FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.834.111
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
FC Barcelona

Raspored svih utakmica i cool walpaper{#}

15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Balvan8 kaže...

Raspored svih utakmica i cool walpaper{#}

Dao bi ti "hvala" ali pošto ga nema dobiš TU :D

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
FC Barcelona

David Villa je danas konačno dobio zeleno svijetlo od liječnika za povratak na teren. Predviđa se da bi mogao nastupiti protiv Manchester Uniteda, a PSG će vjerojatno preskočiti.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.7.2012 23:10 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

David Villa je danas konačno dobio zeleno svijetlo od liječnika za povratak na teren. Predviđa se da bi mogao nastupiti protiv Manchester Uniteda, a PSG će vjerojatno preskočiti.

Koliko nam je samo falio,nadam se da ce zaigrati onako kako zna...El Guaje <3

17 godina
FC Barcelona
15 godina
Balvan8 kaže...

da, to sam i ja vidio :D

ja ipak mislim da nam je potrebniji stoper, Busi u zadnje 2 godine uopće nije niti imao zamjenu, eventualno Mascherano uskoči ako se ovaj ozljedi, a Song se pored Busija neće naigrati.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
FC Barcelona

Trebali su kupit Vertonghena za 12 milja € i onda razmišljat o zadnjem veznom. A Bartri lagano davat priliku i prilagođavat ga prvoj momčadi.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jedna tuzna vijest.Djed C.Tella je preminuo :((

15 godina
FC Barcelona

Special Five opet u elementu...
"Budući da nije osvojio Ligu prvaka ili La Ligu, kako onda Messi može osvojiti Zlatnu loptu?"

jedva ga čekam vidjeti po medijima u 12. mjesecu kad bude plakao da je Messi dobio Zlatnu loptu nezasluženo :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 13:30 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

"Budući da nije osvojio Ligu prvaka ili La Ligu, kako onda Messi može osvojiti Zlatnu loptu?"

jedva ga čekam vidjeti po medijima u 12. mjesecu kad bude plakao da je Messi dobio Zlatnu loptu nezasluženo :D

Iskompleksirana budala koja svr*ava na Ronalda i njegove slobodne udarc ejel ništa drugo nemože. Messi mora osvojit jel je zaslužio a Ronaldo neću ni pričat. Fuj

ELS BLAUGRANES &lt;3
15 godina
Tommy_123 kaže...
antimadridista kaže...

Iskompleksirana budala koja svr*ava na Ronalda i njegove slobodne udarc ejel ništa drugo nemože. Messi mora osvojit jel je zaslužio a Ronaldo neću ni pričat. Fuj

Zašto dio vas kad god priča o Ronaldu, automatski priča i o svr*avanju i dr*anju na Ronalda. U najmanju ruku neukusno, da se ne izrazim grublje.

Pošto je već par puta napomenuto da se nagrada daje za kalendarsku godinu, ne vidim zašto Ronaldo ne bi imao šanse. Messi je trenutno u zasluženoj prednosti i to je to. Osim ak imaš kristalnu kuglu, ne možaš tvrditi tko će osvojiti.

I Mou je u pravu.

15 godina
FC Barcelona
ma nemoj, Mou je u pravu? po kakvom to zdravom razumu je Mou u pravu? Kao prvo on je obična seronja, jer nisam nikad vidio da neki trener govori o igračima iz drugih skipa da nisu zaslužili osvojiti neku nagradu, dosad je samo govorio da Ronaldo mora osvojiti, a sad je počeo srati po Messiju. Već tu se vidi koliki je smrad od čovjeka. I već 100. put ću reći, nagrade za najbolje ekipe su se podijelile prošle godine, Chelsea je osvojio LP, a Real Primeru. Isto kao što je Barca osvojila svoja 4 trofeja. Ovo je nagrada za najboljeg pojedinca, a svi smo vidjeli tko je najbolji pojedinac, najbolji strijelac i najbolji asistent u Europi. Osvojeni trofeji ti samo mogu pomoći da dobiješ nagradu, ali nikako nisu ključna stvar za to.
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 14:12 (antimadridista).
15 godina
antimadridista kaže...
ma nemoj, Mou je u pravu? po kakvom to zdravom razumu je Mou u pravu? već 100. put ću reći, nagrade za najbolje ekipe su se podijelile prošle godine, Chelsea je osvojio LP, a Real Primeru. Isto kao što je Barca osvojila svoja 4 trofeja. Ovo je nagrada za najboljeg pojedinca, a svi smo vidjeli tko je najbolji pojedinac, najbolji strijelac i najbolji asistent u Europi. Osvojeni trofeji ti samo mogu pomoći da dobiješ nagradu, ali nikako nisu ključna stvar za to.

Zbog čega bi tvoje mi tvoje mišljenje bilo zdravorazumsko, a moje ne? Reći ću i ja 100ti put da se po meni osvojeni trofeji premalo cijene. Očito se Mou slaže sa mnom. Je, 4 trofeja... i o tome sam već sve rekao. 

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
ma nemoj, Mou je u pravu? po kakvom to zdravom razumu je Mou u pravu? Kao prvo on je obična seronja, jer nisam nikad vidio da neki trener govori o igračima iz drugih skipa da nisu zaslužili osvojiti neku nagradu, dosad je samo govorio da Ronaldo mora osvojiti, a sad je počeo srati po Messiju. Već tu se vidi koliki je smrad od čovjeka. I već 100. put ću reći, nagrade za najbolje ekipe su se podijelile prošle godine, Chelsea je osvojio LP, a Real Primeru. Isto kao što je Barca osvojila svoja 4 trofeja. Ovo je nagrada za najboljeg pojedinca, a svi smo vidjeli tko je najbolji pojedinac, najbolji strijelac i najbolji asistent u Europi. Osvojeni trofeji ti samo mogu pomoći da dobiješ nagradu, ali nikako nisu ključna stvar za to.

Daj mu nabroji koje je rekorde sve srušio, meni se neda raspravljat s njim ponovo. Zatucani Realovac. Šta Mou kaže oni to i misle.

ELS BLAUGRANES &lt;3
15 godina
Hexfire kaže...
antimadridista kaže...
ma nemoj, Mou je u pravu? po kakvom to zdravom razumu je Mou u pravu? već 100. put ću reći, nagrade za najbolje ekipe su se podijelile prošle godine, Chelsea je osvojio LP, a Real Primeru. Isto kao što je Barca osvojila svoja 4 trofeja. Ovo je nagrada za najboljeg pojedinca, a svi smo vidjeli tko je najbolji pojedinac, najbolji strijelac i najbolji asistent u Europi. Osvojeni trofeji ti samo mogu pomoći da dobiješ nagradu, ali nikako nisu ključna stvar za to.

Zbog čega bi tvoje mi tvoje mišljenje bilo zdravorazumsko, a moje ne? Reći ću i ja 100ti put da se po meni osvojeni trofeji premalo cijene. Očito se Mou slaže sa mnom. Je, 4 trofeja... i o tome sam već sve rekao. 

moje mišljenje je zdravorazumsko iz razloga što se pokazalo točnim i prošlih godina. I zdravorazumsko je zbog toga što se nagrada ne zove "Zlatna lopta za najboljeg igrača koji je osvojio taj i taj trofej", nego se zove "Zlatna lopta za najboljeg igrača godine" i tu prestaje svaka uopće potreba za raspravama, a onaj tko brani Mourinha koji izjavi ovako nešto je još specijalniji od njega.
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 14:21 (antimadridista).
15 godina
antimadridista kaže...
Hexfire kaže...
antimadridista kaže...

moje mišljenje je zdravorazumsko iz razloga što se pokazalo točnim i prošlih godina. I zdravorazumsko je zbog toga što se nagrada ne zove "Zlatna lopta za najboljeg igrača koji je osvojio taj i taj trofej", nego se zove "Zlatna lopta za najboljeg igrača godine" i tu prestaje svaka uopće potreba za raspravama, a onaj tko brani Mourinha koji izjavi ovako nešto je još specijalniji od njega.

Nema boljeg nego kad navijač Barcelone pokušava biti objektivan, a svi znamo da ste fizički nesposobni za tak nešto.

Tješite se vi sa vaša 4 rofl, trofeja, ali činjenica je da zasad još ništa nije odlučeno. Ako Messi zadrži formu do kraja godine onda će zasluženo osvojit, a ako ne zadrži formu i ipak osvoji, bit će ista krađa ko i prije par godina.  

15 godina
FC Barcelona
ti kažeš da je Mourinho u pravu i onda meni pričaš o objektivnosti? objektivan si, nema što. A ova generalizacija navijača ti zaista nije trebala. Gledajući pojedinačno, Messi je najviše zaslužio, gledajući trofeje, i Messi i Iniesta su više zaslužili, sa naglaskom na Iniestu koji je osvojio i Europsko prvenstvo. I čemu ono "rofl" pored 4 trofeja? da te podsjetim, Barca je porazila Real direktno u 2 natjecanja koja je osvojila, također je i svjetski prvak, tako da sa tim ismijavanjem trofeja, tvoja izjava je za "rofl".
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 14:43 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
antimadridista kaže...
Hexfire kaže...
antimadridista kaže...

Nema boljeg nego kad navijač Barcelone pokušava biti objektivan, a svi znamo da ste fizički nesposobni za tak nešto.

Tješite se vi sa vaša 4 rofl, trofeja, ali činjenica je da zasad još ništa nije odlučeno. Ako Messi zadrži formu do kraja godine onda će zasluženo osvojit, a ako ne zadrži formu i ipak osvoji, bit će ista krađa ko i prije par godina.  

A najbolje mi je od svega što Ronaldo ima preko 100 utakmica više i ima 3 gola više od Messija koji ima više asistencija i tolko manj eodigranih tekmi. Nebudi smješan i svaka koja ti izlazi iz usta da Ronaldo treba dobit je suvišno.

U-21 europski nogometaš godine: 2007.

ELS BLAUGRANES &lt;3
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 14:45 (Tommy_123).
14 godina
neaktivan
Hexfire kaže..

Ma meni nema boljeg neg kad se realovci poput tebe tjese da je ronaldo kompletniji igrac od messija hahaha to mi je onako bas najjace...Messi je pokazo tj.pokazuje vec par zadnjih sezona da je bolji od ronalda u svemu tako da netreba on vise pokazivat nikakvu formu,jednostavno zasluzuje tu nagradu vise neg on i gotovo...a po meni ove godine i Iniesta zasluzuje vise neg Ronaldo tak da ak kojim slucajem Ronaldo osvoji to bi bila trostruko veca krada nego ona prije 2 godine kak ti kazes

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 14:52 (barcafan12).
17 godina
FC Barcelona

Kako je vama realovcima "prevoditelj" isprao mozak to nisu istine..... {#}

a što se tiče "4 rofl" trofeja, samo se sjeti kako se slavio Kup Kralja prije 2 godine u Madridu, ko da su osvojili 3 Svijetska prvenstva i 3 Lige prvaka zaredom.....

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 14:58 (Balvan8).
15 godina
FC Barcelona
e da, to sam zaboravio napisati. Tipična priča Realovaca kako je Messi nezasluženo osvojio zlatnu loptu 2010. godine i kako je to čista krađa. Kakve su to dječje priče, za nepovjerovati. Svaki izbornik, trener i kapetan glasa za koga hoće, a rezultati se mogu vidjeti poslije objave pobjednika, točno se vidi tko je glasao za koga. Ali ne, zaboravio sam, vjerojatno se Unicef umiješao u sve to i zaprijetili su Platiniju da će biti mrtav ako Messi ne osvoji Zlatnu loptu, a rezultati su lažirani. Također, zaprijetili su svakome tko je glasao da mora šutjeti do kraja života i kad ih netko pita, morali su reći da su glasali za Messija.
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 14:59 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona

Sneijder je 2010 osvojio sa Interom ligu prvaka, talijansku ligu, talijaski kup i superkup, svijetsko klupsko prvenstvo i sa Nizozemskom došao do finala te bio najbolji strijelac, odnosno ima jedna broj golova kao i najbolji strijelac. 

Iako je osvoji sve osim svijetskog sa nizozemskom te sezone nije bio izabran za najboljeg igrača godine(po meni je trebao biti), pa se s toga može zaključiti da broj osvojenih pokala nema veze.

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
e da, to sam zaboravio napisati. Tipična priča Realovaca kako je Messi nezasluženo osvojio zlatnu loptu 2010. godine i kako je to čista krađa. Kakve su to dječje priče, za nepovjerovati. Svaki izbornik, trener i kapetan glasa za koga hoće, a rezultati se mogu vidjeti poslije objave pobjednika, točno se vidi tko je glasao za koga. Ali ne, zaboravio sam, vjerojatno se Unicef umiješao u sve to i zaprijetili su Platiniju da će biti mrtav ako Messi ne osvoji Zlatnu loptu, a rezultati su lažirani. Također, zaprijetili su svakome tko je glasao da mora šutjeti do kraja života i kad ih netko pita, morali su reći da su glasali za Messija.

Ma oni u onom Realu osim Ronalda nikog drugo ni nevide,on je za njih Bog,pola tih navijaca su fanovi Ronalda a ne navijaci Reala,osobno znam dosta frendova koji su navijali za druge klubove a odjednom su poceli za real,pogodi odkad,strasno i zalosno

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 15:04 (barcafan12).
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Sneijder je 2010 osvojio sa Interom ligu prvaka, talijansku ligu, talijaski kup i superkup, svijetsko klupsko prvenstvo i sa Nizozemskom došao do finala te bio najbolji strijelac, odnosno ima jedna broj golova kao i najbolji strijelac. 

Iako je osvoji sve osim svijetskog sa nizozemskom te sezone nije bio izabran za najboljeg igrača godine(po meni je trebao biti), pa se s toga može zaključiti da broj osvojenih pokala nema veze.

Istina Sneijder je bio odličan te godine, ali nije bio ključ svega i ničime previše nije odstupao od drugih. Jednostavno nije svojim igrama odavao stav najboljeg, forma mu je često u Interu varirala i nije baš uvijek bio na najboljoj razini. I da nije Sneijder osvojio ništa s Interom nego Mourinho, a Sneijder je bio sam jedan od igrača u stroju, isto kao i Messi u Barci. Najboljeg igrača ne bira žiri, nego drugi igrači, treneri i nogometna lica, koja ipak znaju procjeniti nečiji trud i talentat.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 15:26 (Đapa club).
15 godina
antimadridista kaže...

Pa to 2010. jedino za navijače Barce nije bila krađa. Toliko o objektivnosti. Tak je to kad nekompetentni ljudi odlučuju o pobjedniku nečega. A i u tom Unicefu su sami debil kad su odlučili da se umiješaju u nogomet. 

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

a kad i zasto messi nije zasluzio zlatnu loptu?

15 godina
Logigamer kaže...

a kad i zasto messi nije zasluzio zlatnu loptu?

U sezoni kad je Inter bio pobjednik LP, a Španjolska prvak Europe.

Sneijder, Iniesta i Xavi su morali biti u najužem izboru. 

15 godina
Da bi igrac dobio Zlatnu loptu, mora imati nesto u sebi i svojoj igri. Messi zadnjih par godina ima to ono nesto sto ljudi vole i cijene puno vise nego Ronaldo, slicno kao i Ronaldinho.
15 godina
jurica_m kaže...
Da bi igrac dobio Zlatnu loptu, mora imati nesto u sebi i svojoj igri. Messi zadnjih par godina ima to ono nesto sto ljudi vole i cijene puno vise nego Ronaldo, slicno kao i Ronaldinho.

Ne, to je samo izlika koju navijači Barce koriste da bi opravdali Messija kao pobjednika te godine.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice