FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.824
|
čitano: 7.006.562
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FC Barcelona
antimadridista 

wtf? samo sam te pitao jeli pratiš svaku utakmicu jer mi je čudno da pričaš kako se večeras Messi vraćao u sredinu, kao da to ne radi inače u svakoj utakmici. To što si ti zamislio da je Messi čista špica kao jedan Falcao o kojem si pričao prije par dana da bi bio dobro pojačanje, to nije moja stvar. I nije mi jasno kako možeš reći da ti se Messi "zgadio". Stvarno je zaslužio da se tako govori o njemu. Ćovjek jednom odigra ispod svoje razine, odmah se po njemu blati, a čak i večeras je bio među boljima u ekipi, bar je zabio gol.

btw. vidim da netko radi duple accounte i lupa TD, u pola minute 5 komada. Narasla ljudima muda otkad nema opcije da se vidi tko ti daje TD. Evo već 7, bravo, može to i jače. Kolike komplekse Messi nabija ljudima {#}

Znam da se vraca al ne koliko danas. Fakticki je otimao loptu Xavi-ju i Iniesti. 

Zasluzio on to ili ne zadnje dvije utakmice je odigrao ispod svakog prosjeka.

Ne samo on, cijela ekipa. 

Neko te bas voli kad ti lupa TD.

Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
16 godina
x18x05x kaže...
antimadridista 

wtf? samo sam te pitao jeli pratiš svaku utakmicu jer mi je čudno da pričaš kako se večeras Messi vraćao u sredinu, kao da to ne radi inače u svakoj utakmici. To što si ti zamislio da je Messi čista špica kao jedan Falcao o kojem si pričao prije par dana da bi bio dobro pojačanje, to nije moja stvar. I nije mi jasno kako možeš reći da ti se Messi "zgadio". Stvarno je zaslužio da se tako govori o njemu. Ćovjek jednom odigra ispod svoje razine, odmah se po njemu blati, a čak i večeras je bio među boljima u ekipi, bar je zabio gol.

btw. vidim da netko radi duple accounte i lupa TD, u pola minute 5 komada. Narasla ljudima muda otkad nema opcije da se vidi tko ti daje TD. Evo već 7, bravo, može to i jače. Kolike komplekse Messi nabija ljudima {#}

Znam da se vraca al ne koliko danas. Fakticki je otimao loptu Xavi-ju i Iniesti. 

Zasluzio on to ili ne zadnje dvije utakmice je odigrao ispod svakog prosjeka.

Ne samo on, cijela ekipa. 

Neko te bas voli kad ti lupa TD.

ma zaboli me za TD, samo mi došlo smiješno. Samo zamisli, zbog nekog igrača lik ide raditi nekoliko accountova na forumu, i kad netko pohvali Messija, vjerojatno se ide prijaviti sa 9 accounta samo da udari TD. Koja bolest.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.1.2013 22:23 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dobro dečki, dosta.

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
FC Barcelona
Vilanova: "Čestitam Real Sociedadu. Oni su pobijedili iz razloga što su dobro igrali, a ne što smo mi bili loši. Ovo je nogomet. Ekipe protiv kojih igramo su također dobre i ne brine nas ovaj rezultat. Pet dana je do utakmice u Malagi, dovoljno da se odmorimo od ovoga i pripremimo za taj susret."

Messi je večeras zabio svoj prvi gol u karijeri na Anoeti, stadionu Real Sociedada.
Messi je postao treći igrač, nakon Brazilca Ronalda i Martina, koji je postigao najmanje jedan pogodak u 10 uzastopnih ligaških utakmica. Protiv Osasune će imati priliku oboriti ovaj rekord.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

x18x05x-Messi samo radi onako kako mu se kaže i svatko ko imalo prati Barcelonu zna da kod njih ništa nije improvizacija, nego odavno uigrana taktika. Veliki broj bivših igrača je komentirao treninge i način rada i sve što se tamo radi je ono što gledamo na terenu. Tako da Messijevo "otimanje lopte" nije njegova osobna zamisao nego dogovor i taktika ekipe.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

malo previše stvarate....barca je zadnji put pobijedila 2007. godine kod sociedada{#}

16 godina
hitmanovich kaže...

malo previše stvarate....barca je zadnji put pobijedila 2007. godine kod sociedada{#}

ali najgore od svega je to što uopće ne izgleda kao teško gostovanje, kao npr. kod Osasune ili Bilbaa. Nema tolikog pritiska publike. A 2 godine zaredom su vodili 2-0 pa prokockali.

malo brine što već 2 utakmice zaredom nisu stvorili praktički niti jednu šansu u drugom poluvremenu, nadam se da će ih ove zadnje 2 utakmice i kiksevi probuditi i nabrijati za uzvrat kupa.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.1.2013 0:08 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona
dobro je da je bodovna prednost stvorena jos prije, ovo jucer je nedopustivo. 0:2 i pobijede sami sebe na kraju.

zanimljivo je kako jos nitko nije napisao da su krivi suci i uefa i ovrebo i platini i mamic... ti su izgovori valjda rezervirani za druge teme... hihihihi :)))
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
15 godina
antimadridista kaže...
Vilanova: "Čestitam Real Sociedadu. Oni su pobijedili iz razloga što su dobro igrali, a ne što smo mi bili loši. Ovo je nogomet. Ekipe protiv kojih igramo su također dobre i ne brine nas ovaj rezultat. Pet dana je do utakmice u Malagi, dovoljno da se odmorimo od ovoga i pripremimo za taj susret."

Messi je večeras zabio svoj prvi gol u karijeri na Anoeti, stadionu Real Sociedada.
Messi je postao treći igrač, nakon Brazilca Ronalda i Martina, koji je postigao najmanje jedan pogodak u 10 uzastopnih ligaških utakmica. Protiv Osasune će imati priliku oboriti ovaj rekord.

Sve to stoji i ja isto mislim da nema mjesta panici prvi poraz bi kad-tad dosao no s druge strane u zadnje dvije utakmice samo 1 bod a , zabili smo 4 tj. primili 5 komada no nadam se

da ce ih ovo malo "probuditi" i jedva cekam utakmicu protiv Malage koja ce biti odlican ispit posto Malaga ima najbolju obranu ove godine i jos ce igrat na svojem terenu.

twice the pride double the fall
16 godina
FC Barcelona

ali stvarno, čudo kako se uvijek od njega odbije lopta i završi baš u golu svaki put, 5 golova su tako primili ove sezone :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.1.2013 17:01 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona

Villanova se nakon utakmice s Real Sociedadom pozdravio s igracima, jer ide u New York na 10-dnevno lijecenje.

Pitanje: misli li itko da teska Villanovina bolest utjece na psihu igraca? 

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

znaci nece ga biti na utakmici protiv Malage?? To onda stvarno nece bti lagano

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy
16 godina
d3stroy3r_cro kaže...

znaci nece ga biti na utakmici protiv Malage?? To onda stvarno nece bti lagano

da, propušta Malagu i Osasunu. Nezgodan trenutak, ali nadam se da i bez njega mogu izboriti polufinale. Dosad su sve utakmice bez njega na klupi završile pobjedama, najbitnije je da se on oporavi.

13 godina
neaktivan
mrzech kaže...

Villanova se nakon utakmice s Real Sociedadom pozdravio s igracima, jer ide u New York na 10-dnevno lijecenje.

Pitanje: misli li itko da teska Villanovina bolest utjece na psihu igraca? 

Normalno da utice.Jeste da su pobedili sve do sad utakmice kad on nije bio na klupi,ali ipak sad je mozda najbitnije posto su zapali u ovu "mini krizu" :) Ja jedva cekam mec protiv Malage da vidim da li ce da poprave igru u odnosu na prethodna 2 meca :D

16 godina
Nidzo95 kaže...

Normalno da utice.Jeste da su pobedili sve do sad utakmice kad on nije bio na klupi,ali ipak sad je mozda najbitnije posto su zapali u ovu "mini krizu" :) Ja jedva cekam mec protiv Malage da vidim da li ce da poprave igru u odnosu na prethodna 2 meca :D

Samo da se kriza ne proširi na još koju utakmicu.{#}

Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
13 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Nidzo95 kaže...

Samo da se kriza ne proširi na još koju utakmicu.{#}

Nadam se da nece {#}

17 godina
FC Barcelona

koja kriza? izgubili su jednu utakmicu? pa???????

13 godina
neaktivan
Abomb kaže...

koja kriza? izgubili su jednu utakmicu? pa???????

Pa lepo sam napisao "mini kriza" jedna utakmica neresena,jedna izgubljena :D nije to bas dobro s obzirom na kakvu smo barsu navikli do te dve utakmice,ni igra nije bil bas na vrhunskom nivou,prvo poluvreme super,al drugo katastrofa.

16 godina
FC Barcelona

Španjolski mediji navode da je pitanje sata kada će sin Gerarda Piquea i slavne pjevačice Shakire biti rođen, a navodi se i da će dobiti ime Milan. Osim toga, pojedini mediji tvrde da će odmah po rođenju biti upisan u listu Barçinih članova, kao što je to bio slučaj i s njegovim ocem.

Milan Pique {#}

18 godina
antimadridista kaže...

Španjolski mediji navode da je pitanje sata kada će sin Gerarda Piquea i slavne pjevačice Shakire biti rođen, a navodi se i da će dobiti ime Milan. Osim toga, pojedini mediji tvrde da će odmah po rođenju biti upisan u listu Barçinih članova, kao što je to bio slučaj i s njegovim ocem.

Milan Pique {#}

vidoviti milan rofl

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
FC Barcelona

Prema nekim najavama, Eric Abidal mogao bit dobiti zeleno svjetlo za nastup u sljedecih mjesec dana. 

To bi bilo jedno predivno cudo! 

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Piše se po internetu da se rodio Milan u 22:30, pa evo ako je to istina neka mu je sa srećom... {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 23:02 (Balvan8).
16 godina
FC Barcelona
16 godina
FC Barcelona

fora :)

16 godina
FC Barcelona
Barça: Pinto, Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Busquets, Xavi, Cesc, Pedro, Iniesta , Messi.
18 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mascherano.... bolje da Montoya igra.

Ovako samo autogolovi mogu past :)

everybody lies
14 godina
FC Barcelona
29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.1.2013 21:41 (KiX777).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pedritooooooo :D 1-0 

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da igra Puyol ovo se nebi dogodilo.... {#}

14 godina
FC Barcelona

1-1 {#}

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0