Mascherano danas toliko pliva u obrani da to nisu istine! 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako se nesto ne popravi u igri mi smo ispali iz kupa.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Obrana je loša, u napadu bez ideje, a sudac je katastrofa, već 10-ak faula na Messiju nije sudio.
Nije to toliko lose bilo,cak je i ok rezultat s obzirom da je i Malaga imala prilika...Barca diktira tempo,nadam se da ce to rijesit u 2.pol.
Katastrofa,Iniesta me razaocarao na ovom mecu,ono se ne sutira onako,trebao je samo da plasira.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
oj milaneeeeeeeeeeeeeee
Ovakvu Barsu volim da gledam :D !
ipak nema govora o padu u formi, dobro to izgleda, sad treba razbiti Madrid na putu za finale.
Odlicna igra u drugom poluvremenu i zasluzena pobeda :D Idemo dalje ! VISCA EL BARCA :)
Tvrda je ova Malaga... premda smo ih mogli nabušit pogotovo u 2 pol., al sve u svemu dobro to hendla Pelegrini...
Prva utakmica polufinala kupa se igra na Bernabeu 30.1
Mislim da je to dobro sto se prva igra kod njih,i bitno je da tu ostvarimo dobar rezultat za uzvrat...na ruku nam idu iskljucenje Coentraa,i nazalost ozljeda Ikera...
Ćuo sam da Ronaldo ne može igrati zbog žutih kartona, zna li netko više o tome?
I ja sam isto cuo,ali nzm da li je to tacno.
I ja sam isto cuo,ali nzm da li je to tacno.
Pitajte u rm temi, mozda oni nesto znaju. haha
Ako netko slucajno gleda Slovenija-Španjolska (rukomet), moze na tribinama vidjeti Iniestu i Busquetsa.
Za sad su samo njih dvoje prikazali, sigurno ima jos pokoji Španjolski reprezentativac.
Pique je zvijer u malom nogometu :D
EDIT: evo i slike
Bilo bi fino da su njega kupili... 
http://sportski.net.hr/nogomet/lige-petice/gianluigi-buffon-objasnio-zasto-je-odbio-barcelonu-nije-mi-zao
Messi spreman za Osasunu
, ali ne i Pinto koji je lakse prehladjen :)
Tito Vilanova: "Nikad ne bih trenirao Real Madrid".
sutra dvije poslastice jedna za drugom - u 17.00h mini El Clasico, a odmah nakon te utakmice u 19.00h igraju Barcelona i Osasuna 
Ako Messi veceras postigne 1 gol moze oboriti 2 rekorda :D
1) Postao bi prvi igrac u istoriji La lige koji je postigao najmanje 1 gol u 11 uzastopnih utakmica
2) Srusio bi licni rekord od 9 uzastopnih utakmica za Barselonu u svim takmicenjima u kojim je pogodio mrezu protivnika (ako veceras postigne gol ,bio bi to niz od 10)