti Maxwella na poziciji lijevog beka u momčadi. Još se nezna hoće li transfer biti izvršen idućih dana ili tek sljedeće ljeto:

http://barcahr.blogspot.com/2012/01/maxwell-odlazi-alba-dolazi.html?spref=fb

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona
Taman negdje procitao :)
Mama : '' Ronaldo sine, gdje ti je Zlatna lopta ? ''
Ronaldo : '' Mama, već tri godine ti govorim, eno je kod Messija ! ''
17 godina
FC Barcelona

isprike svima. Poruka prijavljena za brisanje.

Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2012 0:06 (denix).
15 godina
Re: FC Barcelona
denix kaže...

Neki dan slučajno naletih na ovaj video, pa da podijelim

Znam da ovog dosta ima u nogometu, ali...

ma u pravu su kolege ispod,što se ja uopće zamaram objašnjavajući,prijavljen si :)

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 23:56 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

antimad, tebe je bas lako isprovocirat. Pusti...

http://www.youtube.com/watch?v=8EoukRWQ-ec
15 godina
VirtUoso kaže...

antimad, tebe je bas lako isprovocirat. Pusti...

ma prijavio sam poruku ionako,živciraju me ovakvi ljudi,ne podnosim to.

17 godina
FC Barcelona

ok, nisam ništa loše mislio. Znam da toga ima u nogometu, u svakom klubu. Ovo što kažeš da nisu barcelonini igrači, i ja tako mislim, pošto sam siguran da se ne bi tako nisko spuštali.

Zanimljivo je jedino za vidjeti, barem meni, to što igrači sve rade da prevare suca. Uopće im ne smeta da ispadnu budale pred navijačima. Ok, istina, dobiju puno novaca za to, ali opet...

Nisam s tim linkom mislio nikoga uvrijediti niti napasti, niti ići u polemike da li je netko oštećen suđenjem ili ne, znam da toga ima svugdje, nego čisto ovako, da se vidi što sve igrači rade.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 23:59 (denix).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Haha na ono prvo, sigurno to rade na nekom javnom treningu, pred svima, onako iscenirano, i jos se prikazuje na Barca TV.

Mes que un Club! FCBarcelona!
15 godina
denix kaže...

ok, nisam ništa loše mislio. Znam da toga ima u nogometu, u svakom klubu. Ovo što kažeš da nisu barcelonini igrači, i ja tako mislim, pošto sam siguran da se ne bi tako nisko spuštali.

Zanimljivo je jedino za vidjeti, barem meni, to što igrači sve rade da prevare suca. Uopće im ne smeta da ispadnu budale pred navijačima. Ok, istina, dobiju puno novaca za to, ali opet...

Nisam s tim linkom mislio nikoga uvrijediti niti napasti, niti ići u polemike da li je netko oštećen suđenjem ili ne, znam da toga ima svugdje, nego čisto ovako, da se vidi što sve igrači rade.

ok,možda i nisi ništa loše mislio,ali što si očekivao nego polemike kad dolaziš u temu o Barceloni sa videom koji je ovako napravljen,hoćeš da ti kolače donesemo?

sad će samo moderatori bezveze morati brisati postove i tema će se iznerediti.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Price da Messi ne bi prosao obrambene igrace Swensija te da ne bi dao 20 golova u Premiershipu...to su zli jezici, ne treba se obazirat na takve. Ne treba Messi nikom nista dokazivat, posebice krmeljima na internetu.

15 godina
antimadridista kaže...

ma u pravu su kolege ispod,što se ja uopće zamaram objašnjavajući,prijavljen si :)

I ja sam ga odmah prijavio. Denix, tvoj post je čista provokacija i točka!

17 godina
antimadridista kaže...

ok,možda i nisi ništa loše mislio,ali što si očekivao nego polemike kad dolaziš u temu o Barceloni sa videom koji je ovako napravljen,hoćeš da ti kolače donesemo?

sad će samo moderatori bezveze morati brisati postove i tema će se iznerediti.

mah, očito krivi hir. Prijavio sam da se pobriše moja poruka i poruke koje će nastati potaknute s njom, a nisu u skladu s temom.

Ispričavam se svima, nije bila loša namjera. Neću više ići tamo gdje mi nije mjesto.

Molim da se ne piše više ništa u vezi te poruke. Bolje pišite o nećemu drugom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2012 0:06 (denix).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

sta se tice onog pepeovog crvenog zasto svi govore da nema kontakta?evidendno je da je on opalio po lopti i da se alves zato okrenio,sad mozda nije odma za crveni ali nije ni simuliranje

15 godina
FC Barcelona

za 20 minuta počinje uzvratna utakmica osmine finala Kupa Kralja,Osasuna-Barcelona. Prva utakmica je završila 4-0 za Barcu pa je stoga sastav ovakav:

Pinto,Montoya,Pique,Fontas,Adriano,Thiago,Mascherano,Sergi Roberto,Cuenca,Pedro,Alexis.

Link za stream:

http://livefootball.ws/6507-kubok-ispanii-osasuna-barselona.html

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2012 21:39 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
Lako cemo za Osamsunu...Barca osvaja Kup Kralja, pogotovo ako bude s Realom u finalu. Mislim da je do finala ne moze nitko zaustaviti. Ali bolje da se fokusiraju na prvenstvo...
14 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Lako cemo za Osamsunu...Barca osvaja Kup Kralja, pogotovo ako bude s Realom u finalu. Mislim da je do finala ne moze nitko zaustaviti. Ali bolje da se fokusiraju na prvenstvo...

Pa iduća je s Realom.

17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

za 20 minuta počinje uzvratna utakmica osmine finala Kupa Kralja,Osasuna-Barcelona. Prva utakmica je završila 4-0 za Barcu pa je stoga sastav ovakav:

Pinto,Montoya,Pique,Fontas,Adriano,Thiago,Mascherano,Sergi Roberto,Cuenca,Pedro,Alexis.

Link za stream:

http://livefootball.ws/6507-kubok-ispanii-osasuna-barselona.html

Non-stop mi ponavlja situaciju u 12oj minuti, vama? o.O

17 godina
VirtUoso kaže...

Non-stop mi ponavlja situaciju u 12oj minuti, vama? o.O

meni sve radi normalno.

Al nije mi jasno šta barca radi to u obrani, tek je 17 min, a oni se poigravaju u obrani previše i skoro svaki put izgube loptu.

edit: i da Fontas se ozljedio, nadam se da nije ništa ozbiljno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2012 22:20 (Balvan8).
15 godina
neaktivan
@trap thx 4 info nisam gledao zdrijeb :P
15 godina
FC Barcelona

jbg,1-0 uz jako lošu igru,ali nema razloga za brigu ipak je 4-0 ogromna prednost,nadajmo se bar golu u drugom pluvremenu.

17 godina
antimadridista kaže...

jbg,1-0 uz jako lošu igru,ali nema razloga za brigu ipak je 4-0 ogromna prednost,nadajmo se bar golu u drugom pluvremenu.

mogli su lagano piknut još jedan sad pred kraj, da se napadač Osasune (nisam vidio koji) nije okliznuo, e a onda bi bilo zaj**ano. Previše se "igraju" u obrani.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2012 22:52 (Balvan8).
15 godina
Balvan8 kaže...
antimadridista kaže...

mogli su lagano piknut još jedan sad pred kraj, da se napadač Osasune (nisam vidio koji) nije okliznuo, e a onda bi bilo zaj**ano. Previše se "igraju" u obrani.

a opušteni su,i još ne igra skoro nitko iz prve momčadi osim Pique-a,Pedra i Alexisa.

btw: večeras Barca prvi puit igra u dresovima sa oznakom svjetskih prvaka.

17 godina
antimadridista kaže...

a opušteni su,i još ne igra skoro nitko iz prve momčadi osim Pique-a,Pedra i Alexisa.

btw: večeras Barca prvi puit igra u dresovima sa oznakom svjetskih prvaka.

znam, al me čudi zašto se ovi mladi ne trude, pa ove kup utakmice su im prava prilika da se dokažu.

edit: sad kada je 1:1 sam miran {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2012 23:07 (Balvan8).
15 godina
FC Barcelona

1-1. Alexis Sanchez!

15 godina
FC Barcelona

pobjeda na kraju. Jeste vidjeli koliko znači Messi za igru Barcelone? dočim on uđe u igru,lopta ide brže,tečnije i samim time više prilika za gol,kako je samo namjestio drugi gol. Čovjek je stvarno s druge planete.

i nadam se da se Pedro i Fontas nisu ozbiljnije ozljedili.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2012 23:50 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi je space shuttle u nogometu. Najbolji igrač, i to kažem iako nisam navijač Barcelone. A to što neki kažu da Messi igra loše za repku, pa normalno da nemože igrat jednako dobro za repku, kad godišnje odigraju par utakmica, dok s Barcom igra znatno više i bolje se uigra s ekipom itd.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2012 12:38 (Praetorian1).
15 godina
FC Barcelona

neznam jeli bilo već:

kakav kralj!

14 godina
neaktivan
FC Barcelona
14 godina
neaktivan
trap kaže...

Sve su to medijske navlakuše iz Santosa da mu se podiže cijena..Nije Brazilicima cilj zadržat Neymara nego uzet više od 60 milijuna eura. No kako stvari stoje mislim da žele i više pa stalno nešto novo od njih. Neymar realno vrijedi oko 30 milijuna eura, ali pored klubova kao Real, Chelsea i Man. City cijena nažalost raste nerealno.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice