FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.808.229
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FC Barcelona

Šteta za Ramosa, čovjek je odigrao dobru utakmicu. Nije dobio crveni karton.

All truly great thoughts are conceived by walking.
8 godina
neaktivan
Barcelonista kaže...

Jedino što je izvanredno dobro za Barcelonu je što se citava ova frka dešava u vrijeme kada nam je Valverde na klupi. Zbog njega vjerujem da ce, otisao nejmar ili ostao, sve dobro proci. Taj covjek je izvanredan strucnjak ali i inteligentan frajer. On dobro zna u svakom momentu sta zeli, i uz njega ce ova nazovi kriza proci neopazeno na duze staze. Prodaja Nejmara moze znaciti i novi klupski projekat, a imati Valverdea kao vodju tog projekta je pun pogodak.

Sada se može slobodno reci, iako sam to i ranije napisao, da je Valverde tu da pripremi Barcelonu za fazu "poslije Messija". Biće to jako teško. biće dosta problema, ali jako dobra stvar je sto to rade dok je Messi još tu jer se greške lakše podnose. Zadnje utakmice, pa i selekcija igrača i pristup igri je pravi smjer.

Al još se više bojim jedne druge stvari: kako poslije Buskeca

15 godina
Barcelonista kaže...
Barcelonista kaže...

Jedino što je izvanredno dobro za Barcelonu je što se citava ova frka dešava u vrijeme kada nam je Valverde na klupi. Zbog njega vjerujem da ce, otisao nejmar ili ostao, sve dobro proci. Taj covjek je izvanredan strucnjak ali i inteligentan frajer. On dobro zna u svakom momentu sta zeli, i uz njega ce ova nazovi kriza proci neopazeno na duze staze. Prodaja Nejmara moze znaciti i novi klupski projekat, a imati Valverdea kao vodju tog projekta je pun pogodak.

Sada se može slobodno reci, iako sam to i ranije napisao, da je Valverde tu da pripremi Barcelonu za fazu "poslije Messija". Biće to jako teško. biće dosta problema, ali jako dobra stvar je sto to rade dok je Messi još tu jer se greške lakše podnose. Zadnje utakmice, pa i selekcija igrača i pristup igri je pravi smjer.

O čemu ti pričaš? Messi će biti tu barem još 3-4 godine a Valverde ako ovu sezonu preživi neka bude sretan. 

Postoji ona stara, koga nema bez njega se može.

8 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Barcelonista kaže...
Barcelonista kaže...

O čemu ti pričaš? Messi će biti tu barem još 3-4 godine a Valverde ako ovu sezonu preživi neka bude sretan. 

Postoji ona stara, koga nema bez njega se može.

bogami, vece su sanse da ces ti puci od muke sto Valverde uspjesno vodi tim, nego da ce on napustit Barcu. 

Mada ja ne iskljucujem da on ode na kraju sezone cak i ako osvoji tripletu. Takva su vremena. 

Ipak, problem je sto ti ne razumijes da se ovdje ne radi o periodu koji ce jos Messi igrat u Barci vec znacaju koji ima u timu. A taj "Messijev znacaj" se nadoknadjuje kontinuiranom promjenom paradigmi na kojima pociva napadacka igra Barcelone od kada je Messi tu. Valverde, kao vrhunski Krojfov učenik, je idealan za to, što i pokazuje u zadnjim utakmicama.

15 godina
Barcelonista kaže...

bogami, vece su sanse da ces ti puci od muke sto Valverde uspjesno vodi tim, nego da ce on napustit Barcu. 

Mada ja ne iskljucujem da on ode na kraju sezone cak i ako osvoji tripletu. Takva su vremena. 

Ipak, problem je sto ti ne razumijes da se ovdje ne radi o periodu koji ce jos Messi igrat u Barci vec znacaju koji ima u timu. A taj "Messijev znacaj" se nadoknadjuje kontinuiranom promjenom paradigmi na kojima pociva napadacka igra Barcelone od kada je Messi tu. Valverde, kao vrhunski Krojfov učenik, je idealan za to, što i pokazuje u zadnjim utakmicama.

Ne brini ti za mene, meni je nogomet zabava. 

Razumijem ja sve, pa i značajnost Messija za Barcu. 

Valverde nije vruhnski Krojfov učenik, nemoj to govorit više. Čovjek koji sustavno radi greške sa sastavima, izmjenama i uništavanjem pojedini igrača nije vrhunski.

Sa ovakvom skupinom igrača i nije teško biti trener Barce, al eto on uspijeva usrati i to. Možemo se ti i ja do sutra raspravljati o ovome, nećemo naći zajednički jezik. Što se tiče rasprave o Valverdeu, this is the end.

8 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Barcelonista kaže...

Ne brini ti za mene, meni je nogomet zabava. 

Razumijem ja sve, pa i značajnost Messija za Barcu. 

Valverde nije vruhnski Krojfov učenik, nemoj to govorit više. Čovjek koji sustavno radi greške sa sastavima, izmjenama i uništavanjem pojedini igrača nije vrhunski.

Sa ovakvom skupinom igrača i nije teško biti trener Barce, al eto on uspijeva usrati i to. Možemo se ti i ja do sutra raspravljati o ovome, nećemo naći zajednički jezik. Što se tiče rasprave o Valverdeu, this is the end.

isto su i o Guardioli govorili - onakvi igraci mogu i bez trenera sve osvojit.

To je nista drugo do neznanje. Ogromno neznanje. Prazan prostor, vakum, 0.

8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Komentari na redditu, vrijedni paznje i vrlo poucni za mnoge ovdje (neki su ironicni naravno):

The biggest lesson being, even if you feel things are not right, keep some perspective and temper the criticism and don't go hysterical.
The benefit of that is long term, you will feel good, the community will feel good and all the while the criticism and issues will find narrative space in a calmer environment.

Didn't score 5 goals against all opponents. #ValverdeOut

Didn't make subs in 3 minutes #ValverdeOut

Seriously... Every time I come to this sub to look at the pre-match thread and see our line up, I am on the brink of punching punching my device for the ridiculous comments I have to read. "Why isnt Semedo starting?! Reeeeeeee", "Sergi Roberto again starting as RB, Valverde has lost it!!!"....

It’s ridiculous how some people who haven’t done any coaching at elite level or spend the day in/out with the players think they know more than the coach.

Yes he makes mistakes just like any other coach, but none of us know more than him.

Valverde shut all his haters and none can criticise him right now..Dominated every single match

I think that EV handles crisis very well especially the loss of important players (Neymar last year, Messi now ) and comes back stronger

10 godina

@barcelonista 

Sve više mislim da ti se Valverde sviđa kao muškarac, sumnjiv si.

15 godina
matrix777 kaže...

@barcelonista 

Sve više mislim da ti se Valverde sviđa kao muškarac, sumnjiv si.

Nisam ništa htio govorit, al i meni se to čini.

8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dobro je da ste se prepoznali. To je vec mali intelektualni korak naprijed koji ce vam puno pomoci.

13 godina
protjeran
kexzoR kaže...
Danas/sutra lopetegui dobiva otkaz.

Haha bio sam u pravu 😂😂😂

8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jos malo razbijanja mitova o progresivnom Guardioli i nazadnom Valverdeu koji zatvara utakmice:

😃😃😃😃😃

15 godina
Barcelonista kaže...

Jos malo razbijanja mitova o progresivnom Guardioli i nazadnom Valverdeu koji zatvara utakmice:

😃😃😃😃😃

I tako veliš, zaljubio se ti u tog Valverdea. Ljepo,ljepo..

17 godina
Pa ovi su ubacili Eriksena i Allija

Sta je Pep trebo? Stavit Aguera na stopera?
8 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Pa ne kritikujem ja Pepa. Odlican potez.

Samo djecu zaostalu u razvoju sto se domogose tastature kao npr autor prethodnog komentara

15 godina
Barcelonista kaže...
Mitch kaže...

Samo djecu zaostalu u razvoju sto se domogose tastature kao npr autor prethodnog komentara

I sad se pogubiš kad te čovjek pita pitanje. Tko je sad zaostao majke ti??

8 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Barcelonista kaže...
Mitch kaže...

Vise puta se potvrdilo da ti razumijevanje recenica slabo ide. Bio sam vrlo jasan. Preporucujem ti da sutra ujutro odmah odes u najblizu biblioteku i narucis neko lagano stivo za pocetak. Recimo djela do 4. razreda osnovne.

15 godina
Barcelonista kaže...
x18x05x kaže...
Barcelonista kaže...
Mitch kaže...

Vise puta se potvrdilo da ti razumijevanje recenica slabo ide. Bio sam vrlo jasan. Preporucujem ti da sutra ujutro odmah odes u najblizu biblioteku i narucis neko lagano stivo za pocetak. Recimo djela do 4. razreda osnovne.

Nije problem, samo ako ćeš i ti ići.

U čemu si ti bio jasan? Izljevi ljubavi prema oženjem čovjeku? WTF??

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.10.2018 23:46 (x18x05x).
17 godina
FC Barcelona

@Barcelonista pa ova utakmica uopce nije pokazala koliko je Valverde dobar za Barcu nego koliko je Lo5egui los za Real.

Barca i dalje pliva u obrani precesto, a Real je prelaskom u 3-5-2 ostavio puno previse prostora Barci pa eto 3 gola u drugom poluvremenu.

Ja i dalje mislim da ce se Barca uzasno mucit protiv zdravih momcadi tipa City, Bayern, Juve, PSG, Atletico...

15 godina
Mitch kaže...

@Barcelonista pa ova utakmica uopce nije pokazala koliko je Valverde dobar za Barcu nego koliko je Lo5egui los za Real.

Barca i dalje pliva u obrani precesto, a Real je prelaskom u 3-5-2 ostavio puno previse prostora Barci pa eto 3 gola u drugom poluvremenu.

Ja i dalje mislim da ce se Barca uzasno mucit protiv zdravih momcadi tipa City, Bayern, Juve, PSG, Atletico...

Samo ne diraj Valverdea.

@Barcelonista... Dečko je davno pročitana knjiga, nameće svoje mišljenje kao jedino važno i onda ide vrijeđat kad se ljudi ne slažu sa njim. Pritom je fejk navijač Barce.

Barci treba trener i taktičar u jednom, ovaj to nije i muda su mu manja od lješnjaka.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2018 0:04 (x18x05x).
13 godina
protjeran
Kako jos uvijek ne kuzite da djevac evil access ima 2 accounta, drugi je barcelonista. Nemojte se spustat na njegovu razinu.
8 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Sasvim legitimno mišljenje. Međutim, pitanje je ko bi u onom neredu u Realu i za koliko vremena bilo koji trener uspio nesto uraditi. To su konstatovali i ljudi sa sportkluba. Daleko od toga da je samo Lepoteg problem u Realu. Reci to je krajnje pojednostavljivanje prije svega profesije trenera, a zatim i fudbala kao sporta uopce. 
Valverde je do sada pokazao da je JAKO dobar za Barcu. Sta ce se u buducnosti desavati to cemo vidjeti. Do sad se izvanredno pokazao.
Da, naravno da ce se Barca muciti protiv tih momcadi. Nabrojao si samu evropsku elitu. Ne mogu zamisliti scenario u kojem se nece muciti. Niti sam ga u ovih 20 godina pracenja fudbala vidio. Samo jedan primjer: najmocnija Guardiolina Barca nije bila ni ona iz 2009, ni 2010, vec iz 2012, kad je osvojen samo kup Kralja.

Mislim, besmisleno je i vise voditi rasprave oko Valverdea. Klub mu produzava ugovor a "navijaci" traze otkaz. Pitanje je ko je tu lud. Jedno je sigurno. U klubu daleko bolje poznavaju fudbal od forumasa i  fejsbuk analiticara. Valverde ima trofeje, dobru igru i pobjede. Navijacke zelje nisu relevantne ukoliko idu iznad toga.

P.S. sto se spominjanja guardiole tice, stvar je jasna. Sarkasticno sam prakticnim primjerom obesmislio sve one glupe komentare tipa: Valverde nije za Barcelonu. On zatvara utakmicu, izvodi dembeleau a uvodi Vidala. Guardiola to nikad nije radio, on je isao sa 2 ili 3 0 na 5 ili 6 0. i tako te glupe price. Guardiola je jedan od najboljih trenera u historiji fudbala i najprogresivniji zadnjih 20 godina svakako, al to nema nikakve veze sa izmjenama koje radi. To se pokazuje na nekim drugim primjerima. Al  nekima je to ovdje prekomplikovano da shvate.

x18x05x kaže...
Mitch kaže...

Samo ne diraj Valverdea.

@Barcelonista... Dečko je davno pročitana knjiga, nameće svoje mišljenje kao jedino važno i onda ide vrijeđat kad se ljudi ne slažu sa njim. Pritom je fejk navijač Barce.

Barci treba trener i taktičar u jednom, ovaj to nije i muda su mu manja od lješnjaka.

Ne, samo sam ja skoro jedini ovdje koji misli drugacije od vas i pritom mu nije problem da se raspravlja. To vi ne mozete da podnesete. Kako se zaboga neko uopce usudio da kaze nesto sto mi ne mislimo. Al posto sam skoro uvijek bio u pravu a vi u krivu, moram reci da mi je jako komforna pozicija. Volio bih docekati nekad da pogrijesim. cisto zbog ravnoteze.
Ako vec hoces da se raspravljas, napisi neku konkretnu recenicu i prestani da se izrazavas u tim frazama tipa: muda su mu manja od lješnjaka i slicno. To je odlika ljudi niskog obrazovanja i ogranicenih intelektualnih sposobnosti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2018 10:08 (Barcelonista).
15 godina

Problem je u tebi, mi znamo da ti nisi fan Barce. I onda sve što se dešava si sam kriv. Ove knjige što pišeš nemaju veze s vezom. To tvoje da su drugi neškolovani i da su niži oblik života od tebe je dno dna.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2018 11:39 (x18x05x).
15 godina
Barcelonista kaže...
 Guardiola je jedan od najboljih trenera u historiji fudbala i najprogresivniji zadnjih 20 godina svakako, al to nema nikakve veze sa izmjenama koje radi. To se pokazuje na nekim drugim primjerima. Al  nekima je to ovdje prekomplikovano da shvate.

Pa ono što si linkao samo ti možeš shvatiti. Vađenje Aguera i uvođenje dotad ozlijeđenog De Bruynea u 80 minuti je po tebi krunski dokaz zatvaranja utakmice. Nije ni čudo da te nitko u temi ne doživljava ozbiljno.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
8 godina
neaktivan
FC Barcelona

pozdrav od Panja

15 godina
Uf jaki comeback. Razbili ste nas i šta sad, život ide dalje. Tko je očekivao drugačiju tekmu nije gledao real zadnjih mjesec dana.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
8 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Uf jaki comeback. Razbili ste nas i šta sad, život ide dalje. Tko je očekivao drugačiju tekmu nije gledao real zadnjih mjesec dana.

Nisam ovo tebi napisao, jeboga. Znas i sam ko Piquea naziva panjom.

13 godina
FC Barcelona

trebalo bi djeci zabraniti da šaraju po forumu,kupim vam ja bojanku.lp

8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neville je odlican primjer razlike između komentarisanja sa strane i vođenja tima. Izvanredan igrač, član legendarnog class 92. Izvanredan analitičar fudbalskih utakmica na sky sportu i vrlo često jako kritičan prema trenerima što su mu mnogi zamjerali i sada zamjeraju. Preuzme Valenciju, 9 utakmica u nizu bez pobjede i otkaz. Uz sve razloge koji mu nisu išli na ruku, to samo govori kolika je razlika između teorije i prakse. Zato treba pokazivati veliko razumijevanje i za Lopetegia, a o Valverdeu da i ne govorim. A jošš bolji primjer je pljuvanje Guardiole kad je ispo od Liverpula prošle godine, a odigrao je hiljadu puta bolje City nego Real u finalu. I SVI DRUGI ARGUMENTI koji su dokaz da je Barcelona sada u dobrim rukama. A kada bih mogao birati da li da osvojimo opet la ligu i kup ili samo ligu prvaka, ja bih odabrao ligu i kup.

13 godina
protjeran
Ocekujem sutra malcoma, munira I dembelea u napadu.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice