FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.824
|
čitano: 7.011.368
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
mrzech kaže...
vidim da su se djecica na susjednoj temi opet zajapurila oko gluposti i drze se toga ko pijan plota...

Real Madrid's coaching staff called Messi "filthy pig" during Wednesday game. Messi told assistant Karanka he's a "puppet". [intereconomia]

Madrid's Callejon was caught lying saying messi waited for Arbeloa for 1.5h, Barcelona bus left for airport 45min after game [sport]

To sve treba na liječenje.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
Tommy_123 kaže...
mrzech kaže...
vidim da su se djecica na susjednoj temi opet zajapurila oko gluposti i drze se toga ko pijan plota...

Real Madrid's coaching staff called Messi "filthy pig" during Wednesday game. Messi told assistant Karanka he's a "puppet". [intereconomia]

Madrid's Callejon was caught lying saying messi waited for Arbeloa for 1.5h, Barcelona bus left for airport 45min after game [sport]

To sve treba na liječenje.

Vec odavno isto ko fanbojevi iz RM teme koji opravdavaju gluposti i bespotrebna gazenja i tome slicno kao "grubu" igru..

Recimo pogledajte zivotinju Pepe-a taj lik podhitno treba psihijatarsku pomoc i nedaj boze dok to spomenes fanbojima

oni to opravdavaju ja jednostavno ne vjerujem da psihicki zdrava osoba ovo moze opravdavati..

Totalno je nebitno sto se radi o igracu RMa pa da je i igrac Barce ili kojeg drugog kluba to jednostavno za svaku osudu..

twice the pride double the fall
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

To jednostavno nije nogomet, sve je krenulo loše od kada je Special One došo lol

Totalno je nastala mržnja prema Barci, toliki hejt da to nije za vjerovat, čovječe Božji, nesmiješ se rukovat nakon tekme s Barcinim igračem, nedaj Bože odma ćeš bit izbačen iz momčadi. Gadi si me taj Murinjo i jedva čekam da ode.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina

Aboslutno Mou je psihopat a oni ga glorificiraju pa da je osvojil neznam sta takvi nastupi i takva mrznja je jednostavno neprihvatljivo..

I ovaj Arbeloa u kakvog se debila pretvoril to je tragicno cijelu utakmicu provocira sta sa jezicinom sta sa podmuklim startovima nebi me

uopce cudilo da je to direktiva od ovog psihopata..

16 godina
mrzech kaže...

ovaj Callejon je pametan, nema što. Da, sat i pol su igrači Barcelone stajali ispred stadiona, mali roštilj nabacili usput, samo da se Arbeloa pojavi i da mu Messi kaže da je "budala".

vidjela se pamet i na utakmici, dobra mu je offside zamka {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.2.2013 16:57 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona
ovo mi je ljepse gledati od golova i asistencija... kad jedna takva momcad kao Real zuji ko gomila juniora... uzivancija.

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
15 godina
FC Barcelona

Jose Callejon tvrdi da je Lionel Messi vrijedjao igrace nakon el clasica opet ta tema fakat vise neznam ko je to lud.

Ako je to istina u jednu ruku razumijem covjeka posto nakon svih tih silnih provokacija od strane RMa (uoci svakog el classica a i cijelu godinu seru manje vise),

provociranja i debila Arbeloe koje je provociral cijelu utakmicu mogu razumijet da je i njemu dosta vise da ga j*bu budale...

No s druge strane nadam se da nije istina nebi Messi-u islo na cast i nadam se da se nije spustil na razinu tih zivotinja.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.2.2013 19:13 (dad0r).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Vjerovat Realovcima i Marci je kao da vjeruješ lopovu koji je upravo opljačkao banku i rekao ti da nije. Kakve su to gluposti da je on sat i pol čekao neandrtalca Arbelou koji je nesposoban se obrijat, a kamoli da pričamo o njegovom karakteru. Još jedan mutavac kojim Murinjo upravlja, Prije nisam mrzio Realovce, naprotiv poštivao sam ih, sada ih dna duše mrzim. I to se neće promjenit.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
Tommy_123 kaže...

Vjerovat Realovcima i Marci je kao da vjeruješ lopovu koji je upravo opljačkao banku i rekao ti da nije. Kakve su to gluposti da je on sat i pol čekao neandrtalca Arbelou koji je nesposoban se obrijat, a kamoli da pričamo o njegovom karakteru. Još jedan mutavac kojim Murinjo upravlja, Prije nisam mrzio Realovce, naprotiv poštivao sam ih, sada ih dna duše mrzim. I to se neće promjenit.

Ja sam isto prije gledal njihove tekme znali su odigrati odlican nogomet no dolaskom Moua sve se mjenja to vise jednostavno nije normalno koliko tu ima

nepotrebne mrznje i tenzija koju inducira jedan covjek (psihopat bolje receno) ma gadi mi se od prvog dana kad sam ga videl..

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.2.2013 19:24 (dad0r).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo još jedne izjave. Neznam kaj da kažem više, da se smijem ili plačem.

Xabi Alonso: "U karijeri nikada nisam vidio tako podmuklog igrača kao što je Messi.'' 

Pročitao sam da su Messi i društo nakon utakmice otputovali u roku od 45 minuta, a dok onaj kvazi Callejon tvrdi da je Messi čekao Arbelou sat i pol lol

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
Tommy_123 kaže...

Evo još jedne izjave. Neznam kaj da kažem više, da se smijem ili plačem.

Xabi Alonso: "U karijeri nikada nisam vidio tako podmuklog igrača kao što je Messi.'' 

Pročitao sam da su Messi i društo nakon utakmice otputovali u roku od 45 minuta, a dok onaj kvazi Callejon tvrdi da je Messi čekao Arbelou sat i pol lol

Zanimljivo , nikad nitko se ne zali i ne prica takve stvari o njemu osim ekipe iz RM-a , imam osjecaj da ga zele diskreditirati i isprovocirati posto nemogu na terenu nista

pa ajmo ovako  pitam se koliko ce daleko otici ovo nepotrebno sranje i nisam to ocekival od Alonsa brijem da je jos uvijek isfustrirani posto je u nekoliko navrata

zaplival oko Messia i Alvesa ocito ga ponos boli ili se nazalost Mourihnova bolest siri Madridom sve vise i brze , zalosno..

16 godina
FC Barcelona

hahahaha komedije, sad je Messi kao i pljunuo na nekoga sa klupe Reala. Koja komedija sa ovim realovcima, ispada da je Messi došao u Madrid kao huligan na kraju. Prvo je vrijeđao nekoga na klupi Reala, potom je nekoga i pljunuo, da bi na kraju čekao Arbelou na parkingu sat i pol da bi ga izvrijeđao. Sljedeća će priča biti da je preko noći uletio u stan nekog realovca i namlatio ga {#}

što i očekivati od tih patnika ljubomornih, sve se vidjelo kad su bili u stanju lažirati izjave igrača u dodjeli za Zlatnu loptu da bi ispalo da nitko nije glasao za Messija. Taj čovjek je nabio tolike komplekse tim jadnicima da je to nevjerojatno.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.2.2013 23:11 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona
smijesni su da je to za ne povjerovati... idu onim sistemom, ako nesto kazemo dovoljno puno puta, to ce postati istina.
sad je netko tamo stavio sliku snimljenu krumpirom iz svemira na kojoj se navodno vidi kako messi pljuje nekoga.
uzas...
vjerujem da je Judith Reisman velika navijacica Reala otkad ga je Mou preuzeo :)
16 godina
FC Barcelona
ispod na slici piše nešto kao "udruga navijača Reala". Na slici se ne vidi apsolutno ništa osim da Messi pljuje, a to radi 100 puta po utakmici, svatko tko češće gleda utakmice zna da mu je to navika. Ma ne isplati se ništa ni komentirati, izgleda da realovci ovih dana postoje da bi pokušali nešto izmisliti i lažirati, kad se već ničemu svome ne vesele...
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

hahahaha komedije, sad je Messi kao i pljunuo na nekoga sa klupe Reala. Koja komedija sa ovim realovcima, ispada da je Messi došao u Madrid kao huligan na kraju. Prvo je vrijeđao nekoga na klupi Reala, potom je nekoga i pljunuo, da bi na kraju čekao Arbelou na parkingu sat i pol da bi ga izvrijeđao. Sljedeća će priča biti da je preko noći uletio u stan nekog realovca i namlatio ga {#}

što i očekivati od tih patnika ljubomornih, sve se vidjelo kad su bili u stanju lažirati izjave igrača u dodjeli za Zlatnu loptu da bi ispalo da nitko nije glasao za Messija. Taj čovjek je nabio tolike komplekse tim jadnicima da je to nevjerojatno.

Bolesnici i psihopati. I onaj najmanji detalj će prosudit kao nešto protiv njih. Da ne povjeruješ 

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
FC Barcelona

sretan 26. rođendan Gerardu Piqueu!

16 godina
FC Barcelona
http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/nije-samo-ruzno-vrijedzao-messi-pljunuo-prema-klupi-reala---273127.html

samo tezi debil moze pomisliti kako je ova turbolosa snimka nekakav dokaz. messi hracne 163589 puta na utakmici i to mi ide na zivce jer mu je preslo u naviku, ali s ove snimke izvlaciti zakljucke kako je namjerno hrackao bilo koga je retardirano. da je stvarno tako, netko bi odmah ustao s realove klupe i isao se obracunati.
boli me glava vec od tih idiotskih zakulisnih igrica i gluposti, a tek kad citam temu Real Madrid ovdje, ne znam bih li se trebao smijati ili plakati.
sve skupa - zalosno.
15 godina
FC Barcelona

Taman kad sam pomislil da je gotovo s glupostima eto nove pa ovome nikad kraja..

Da se RM i svi oko njega toliko posvete nogometu koliko trose vremena i energije na gluposti mozda bi i osvojili koji trofej..

16 godina
antimadridista kaže...

lol... i netko lupi TD za sretan rodjendan Piqueu... vjerojatno mu je zao sto je dozivio 26.

uzaaaaaaaaaaaaaaaas!

15 godina
mrzech kaže...
antimadridista kaže...

lol... i netko lupi TD za sretan rodjendan Piqueu... vjerojatno mu je zao sto je dozivio 26.

uzaaaaaaaaaaaaaaaas!

Pa to je normalno(za njih) i ti bi bio isfrustriran da klub za kojeg navijas gotovo desetljece baca miljune ( bolje receno miljarde ) na igrace

i koje kakve primadone a rezultata nema jedino u cemu su sve bolji svake godine je provociranje,vrijedanje i tome slicno.

17 godina
neaktivan
dad0r kaže...

Taman kad sam pomislil da je gotovo s glupostima eto nove pa ovome nikad kraja..

Da se RM i svi oko njega toliko posvete nogometu koliko trose vremena i energije na gluposti mozda bi i osvojili koji trofej..

ne bi {#}

16 godina
Balvan8 kaže...
dad0r kaže...

ne bi {#}

baš tako, oni nebi ništa osvojili da ne djeluju van terena, upravo zato i rade takve stvari i zato je Mourinho još uvijek na klupi Reala.

14 godina
FC Barcelona

Video kako su nas suci pokrali.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
16 godina
KiX777 kaže...

ovo nisam htio stavljati ova zadnja 2 dana, ali itekako pogledajte. Što je najgore od svega, realovci se poslije utakmice žalili da su oni oštećeni {#}

pazite te prekršaje, dobili su u cijeloj utakmici svega 3 žuta kartona, koliko i Barcelona koja je napravila 5 prekršaja u cijeloj utakmici. Sudački kriterij na nivou.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 12:43 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
KiX777 kaže...

ovo nisam htio stavljati ova zadnja 2 dana, ali itekako pogledajte. Što je najgore od svega, realovci se poslije utakmice žalili da su oni oštećeni {#}

pazite te prekršaje, dobili su u cijeloj utakmici svega 3 žuta kartona, koliko i Barcelona koja je napravila 5 prekršaja u cijeloj utakmici. Sudački kriterij na nivou.

da i od tih 5 prekrsaja sta su bila suci dali 3 zuta kartona

16 godina
neaktivan
Nadam se da ce se Messiju nakon ovih prozivanja upaliti fitilj i da ce pocastiti Real sa par komada u uzvratu.
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
15 godina
KiX777 kaže...

Koliko nesportskih prekrsaja fakat nevjerojatno ovaj prvi prekrsaj Arbeloe nad Alvesom je odma za zuti tocno se

vidi da ga namjerno nagazil po ahiliovoj tetivi tj. peti jer gleda dole u njegove noge i gazi ga i onda Arbeloa nekaj prica

pa cijelu utakmicu je to radil i gazil igrace na podu trebali su ga pricekati fakat i prebiti ga na mrtvo ime.

To je fakat vec sve granice preslo to su krvnicki startovi s namjerom vise manje skoro svaki... ja ne vjerujem

da im to dozvoljavaju nadam se da suci a bogami i savez to pogledal poslije utakmice...

Jos dok se vrati onaj bolesnik Pepe na sta ce to liciti boze me sacuvaj..

I sad ce ovi fanatici reci da je to muska igra pa vecina startova uopce nisu na loptu nego udaranje po noagama i

gazenje namjerno stvarno predivan nogomet igra RM nema sta

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 13:29 (dad0r).
16 godina
dad0r kaže...
Koliko nesportskih prekrsaja fakat nevjerojatno ovaj prvi prekrsaj Arbeloe nad Alvesom je odma za zuti tocno se

vidi da ga namjerno nagazil po ahiliovoj tetivi tj. peti jer gleda dole u njegove noge i gazi ga i onda Arbeloa nekaj prica

pa cijelu utakmicu je to radil i gazil igrace na podu trebali su ga pricekati fakat i prebiti ga na mrtvo ime.

To je fakat vec sve granice preslo to su krvnicki startovi s namjerom vise manje skoro svaki... ja ne vjerujem

da im to dozvoljavaju nadam se da suci a bogami i savez to pogledal poslije utakmice...

najjače mi je kad to netko napiše, onda se netko ubaci sa "nogomet nije balet". Pa jbt koliko zaostalih ljudi ima. Nogomet je muška igra, a namjerno udaranje igrača bez lopte sigurno nije muški potez, nego potez očajnika i pi*kice. Kad vidim onog drvosječu Arbelou dođe mi slabo, još je to dobro izgledalo kad nije igrao Pepe, mogu misliti što bi tek taj radio po terenu. A Realovci su posebna sorta, ovo su njima "muški prekršaji", ponose se s time.

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

I sto reci o ljudima koji se ovakvim postupcima vesele,dive se Pepeu,Ramosu,Arbeloi itd...za mene ti ni ne trebaju gledati nogomet nego UFC i slicno gdje ce vidjeti kolko hoce ovakvih poteza pa mogu slobodno uzivati..

15 godina
FC Barcelona

To je uzas za gledati fakat zalosno da netko tko voli nogomet to moze podrzavati i glorificirati to je bolesno..

Ali to je jedini nacin da RM "zaustavi" Barcu samo lupaj i krvnicki kosi i onda su suci krivi dok se konacno sjeti im dati crveni

El Classico je prije bil nesto posebno stvarno veselil sam se tome ko malo djete igracki novoj no nazalost dolazkom psihopata Mourhina

to se pretvorilo u festival mrznje i nije slicno vise nogometu tj. sportskom natjecanju..

Prije dolazka tog psihopata El Classico je ustinu bio poseban tj. vrhunac nogometa i narano uvijek je bilo tenzija stinih na terenu

posto je to sukob tastina, ega itd. i to je normalno no ovo sad nema vise veze sa zdravom pameti i smijesno je da si to klub koji sebe

naziva "Kraljevskim" to dopusta da jedan pojedinac pravi cirkus takvi i sta je najzalosnije to prenosi na igrace..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice