FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.824
|
čitano: 7.005.272
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Vidim da Messi nastavlja sa golovima i asistencijama.

Glede zaleđa, nisam siguran kakva su sada pravila točno na snazi... ali ako se ne varam i Messi je u zaleđu (iako lopta ne ide njemu) jer je time (zaleđem) stekao prednost nad obrambenim igračima kasnije u akciji. Možda sad i gluposti pišem, mislim da je tako bilo (bar neko vrijeme). Ma kad je sve to oko zaleđa malo "mutno" + pravila se nerijetko mijenjaju (ili sudački naputci kako bi Oko sokolovo rekao).

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ako se ovako kliže na terenu dobro je da Alexis ne igra... {#} taj se kliže i kad netreba.. 

Busquets {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.1.2013 22:30 (Balvan8).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovaj Thiagov gol tako jednostavno djeluje, a opet je djelo majstora (dva)... Thiago malo driblinga, dupli s Messijem i paf u gol. Jednostavno, lijepo i učinkovito.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Odmah sam znao da je gol. Imam uvijek onaj nekakav osjećaj prije slobodnog kad će gol biti, uglavnom bude točan. :|

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Recite što hočete, ali meni je ovaj Alexis trn u oku od starta sezone i njegove igre su postale smiješne. Stalno se baca, klizi, nije konkretan itd., a i ovaj promašaj danas mu nejde u korist. Najbolje da ga Barca proda dok još može jer svojim igrama ne opravdava standard Barcelone i ne vjerujem da će puno napredovati, najbolje ga je prodati što prije. Messi je danas odlučio utakmicu, a cjelokupna igra je bila na zadatku, posebno sam zadovoljan obranom i igrom Pique-a.

18 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sanchez.... xD

Zasto Villa ne igra...?

everybody lies
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.1.2013 22:52 (Core2Duo2).
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Core2Duo2 kaže...

Sanchez.... xD

Zasto Villa ne igra...?

Villa se ozlijedio, ali ništa strašno.

17 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...

Sanchez.... xD

Zasto Villa ne igra...?

osjetio je bol u koljenu

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Iniesta po meni igrac utakmice. Messi je po statistici najbolji na terenu, mozda je i opcenito ali Iniesta me je veceras ocarao. 

I usput, ne znam sta onaj Sanchez izvodi jedan na jedan, i da nije bilo stopera pored njega opet ga nebi zabio iz onog skoro mrtvog kuta. Opali desnom i gotovo. 

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy
16 godina
FC Barcelona
kako je ovo moćno izgledalo, a rekao bi da su ih dobili sa nekih 60% snage. Poigravanje sa protivnikom cijelo drugo poluvrijeme, Messijeva lopta sa očima prema Fabregasu, upravo zato je najbolji. Čovjek u godini zabije preko 90 golova pa u drugi plan pada sve ostalo što radi na terenu.
Thiago još jednom impresivan. Kako to lijepo i elegantno kod njega izgleda, onaj prvi izbačaj i dribling, stvarno podsjeti na Ronaldinha po nekim pokretima, a vezni je igrač. On trenutno igra na razini Fabregas, Inieste, Xavija, a dečko ima 21 godinu.

obrana je funkcionirala jako dobro, praktički Malaga nije stvorila šansu cijelu utakmicu, a to je ekipa koja se prošetala skupinom LP pored Milana, Zenita...
stvarno u ovom trenutku ekipa djeluje nepobjedivo, širine u ekipi ima, za svaku poziciju bar 1 kvalitetna zamjena.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma Alexisu je samo ta realizacija slaba...lijepo se on krece,otkriva,odvlaci,ulazi u prostor,znaci sve fino napravi i onda kad treba samo puknut loptu,tu upropasti sve sa nekim pokusajima driblinga pa se posklizne i slicno...po meni je dobar igrac al mora poradit na realizaciji...

14 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Ma Alexisu je samo ta realizacija slaba...lijepo se on krece,otkriva,odvlaci,ulazi u prostor,znaci sve fino napravi i onda kad treba samo puknut loptu,tu upropasti sve sa nekim pokusajima driblinga pa se posklizne i slicno...po meni je dobar igrac al mora poradit na realizaciji...

Ma nije samo realizacija, jako mu je loš pregled kada drži loptu, taman i kada se oslobodi nekog igrača krivo doda itd. Njegova backaranja po terenu i kada ima i kada nema loptu su još smiješnija i stvarno ga više nemogu gledati u ekipi. Možda promjenim mišljenje, ali previše je novaca dano za njega.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

18-1-0 premoćno i pomalo nestvarno{#}

inače,malaga ima najbolju obranu u ligi

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jedna riječ za Thiaga: Genijalac {#}

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.1.2013 23:04 (Tommy_123).
16 godina
barcafan12 kaže...

Biti dobar nije dovoljno. Morat ce se vise potrudit, ovo sta on pokazuje je u najmanju ruku ocajno.

Da nam je kako kupiti Falca-a iz A.Madrida. Taj bi covjek zabijao u svakoj utakmici.

Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
16 godina
x18x05x kaže...
barcafan12 kaže...

Biti dobar nije dovoljno. Morat ce se vise potrudit, ovo sta on pokazuje je u najmanju ruku ocajno.

Da nam je kako kupiti Falca-a iz A.Madrida. Taj bi covjek zabijao u svakoj utakmici.

a di bi igrao, umjesto Messija?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
barcafan12 kaže...

Ma kakav Falcao, nije o za Barcu, zašto izmišljati toplu vodu i trošiti pare, kada i ovako Barca igra odlično.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Falcao nije tip za Barcelonu, to je i sam Vilanova rekao.

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
antimadridista kaže...
x18x05x kaže...
barcafan12 kaže...

a di bi igrao, umjesto Messija?

Naravno da ne. Umjesto Ville, Alexisa i Pedra. Klasicni napadac, sa asistencijama od Xavi-a, Inieste i Messija mogao bi postat najbolji napadac u povjesti nogometa.

To je samo moje misljenje.

16 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
barcafan12 kaže...

Kako bi izgledala tvoja postava s Falcaom?

Edit: aha, eto ja mislim da to nebi išlo. Jedino šta bi se popravilo su korneri i centaršutevi.

We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.1.2013 23:11 (N3N0).
16 godina
x18x05x kaže...
Naravno da ne. Umjesto Ville, Alexisa i Pedra. Klasicni napadac, sa asistencijama od Xavi-a, Inieste i Messija mogao bi postat najbolji napadac u povjesti nogometa.

nemožeš samo tako staviti jednu špicu na poziciju krilnog napadača. Falcao nije igrač koji bi igrao na krilu, nema toliku brzinu, nije baš toliko prodoran, on je klasična špica. Kad bi se njega stavilo na krilo, gubiš bar 50% njegovih mogućnosti kao igrača.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

‎"Messi je genije... Ne, ne, povlačim to što sam rekao. Nazvati Messija genijem je umanjivanje njegove vrijednosti."
— Ray Hudson

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
16 godina
antimadridista kaže...
x18x05x kaže...

nemožeš samo tako staviti jednu špicu na poziciju krilnog napadača. Falcao nije igrač koji bi igrao na krilu, nema toliku brzinu, nije baš toliko prodoran, on je klasična špica. Kad bi se njega stavilo na krilo, gubiš bar 50% njegovih mogućnosti kao igrača.

Nemoš to znati. Ja mislim da bi on bio jos bolji i da bi se savrseno uklopio u tika taku.

16 godina
FC Barcelona
ja mislim da je Tito našao idealnu postavu, igra izgleda puno bolje kad je Iniesta na krilu, Cesc i Xavi u sredini. Iniesta je fenomenalan na toj poziciji, a još se često vraća u sredinu terena pa na terenu imaš Xavija, Iniestu, Cesca, Busija. Jednostavno izluđuju protivnika s tim dodavanjima i dominacijom.
16 godina

Baš djeluju moćno. {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.1.2013 23:25 (x18x05x).
16 godina
FC Barcelona

HD sažetak sa Ray Hudsonom.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 0:52 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kad čovjek malo stane i razmisli... 18 bodova prednosti nad Realom u samo pola prvenstva zvuči neRealno, isto kao i samo jedan remi u svim tim utakmicama. Ovo bi mogla biti rekordna sezona...

16 godina
FC Barcelona
Martin Demichelis (Málaga CF): "Imao sam želju zapljeskati Barceloni u drugom poluvremenu. Kada napraviš pogrešku protiv njih, ponovno počinješ sa centra".
15 godina
antimadridista kaže...

...gledam ovo i Ray u komentaru za drugi gol kaže da Messi ima"...fly eyes , mutant fly eyes vision"   ha ,ha koji lik taj Ray!

15 godina
neaktivan
titko kaže...
antimadridista kaže...

...gledam ovo i Ray u komentaru za drugi gol kaže da Messi ima"...fly eyes , mutant fly eyes vision"   ha ,ha koji lik taj Ray!

Genijalan je frajer, užitak je s njim gledat tekmu :)

ELS BLAUGRANES <3
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice