FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.833.856
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FC Barcelona
x18x05x kaže...

Antipatican je jako, ali je i igrac. Treba ga kupiti pa ga poslat u Barcu B, da malo okusa EU nogomet. Odmah se nebi uklopio, jer nije to njegov nacin igre.

Koja je to logika dati 60 milijuna za igrača i onda ga poslati u B momčad. 

16 godina
Hexfire kaže...
x18x05x kaže...

Antipatican je jako, ali je i igrac. Treba ga kupiti pa ga poslat u Barcu B, da malo okusa EU nogomet. Odmah se nebi uklopio, jer nije to njegov nacin igre.

Koja je to logika dati 60 milijuna za igrača i onda ga poslati u B momčad. 

Ko je rekao da ce dati za njega tolike novce. Ako daju i 30 mil, moze biti sretan. Ne vrijedi tolike pare. Posto je Neymar jos dijete mjesto mu je u B ekipi, bar po meni..

Barcelona FC
15 godina
x18x05x kaže...

Ko je rekao da ce dati za njega tolike novce. Ako daju i 30 mil, moze biti sretan. Ne vrijedi tolike pare. Posto je Neymar jos dijete mjesto mu je u B ekipi, bar po meni..

ne odlučuje on o tome za koliko novca ide u drugi klub i ne ide taj novac njemu. Neće ga Santos dati za 30 milijuna sigurno, iako ja mislim da je to realna cijena, možda čak i previše.

A svejedno ako za nekoga platiš 30 milijuna, sigurno ti neće biti u B momčadi.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
antimadridista kaže...
x18x05x kaže...

ne odlučuje on o tome za koliko novca ide u drugi klub i ne ide taj novac njemu. Neće ga Santos dati za 30 milijuna sigurno, iako ja mislim da je to realna cijena, možda čak i previše.

A svejedno ako za nekoga platiš 30 milijuna, sigurno ti neće biti u B momčadi.

Znam da novac ne ide njemu. Realna cijena za njega je od 25-30 mil. Mozda sam malo glupo slozio recenicu. Mislio sam da se malo kali u B sastavu, mjesec dva. Da privikne na europski nogomet. Ipak je ovdje nogomet vise klasa nego u Brazilu.

Barcelona FC
15 godina
x18x05x kaže...

Znam da novac ne ide njemu. Realna cijena za njega je od 25-30 mil. Mozda sam malo glupo slozio recenicu. Mislio sam da se malo kali u B sastavu, mjesec dva. Da privikne na europski nogomet. Ipak je ovdje nogomet vise klasa nego u Brazilu.

Opet nema logike. Da je to neki mladi igrač za par milijuna onda da, ili B postava ili još bolje posudba, ali na godinu dvije. Nekakvo vrijeme prilagodbe koje se tolerira je 6 mjeseci. Mjesec dva u B momčadi je beskorisno. Bolje odmah u prvu postavu.  

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.7.2012 21:18 (Hexfire).
17 godina
FC Barcelona

Španjolska repka izgubila je 1:0 od Hondurasa i tim porazom se oprostila od Olimpijskih igri. Dobra je stvar šta će se Alba, Tello i Montoya prije vratiti u klub.

14 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...

Španjolska repka izgubila je 1:0 od Hondurasa i tim porazom se oprostila od Olimpijskih igri. Dobra je stvar šta će se Alba, Tello i Montoya prije vratiti u klub.

Koliko god OI bile nebitne kada je riječ o nogometu, ovaj poraz i onaj prije njega su sramota. Očigledno su se otišli tamo hebavat, a ne igrat nogomet.

17 godina
Đapa club kaže...
Balvan8 kaže...

Koliko god OI bile nebitne kada je riječ o nogometu, ovaj poraz i onaj prije njega su sramota. Očigledno su se otišli tamo hebavat, a ne igrat nogomet.

olimpijski nogomet je bezveze... 

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
FC Barcelona
kad ste već kod te teme, Neymar je jučer odigrao odlično, sam je riješio utakmicu, zabio golčinu iz slobodnjaka i upisao dvije asistencije. Kao što sam rekao i prije, ljudi pričaju da je on dosta škrt, a nije uopće istina, čak naprotiv, ima fenomenalan pregled igre a to je i jučer pokazao.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.7.2012 12:35 (antimadridista).
15 godina
Obi Wan kaže...

Nije niti malo bezveze već mu se posvećuje premalo pažnje i vrijednosti. Si mi znamo da je olimpijska medalja najvrijednija medalja od sviju, i kad osvojiš tu medalju, to je vrh. Tako bi trebalo biti i za nogomet. No, očito je da je u nogometu najvrijednije svjetsko prvenstvo, bar što se država tiče.

17 godina
jurica_m kaže...
Obi Wan kaže...

Nije niti malo bezveze već mu se posvećuje premalo pažnje i vrijednosti. Si mi znamo da je olimpijska medalja najvrijednija medalja od sviju, i kad osvojiš tu medalju, to je vrh. Tako bi trebalo biti i za nogomet. No, očito je da je u nogometu najvrijednije svjetsko prvenstvo, bar što se država tiče.

ne bih se slozio s tobom. kad u spanjolskoj ne igraju jedan xavi, iniesta, iker, alonso itd pa kakva je to reprezentacija? svaka cast momcima koji igraju na tom turniru, ali za mene je to okrnjeni sport. nema to veze sa paznjom kad na njemu ne igraju igraci pravog kalibra. olimpijski nogomet mos shvatit kako jedan malo jaci prijateljski turnir i to je to.

olimpijska medalja je za vecinu sportova najsjajnija medalja i priznanje, ali za nogomet definitivno nije niti ce bit sve dok je tu svjetsko prvenstvo. 

16 godina
Obi Wan kaže...

ne bih se slozio s tobom. kad u spanjolskoj ne igraju jedan xavi, iniesta, iker, alonso itd pa kakva je to reprezentacija? svaka cast momcima koji igraju na tom turniru, ali za mene je to okrnjeni sport. nema to veze sa paznjom kad na njemu ne igraju igraci pravog kalibra. olimpijski nogomet mos shvatit kako jedan malo jaci prijateljski turnir i to je to.

olimpijska medalja je za vecinu sportova najsjajnija medalja i priznanje, ali za nogomet definitivno nije niti ce bit sve dok je tu svjetsko prvenstvo. 

Kad bi nogometne reprezentacije na OI bio u punom sastavu zasjenile bi puno ostalih sportova.

15 godina
FC Barcelona
Mundo Deportivo i Sport pišu kako je Agger blizu prelaska u Barçu, a i dosta engleskih medija je prenilo tu informaciju.
Transfer bi trebao koštati oko 15 milijuna eura plus 5 milijuna kroz razne premije premije,a piše se također da je i City zainteresiran za Aggera i da nudi Liverpoolu 18 milijuna.
Priča o transferu još se dodatno zakuhala time što Agger nije krenuo na US turneju sa Liverpoolom unatoč tome što nije ozlijeđen i bio je potpuno spreman za putovanje.
http://www.mundodeportivo.com/20120730/fc-barcelona/barca-agger-liverpool-15-millones-prensa-inglesa_54330984864.html

Što mislite o Aggeru kao pojačanju?
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Mundo Deportivo i Sport pišu kako je Agger blizu prelaska u Barçu, a i dosta engleskih medija je prenilo tu informaciju.
Transfer bi trebao koštati oko 15 milijuna eura plus 5 milijuna kroz razne premije premije,a piše se također da je i City zainteresiran za Aggera i da nudi Liverpoolu 18 milijuna.
Priča o transferu još se dodatno zakuhala time što Agger nije krenuo na US turneju sa Liverpoolom unatoč tome što nije ozlijeđen i bio je potpuno spreman za putovanje.
http://www.mundodeportivo.com/20120730/fc-barcelona/barca-agger-liverpool-15-millones-prensa-inglesa_54330984864.html

Čist oke. Treba nam jedan dobar stoper. Makar može i Mascherano igrat ali opet Agger je dobar i puno kvalitetnija će stoperska linija bit uz njega. Puyol neće još dugo nažalost pa treb uzet jednog dobro. Dobar potez.

ELS BLAUGRANES <3
17 godina
antimadridista kaže...

solidan...

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jeftin, a vrlo kvalitetan rekao bih da je njegova kvaliteta debelo podcijenjena. Zasada ga ne vidim u prvom sastavu pored Pique-a i Puyola. Mascherano je priča za sebe sve pet odličan je, ali mislim da je prenizak za stopera te je savršen dok igra zadnjeg veznog. Agger će odlično nadopuniti Puyola kada će ovaj biti istrošen i tu je njegova prilika da se pokaže.

15 godina
Đapa club kaže...

Jeftin, a vrlo kvalitetan rekao bih da je njegova kvaliteta debelo podcijenjena. Zasada ga ne vidim u prvom sastavu pored Pique-a i Puyola. Mascherano je priča za sebe sve pet odličan je, ali mislim da je prenizak za stopera te je savršen dok igra zadnjeg veznog. Agger će odlično nadopuniti Puyola kada će ovaj biti istrošen i tu je njegova prilika da se pokaže.

po meni Masch se više nikad nebi trebao vratiti na poziciju zadnjeg veznog, stoperska pozicija je kao stvorena za njega, to je i sam izjavio. Osim toga, Busi je nezamjenjiv na poziciji zadnjeg veznog. U početku je na toj stoperskoj poziciji bio dosta loš, ali pred kraj sezone je bio naš najbolji stoper, puno bolji od Pique-a. A sad u pripremama da ne govorim, gine za svaku loptu. Što se tiče Aggera, on je kvalitetan branič, ali nekad zna biti dosta prgav, ali svejedno mislim da bi bio kvalitetno pojačanje za ne baš visoku cijenu.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Official: Carles Puyol, recovering from a knee injury since May, has been given the medical green light.

Vraća se tarzan :D

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Official: Defender Marc Muniesa, who got injured in the friendly against Hamburg last week, will get knee surgery tomorrow morning.

Poželimo mu brz oporavak :)

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
FC Barcelona
u posljednjih 200 utakmica za Barcelonu i Argentinu (uključujući i prijateljske), Messi je zabio točno 200 golova.
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
u posljednjih 200 utakmica za Barcelonu i Argentinu (uključujući i prijateljske), Messi je zabio točno 200 golova.

ove sezone ide na 300 :D

16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

I ostao je normalan dečko ne pravi se važan, ne čupa si obrve i nema 2 tone gela na kosi. Ma želim mu još bolju sezonu jer je zaslužio.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.7.2012 23:27 (Praetorian1).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Lavezzi (PSG): 
"U subotu u velikoj utakmici dočekujemo Barçu u Parizu. Sretan sam što ću vidjeti svoje prijatelje Messija i Mascherana."

Jedva čekam tu tekmu. Tu će se vidjet kak momčad funkcionira protiv jačih klubova.

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/311638_413168192052701_1843750119_n.jpg

Naslovnica "Sporta"....U prijevodu:"Neymar zeli u Barcu" 

:D

15 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/311638_413168192052701_1843750119_n.jpg

Svi mi "nešto želimo" ali po mojem mišljenju on nije dorasao Barci. Mislim dobar je igrač sve to 5 ali škrt je i sebičan. Nek stasa još godinu- dvije i onda ga treba dovest.

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
barcafan12 kaže...

Svi mi "nešto želimo" ali po mojem mišljenju on nije dorasao Barci. Mislim dobar je igrač sve to 5 ali škrt je i sebičan. Nek stasa još godinu- dvije i onda ga treba dovest.

Slazem se i ja nije potreban u ovom trenutku al bolje ga i sad uzet neg da ulete neki arapski debili s 100 milja i nista od toga...a meni i nije toliko skrt koliko sam mislio za njega,ko zna,u barci bi se prilagodio kad bi vidio da treba timski igrati i sve to,decko je strasan...ja bi ga volio vidit u barci pa sta bude nek bude

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Vidio si primjere što se dogodi kad ljudi idu zbog novca u drugi klub. Kaka ? Imao je status legende u Milanu i otišao i mislim da u Realu nije odigrao 3 tekme zaredom. Torresa je sad krenulo ovu zadnju sezonu. Vidjet ćemo. Villa se vraća pa mislim da je nepotrebno ali uvijek je imati dobro takvog igrača sa strane. Ali kao što sam gore napisao. Nek stasa još, Barcelona može čekati.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
barcafan12 kaže...

Slazem se i ja nije potreban u ovom trenutku al bolje ga i sad uzet neg da ulete neki arapski debili s 100 milja i nista od toga...a meni i nije toliko skrt koliko sam mislio za njega,ko zna,u barci bi se prilagodio kad bi vidio da treba timski igrati i sve to,decko je strasan...ja bi ga volio vidit u barci pa sta bude nek bude

Je, najbolje da kupe 20 trenutno najboljih mladih igrača za svaki slučaj, da ne ulete Arapi i uzmu ih. Ima se štedi se...

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Osim Daniela Aggera iz Liverpoola, uprava Barcelone navodno ima još jednu alternativu, a to je veznjak Arsenala Alex Song, koji bi pokrio rupu u ekipi nastalu odlaskom Seydoua Keite, a također bi mogao poslužiti i u obrani.

Mišljenja ?

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
FC Barcelona
meni je on odličan igrač, ali čisto sumnjam da će ga Arsenal pustiti, pogotovo iz razloga što vjerojatno odlaze Van Persie i Walcott.
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.7.2012 12:40 (antimadridista).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice