FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.824
|
čitano: 7.006.936
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FC Barcelona

U cijeloj prici "najbolji" su mi RM fanovi pljuju i pljuju po Messiu a dok je prolazil kod korner zastavice

20 njih se baca napred vadi mobitel i slikaju ga ko ludi {#}

twice the pride double the fall
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
N3N0 kaže...

Ma fer rezultat... i dobar za Barcelonu.

A ono da je dobar i je,al mogli smo ih dobit i trebali smo...2.pol. smo bolje igrali i imali 3-4 izgledne sanse...

16 godina
FC Barcelona
šteta, ovo je trebala biti pobjeda. Ali ne bojim se za uzvrat, Barca je večeras bila bolja ekipa. Ali nevjeroajtno što nisu u stanju zabiti, pogotovo Pedro u onoj sitauciji. Messi nije odigrao ništa posebno, malo slabija utakmica od njega ali nadam se da će u uzvratu biti pravi.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Imo je i Real promašaja imala je i Barca, al sve u svemu trebala je Barca ovo dobit... 

još jednom

Cesc {#}

Pedro {#}

Piquenbauer {#}

može se pohvalit i Varane, nisam očekivao da će odigrat tako dobru utakmicu

14 godina
FC Barcelona

Igra loša prvo poluvrijeme,drugo osjetno bolja, suci su nas pokrali ("offside" Messi-a, mnogi fauli blizu šesnaesterca), nemam riječi. 

Danas smo se ispromašivali, srećom nije kao protiv Chelsea. Povoljan rezultat.

Nadam se da će u ligaškoj utakmici krenuti žestoko.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sta kazete na onu situaciju kad je Messiju dosuden ofsajd,ja mislio da nije bio,a prilika je bila izgledna,Messi bi isao 1v1

13 godina
neaktivan
FC Barcelona
Iako sam fan reala, trebali ste dobiti ovu utakmicu jer ste bili bolji, imali smo i mi svojih prilika ,spasio vas i pique i dani, sve u svemu dobra tekma, nadam se da ce uzvrat biti bolji
<3Ako sam ti pomogao stisni HVALA <3, Madridista para siempre!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

opet pokradeni, ono je messi 1v1 iša bez ofsajda {#}

inače, dosta promašenih zicera i to je došlo na naplatu.. sve u svemu dobro odigrano, da je realizacija bila bolja nebi nam bilo kraja

Som la gent blaugrana
16 godina
FC Barcelona
pa ja jednostavno ne mogu vjerovati, ovo je više stvarno komedija. Nema te utakmice u kojoj realovci neće pričati o suđenju, a danas je više situacija išlo u njihovu korist. Ustvari, ne sjećam se sitaucije gdje je sudac pogriješio u korist Barce večeras.
S druge strane, onaj offside gdje Messi ide SAM NA GOLMANA kod rezultata 0-1, a zaleđa nije bilo, ni blizu. Pred kraj utakmice Carvalho zaustavlja loptu rukom u trku Messija, čisti drugi žuti karton i isključenje Carvalha, kartona nigdje. Ali naravno, realovci će o suđenju.

Kakvo licemjerje, jedva čekam dan kad će onaj klaun otići sa klupe Reala da se i njihovi navijači vrate u normalu jer ovo je postala komedija, teška komedija, bezobrazno do bola...
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Odlična tekma, gol je došao kao kazna za prijašnje promašaje, ali i ovako imamo prednost. Varane, skidam kapu, on i Pique su danas igrači utakmice. Barcelona nije forsirala igru na Messija i takva taktika nije loša, no falio je netko drugi da sve ono zabije, a to bi bio Villa.

16 godina
FC Barcelona

Puyol u zadnjim sekundama je pokazao da je apsolutni vladar bacanja po terenu. Digao se na noge prije nego što je dotakao pod. {#} Kraljina.

Swedish latin super funk.
16 godina
FC Barcelona

Na kraju krajeva, ne gleda se suđenje, nego rezultat. Rezultat je povoljan za Barcu i samo treba odigrati dobru utakmicu u Barceloni, što mislim da neće biti problem.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
16 godina
sinister_axe kaže...

Na kraju krajeva, ne gleda se suđenje, nego rezultat. Rezultat je povoljan za Barcu i samo treba odigrati dobru utakmicu u Barceloni, što mislim da neće biti problem.

ma nisam ni ja komentirao suđenje poslije utakmice, samo mi realovci presmiješni. Ali svaku, svaku utakmicu oni će pričati o tome, makar se sudilo 15 nepostojećih zaleđa za Barcu i slične stvari, uvijek imaju potrebu o tome pričati.

14 godina
antimadridista kaže...
sinister_axe kaže...

ma nisam ni ja komentirao suđenje poslije utakmice, samo mi realovci presmiješni. Ali svaku, svaku utakmicu oni će pričati o tome, makar se sudilo 15 nepostojećih zaleđa za Barcu i slične stvari, uvijek imaju potrebu o tome pričati.

Zar si nešto "bolje" očekivao od većine njih? Uvijek se pitam jesmo li gledali istu utakmicu...{#}

Ubi bene, ibi patria.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakva dominacija u drugom poluvrijemenu, nisu mogli prdnut do gola, 3 čiste šanse koje smo imali smo profulali nažalost i onda primili gol iz prekida, tu di smo najslabiji. Treba doma to rutinski riješit. Puno bolja igra u drugom poluvrijemenu.

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
FC Barcelona
Full-time stats Real Madrid-Barcelona: attempts 8-10, on target 2-4, offsides 2-6, corners 7-3, fouls 19-5, possession 38-62
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma po meni je jednostavno Villa trebao dobiti priliku,covjek je preiskusan da bi masio onakve zicere...pa prosle sezone smo gubili trofeje zbog neucinkovitosti napada(osim Messija naravno)...po meni on treba igrati i to je to...neznam zasto niko ne spominje al osim Piquea Iniesta je danas radio cuda,nevjerovatno kako lik kontrolira loptu,kakav pregled ima...danas sam bas posebno uzivao gledajuci njega

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Meni samo nije jasno zakaj Villa nije ušao u igru, a ne Alexis... 

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Po meni loša igra danas Barce, ništa posebno, slaba realizacija, Real još slabiji. Imali su pressing u početku, kasnije već odbrana nije mogla hodati. Xavi dosta pogrešaka imao, Alves također ništa posebno. Pedro također loš, pre-previše sto postotninh šansi promašeno... Nepostojeći off side na Messiu u izglednoj 1v1 šansi što je kod njega praktički već gol...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Po meni je trebao je odma Villa u 2 pol uć, nema ga št ačuvat više, nije ozlijeđen, a treba u formu uć.

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
barcafan12 kaže...

Ma po meni je jednostavno Villa trebao dobiti priliku,covjek je preiskusan da bi masio onakve zicere...pa prosle sezone smo gubili trofeje zbog neucinkovitosti napada(osim Messija naravno)...po meni on treba igrati i to je to...neznam zasto niko ne spominje al osim Piquea Iniesta je danas radio cuda,nevjerovatno kako lik kontrolira loptu,kakav pregled ima...danas sam bas posebno uzivao gledajuci njega

slažem se. Ja sam mislio da će trener to napraviti još na poluvremenu, vratiti Iniestu u sredinu, povuči jednog veznjaka na klupu i ubaciti Villu. Očito je da nam je u igri trebao biti igrač koji može probiti po boku s loptom i koji bi i iskoristio te šanse koje se ukažu, to Alexis sigurno niej u ovom trenutku. Ako već nije na poluvremenu, trebao je umjesto Pedra kasnije ubaciti Villu, a ne Alexisa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.1.2013 23:24 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

večeras je jednostavno realizacija bila ravna nuli, znači ovako

1. xaviju varane skida loptu s crte

2. alba 2 puta 1v1 jedanput skoro u aut, drugi put lopez skida

3. xavi prečka slobodnjak, nije da je to njegova realizacija al eto, nije bilo sriće

4. pedro onaj promašaj 1v1

5. dva krivo dosuđena ofsajda, alvesu 1v1 i messiju 1v1

znači da je realizacija bila na vrhuncu večeras sa obje strane moglo je bit nekih 7-3

ugl dosta uzbudljiva utakmica i nadan se da će uzvrat bit još bolji

Som la gent blaugrana
14 godina
rookica19 kaže...

večeras je jednostavno realizacija bila ravna nuli, znači ovako

1. xaviju varane skida loptu s crte

2. alba 2 puta 1v1 jedanput skoro u aut, drugi put lopez skida

3. xavi prečka slobodnjak, nije da je to njegova realizacija al eto, nije bilo sriće

4. pedro onaj promašaj 1v1

5. dva krivo dosuđena ofsajda, alvesu 1v1 i messiju 1v1

znači da je realizacija bila na vrhuncu večeras sa obje strane moglo je bit nekih 7-3

ugl dosta uzbudljiva utakmica i nadan se da će uzvrat bit još bolji

I da je sudac sudio onako kako je trebao....

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

odlična tekma

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Moje misljenje je kako je Varane bio najbolji kod Reala, tako je i Pique kod Barce! :)

Kad smo kod Piquea, evo smijesne slike kad je pronasao upaljac na podu xD

Battlelog: D-Ki11a
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Po meni je Varane igrač utakmice, zabio je gol za 1:1,te je vrhunski odigrao obrambeno i spasio Real od potopa... 

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.1.2013 23:53 (Balvan8).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo one situacije kad je mogao biti gol,malo je mutno al vidi se da je Messi metar ispred zadnje linije

http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/537004_10151202552525925_1850343975_n.jpg

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Gol Reala postignut iz sučeve pogreške. Nema kornera, barem se tu tako vidi.

Ali koliko znam gol Reala nije postignut iz kornera pa mi je i ovo čudno.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OBzCFzLVNNY

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.1.2013 0:12 (Tommy_123).
15 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Evo one situacije kad je mogao biti gol,malo je mutno al vidi se da je Messi metar ispred zadnje linije

http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/537004_10151202552525925_1850343975_n.jpg

Da pa nije bilo offside-a to se jasno vidi. Jedino je pitanje da li bi bilo gola :P

Tommy_123 kaže...

Ozil je ubacio sa strane šesnaesterca ne iz kornera, samo se ne sjecam da li je to bilo nakon tog kornera.

Battlelog: D-Ki11a
15 godina
neaktivan
Legendic1911 kaže...
barcafan12 kaže...

Da pa nije bilo offside-a to se jasno vidi. Jedino je pitanje da li bi bilo gola :P

Tommy_123 kaže...

Ozil je ubacio sa strane šesnaesterca ne iz kornera, samo se ne sjecam da li je to bilo nakon tog kornera.

Messi nije bio u zaleđu, j sam kod rusa gledao i par puta su tako iz ptičije perspektivew prikazivali i nije bilo rijeći o zaleđu. A ova druga situacija i to isto, i ja mislim da nije iz kornera nego na ubacivanje ono u šesnejsterac.

ELS BLAUGRANES <3
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice