FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.824
|
čitano: 7.011.368
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
FC Barcelona

mislim da gol jest pao poslije ovog kornera nakon kratkog dodavanja pa je ubacio Ozil u šesnaesterac. Ali nebitno, to su situacije koje je teško vidjeti. Jedino zamjeram sucu ono suđeno zaleđe i ruku Carvalha. Naravno da nije namjerno, ali sudac koji sudi najveću utakmicu na svijetu mora imati kvalitetu za to, a ne da mu se događaju takve greške.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.1.2013 0:21 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona

Ma dobro kakvih je sve sudackih pogresaka bilo (ne mislim sam na el clasicima) ovo je i bilo koliko-toliko ok suđenje.

Battlelog: D-Ki11a
16 godina
Legendic1911 kaže...

Ma dobro kakvih je sve sudackih pogresaka bilo (ne mislim sam na el clasicima) ovo je i bilo koliko-toliko ok suđenje.

istina, cim je rezultat ok za Real (a moglo je i trebalo biti bar 3 razlike), sudjenje je odmah ok :)

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jedini tko je jučer bio kriv Barceloni što nije pobijedila je ona sama. Toliko nerealiziranih šansi da mi je muka, hoće li isto onako biti u finalu nekog važnije natjecanja npr...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
14 godina
protjeran
FC Barcelona
Jel Messi doso sinoc u Madrid na tekmu?? ;)
14 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Jedini tko je jučer bio kriv Barceloni što nije pobijedila je ona sama. Toliko nerealiziranih šansi da mi je muka, hoće li isto onako biti u finalu nekog važnije natjecanja npr...

sukrivac je i Varane.lik je odigrao fenomenalnu tekmu

17 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
Jel Messi doso sinoc u Madrid na tekmu?? ;)

je, čak imao i asistenciju, za razliku od nekih... {#} to je ono što ga čini najboljim i kad odigra lošu utakmicu on uvijek ili zabije ili asistira, za razliku od nekih... {#}

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

osim dobre tekme i super razno raznih poteza, najjači potez mi je kad je alves u drugom poluvremenu napravio majmuna iz alonsa :D ( 62:45 min )

16 godina
FC Barcelona
Arsenal je navodno poslao sluzbenu ponudu za Davida Villu od 12-13 milijuna eura. Zele ga kupiti danas prije isteka prijelaznog roka.
Sumnjam da ce se to ostvariti, ali izgledno je da ce Villa otici na ljeto.
16 godina
sirka666 kaže...

Puyol u zadnjim sekundama je pokazao da je apsolutni vladar bacanja po terenu. Digao se na noge prije nego što je dotakao pod. {#} Kraljina.

meni je najjači bio u o onoj situaciji kad je Pique pokazivao da suga gađali upaljačem, a Puyol mu uzme upaljač, baci ga sa strane i odgurne Piquea da nastavi igrati, malo se još usput izdere na njega. Kralj najveći :)

ali kako igra u ovim godinama, još uvijek među najboljim stoperima...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
FC Barcelona

Alves: "Navijači na stadionu bi trebali podržavati svoju ekipu. Edukacija na španjolskim stadionima ne postoji. Trebali bi kazniti klub zbog toga."

navijači Reala su rasistički vrijeđali Alvesa sinoć, čulo se to i u prijenosu jako dobro. Poslije jednog prekršaja Arbeloe čulo se hukanje, meni je zvučalo kao da pola stadiona to radi. O ubačenim predmetima da ne govorim, stvarno je nevjerojatno kakav ciganluk. Nije to samo ovu utakmicu kad igraju protiv Barce, oni kad igraju protiv bilo koga na svom terenu, bar sat vremena je glavna pjesma na stadionu "puta Barca". Možeš misliti koliko ćeš ih kazniti, neće dobiti nikakvu kaznu kao i obično.

edit. malo Inieste i Albe od sinoć, obožavam kad njih dvojica kombiniraju po toj strani :)

https://www.youtube.com/watch?&v=YmtwQ9e2nXM

https://www.youtube.com/watch?&v=NeU-b14aXuM

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.1.2013 15:00 (antimadridista).
15 godina
antimadridista kaže...

Alves: "Navijači na stadionu bi trebali podržavati svoju ekipu. Edukacija na španjolskim stadionima ne postoji. Trebali bi kazniti klub zbog toga."

navijači Reala su rasistički vrijeđali Alvesa sinoć, čulo se to i u prijenosu jako dobro. Poslije jednog prekršaja Arbeloe čulo se hukanje, meni je zvučalo kao da pola stadiona to radi. O ubačenim predmetima da ne govorim, stvarno je nevjerojatno kakav ciganluk. Nije to samo ovu utakmicu kad igraju protiv Barce, oni kad igraju protiv bilo koga na svom terenu, bar sat vremena je glavna pjesma na stadionu "puta Barca". Možeš misliti koliko ćeš ih kazniti, neće dobiti nikakvu kaznu kao i obično.

edit. malo Inieste i Albe od sinoć, obožavam kad njih dvojica kombiniraju po toj strani :)

Pa to nisu navijaci to su govna i najveci sljam isto ko ovi BBB debili napiju se i rade nared i misle da su glavni a jucer su dokazali dai  sami sebe lazu i da su licemjerni jer

dok je Messi prolazil pokraj korner zastavice 20 njih se baca i vadi mob da ga slika a toliko ga mrze a prvi je bil neki die hard fan goli do pojasa sa RM tetovazama

a ubija se od muke da si poslika Messia kojeg tolko mrzi ma rofl kakva je to hrpa licimjernih retarda..

EDIT: A ovaj debil Arbeloa jos malo mu fali da bude glup ko Pepe koliko je jucer puta samo gazil po Alvesu i ostalima ( svojim kolegama iz repke.. ) dok je sudac zaustavil

igru to je nevjerojatno da moze biti tako pokvareni..

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.1.2013 15:11 (dad0r).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Don Andres je bio odličan jučer, par sitnih dodavanja, peta, ma odlično. Samo mi je žao što nismo pozabijali sve one silne prilike. Trebalo ih je dotuć na Bernabeu.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
sirka666 kaže...

Puyol u zadnjim sekundama je pokazao da je apsolutni vladar bacanja po terenu. Digao se na noge prije nego što je dotakao pod. {#} Kraljina.

meni je najjači bio u o onoj situaciji kad je Pique pokazivao da suga gađali upaljačem, a Puyol mu uzme upaljač, baci ga sa strane i odgurne Piquea da nastavi igrati, malo se još usput izdere na njega. Kralj najveći :)

ali kako igra u ovim godinama, još uvijek među najboljim stoperima...

Tu se vidi da je on pravi kapetan. Neda suigračima da ulaze u svađe da se ne dogodi kakav karton ili nedaj Bože neka tučnjava. Pravi kapetan Tarzan :D

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
FC Barcelona

Baš sam se lijepo nasmijao kad su se malo "potukli" Alves i Alonso. Ova dva se svađaju i niotkuda doleti Arbeloa i počne gurat Alvesa. I prođe mi kroz glavu: "A tko je tebe zvao?!" {#} Baš odlično, neću bit čovjek i sam voditi svoje bitke, nego će netko drugi započet, a ja ću kao curica doć gurat i čupat druge. Krasni igrači, nema šta.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Igra nije bila losa,odlicna,ali realizacija 0, 12. minut Alba oterao loptu u aut, Xavi percka,Pedro ono bih i ja pogodio(nije mi jasno sto vise cuvaju Villu, oporavio se i sad treba da se vraca u formu,ali on i kad je u najlosijoj formi,bolji je od Alexisa i od Pedra), 

Sudija nije bio los,jedino onaj ofsajd(kojeg nije bilo) , ruka Karvalja i onaj start Ronalda nad Alvesom sa ledja,za ono se dobija zuti karton.Sve u svemu moglo je mnogo bolje,bolji smo bili u svakom segmentu igre,ali steta {#} Nadam se da ce uzvratna utakmica biti mnogo bolja i da ce biti bolja realizacija {#} Visca Barca {#} 

15 godina
neaktivan
mrzech kaže...
Legendic1911 kaže...

istina, cim je rezultat ok za Real (a moglo je i trebalo biti bar 3 razlike), sudjenje je odmah ok :)

Istina, cim suci ne pomognu barci da pobjedi ne valjaju :)
Ja sam lijepo napisao da kakvih je sve bilo suđenja ovo je bilo jos i ok.
Također bilo je podjednako šansi za gol a to sto ih jedni i drugi nisu realizirali nisu suci krivi!

16 godina
Legendic1911 kaže...
Istina, cim suci ne pomognu barci da pobjedi ne valjaju :)

Ja sam lijepo napisao da kakvih je sve bilo suđenja ovo je bilo jos i ok.
Također bilo je podjednako šansi za gol a to sto ih jedni i drugi nisu realizirali nisu suci krivi!

suci su siinoć Barcu oštetili u par situacija, ajde nebitno. Ali naravno, neki su u vašoj temi prvi počeli o suđenju kao i inače, bez obzira tko bude oštećen. I dok god se bude igrao El Clasico, pojedinci poput DarkSidea će uvijek pisati o Barci i suđenju, nema veze za koga se sudilo ili tko je više oštećen. Nitko nije napisao da suci ne valjalju ako ne pomognu Barci, to je glupost. Ali trebaju suditi kako spada i to je to.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Iskreno nikad ne se*erm po sucima, mozda jedino prosle sezone Barca-Milan.

Ali volio bi vidjet Vas iz ove teme i ekipu iz RM teme koliko bi offside-a, igranja rukom, penala, prekršaja itd. dosudili/nedosudili na utakmici?! :)

16 godina
Legendic1911 kaže...

Iskreno nikad ne se*erm po sucima, mozda jedino prosle sezone Barca-Milan.

Ali volio bi vidjet Vas iz ove teme i ekipu iz RM teme koliko bi offside-a, igranja rukom, penala, prekršaja itd. dosudili/nedosudili na utakmici?! :)

znam da ti ne govoriš, ali rekao sam tko piše o tome. Znam da je sucu teško dosuditi i naravno da ne griješe namjerno u nečiju korist u ovim derbijima, ali mi je fascinantno kako pojedinci uvijek pričaju o "Uefaloni" i sličnim glupostima, čak i poslije neke utakmice u kojoj situacije idu u korist klubova za koje oni navijaju, eto samo to. Ja isto znam pisati o suđenju, prošle sezone sam pisao dosta puta, ali nikad nebi pao tako nisko da pišem o tome čak i kad se sudi u korist Barce.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.1.2013 16:08 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
dad0r kaže...

U cijeloj prici "najbolji" su mi RM fanovi pljuju i pljuju po Messiu a dok je prolazil kod korner zastavice

20 njih se baca napred vadi mobitel i slikaju ga ko ludi {#}

A kaj ti mislis da ronalda ne slikaju barcca fanovi na camp nou ,, :) to je normalno, isto kao i primjerice man utd navijaci fotkaju evru, ili liverpoolovi rooney itd , to je sve normalno,  a ko nebi slikao 1 od najboljih nogometasa svijeta? :D

<3Ako sam ti pomogao stisni HVALA <3, Madridista para siempre!
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.1.2013 17:13 (Ficho28).
14 godina
neaktivan
Ficho28 kaže...
dad0r kaže...

U cijeloj prici "najbolji" su mi RM fanovi pljuju i pljuju po Messiu a dok je prolazil kod korner zastavice

A kaj ti mislis da ronalda ne slikaju barcca fanovi na camp nou ,, :) to je normalno, isto kao i primjerice man utd navijaci fotkaju evru, ili liverpoolovi rooney itd , to je sve normalno,  a ko nebi slikao 1 od najboljih nogometasa svijeta? :D

Neznam tko bi doma volio imati fotku Rooneya {#}

15 godina
Ficho28 kaže...
dad0r kaže...

Kak se stvari okrecu brzo doslovno malo prije je bio Lessi i ne zasluzuje zlatne lopte rm fanovi se kunu da ga mrze i pljuju a sad kozicu natezu dok ga vide samo potvrda licmijernosti kojoj nema kraja.

twice the pride double the fall
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Šta reći na ovo ? Ovo treba na liječenje.

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

To je ta muska igra o kojoj Realovci i ostali koji mrze Barcu pricaju...zalosno,znaci kolko moras bit isfrustriran s nekim da ga bezveze udaras i to s leđa...

16 godina
FC Barcelona

ode Xabi po pivu {#}

http://24.media.tumblr.com/c35e420428084c4c36e7694bef811952/tumblr_mhicdyyMZi1r3kn9eo1_500.gif

Dani mi je odličan zadnjih nekoliko utakmica, sinoć isto dobar. Ronaldo je većinom imao puno prostora na toj strani u utakmicama di je Alves bio u jako lošoj formi, a to je do ovih zadnjih nekoliko utakmica bilo dosta često, stalno se tražio. Još se sjećam one utakmice sa početka prošle sezone kad je stavio Ronalda u džep, nije ni mrdnuo. Sad ovako treba nastaviti, vjerujem da će uhvatiti onu staru formu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.1.2013 22:02 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

ode Xabi po pivu {#}

http://24.media.tumblr.com/c35e420428084c4c36e7694bef811952/tumblr_mhicdyyMZi1r3kn9eo1_500.gif

Dani mi je odličan zadnjih nekoliko utakmica, sinoć isto dobar. Ronaldo je većinom imao puno prostora na toj strani u utakmicama di je Alves bio u jako lošoj formi, a to je do ovih zadnjih nekoliko utakmica bilo dosta često, stalno se tražio. Još se sjećam one utakmice sa početka prošle sezone kad je stavio Ronalda u džep, nije ni mrdnuo. Sad ovako treba nastaviti, vjerujem da će uhvatiti onu staru formu.

Slazem se,jako se popravio,je da nekad zna ostat u napadu pa po toj strani jurne akcija,al u obrani je odlican...vratio se i u formu sto se tice asistiranja,a i ubacaji su mu sve bolji,takav Dani nam treba {#}

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Cuenca na psudbi u Ajaxu, bilo bi bolje da su ga poslali na posudbu negdje u Španjolsku, ali bitno je da igra te da se vrati u formu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.1.2013 22:45 (Balvan8).
16 godina
Tommy_123 kaže...

evo video:

dosad nisam baš vjerovao u ovu priču da je Messi na parkingu nešto rekao Arbeloi, ali razumijem ga ako je to istina. Prvo ga je provocirao sa onom laganom triskom, a poslije ga udara namjerno bez lopte koja je 10 metara udaljena. Ajmo vidit oće li se i u uzvratu tako ponašati i hoće li mu se to dozvoljavati...

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.2.2013 15:05 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona
vidim da su se djecica na susjednoj temi opet zajapurila oko gluposti i drze se toga ko pijan plota...

Real Madrid's coaching staff called Messi "filthy pig" during Wednesday game. Messi told assistant Karanka he's a "puppet". [intereconomia]

Madrid's Callejon was caught lying saying messi waited for Arbeloa for 1.5h, Barcelona bus left for airport 45min after game [sport]
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice