FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.824
|
čitano: 7.005.917
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
15 godina
FC Barcelona

Evo HD

twice the pride double the fall
14 godina
FC Barcelona

Evo Messi za 1-0

Ubi bene, ibi patria.
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Alexis bi to fulo.. {#}

evo i Roy hvali Busqetsa {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.1.2013 18:32 (Balvan8).
17 godina
neaktivan
mrzech kaže...

Valdesov agent izjavio je kako Victor ne zeli produziti ugovor s Barcelonom koji traje do 2014.
izgleda ipak ode Valdes na ljeto, trazimo novog golmana.

potpisao bih odmah da ode kod Pepa u Bayern u zamjenu za Neuera :)

Nemoguće, Neuer je bolji i mlađi je 5 godina od Valdesa, a u prilog mu ide i što je Nijemac...

COYI
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Umjesto 0:3, 1:2, obrana {#} a niš treba im utrpat još 2 komada i to privest kraju...

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.1.2013 18:42 (Balvan8).
15 godina
FC Barcelona

Opet gol zbog relativno nespretne reakcije obrane no odlicno je pogodil Castro nema sta.

Nemogu se oteti dojmu da igramo po potrebi posto relano gledajuci tesko da ce prokockati prednost koju imaju

i da se okrecu LP a i kupu nakon ovih nespretnih  2:2 i trebat ce se dobro namuciti  kod Malage koja statisticki

gledano ima daleko najbolju obranu lige ove godine.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.1.2013 18:48 (dad0r).
16 godina
FC Barcelona

sjećam se utakmice protiv Sociedada iz prošle sezone, vodili 2-0 pa završilo 2-2, samo da se i večeras to ne ponovi.

Ali nevjerojatno koliko Barca pogodi stativa i prečki kroz sezonu, neće u gol i gotovo. Dobro igraju, vjerujem da će doći do pobjede na kraju.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina

Umjesto 4:0 imamo samo 2:1. Sve nekako vuče ne prošlu utakmicu.

Greške u dodavanjima da ne spominjem, toliko grešaka nismo imali u 5 utakmica.

Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Xavi je danas pokazao kako se dijele lopte...pa to je u milimetar precizno kad je on posalje...sto se tice tekme,treba zabiti jos pokoji pogodak jer sociedad se razmahao prek kraj...

16 godina

Baš neugodno gostovanje.

Statistika kaže da u 65 utakmica na Anoeti domaći imaju 25 pobjeda, nerješeno 23 i samo 17 utakmica je Barca dobila.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

nabrijani su Baski, neće biti lako do kraja.... treba podhitno zabit još jedan i malo primirit igru...

evo sranja... crveni Pique 

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.1.2013 19:13 (Balvan8).
15 godina
FC Barcelona

Pique {#} , ovo ce biti vrlo zanimljiva utakmica do kraja..

EDIT: Ovak nerovoznu i nespretnu Barcu nismo dugo vidli {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.1.2013 19:15 (dad0r).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

50kn stavljam na pobjedu Sociedada pa kud puklo da puklo, loša igra, mogli bi danas prvi puta izgubiti... {#}

15 godina
Balvan8 kaže...

50kn stavljam na pobjedu Sociedada pa kud puklo da puklo, loša igra, mogli bi danas prvi puta izgubiti... {#}

Lako moguce isto ko prosla tekma relativno dobar start a poslije djeluju totalno bez volje a i ne sjecam se

kad su zadnji put toliko krivih dodavanja imali..

Ali isto tako Messi djeluje totalno odsutno da zabil je gol i dva put stativu no u igri skoro uopce ne sudjeluje..

EDIT: Koji je ovo po redu auto gol Mascherana ove godine ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.1.2013 19:45 (dad0r).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neočekivano, posebno poslije 2:0...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma ovo nisu istine :(

Pioneer :D
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Očekivano.... {#} od 40 min prvog pol Barca nije ništa pokazala...

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.1.2013 19:50 (Balvan8).
14 godina
FC Barcelona

Baš mi je drago što je Barcelona izgubila, neka ispadnemo iz kupa! Ne zaslužujemo sa ovakvom igrom!

Oni su u mislima prije utakmice pobijedili, eto im sad na.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
17 godina
odjavljen
FC Barcelona

Pao listić zbog ovih panjeva {#}

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
14 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Neočekivano, posebno poslije 2:0...

Neocekivano i zasluzeno...prvi poraz je morao doci kad tad,sva sreca pa nece toliko utjecati na stanje na ljestivici...igra je pala u 2.pol. +igrac manje,tesko je bilo za ocekivati da ce nesto bolje izaci od ovoga...idemo dalje

16 godina
FC Barcelona

već dvije utakmice zaredom nisu stvorili niti jednu šansu u drugom poluvremenu, već dvije godine zaredom se opšutaju protiv Sociedada pri vodstvu 2-0. Onakva 2 naivna kartona može samo Pique dobiti, igrali su preko k*rca i dobili su što su i zaslužili.

Ništa, ide se dalje i bolje da se dogodilo sad da ih malo probudi, a ionako mislim da ligu nema šanse da izgubimo.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.1.2013 19:56 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

svaka cast sociedadu zasluzili su 3 boda...

16 godina

Toliko loseg na jednom mjestu vec dugo nismo vidjeli.

Jos mi se Messi zgadio kada je poceo dolazit pozadi po loptu kao da mi nemamo vezne igrace koji ce mu dati loptu.

Da je bar nesto napravio sa njom nego ju je par puta izgubio.

Mascherano, sta reci za njega. Taj nas stalno ukopa, pola golova koje smo primili on je zabio{#}

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

već dvije utakmice zaredom nisu stvorili niti jednu šansu u drugom poluvremenu, već dvije godine zaredom se opšutaju protiv Sociedada pri vodstvu 2-0. Onakva 2 naivna kartona može samo Pique dobiti, igrali su preko k*rca i dobili su što su i zaslužili.

Ništa, ide se dalje, ionako mislim da ligu nema šanse da izgubimo.

Slazem se...zadnje 2 utakmice totalno bez nekog motiva,strasti,truda pojedinih igraca ...Mascherano kriv za zadnja 2 gola,Messi seta(mada mu se ne moze ni to zamjeriti) al opet daj malo zivota...al kazem prvi poraz je morao doci kad tad...nerealno je za ocekivati da samo dobivaju...samo se nadam da ova tekma nece utjecati na kup,i predstojece tekme...a sad ce realovci i ostali koji mrze Barcu doci na svoje...krenut ce price jos nista nije gotovo,Barca opada u formi i slicno

I ne kuzim Tita mogao je bar osvjeziti napad sa Tellom i Alexisom pa probati nesto napraviti,a on zadnjih 5 min ubacuje Adriana,po meni je to malo glup potez bio

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.1.2013 19:59 (barcafan12).
16 godina
x18x05x kaže...

Jos mi se Messi zgadio kada je poceo dolazit pozadi po loptu kao da mi nemamo vezne igrace koji ce mu dati loptu.

Mascherano, sta reci za njega. Taj nas stalno ukopa, pola golova koje smo primili on je zabio{#}

pa jeli ti inače gledaš Barcu? nije mi jasno to što govoriš za Messija, pa on ima tu rolu u ekipi da se vraća natrag po loptu i razigrava, to radi svaku utakmicu, nije on špica.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.1.2013 20:02 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Vidim javili se pametni iz svojih fotelja i pred računalima, poraz ko poraz i to se trebalo desiti. Neznam kako ste ga zamišljali, ali i ovo je jedan od ciklusa sezone i netreba sada odmah drvlje i kamenje po igračima.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dogodio se poraz i šta sad ? Ovo bi došlo prije ili kasnije i bolje je da smo sad izgubili nego recimo u ligi prvaka. Prvo poluvrijeme smo ih imali i to ej trebalo iskoristit, malo nesreće i sve se okrene.

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
antimadridista kaže...
x18x05x kaže...

pa jeli ti inače gledaš Barcu? nije mi jasno to što govoriš za Messija, pa on ima tu rolu u ekipi da se vraća natrag po loptu i razigrava, to radi svaku utakmicu, nije on špica.

Naravno da pratim, svaku utakmicu. Messi glumi veznog igraca i to nije dobro, korisniji je kao napadac. 

Nekad imam osjecaj da se ti pravis vazan i da sve znas. Mislis da si veci navijac Barce od nas ostali?

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.1.2013 21:50 (x18x05x).
16 godina
x18x05x kaže...
antimadridista kaže...
x18x05x kaže...

Naravno da pratim, svaku utakmicu. Messi glumi veznog igraca i to nije dobro, korisniji je kao napadac. 

Nekad imam osjecaj da se ti pravis vazan i da sve znas. Mislis da si veci navijac Barce od nas ostali?

wtf? samo sam te pitao jeli pratiš svaku utakmicu jer mi je čudno da pričaš kako se večeras Messi vraćao u sredinu, kao da to ne radi inače u svakoj utakmici. To što si ti zamislio da je Messi čista špica kao jedan Falcao o kojem si pričao prije par dana da bi bio dobro pojačanje, to nije moja stvar. I nije mi jasno kako možeš reći da ti se Messi "zgadio". Stvarno je zaslužio da se tako govori o njemu. Ćovjek jednom odigra ispod svoje razine, odmah se po njemu blati, a čak i večeras je bio među boljima u ekipi, bar je zabio gol.

btw. vidim da netko radi duple accounte i lupa TD, u pola minute 5 komada. Narasla ljudima muda otkad nema opcije da se vidi tko ti daje TD. Evo već 7, bravo, može to i jače. Kolike komplekse Messi nabija ljudima, ovo je 100% onaj tester22 kojeg su protjerali sa foruma {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.1.2013 22:16 (antimadridista).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice