Ne, to je samo izlika koju navijači Barce koriste da bi opravdali Messija kao pobjednika te godine.
dosadan si.... evo nešto za tebe
Ne, to je samo izlika koju navijači Barce koriste da bi opravdali Messija kao pobjednika te godine.
dosadan si.... evo nešto za tebe
ne to je nesto sto hateri poput tebe koriste samo da mogu srati po barci
Pa to 2010. jedino za navijače Barce nije bila krađa. Toliko o objektivnosti. Tak je to kad nekompetentni ljudi odlučuju o pobjedniku nečega. A i u tom Unicefu su sami debil kad su odlučili da se umiješaju u nogomet.
pa naravno, treneri, izbornici i kapetani najboljih momčadi svijeta nemaju pojma i nekompetentni su za izbor najboljeg igrača. Trebali su zvati vas nekoliko Realovaca sa foruma da glasate. Daj molim te šuti i ne brukaj se. A ovo za Unicef padaš jako nisko, Barça je odlučila staviti ime Unicefa na dresove i plaćati im svake godine određenu svotu novca u dobrotvorne svrhe. Jeli te to toliko smeta?
Pa to 2010. jedino za navijače Barce nije bila krađa. Toliko o objektivnosti. Tak je to kad nekompetentni ljudi odlučuju o pobjedniku nečega. A i u tom Unicefu su sami debil kad su odlučili da se umiješaju u nogomet.
pa naravno, treneri, izbornici i kapetani najboljih momčadi svijeta nemaju pojma i nekompetentni su za izbor najboljeg igrača. Trebali su zvati vas nekoliko Realovaca sa foruma da glasate. Daj molim te šuti i ne brukaj se. A ovo za Unicef padaš jako nisko, Barça je odlučila staviti ime Unicefa na dresove i plaćati im svake godine određenu svotu novca u dobrotvorne svrhe. Jeli te to toliko smeta?
Da, nekompetentni su. Izbor treba biti isključivo na temelju statistike. Trofej 10 bodova, golovi po jedan bod, asistencija pola boda itd. A ne da netko glasa samo za Messija jer ga Ronaldo živcira ili obrnuto.
Ajde mi objasni onda što točno je Unicef dobio sa stavljanjem svog loga na Barcin dres? Baš ništa osim negativnog publiciteta. Sad će se ime njihove organizacije provlačit svako malo kroz medije kad god bude nešto negativno o Barci. Bez obzirašto su sve te priče bezvezne i neutemeljene, to je ipak negativni publicitet i spominjanje humanitarne organizacije u takvom glupom kontekstu nikako nije poželjno.
Barca je mogla ko i svi normalni, dati pare i bok, ali se odlučila pravit važna s time. Sad niti ona ima koristi od toga, a još manje Unicef.
Zašto bi me to smetalo. Potez je hvalevrijedan, ali je stavljanje loga na dres bila glupost, posebno na dres Barce o kojoj se uz hrpu pozitivnog piše i dosta negativnog zadnjih godina.
Ma da, hejter. Barcu nit volim nit mrzim ništa više ko ostale prosječne klubove.
Ma da, hejter. Barcu nit volim nit mrzim ništa više ko ostale prosječne klubove.
barem budi covjek i priznaj,recimo ja priznajem da hateam real madrid
Da, nekompetentni su. Izbor treba biti isključivo na temelju statistike. Trofej 10 bodova, golovi po jedan bod, asistencija pola boda itd. A ne da netko glasa samo za Messija jer ga Ronaldo živcira ili obrnuto.
Ajde mi objasni ondašto točno je Unicef dobio sa stavljanjem svog loga na Barcin dres? Baš ništa osim negativnog publiciteta. Sad će se ime njihove organizacije provlačit svako malo kroz medije kad god bude nešto negativno o Barci. Bez obzirašto su sve te priče bezvezne i neutemeljene, to je ipak negativni publicitet i spominjanje humanitarne organizacije u takvom glupom kontekstu nikako nije poželjno.
Barca je mogla ko i svi normalni, dati pare i bok, ali se odlučila pravit važna s time. Sad niti ona ima koristi od toga, a još manje Unicef.
Zašto bi me to smetalo. Potez je hvalevrijedan, ali je stavljanje loga na dres bila glupost, posebno na dres Barce o kojoj se uz hrpu pozitivnog piše i dosta negativnog zadnjih godina.
Zašto bi netko pričao o Unicefu kad spominje Barcu u negativnom smislu? kakve veze ima Unicef sa bilo čime? Uopće ne razumijem u čemu je točno problem ako je Barca stavila Unicef na svoj dres? Do te 2007. godine nisu imali nikakavog sponzora na dresu a onda su se odlučili donirati novac Unicefu i staviti njihovo ime na dres, i u čemu je problem? nije njihov problem što je poslije toga došlo nebrojeno iskompleksiranih luđaka kojima se se*e na sam spomen Barce samo zato što su osvojili sve i svašta unazad 4 godine i dosadila im je njihova dominacija, pa to povezuju sa Unicefom.
što se tiče izbora za najboljeg igrača, ti misliš stvarno da su ti koji to biraju toliko djetinjasti da neće glasati za Ronalda ili Messija jer ga on živcira? Messi je osvojio protekle 3 godine nagradu jer je bio najbolji pojedinac i najbolji igrač svijeta, a ne zato što tim ljudima Ronaldo ili neki drugi igrač ide na živce, a vi se pravdajte i tješite kako nije zasluženo.
Zašto bi netko pričao o Unicefu kad spominje Barcu u negativnom smislu? kakve veze ima Unicef sa bilo čime? Uopće ne razumijem u čemu je točno problem ako je Barca stavila Unicef na svoj dres? Do te 2007. godine nisu imali nikakavog sponzora na dresu a onda su se odlučili donirati novac Unicefu i staviti njihovo ime na dres, i u čemu je problem? nije njihov problem što je poslije toga došlo nebrojeno iskompleksiranih luđaka kojima se se*e na sam spomen Barce samo zato što su osvojili sve i svašta unazad 4 godine i dosadila im je njihova dominacija, pa to povezuju sa Unicefom.
što se tiče izbora za najboljeg igrača, ti misliš stvarno da su ti koji to biraju toliko djetinjasti da neće glasati za Ronalda ili Messija jer ga on živcira? Messi je osvojio protekle 3 godine nagradu jer je bio najbolji pojedinac i najbolji igrač svijeta, a ne zato što tim ljudima Ronaldo ili neki drugi igrač ide na živce, a vi se pravdajte i tješite kako nije zasluženo.
Zašto bi itko radio išta? Nisam ni ja mislio da će ljudi tako nisko pasti, ali bilo je već izjava s raznih strana. Ne možeš reči da je to ikako koristilo Unicefu.
Naravno da ne mislim da će svi tako glasat, ali moguće da neki hoće. Nemoguće je biti skroz objektivan.
Zašto bi itko radio išta? Nisam ni ja mislio da će ljudi tako nisko pasti, ali bilo je već izjava s raznih strana. Ne možeš reči da je to ikako koristilo Unicefu.
to je isto kao da netko povezuje Real sa namještanjem utakmica jer im piše bwin na dresu.
Ma,nemozes s realovcima normalno pricat,tolko su iskompleksirani da je to strasno,a cuj,nakon toliko godina dominacije barce u svim natjecanjima ko nebi bio :P
to je isto kao da netko povezuje Real sa namještanjem utakmica jer im piše bwin na dresu.
Pa to ima logike. Al da netko iz Unicefa zove u poluvremenu suce da Barca mora dobit penal u 75 minuti, baš i nema.
@barcafan12
Joj, vi biseri s tim kompleksima ste mi najjači. Čuli ste negdje tu riječ pa ju stalno koristite kao argument, a ne znate što znači. I onak, Barca više manje dominira zadnjih 5 godina. To je niš. Osim ak navijaš za Real zadnjih 3 godine onda izgleda puno.
Ma vi biseri sa sucima ste jos jaci...jel sudac mozda uzeo loptu i zabio realu 5 komada,6 komada,i sve ostalo...o cemo vi pricate onda...Unicef zove suce??? ma daj pokrij se usima...prije bi rekao da real zove unicef da kaze da ovo nije humano sta im barca radi...sad ste ovu sezonu dobili i vi ste bogovi? Nikad necete bit ni blizu Barce..."Kraljevski klub" hahaha po**rem se na taj klub odmah
Joj, vi biseri s tim kompleksima ste mi najjači. Čuli ste negdje tu riječ pa ju stalno koristite kao argument, a ne znate što znači. I onak, Barca više manje dominira zadnjih 5 godina. To je niš. Osim ak navijaš za Real zadnjih 3 godine onda izgleda puno.
a upravo takvi pričaju o Unicefu i tim glupostima, baš ti koji su počeli navijati za Real čisto u inat Barci i njezinoj dominaciji, a takvih znam jako puno.
Ljudi, sutra tekma protiv PSG-a. Što prognozirate? 
Pobjedu, što bi drugo očekivali kad je Messi u igri :D
Volio bi i da zaigraju ovi sa Eura.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Pobjedu, što bi drugo očekivali kad je Messi u igri :D Volio bi da zaigraju ovi sa Eura.
I ja se nadam, veselim se tekmi jer je protivnik vrlo atraktivan i baš me zanimam kako će PSG igrati sad s ovim pojačanjima. U svakom slučaju, bit će dobra tekma.
Usput, opet se piše o Lovrenu: http://www.barcabalkan.com/news/read/3814/Insidefutbol-Barcelona-se-okrece-Dejanu-Lovrenu
postava PSG-a za sutra... ovaj ofenzivni dio djeluje strasno
PSG line-up for tomorrow's game: Douchez - Jallet Sakho Alex Maxwell - Chantome/Verratti Bodmer Pastore - Nene Lavezzi Ibrahimovic [psg.fr]
eto kad smo kod tih priča oko Messija i Ronalda, evo jedna slika usporedbe njih dvojice do navršene 25. godine, slika govori tisuću riječi. Messi ima skoro više asistencija nego Ronaldo golova lol.
Ko je ovaj s počupanim obrvama iza Messija
Sad da napišem da je ta slika bezvezna jer je Ronaldo na vrhunac forme došao nakon 25., odmah bi svi krenuli plakat da pričam gluposti.
Sad da napišem da je ta slika bezvezna jer je Ronaldo na vrhunac forme došao nakon 25., odmah bi svi krenuli plakat da pričam gluposti.
tko mu je kriv 
nije bezveze, svi znamo da je Ronaldo trenutno na vrhuncu karijere, nisi otkrio Ameriku kada to kažeš, pa tako je sa skoro svakim igračem, a vjerojatno će biti i sa Messijem koji je 3 godine mlađi. Ovo je čisto da se vidi tko je koliko napravio do svoje 25. godine koliko Messi trenutno ima. Upisao je asistencija skoro koliko i Ronaldo golova dok je bio njegovih godina, ali bitno da se priča kako on nemože bez Xavijevih asistencija. Nedavno je čovjek koji je zadužen za Messijevu tjelesnu spremu rekao kako još nije na vrhuncu i da će vjerojatno još napredovati, što je normalno s obzirom da mu je tek 25 godina.
barem budi covjek i priznaj,recimo ja priznajem da hateam real madrid
Jel' to nužno zlo u slučaju navijanja za neki klub? Ja ne mrzim niti jedan, ne volim klubove iz 1 HNL, a protiv ostalih nemam ništa, samo neke volim manje, neke više.
Zašto misliš da navijači Reala ne mogu uživati u lijepoj igri Barcelone?
Malo mi nisi jasan. Zašto ste toliko protiv toga čupanja obrvi? Jesi ti otišao ikad dalje od kruga 5 km oko svoje kuće?
U stranim državama muški svi redom čupaju obrve, drugo je to što smo mi još u 19. stoljeću pa osuđujemo sve koji nisu kao mi.
btw. nagrada najboljeg igrača se određuje po subjektivnom dojmu svjetskih trenera, odnosno igračeva individualna kvaliteta. Znači-Messi bez dileme.
Malo mi nisi jasan. Zašto ste toliko protiv toga čupanja obrvi? Jesi ti otišao ikad dalje od kruga 5 km oko svoje kuće?
U stranim državama muški svi redom čupaju obrve, drugo je to što smo mi još u 19. stoljeću pa osuđujemo sve koji nisu kao mi.
Išao sam dalje od 5 km od svoje kuće i vidio sam da Marko Grubnić ima počupane obrve
Hoce li prenosit jedna od Arena,sport klub,il neki od max tv programa u sport paketu?
Ne 
Ali će utakmicu ManU- Barca prenosit Sportklub! 
Sutra će se vidjeti u kakvom je stanju Barca. Kad imate ovakav napad Menez(Nene), Ibra i Lavezzi u stanju su napravit raspašo.
Nadam se dovroj igri i ni pod koju cijenu se nesmije propustit tekma sutra. Sretno dečkima. Abidal također putuje s Prvom momčadi u Pariz :D
Sutra će Barca po prvi put nosit novi gostujući dres tj narančasti :)
EDIT: Vi koji ste zabrinuti za gledanje sutrašnje tekme, ja preko veetla gledam u HD-u i nemam problema. Ako želite postam link nije bad :)
Abidal, Messi i Mascherano u avionu za Pariz
Abidal će u večerašnjoj utakmici izvesti početni udarac.
stream PSG-Barça... upravo pocinje
http://www.thefirstrow.eu/watch/133835/3/watch-paris-saint-germain-vs-fc-barcelona.html