FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.824
|
čitano: 7.004.831
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Sretan rodjendan Victoru Valdesu :P
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Razlika između bodova Barcelone i Reala je već punoljetna! {#}

Battlelog: Login_HR
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Tiki taka {#}

16 godina
Balvan8 kaže...

Tiki taka {#}

Waiting for Real Madrid fans to tell this is boring way to play.

Swedish latin super funk.
16 godina
FC Barcelona
Pique: "When Mourinho won, everything was allowed. Eyegouge unpunished. Now that he locked a journalist in a room, the press criticizes him".

Piqueov komentar na ono od prije par dana kad su mediji pisali da je Mourinho zatvorio novinara u jednu prostoriju i izvrijeđao ga, baš je dobro rekao.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
FC Barcelona

Barça B je za vikend ostvarila još jednu pobjedu, 4-2 na Mini estadiju protiv Xereza. Deulofeu još jednom zabio u svom stilu:

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.1.2013 0:46 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
15 godina

Ali koji naslov , Barca se raspada {#} ja neznam odakle mu takve ideje ali to su sve frustracije hejtara i fanboia

EDIT: sve su ludi igraci Barce da bi  isli u ovo miljardersko smece Man City

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.1.2013 13:38 (dad0r).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona
Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
16 godina
FC Barcelona

inače, malo slika tog Ivice Medvjedića.
žalosti i tuge, pa tko njemu dozvoli da objavljuje takve gluposti kad se zna tko je i što je?

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.1.2013 14:15 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ako ne može objektivno pisat članke, izabrao je pogrešnu struku.

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
16 godina
antimadridista kaže...

žalosti i tuge, pa tko njemu dozvoli da objavljuje takve gluposti kad se zna tko je i što je?

istina, kao da meni daju da pisem objektivno o realu :P

ovakvim idiotskim hejterskim clancima, samo potice mrznju prema barceloni kod slabije informiranih.

18 godina
antimadridista kaže...

smijesni novinar jos smijesnijeg portala

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan

Dobar je komentar ispod... "Glup, gluplji, Medo. Nova komparacija." xD

16 godina

Čovjeka boli što je Barca tako dobra i uspješna. Ništa drugo mu ne preostaje nego da piše nebuloze i neistine. J A D N I K!

Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

{#}

16 godina
MrSkunk43 kaže...

{#}

Više od KLUBA. {#}

17 godina
neaktivan
16 godina
FC Barcelona

savršenstvo. Kako mrzim kad netko osporava kvalitetu ovog igrača, ljudi se prave slijepi pored zdravih očiju...

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.1.2013 0:19 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

savršenstvo. Kako mrzim kad netko osporava kvalitetu ovog igrača, ljudi se prave slijepi pored zdravih očiju...

Ma joj,taj decko me iznenaduje iz tekme u tekmu,uvijek se znalo da je vrhunski igrac,al stvarno nekad nadmasi sam sebe sa nekakvim driblingom,potezom i slicno...stvarno je najbolji DMF,bez njega Barca ne bi bila Barca {#}

16 godina
antimadridista kaže...

Često ljudi i ne znaju gledat njegovu igru. Tj ne vide ono što on radi, kreće se izvan kamere i onda "samo" oduzme loptu.

Swedish latin super funk.
16 godina
FC Barcelona

prošlog vikenda 17 selekcija Barçe odigralo je svoje utakmice širom Španjolske, od najmlađih selekcija do prve ekipe, i svih 17 ekipa ostvarili su pobjede uz 97 postignutih golova!

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.1.2013 13:40 (antimadridista).
17 godina
FC Barcelona

ima ih 17? ...{#}

16 godina
Abomb kaže...

ima ih 17? ...{#}

da, ima u svakom uzrastu najmanje 2-3 ekipe (Cadet A, Cadet B, Juvenil A, Juvenil B itd.)

btw. evo i na članak sam naletio:

http://sportsport.ba/ino_fudbal/vjerovali-ili-ne-svih-17-barcinih-selekcija-upisalo-pobjede/96315

tu u članku je i ovaj video sa najboljih 5 golova ovog tjedna:

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.1.2013 15:33 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona
Prema njemačkom listu Bild. Guardiola je prihvatio ponudu Bayerna te potpisao ugovor do 2016. godine.
18 godina
mrzech kaže...
Prema njemačkom listu Bild. Guardiola je prihvatio ponudu Bayerna te potpisao ugovor do 2016. godine.

Navodno je to istina, no čudno mi se da nije potpisao na samo jednu godinu, pa da svake godine obnavlja kao što je to radio u Barci.

Come to the dark side, we have cookies.
16 godina
crystal6 kaže...
mrzech kaže...

Navodno je to istina, no čudno mi se da nije potpisao na samo jednu godinu, pa da svake godine obnavlja kao što je to radio u Barci.

istina je 100%, evo na Bayernovoj službenoj stranici:

http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktuell/news/2013/39379.php

a to za ugovor, još nisam vidio da novi trener nekog kluba potpisuje na samo jednu godinu. Mislim da Pep u Barci kad je tek došao nije potpisao na samo jednu godinu, tek kasnije kod produženja ugovora.

neka mu je sa srećom, mislim da je odabrao pravi posao i pravi klub u kojem će dobiti vremena i prostora za pokazati što može.

16 godina

Sretno Pep. No jel imaju gdje sastavi za vecerasnju utakmicu??

16 godina
x18x05x kaže...

Sretno Pep. No jel imaju gdje sastavi za vecerasnju utakmicu??

nema još službenog sastava, ovako bi moglo biti:

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.1.2013 17:24 (antimadridista).
15 godina
antimadridista kaže...

istina je 100%, evo na Bayernovoj službenoj stranici:

http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktuell/news/2013/39379.php

a to za ugovor, još nisam vidio da novi trener nekog kluba potpisuje na samo jednu godinu. Mislim da Pep u Barci kad je tek došao nije potpisao na samo jednu godinu, tek kasnije kod produženja ugovora.

neka mu je sa srećom, mislim da je odabrao pravi posao i pravi klub u kojem će dobiti vremena i prostora za pokazati što može.

Hvala bogu da su ono bile gluposti da preuzima ManCity i super da je odabrao Bayern.

To znaci da ovi RM fanatici od danas automatski hejtaju i Bayern ? {#}

twice the pride double the fall
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice