- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
David Villa je danas konačno dobio zeleno svijetlo od liječnika za povratak na teren. Predviđa se da bi mogao nastupiti protiv Manchester Uniteda, a PSG će vjerojatno preskočiti.
David Villa je danas konačno dobio zeleno svijetlo od liječnika za povratak na teren. Predviđa se da bi mogao nastupiti protiv Manchester Uniteda, a PSG će vjerojatno preskočiti.
Koliko nam je samo falio,nadam se da ce zaigrati onako kako zna...El Guaje <3
Alex Song bi trebao potpisati za Barcu u narednih 48h. Na wikipediji već piše da je u Barci. 
http://www.caughtoffside.com/2012/08/02/barcelona-look-to-complete-signing-of-arsenal-midfielder-alex-song-within-48-hours/
Alex Song bi trebao potpisati za Barcu u narednih 48h. Na wikipediji već piše da je u Barci. 
http://www.caughtoffside.com/2012/08/02/barcelona-look-to-complete-signing-of-arsenal-midfielder-alex-song-within-48-hours/
da, to sam i ja vidio :D
ja ipak mislim da nam je potrebniji stoper, Busi u zadnje 2 godine uopće nije niti imao zamjenu, eventualno Mascherano uskoči ako se ovaj ozljedi, a Song se pored Busija neće naigrati.
Trebali su kupit Vertonghena za 12 milja € i onda razmišljat o zadnjem veznom. A Bartri lagano davat priliku i prilagođavat ga prvoj momčadi.
Jedna tuzna vijest.Djed C.Tella je preminuo :((
Special Five opet u elementu...
"Budući da nije osvojio Ligu prvaka ili La Ligu, kako onda Messi može osvojiti Zlatnu loptu?"
jedva ga čekam vidjeti po medijima u 12. mjesecu kad bude plakao da je Messi dobio Zlatnu loptu nezasluženo :D
"Budući da nije osvojio Ligu prvaka ili La Ligu, kako onda Messi može osvojiti Zlatnu loptu?"
jedva ga čekam vidjeti po medijima u 12. mjesecu kad bude plakao da je Messi dobio Zlatnu loptu nezasluženo :D
Iskompleksirana budala koja svr*ava na Ronalda i njegove slobodne udarc ejel ništa drugo nemože. Messi mora osvojit jel je zaslužio a Ronaldo neću ni pričat. Fuj
Iskompleksirana budala koja svr*ava na Ronalda i njegove slobodne udarc ejel ništa drugo nemože. Messi mora osvojit jel je zaslužio a Ronaldo neću ni pričat. Fuj
Zašto dio vas kad god priča o Ronaldu, automatski priča i o svr*avanju i dr*anju na Ronalda. U najmanju ruku neukusno, da se ne izrazim grublje.
Pošto je već par puta napomenuto da se nagrada daje za kalendarsku godinu, ne vidim zašto Ronaldo ne bi imao šanse. Messi je trenutno u zasluženoj prednosti i to je to. Osim ak imaš kristalnu kuglu, ne možaš tvrditi tko će osvojiti.
I Mou je u pravu.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Zbog čega bi tvoje mi tvoje mišljenje bilo zdravorazumsko, a moje ne? Reći ću i ja 100ti put da se po meni osvojeni trofeji premalo cijene. Očito se Mou slaže sa mnom. Je, 4 trofeja... i o tome sam već sve rekao.
Daj mu nabroji koje je rekorde sve srušio, meni se neda raspravljat s njim ponovo. Zatucani Realovac. Šta Mou kaže oni to i misle.
Daj mu nabroji koje je rekorde sve srušio, meni se neda raspravljat s njim ponovo. Zatucani Realovac. Šta Mou kaže oni to i misle.
Records 
- Most goals scored in a season in all competitions: 73 goals
- Most goals scored in a single league season: 50 goals
- Most goals scored in a single UEFA Champions League season: 14 goals
- Most La Liga hat-tricks in a season: 8 hat-tricks
- Most UEFA Champions League hat-tricks: 3 hat-tricks
- Only player to score 2 hat-trick in a Champions League season
- Highest scorer in a single UEFA Champions League game: 5 goals
- Most UEFA Champions League top scorer award: 4 awards
- The only player to receive the UEFA Champions League top scorer award 4 years in a row
- Most La Liga home goals in a season: 35 goals
- Most consecutive league matches scored in: 10 matches
- Youngest player to score 150 league goals: 24 years and 270 days
- Most goals scored in the Supercopa de España: 8 goals
- Most goals scored in FIFA Club World Cup: 4 goals
- Fastest Barcelona hat-trick: completed in 17th minutes
- Barcelona Record Goalscorer: 253 goals
- Barcelona Record Goalscorer in UEFA Champions League: 51 goals
- Barcelona Record Goalscorer in European Competitions: 52 goals
- Barcelona Record Goalscorer in international Competitions: 56 goals
Zbog čega bi tvoje mi tvoje mišljenje bilo zdravorazumsko, a moje ne? Reći ću i ja 100ti put da se po meni osvojeni trofeji premalo cijene. Očito se Mou slaže sa mnom. Je, 4 trofeja... i o tome sam već sve rekao.
moje mišljenje je zdravorazumsko iz razloga što se pokazalo točnim i prošlih godina. I zdravorazumsko je zbog toga što se nagrada ne zove "Zlatna lopta za najboljeg igrača koji je osvojio taj i taj trofej", nego se zove "Zlatna lopta za najboljeg igrača godine" i tu prestaje svaka uopće potreba za raspravama, a onaj tko brani Mourinha koji izjavi ovako nešto je još specijalniji od njega.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
moje mišljenje je zdravorazumsko iz razloga što se pokazalo točnim i prošlih godina. I zdravorazumsko je zbog toga što se nagrada ne zove "Zlatna lopta za najboljeg igrača koji je osvojio taj i taj trofej", nego se zove "Zlatna lopta za najboljeg igrača godine" i tu prestaje svaka uopće potreba za raspravama, a onaj tko brani Mourinha koji izjavi ovako nešto je još specijalniji od njega.
Nema boljeg nego kad navijač Barcelone pokušava biti objektivan, a svi znamo da ste fizički nesposobni za tak nešto.
Tješite se vi sa vaša 4 rofl, trofeja, ali činjenica je da zasad još ništa nije odlučeno. Ako Messi zadrži formu do kraja godine onda će zasluženo osvojit, a ako ne zadrži formu i ipak osvoji, bit će ista krađa ko i prije par godina.
Nema boljeg nego kad navijač Barcelone pokušava biti objektivan, a svi znamo da ste fizički nesposobni za tak nešto.
Tješite se vi sa vaša 4 rofl, trofeja, ali činjenica je da zasad još ništa nije odlučeno. Ako Messi zadrži formu do kraja godine onda će zasluženo osvojit, a ako ne zadrži formu i ipak osvoji, bit će ista krađa ko i prije par godina.
A najbolje mi je od svega što Ronaldo ima preko 100 utakmica više i ima 3 gola više od Messija koji ima više asistencija i tolko manj eodigranih tekmi. Nebudi smješan i svaka koja ti izlazi iz usta da Ronaldo treba dobit je suvišno.
U-21 europski nogometaš godine: 2007.
- Najbolji strijelac FIFA U-20 svjetskog prvenstva: 2005.
- Najbolji igrač FIFA U-20 svjetskog prvenstva: 2005.
- Najbolji mladi igrač Copa Américe: 2007.
- Igrač godine u Argentini: 2005., 2007.
- FIFPro specijalna nagrada za mladog igrača godine: 2006./07., 2007./08.
- FIFPro nagrada za svjetskog mladog igrača godine: 2005./06., 2006./07., 2007./08.
- Nagrada World Soccera za mladog igrača godine: 2005./06., 2006./07., 2007./08.
- Premio Don Balón (Najbolji strani igrač u La Ligi): 2006./07., 2008./09.
- Trofej EFE (Najbolji ibero-američki igrač u La Ligi): 2006./07., 2008./09.
- FIFPro World XI: 2006./07., 2007./08.
- UEFA momčad godine: 2007./08., 2008./09.
- FIFA momčad godine: 2008.
- Najbolji strijelac UEFA Lige prvaka: 2008./09., 2009./10.
- Trofej Alfredo Di Stéfano: 2008./09., 2009./10.
- UEFA klupski napadač godine: 2008./09.
- UEFA klupski nogometaš godine: 2008./09.
- Zlatna lopta France Footballa: 2009.
- Nagrada World Soccera za nogometaša godine: 2009.
- Najbolji igrač Svjetskog klupskog prvenstva 2009.
- FIFA-in igrač godine: 2009.
- Trofej Pichichi: 2010.
- Europska Zlatna kopačka: 2010.
- FIFA Zlatna lopta : 2010.
- FIFA Zlatna lopta 2011
- FIFA Zlatna lopta 2012
Ma meni nema boljeg neg kad se realovci poput tebe tjese da je ronaldo kompletniji igrac od messija hahaha to mi je onako bas najjace...Messi je pokazo tj.pokazuje vec par zadnjih sezona da je bolji od ronalda u svemu tako da netreba on vise pokazivat nikakvu formu,jednostavno zasluzuje tu nagradu vise neg on i gotovo...a po meni ove godine i Iniesta zasluzuje vise neg Ronaldo tak da ak kojim slucajem Ronaldo osvoji to bi bila trostruko veca krada nego ona prije 2 godine kak ti kazes
Kako je vama realovcima "prevoditelj" isprao mozak to nisu istine..... 
a što se tiče "4 rofl" trofeja, samo se sjeti kako se slavio Kup Kralja prije 2 godine u Madridu, ko da su osvojili 3 Svijetska prvenstva i 3 Lige prvaka zaredom.....
Sneijder je 2010 osvojio sa Interom ligu prvaka, talijansku ligu, talijaski kup i superkup, svijetsko klupsko prvenstvo i sa Nizozemskom došao do finala te bio najbolji strijelac, odnosno ima jedna broj golova kao i najbolji strijelac.
Iako je osvoji sve osim svijetskog sa nizozemskom te sezone nije bio izabran za najboljeg igrača godine(po meni je trebao biti), pa se s toga može zaključiti da broj osvojenih pokala nema veze.
Ma oni u onom Realu osim Ronalda nikog drugo ni nevide,on je za njih Bog,pola tih navijaca su fanovi Ronalda a ne navijaci Reala,osobno znam dosta frendova koji su navijali za druge klubove a odjednom su poceli za real,pogodi odkad,strasno i zalosno
Sneijder je 2010 osvojio sa Interom ligu prvaka, talijansku ligu, talijaski kup i superkup, svijetsko klupsko prvenstvo i sa Nizozemskom došao do finala te bio najbolji strijelac, odnosno ima jedna broj golova kao i najbolji strijelac.
Iako je osvoji sve osim svijetskog sa nizozemskom te sezone nije bio izabran za najboljeg igrača godine(po meni je trebao biti), pa se s toga može zaključiti da broj osvojenih pokala nema veze.
Istina Sneijder je bio odličan te godine, ali nije bio ključ svega i ničime previše nije odstupao od drugih. Jednostavno nije svojim igrama odavao stav najboljeg, forma mu je često u Interu varirala i nije baš uvijek bio na najboljoj razini. I da nije Sneijder osvojio ništa s Interom nego Mourinho, a Sneijder je bio sam jedan od igrača u stroju, isto kao i Messi u Barci. Najboljeg igrača ne bira žiri, nego drugi igrači, treneri i nogometna lica, koja ipak znaju procjeniti nečiji trud i talentat.
Pa to 2010. jedino za navijače Barce nije bila krađa. Toliko o objektivnosti. Tak je to kad nekompetentni ljudi odlučuju o pobjedniku nečega. A i u tom Unicefu su sami debil kad su odlučili da se umiješaju u nogomet.
a kad i zasto messi nije zasluzio zlatnu loptu?
a kad i zasto messi nije zasluzio zlatnu loptu?
U sezoni kad je Inter bio pobjednik LP, a Španjolska prvak Europe.
Sneijder, Iniesta i Xavi su morali biti u najužem izboru.
Ne, to je samo izlika koju navijači Barce koriste da bi opravdali Messija kao pobjednika te godine.