Ovaj panj Valverde kroz prvih 20 tekmi sezone rotira ravno 13 igraca. A dva od tih 13 su igrali skoro cijelo SP i svu proslu sezonu.
Pa cak ni Cillessen nije vidio ozbiljne minutaze.
Ako je "ova vijest" istinita, bili mogao Dembele u FC Liverpool obzirom su Suarez i Coutinho iz FC Liverpool-a išli k vama
?!?!
Molimo te da produzis dalje u "svoju" temu jer ocigledno ovdje ne pripadas.
Kakogod, fascinira me kako se brines za našeg igraća, hvala na pitanju Dembele je dobro, prije par dana je asistirao Vidalu za 5-1 protiv malog Reala.
Vidala i Dembelea van. Jedino tako možemo imati šansu za prolaz.
Još jedne antologijske zamjene igrača. Bravo Valverde.
All truly great thoughts are conceived by walking.
Kad se samo sijetim tiki take i kako je igrala barca, ne znam sto je ovo ljudi?! Nece ovo na dobro izaci...
Kad se samo sijetim tiki take i kako je igrala barca, ne znam sto je ovo ljudi?! Nece ovo na dobro izaci...
Evil debil pa ti si živ.
Ova igra je posljedica Valverdeovog konstantnog guranja jedno te iste postave.
Malcoma treba više koristit a ove amatere Denisa i Munira prodat pa ako treba i džabe nekom dati.
Od nas navijača niko, sad ta uprava čuda čini. Svaki prijelazni rok useru. Munir je trebao biti prodan kad i Alen, ali ne, nama treba antitalent.
Tello je za tog Munira bio avion
Žao mi je što Adama Traore nije dobio više prilika, izrastao je u pravo čudovište što se tiče fizikalija. Da je bio malo inteligentniji u igri i bolju pas igru da ima, bio bi odlično krilo, svakako veći potencijal od Cuenci, Tella, Munira i ostalih.
Fale Paco i Turan za ovakve kup utakmice.
A šta je u životu jednostavno osim kenjat ovdje na forumu?
Da svi tak razmišljamo, ne bi nikad ništa postigli... izvrni kesu i dovedi mladog poletnog igrača...
Malcom je X. 
Procitajte izvanredni roman spanskog pisca Ernestea Valverdea - Kako se kalio Malcom. Od danas u svim knjižarama.