Veoma su uočljivi u ovim dresovima! Evo gola!!!! 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Rafinha :D
2:0 Messi... nisam vidio da li je bio penal ili?
2:0 Messi... nisam vidio da li je bio penal ili?
mislim da je Alexis odglumio... bez obzira na 2:0 ili 1:0, barça uvjerljivo nadmocna
evo sudac kompenzirao na drugoj strani... smijesan penal za PSG i 2:1 za Barçu :)
mislim da je Alexis odglumio... bez obzira na 2:0 ili 1:0, barça uvjerljivo nadmocna
Vidio sam da se svi bune malo previše, pa mi se čini da nije bio... valjda će uskoro biti neka snimka.
evo sudac kompenzirao na drugoj strani... smijesan penal za PSG i 2:1 za Barçu :)
hahaha, pa nemrem vjerovat... sad mi je zbrejko stream, dok sam se vratio natrag vidim 2:1 
hahaha, pa nemrem vjerovat... sad mi je zbrejko stream, dok sam se vratio natrag vidim 2:1 
ne brejka mi uopce ovaj stream koji sam stavio na prosloj stranici... probaj taj
ne brejka mi uopce ovaj stream koji sam stavio na prosloj stranici... probaj taj
sada sve radi... meni paše ovaj rezultat igrao sam oba daju gol +3 
zavrsilo 2:2, izgleda da ce pucati penale :D
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Pinto je luuud!! 
pinto brani 2 zaredom! :D
Pinto mi te volimo...hahaha kralj
vidi se da su jos daleko od 100 %, ali igrali su kao i proslih sezona. tika-taka uz veliki posjed lopte... vidjet cemo kako ce to izgledati kad budu u najjacem sastavu. jucer su tek u 2. pol usli Iniesta, Xavi, Pedro... i vidjelo se da su daleko od top forme.
isto tako, PSG jos nije uigran i oni ce sigurno djelovati puno puno bolje kad pocne sezona.
po informacijama lijecnika, Villa ce biti 100% spreman za otprilike mjesec i pol. to je isto dobro da ga se ne baca odmah u vatru.
evo highlights i penali...
p.s. ovi narancasto zuti dresovi su koma... mozda su takvi da zbune protivnika :)
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Pinto i Messi nakon tekme.
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m8aaia4u7K1qeikmgo1_500.gif
Mogu vam reći da su mi se svidjeli dresovi, baš je nekako ''moćno'' gledati ih. 
Možda pokupim jedan u Španjolskoj.
Evo još jedne lijepe priče koja se veže uz Barcelonu. Riječ je o 11-godišnjem Gabrielu koji nema stopala a san mu je trenirati sa Barcelonom, što mu je i omogućeno u njihovom kampu u Rio de Jaineru.
Joaquim Estrada, one of the administrators at the Barcelona academy said: "We've never had a case like this, but its no problem as we have room for everyone here."
malo statistike...
Most Champions League goals: Barcelona 372 - Real Madrid 353 - Man United 341
17 of the 25 players in FC Barcelona's first team for the 2012/13 season are homegrown
Evo još jedne lijepe priče koja se veže uz Barcelonu. Riječ je o 11-godišnjem Gabrielu koji nema stopala a san mu je trenirati sa Barcelonom, što mu je i omogućeno u njihovom kampu u Rio de Jaineru.
Joaquim Estrada, one of the administrators at the Barcelona academy said: "We've never had a case like this, but its no problem as we have room for everyone here."
RESPCET za malog!! i sve pohvale Barci što mu je dala priliku.
Čak 17 od 25 igrača u Barçinoj prvoj ekipi za sezonu 2012/13 je poniklo u La Masiji! To su: Valdes, Pique, Cesc, Puyol, Xavi, Iniesta, Messi, Thiago, Dos Santos, Bartra, Busquets, Pedro, Alba, Montoya, Cuenca, Fontas i Muniesa.
edit: vidim da je mrzech već napisao...
Čak 17 od 25 igrača u Barçinoj prvoj ekipi za sezonu 2012/13 je poniklo u La Masiji! To su: Valdes, Pique, Cesc, Puyol, Xavi, Iniesta, Messi, Thiago, Dos Santos, Bartra, Busquets, Pedro, Alba, Montoya, Cuenca, Fontas i Muniesa.
edit: vidim da je mrzech već napisao...
evo i slike :)
Tello jos nije u A momcadi, zato ga nema na popisu.
Today 76 years ago, in 1936, Barcelona president Josep Sunyol (38) was killed near Madrid by the fascist troops of later dictator Franco
Valdes, Pinto Alves, Montoya, Pique, Bartra, Mascherano, Puyol, Fontas, Alba, Adriano, Busquets, Xavi, Iniesta, Cesc, Afellay, Pedro, Messi, Alexis, Villa, Ilie, Sergi Roberto, Tello i Rafinha.
jedva čekam vidjeti Villu u akciji, nadam se da dobiva nekoliko minuta, a i također jedva čekam vidjeti Albu u Barcinom dresu.
Danas u 20h utakmica protiv Manchester Uniteda.
link: http://livefootball.ws/9320-manchester-united-barcelona.html