FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.824
|
čitano: 7.005.021
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FC Barcelona
dad0r kaže...

Hvala bogu da su ono bile gluposti da preuzima ManCity i super da je odabrao Bayern.

To znaci da ovi RM fanatici od danas automatski hejtaju i Bayern ? {#}

samo ako Bayern bude nepobjediv, ako ce igrati najatraktivnije, ako srusi sve rekorde i postavi neke nove granice u nogometu... onda je popularno mrziti takav klub.

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
16 godina
FC Barcelona

.{#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.1.2013 20:08 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona

Barça: Pinto, Montoya, Mascherano, Puyol, Adriano, Thiago, Song, Iniesta, Alexis, Messi i Tello.

Stream

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.1.2013 20:48 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.1.2013 21:14 (N3N0).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Alexis opet u svom stilu... {#}

15 godina
Balvan8 kaže...

Alexis opet u svom stilu... {#}

Koja predivna akcija i kaj on fula pa isuse boze ali i ona akcije iz 5 minute da je to uslo jao jao

twice the pride double the fall
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakav gol Messija i onda Puyoleva glava, ajmo Barca.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Viscaaa Barcaa, ma Messi sigurno nije zaslužio onu Zlatnu loptu, ma kakvi, pa Ronaldo je osvojio Ligu!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa sta je sa ovim Alexisom, ja bih ono pogodio :D 

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Stvarno, nije mi jasan nikako. Vidi se i da je sam jako frustriran.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Villa, Delufeu, Pedro, ja, moja baba, Nick Vujčić svi oni bi zabili barem jednu priliku od ovoga šta je Alexis fulao.... {#}

15 godina
PLASMAorLCD kaže...

Stvarno, nije mi jasan nikako. Vidi se i da je sam jako frustriran.

Pa i treba biti jer je zbog njega nije 4:1 rezultat..

16 godina
FC Barcelona
jbt Alexis i meni si dop*zdio više :D
prije sam ga branio jer nije toliko ni ulazio u šanse da bi promašivao, ali bolje ni da ne ulazi u šanse nego da ovako reagira.

Thiaga ne krivim toliko za gol, Pinto nije smio dodavati njemu u onoj situaciji. Oni od malih nogu uče da izbijanja lopte nema, a onda ni nemožeš očekivati drugačiju reakciju Thiaga. Mascherano je bio sasvim otvoren na lijevoj strani.
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nerf Messi {#}

16 godina

Odlican prvi dio. Mala greska kod naseg gola i odmah su zabili. 

Nisam ocekivao od Malage da igraju nego autobus, svaka cast.

Ako Alexis ovako nastavi mozda i zabije veceras {#}.

Čarobnjak Messi samo zabija. Njega usporedjivat sa tetkicom ili Peleom je smijesno. On je za njih vec sad legenda.

Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Moramo zabit min još jedan gol, Alexis van Pedro unutra ili Cesc...

16 godina
neaktivan
Pinto je stroj!
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pinto odličan, frajer ima brutalne reflekse, a Iniesta, tom čovjeku se možeš samo divit.

Fabregas uđe, da savršenu loptu i odmah crveni :)

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.1.2013 23:03 (Tommy_123).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Očekivano 2:2... bezvolja igra u zadnjih 20-25 min...

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.1.2013 23:18 (Balvan8).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Još Ray Hudson govori, da treba gol za osiguranje i kao da je znao da će se ovo dogodit -."

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
Tommy_123 kaže...

Još Ray Hudson govori, da treba gol za osiguranje i kao da je znao da će se ovo dogodit -."

To je uvijek tako pogotovo dok fulas dvije ciste prilike ko Alexis i jos glupa pogreska u obrani i eto sranja.

No s druge strana vrlo dobra igra Malage u drugom poluvremenu i nisam znal da imaju daleko najbolju obranu ove godine , statisticki gledano :O

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.1.2013 23:22 (dad0r).
16 godina
FC Barcelona
ma neznam što se dogodilo drugo poluvrijeme, katastrofa. Tito ipak previše rotirao sastav za ovu utakmicu, ovo je jedna Malaga koja se natječe u LP, a ne Cordoba ili neki drugoligaš.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma nije tragedija, 2-2 je solidan rezultat, ali mene je više rasp*izdio Alexis, kao da ima drvene noge, a njegove padove neću niti komentirati.

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
ma neznam što se dogodilo drugo poluvrijeme, katastrofa. Tito ipak previše rotirao sastav za ovu utakmicu, ovo je jedna Malaga koja se natječe u LP, a ne Cordoba ili neki drugoligaš.

Ma vezu je trebao bolju staviti,bar Busa ili Fabregasa od pocetka,bilo je previse gresaka u sredini,a Alexis da je zabio ono sto je trebo prolaz bi bio siguran,a sad ovako lovi rezultat u gostima...

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.1.2013 23:29 (barcafan12).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

odlična Malaga!

nije smak svijeta,zaslužili su neriješen rezultat.pinto je krivac za prvi gol,al se na kraju, sa par obrana iskupio.ugl dosta grešaka na obje strane

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Totalno me Sanchez razočarao i to par tekmi zaredom. Svi prorade, jedino on šteka.

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
FC Barcelona

što se tiče Alexisa, ja mislim da je on bojažljiv i da ga svi ovi dosadašnji promašaji prepadaju, on se jednostavno izgubi pred golom u izglednoj situaciji. Kod njega je vjerojatno problem psihe trenutno. Neznam jeste li čuli u prijenosu, ali publika ga je podržavala poslije onog drugog promašaja i uzvikivali su njegovo ime, nadam se da će dobiti motivacije. Tko zna, možda mu se jednom otvori, prošle sezone je bio dosta bolji nego trenutno, bio je to drugi Alexis. Sjećam se njegovih golova protiv Reala, onakve golove nema šanse da bi sad zabijao, pogotovo onaj kao u Madridu kad je izašao iz duela i potegnuo sa 20-ak metara u kut na Messijevu asistenciju. Sad ako da se svega boji, kao da se boji duela, ulaska u dribling, prepadne se u čistoj prilici za gol.

Ali da je Villa trenutno zdrav, Alexis bi sjedio na klupi jer ovi promašaji bi mu sigurno presudili, ovako će vjerojatno imati još šansi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.1.2013 0:48 (antimadridista).
16 godina

Jako sam razocaran sa drugim poluvremenom. Nevjerovatno kako su lose odigrali.

Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona
ELS BLAUGRANES <3
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice