FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.808.251
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...

Gdje su realovci iz ove teme koji su pljuvali po Messiju i zvali Modrića najboljim igračem na svijetu? 

Busquets mu održao nogometnu lekciju. Može Real kupiti neznam koliko indvidiualnih nagarda, zlatnih lopti čega sve ne svojim igračima, ali ja imam svoje oči na svu sreću.

Gledali smo Busquetsa na svijetskom prvenstvu i u ligi prvaka prosle godine, imamo i mi oci. Duga je sezona, bit ce kmecanja kao i proslih godina do kraja...

Evil Destroyer of Universe Killer of Doom
15 godina
Evil Access kaže...
antimadridista kaže...

Gdje su realovci iz ove teme koji su pljuvali po Messiju i zvali Modrića najboljim igračem na svijetu? 

Busquets mu održao nogometnu lekciju. Može Real kupiti neznam koliko indvidiualnih nagarda, zlatnih lopti čega sve ne svojim igračima, ali ja imam svoje oči na svu sreću.

Gledali smo Busquetsa na svijetskom prvenstvu i u ligi prvaka prosle godine, imamo i mi oci. Duga je sezona, bit ce kmecanja kao i proslih godina do kraja...

Pričaš kao da je Barca prošlu sezonu završila bez trofeja. A ne da smo u direktnom obračunu u istom natjecanju sa tom vašom "najboljom ekipom ikad" uzeli ligu još jednom. Po tko zna koji put. I opet ćemo.

Nešto se ta vaša famozna ekipa dosta često sramoti u El Clasicu i malo ligaških trofeja ima za pokazati u zadnjem desetljeću. Slučajnost?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
10 godina
antimadridista kaže...

Nešto se ta vaša famozna ekipa dosta često sramoti u El Clasicu i malo ligaških trofeja ima za pokazati u zadnjem desetljeću. Slučajnost?

Gasite internet sve je receno, poz

Barcelona - Mes que un club
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2018 19:12 (el.šef).
8 godina
neaktivan
el.šef kaže...
antimadridista kaže...

Gasite internet sve je receno, poz

Nadam se da cemo u narednih 20 30 godina prestici real u broju titula La lige. To je moja osobna zelja. Liga prvaka mi nije toliko u fokusu, am naravno svaka titula je dobro dosla.

9 godina
protjeran
antimadridista kaže...
Evil Access kaže...
antimadridista kaže...

Pričaš kao da je Barca prošlu sezonu završila bez trofeja. A ne da smo u direktnom obračunu u istom natjecanju sa tom vašom "najboljom ekipom ikad" uzeli ligu još jednom. Po tko zna koji put. I opet ćemo.

La liga > liga prvaka, tipicni navijac barcelone. Slucajnost? Crna Roma vas samara po Europi, sakri se misu u misiju rupu.

15 godina
FC Barcelona

Ono kad vidiš druge igrače u pozadini i misliš da si pogriješio godinu. Ali ponovilo se. 

All truly great thoughts are conceived by walking.
15 godina
FC Barcelona

Sad me citiraj gdje sam ja to točno rekao "La Liga > Liga Prvaka". Samo ti želiš prikazati kao da Barca baš ništa nije osvojila prošle sezone. Neće ti to proći, bar ne u ovoj temi.

btw. Case closed.

https://www.goal.com/en/news/zidane-its-harder-to-win-la-liga-than-the-champions-league/13jea5bnsybcg13ln6lq5beqo3

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2018 19:29 (antimadridista).
9 godina
protjeran
antimadridista kaže...

Sad me citiraj gdje sam ja to točno rekao "La Liga > Loga Prvaka". Samo ti želiš prikazati kao da Barca baš ništa nije osvojila prošle sezone. Neće ti to proći, bar ne u ovoj temi.

btw. Casw closed.

https://www.goal.com/en/news/zidane-its-harder-to-win-la-liga-than-the-champions-league/13jea5bnsybcg13ln6lq5beqo3

Zasto onda vi ne osvojite ligu prvaka kada je lakse?! Naletiti ce te na "Romu" i ove godine pa ce biti plakanja.

15 godina
Evil Access kaže...
antimadridista kaže...

Sad me citiraj gdje sam ja to točno rekao "La Liga > Loga Prvaka". Samo ti želiš prikazati kao da Barca baš ništa nije osvojila prošle sezone. Neće ti to proći, bar ne u ovoj temi.

btw. Casw closed.

Zasto onda vi ne osvojite ligu prvaka kada je lakse?! Naletiti ce te na "Romu" i ove godine pa ce biti plakanja.

A zasto vi onda ne osvajate ligu ako je Liga Prvaka teža?

Citirao sam Zidane-a, dakle vašeg bivšeg trenera koji je igrao jedno i drugo. Nisam citirao.Barcine igrače i navijače.

13 godina
protjeran
Evil access je djevac
9 godina
protjeran
antimadridista kaže...
Evil Access kaže...
antimadridista kaže...

btw. Casw closed.

Citirao sam Zidane-a, dakle vašeg bivšeg trenera koji je igrao jedno i drugo. Nisam citirao.Barcine igrače i navijače.

Trola vas Zidane.

8 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Evil Access kaže...
antimadridista kaže...

btw. Casw closed.

Jebogati kako ne vidis da zeli skrenuti paznju sa 5 1. Hej 5-1. Nema price o drugim stvarima veceras. Samo o 5-1. 

5-1

5-1

5-1

5-1 

I samo

5-1

11 godina
FC Barcelona

@Evil Access ajde dečko uozbilji se malo, ako već želiš pričati konkretno onda pričaj a nemoj podjebavati bez razloga. Real ima gadnih problema, kakva mrtva liga prvaka na proljeće izletit će na prvom ozbiljnom protivniku čovječe, 9 na tablici nisu bili ne pamtim, nisu igrali bajno la ligu zadnjih godina ali bili su tu u top 3 uvijek ali ovo je sramota. I nije stvar u predrkavanjem barcelona vs real. Nego da je real ostao bez odličnog trenera i svoga daleko najboljeg irača u jednoj sezoni i doveo neprovjerenog trenera i golmana koji im nije trebao. Real se nije pojačao već 5 godina sa dobrim igračem. A realu ne treba igrač treba 5 igrača. Ronaldo je otišao ostali su nezainteresirani, kompletnu ekipu treba resetirati i posegnuti i za nekim od ovih hazardom,salahom,mbapeom,neymarom ili sa kime već. Kakvo proljeće kakva liga prvaka, neka real bude sretan ako ove sezone izbori ligu prvaka naredne sezone, jer moral im je na nuli, igra im je na nuli. Pravog igrača nemaju naprijed. Nemaju pravog čovjeka na klupi, i svi su se uklopili u to sivilo. Jedina nada im je prjelazni rok sad na zimu. I pobogu kao mala djeca, ne znate normalno popričati. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2018 19:56 (BeLLicus).
9 godina
protjeran
FC Barcelona

Ranjeni lav je najopasniji. Real Madrid je klub koji ne kupuje igrace kao pijani bogatas, kao neki, Real je klub za nas nogometne romanticare, tesko vi koji podrzavate ove 'moderne' klubove to mozete shvatiti. Hala Madrid!!!

10 godina
neaktivan
FC Barcelona
Realovci u ovoj temi od davnina su fanatični. Kada Barca torpedira Real, onda se sakrijete u mišju rupu i jedini argument kako imate više osvojenih LP-a. Ako si pravi navijač, prvo ćeš čestitat pobjedniku jer bolji je pobjedio. Odvrti si zadnjih 10 godina El Clasica i protrljaj oči prije nego se uvjeriš o kakvoj situaciji je riječ. Barca je uspješnija u međosobnim omjerima, razmontira Real komotno sa, 5-0, 5-1, 4-0, 6-2, pa i 3-0 na Bernabeu momčad koja je uzela trofej LP. Svaki puta kada vas Barca ponizi netjerat će se da krenete listat povijest i koliko Real ima osvojenih LP.

Modrić najbolji igrač po Fifi, Ramos najbolji obrambeni po Fifi, Courtois najbolji vratar po Fifi. Sva trojca igrala ovu tekmu, nijedan bez konkretne igre, izuzev Modrićeve stative, ali to je sport ili fulaš ili pogodiš, nisi zbog toga odigrao odlično jer si bio blizu gola (konjski zalet pileći udarac). Nemojte opće dolazit u ovu temu dok se otrijeznite i pokažate drugo lice. Samo se vraćate potkurit vatru jer je Barca ispala od Rome (buahahaha), jer ste vi osvojili LP. Di je Real kada igra protiv Barce di? Jel ćete opet izvadit neki prastari podatak i reći, eto, po ovome je Real bolji...
artuditu
9 godina
protjeran
flpmyslf kaže...
Realovci u ovoj temi od davnina su fanatični. Kada Barca torpedira Real, onda se sakrijete u mišju rupu i jedini argument kako imate više osvojenih LP-a. Ako si pravi navijač, prvo ćeš čestitat pobjedniku jer bolji je pobjedio. Odvrti si zadnjih 10 godina El Clasica i protrljaj oči prije nego se uvjeriš o kakvoj situaciji je riječ. Barca je uspješnija u međosobnim omjerima, razmontira Real komotno sa, 5-0, 5-1, 4-0, 6-2, pa i 3-0 na Bernabeu momčad koja je uzela trofej LP. Svaki puta kada vas Barca ponizi netjerat će se da krenete listat povijest i koliko Real ima osvojenih LP.

Modrić najbolji igrač po Fifi, Ramos najbolji obrambeni po Fifi, Courtois najbolji vratar po Fifi. Sva trojca igrala ovu tekmu, nijedan bez konkretne igre, izuzev Modrićeve stative, ali to je sport ili fulaš ili pogodiš, nisi zbog toga odigrao odlično jer si bio blizu gola (konjski zalet pileći udarac). Nemojte opće dolazit u ovu temu dok se otrijeznite i pokažate drugo lice. Samo se vraćate potkurit vatru jer je Barca ispala od Rome (buahahaha), jer ste vi osvojili LP. Di je Real kada igra protiv Barce di? Jel ćete opet izvadit neki prastari podatak i reći, eto, po ovome je Real bolji...

Nauci kako se bira najbolji igrac "po Fifi" pa onda pametuj. Kompleksi su cudna stvar. Veselite se pobjedi protiv Reala kao da ste postali prvaci Europe, to govori sve o vama.

12 godina
Evil Access kaže...

Nauci kako se bira najbolji igrac "po Fifi" pa onda pametuj. Kompleksi su cudna stvar. Veselite se pobjedi protiv Reala kao da ste postali prvaci Europe, to govori sve o vama.

A ti si "navijac" Reala pa si svaki dan na temi od Barcelone dok na temi od Reala komentiras jednom u godini dana to sve govori o tebi

15 godina
Evil Access kaže...
flpmyslf kaže...

Bira se po boji dresa, eto kako se bira. Isto kao što je Courtois odjednom "najbolji" golman na svijetu po FIFA-i nakon prelaska u Real, a lik je teški prosjek. Nije ni najbolji golman u svom klubu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2018 21:18 (antimadridista).
15 godina
Evil Access kaže...
flpmyslf kaže...

Pravom navijaču pobjeda protiv najvećeg suparnika je sve. 

Ajde nekad napiši nešto svoje a ne samo C/P sa fejsa i drugi foruma.

17 godina
Evil Access kaže...

Ranjeni lav je najopasniji. Real Madrid je klub koji ne kupuje igrace kao pijani bogatas, kao neki, Real je klub za nas nogometne romanticare, tesko vi koji podrzavate ove 'moderne' klubove to mozete shvatiti. Hala Madrid!!!

Hahahaha ovo je mozda najveci oksimoron ikad izrecen na ovom forumu

11 godina
Real u srijedu igra kup protiv Melille u gostima, jedinica za 100kn, 17 kvota, razbit će ih ovi...
11 godina
Mitch kaže...
Evil Access kaže...

Hahahaha ovo je mozda najveci oksimoron ikad izrecen na ovom forumu

Bajo moj, dns ujutro je lik pisao u Real Madrid temi kako Realu treba svježe krvi i kako treba dovesti 5 6 igrača, sad odjednom je Real klub koji ne kupuje igrače nego je klub za romantičare hahahahah. Evo i slike. Lik sam sebe dominira svojim izjavama!

13 godina
FC Barcelona

Evil pošto ćeš prije vidjeti ovdje poruku nego u Realovoj temi da ti samo kažem jednu stvar. 5-1, 5-1, 5-1 i opet 5-1

MES QUE UN CLUB
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2018 23:24 (CoLLo).
9 godina
protjeran
FC Barcelona

Mislim, razumijem ja vas, velika je stvar pobijediti najveci kub na svijetu, uzivajte u tome, zasluzili ste, ali na proljece vas ceka surova realnost i liga prvaka, tada ce te vidjeti kakav ste klub.

12 godina
Evil Access kaže...

Mislim, razumijem ja vas, velika je stvar pobijediti najveci kub na svijetu, uzivajte u tome, zasluzili ste, ali na proljece vas ceka surova realnost i liga prvaka, tada ce te vidjeti kakav ste klub.

Zasto onda nisi na temi od reala napisao momci nemojte se nista brinuti mi smo osvojili ligu prvaka bude barcelonu stigla kazna u proljece u ligi prvaka a ti si napisao da trebaju napraviti totalni remont

11 godina
Baš sam nekako počeo razmišljat, i stvarno se sve više libim, poslat pismo Bug-ovoj redakciji s popisom imena koje bi bilo lijepo blokirat, a po mogućnosti i njihovu IP adresu, počevši od provokatora Evila pa zaključno s vama koji ga doživljavate, njega i njegove jeftine klinačke luzerske provokacije, te na taj način spamate ovu temu onim laganim podhebavanjem što smo ekipa i ja radili još u osnovnoj kad bi bio El Classico...
9 godina
protjeran
The_K kaže...
Evil Access kaže...

Zasto onda nisi na temi od reala napisao momci nemojte se nista brinuti mi smo osvojili ligu prvaka bude barcelonu stigla kazna u proljece u ligi prvaka a ti si napisao da trebaju napraviti totalni remont

Ja pisem ima dvije godine da treba remont Realu, mozes naci moje postove. To govori razum, ali romanticarsko srce ipak shvata svu ljepotu ovog pristupa i cinjenice da necemo kao neki mijenjati ime stadiona da bi ga mogli obnoviti, da necemo krsiti tradicije kao neki koji su poceli stavljati reklame na dresove gdje nikada nisu bile. Povijest Reala nema cijenu, tradicija i sve ono sto taj klub predstavlja, sve ono zbog cega je taj klub najveci u povijesti ove igre, kraljevski klub Real Madrid. HALA MADRID!!!

11 godina
Ja jeo u restoranu, na prvu mi nije sjela večera, al kad sam ovo pročito, krstio sam školjku...

Pozivaš se na neku tamo tradiciju koju ni oni najveći i najvjerniji navijači Reala ne spominju, ti navijaš za Real zbog neke tamo tradicije, pa što bre (shvataš) nisi navijač Athletica iz Bilbaoa koji je osnovan 1898., on ima dužu tradiciju i od Barce i Reala, čvrstu, a ne potpadajuću tradiciju kao tvoj okrunjeni Penal Madrid, kojeg je maltene privatizirao Kralj Franco, namješto prvenstvo da ga ta splačina osvoji, bojkotiro Barcelonu i činio kojekakve zavrzlame da ugasi Barcu, tebi je to na ponos?

Ajde dijete ili dete (shvataš #2) idi spavaj, dobili ste kantu u sred katalonske prijestolnice i to je okej, zasluženo. Priznaj, bolji ste i idemo dalje, ne se ponavljat - remont, liga prvaka 13 puta, više ovog, više onog - tipično luzerski.

Dobili ste i porcije od Atletico Madrida u finalu europskog Superkupa, CSKA Moskve, Seville, Alavesa, Levantea i sad Barcelone i to pet puta je Courtoisa išao u mrežu. Skoro vas je i Plzen iznenadio, dno dna, dijete.
9 godina
protjeran
playjob kaže...
Ja jeo u restoranu, na prvu mi nije sjela večera, al kad sam ovo pročito, krstio sam školjku...

Pozivaš se na neku tamo tradiciju koju ni oni najveći i najvjerniji navijači Reala ne spominju, ti navijaš za Real zbog neke tamo tradicije, pa što bre (shvataš) nisi navijač Athletica iz Bilbaoa koji je osnovan 1898., on ima dužu tradiciju i od Barce i Reala, čvrstu, a ne potpadajuću tradiciju kao tvoj okrunjeni Penal Madrid, kojeg je maltene privatizirao Kralj Franco, namješto prvenstvo da ga ta splačina osvoji, bojkotiro Barcelonu i činio kojekakve zavrzlame da ugasi Barcu, tebi je to na ponos?

Ajde dijete ili dete (shvataš #2) idi spavaj, dobili ste kantu u sred katalonske prijestolnice i to je okej, zasluženo. Priznaj, bolji ste i idemo dalje, ne se ponavljat - remont, liga prvaka 13 puta, više ovog, više onog - tipično luzerski.

Dobili ste i porcije od Atletico Madrida u finalu europskog Superkupa, CSKA Moskve, Seville, Alavesa, Levantea i sad Barcelone i to pet puta je Courtoisa išao u mrežu. Skoro vas je i Plzen iznenadio, dno dna, dijete.

Sigurno je Franco ukrao 13 tutula europskog prvaka. Kmeeek

15 godina
Evil Access kaže...
playjob kaže...

Sigurno je Franco ukrao 13 tutula europskog prvaka. Kmeeek

Kad vidim kako ste osvojili zadnje tri LP dođe mi da kažem da jeste. No, šteta što nije bilo VAR-a. Osvojili bi ravno 0 od te tri LP.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice