U cijeloj prici "najbolji" su mi RM fanovi pljuju i pljuju po Messiu a dok je prolazil kod korner zastavice
20 njih se baca napred vadi mobitel i slikaju ga ko ludi 
U cijeloj prici "najbolji" su mi RM fanovi pljuju i pljuju po Messiu a dok je prolazil kod korner zastavice
20 njih se baca napred vadi mobitel i slikaju ga ko ludi 
Ma fer rezultat... i dobar za Barcelonu.
A ono da je dobar i je,al mogli smo ih dobit i trebali smo...2.pol. smo bolje igrali i imali 3-4 izgledne sanse...
Imo je i Real promašaja imala je i Barca, al sve u svemu trebala je Barca ovo dobit...
još jednom
Cesc 
Pedro 
Piquenbauer 
može se pohvalit i Varane, nisam očekivao da će odigrat tako dobru utakmicu
Igra loša prvo poluvrijeme,drugo osjetno bolja, suci su nas pokrali ("offside" Messi-a, mnogi fauli blizu šesnaesterca), nemam riječi.
Danas smo se ispromašivali, srećom nije kao protiv Chelsea. Povoljan rezultat.
Nadam se da će u ligaškoj utakmici krenuti žestoko.
Sta kazete na onu situaciju kad je Messiju dosuden ofsajd,ja mislio da nije bio,a prilika je bila izgledna,Messi bi isao 1v1
opet pokradeni, ono je messi 1v1 iša bez ofsajda 
inače, dosta promašenih zicera i to je došlo na naplatu.. sve u svemu dobro odigrano, da je realizacija bila bolja nebi nam bilo kraja
Odlična tekma, gol je došao kao kazna za prijašnje promašaje, ali i ovako imamo prednost. Varane, skidam kapu, on i Pique su danas igrači utakmice. Barcelona nije forsirala igru na Messija i takva taktika nije loša, no falio je netko drugi da sve ono zabije, a to bi bio Villa.
Puyol u zadnjim sekundama je pokazao da je apsolutni vladar bacanja po terenu. Digao se na noge prije nego što je dotakao pod.
Kraljina.
Na kraju krajeva, ne gleda se suđenje, nego rezultat. Rezultat je povoljan za Barcu i samo treba odigrati dobru utakmicu u Barceloni, što mislim da neće biti problem.
Na kraju krajeva, ne gleda se suđenje, nego rezultat. Rezultat je povoljan za Barcu i samo treba odigrati dobru utakmicu u Barceloni, što mislim da neće biti problem.
ma nisam ni ja komentirao suđenje poslije utakmice, samo mi realovci presmiješni. Ali svaku, svaku utakmicu oni će pričati o tome, makar se sudilo 15 nepostojećih zaleđa za Barcu i slične stvari, uvijek imaju potrebu o tome pričati.
ma nisam ni ja komentirao suđenje poslije utakmice, samo mi realovci presmiješni. Ali svaku, svaku utakmicu oni će pričati o tome, makar se sudilo 15 nepostojećih zaleđa za Barcu i slične stvari, uvijek imaju potrebu o tome pričati.
Zar si nešto "bolje" očekivao od većine njih? Uvijek se pitam jesmo li gledali istu utakmicu...
Kakva dominacija u drugom poluvrijemenu, nisu mogli prdnut do gola, 3 čiste šanse koje smo imali smo profulali nažalost i onda primili gol iz prekida, tu di smo najslabiji. Treba doma to rutinski riješit. Puno bolja igra u drugom poluvrijemenu.
Ma po meni je jednostavno Villa trebao dobiti priliku,covjek je preiskusan da bi masio onakve zicere...pa prosle sezone smo gubili trofeje zbog neucinkovitosti napada(osim Messija naravno)...po meni on treba igrati i to je to...neznam zasto niko ne spominje al osim Piquea Iniesta je danas radio cuda,nevjerovatno kako lik kontrolira loptu,kakav pregled ima...danas sam bas posebno uzivao gledajuci njega
Meni samo nije jasno zakaj Villa nije ušao u igru, a ne Alexis...
Po meni loša igra danas Barce, ništa posebno, slaba realizacija, Real još slabiji. Imali su pressing u početku, kasnije već odbrana nije mogla hodati. Xavi dosta pogrešaka imao, Alves također ništa posebno. Pedro također loš, pre-previše sto postotninh šansi promašeno... Nepostojeći off side na Messiu u izglednoj 1v1 šansi što je kod njega praktički već gol...
Po meni je trebao je odma Villa u 2 pol uć, nema ga št ačuvat više, nije ozlijeđen, a treba u formu uć.
Ma po meni je jednostavno Villa trebao dobiti priliku,covjek je preiskusan da bi masio onakve zicere...pa prosle sezone smo gubili trofeje zbog neucinkovitosti napada(osim Messija naravno)...po meni on treba igrati i to je to...neznam zasto niko ne spominje al osim Piquea Iniesta je danas radio cuda,nevjerovatno kako lik kontrolira loptu,kakav pregled ima...danas sam bas posebno uzivao gledajuci njega
slažem se. Ja sam mislio da će trener to napraviti još na poluvremenu, vratiti Iniestu u sredinu, povuči jednog veznjaka na klupu i ubaciti Villu. Očito je da nam je u igri trebao biti igrač koji može probiti po boku s loptom i koji bi i iskoristio te šanse koje se ukažu, to Alexis sigurno niej u ovom trenutku. Ako već nije na poluvremenu, trebao je umjesto Pedra kasnije ubaciti Villu, a ne Alexisa.
večeras je jednostavno realizacija bila ravna nuli, znači ovako
1. xaviju varane skida loptu s crte
2. alba 2 puta 1v1 jedanput skoro u aut, drugi put lopez skida
3. xavi prečka slobodnjak, nije da je to njegova realizacija al eto, nije bilo sriće
4. pedro onaj promašaj 1v1
5. dva krivo dosuđena ofsajda, alvesu 1v1 i messiju 1v1
znači da je realizacija bila na vrhuncu večeras sa obje strane moglo je bit nekih 7-3
ugl dosta uzbudljiva utakmica i nadan se da će uzvrat bit još bolji
večeras je jednostavno realizacija bila ravna nuli, znači ovako
1. xaviju varane skida loptu s crte
2. alba 2 puta 1v1 jedanput skoro u aut, drugi put lopez skida
3. xavi prečka slobodnjak, nije da je to njegova realizacija al eto, nije bilo sriće
4. pedro onaj promašaj 1v1
5. dva krivo dosuđena ofsajda, alvesu 1v1 i messiju 1v1
znači da je realizacija bila na vrhuncu večeras sa obje strane moglo je bit nekih 7-3
ugl dosta uzbudljiva utakmica i nadan se da će uzvrat bit još bolji
I da je sudac sudio onako kako je trebao....
odlična tekma
Po meni je Varane igrač utakmice, zabio je gol za 1:1,te je vrhunski odigrao obrambeno i spasio Real od potopa...
Evo one situacije kad je mogao biti gol,malo je mutno al vidi se da je Messi metar ispred zadnje linije
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/537004_10151202552525925_1850343975_n.jpg
Gol Reala postignut iz sučeve pogreške. Nema kornera, barem se tu tako vidi.
Ali koliko znam gol Reala nije postignut iz kornera pa mi je i ovo čudno.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OBzCFzLVNNY
Evo one situacije kad je mogao biti gol,malo je mutno al vidi se da je Messi metar ispred zadnje linije
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/537004_10151202552525925_1850343975_n.jpg
Da pa nije bilo offside-a to se jasno vidi. Jedino je pitanje da li bi bilo gola :P
Ozil je ubacio sa strane šesnaesterca ne iz kornera, samo se ne sjecam da li je to bilo nakon tog kornera.
Da pa nije bilo offside-a to se jasno vidi. Jedino je pitanje da li bi bilo gola :P
Ozil je ubacio sa strane šesnaesterca ne iz kornera, samo se ne sjecam da li je to bilo nakon tog kornera.
Messi nije bio u zaleđu, j sam kod rusa gledao i par puta su tako iz ptičije perspektivew prikazivali i nije bilo rijeći o zaleđu. A ova druga situacija i to isto, i ja mislim da nije iz kornera nego na ubacivanje ono u šesnejsterac.