FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.807.912
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
Opet nista od Malcoma.........
17 godina
Ne vjerujem da ovaj stavi Munira a ne Malcolma...
15 godina
Barcelonista kaže...

Vidal odmah ostavio traga. Buskec daleko najbolji na terenu. Rapsodija fudbala.

Masterclass by Valverde

Svako dodavanje prvom do sebe. Ajde može se reć da je dobar, još ni jednom se nije sapleo.

All truly great thoughts are conceived by walking.
15 godina
FC Barcelona

Arthur je igračina, stroj. Najbolja Barcina kupovina u veznom redu unazad neznam koliko godina. Koliko on podsjeća na Xavija stilom igre, govorom tijela, kretnjama... to je nevjerojatno.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
x18x05x kaže...
Barcelonista kaže...

Masterclass by Valverde

Svako dodavanje prvom do sebe. Ajde može se reć da je dobar, još ni jednom se nije sapleo.

Ovo su mi najjače izjave. Busquets samo dodaje prvom do sebe? Ajde izađi na nogometni teren i odigraj savršeni pas između linija pod pritiskom 2-3 igrača pa mi javi kako je prošlo. Busquets je na tome doktorirao. Ko to ne vidi i ne shvaća koliko je teško, taj se ne razumije u nogomet uopće.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
protjeran
Arthur i Alba igraci utakmice po meni.
10 godina
antimadridista kaže...

Arthur je igračina, stroj. Najbolja Barcina kupovina u veznom redu unazad neznam koliko godina. Koliko on podsjeća na Xavija stilom igre, govorom tijela, kretnjama... to je nevjerojatno.

Ključna riječ je "podsjeća". Treba mu još koja godina pa da vidimo u što će se pretvoriti, kao što još uvijek čekamo Dembelea.

15 godina
matrix777 kaže...
antimadridista kaže...

Ključna riječ je "podsjeća". Treba mu još koja godina pa da vidimo u što će se pretvoriti, kao što još uvijek čekamo Dembelea.

Arthur već sad dominira utakmicama. Ako si ga gledao otkad je postao starter, onda znaš o čemu pričam. Za Dembelea se slažem. Zato rijetko i igra.

15 godina
antimadridista kaže...
x18x05x kaže...
Barcelonista kaže...

Masterclass by Valverde

Ovo su mi najjače izjave. Busquets samo dodaje prvom do sebe? Ajde izađi na nogometni teren i odigraj savršeni pas između linija pod pritiskom 2-3 igrača pa mi javi kako je prošlo. Busquets je na tome doktorirao. Ko to ne vidi i ne shvaća koliko je teško, taj se ne razumije u nogomet uopće.

Ne razumijem? Tebi je Vidal dobar igrač za Barcu. Da si pratio raspravu vidio bi da niko ne spominje Busija nego Vidala. Al dobro, takvi su mi najjači koji upadnu kao padobranci.

13 godina
protjeran
Prije pocetka ove sezone, bilo je za ocekivati da ce Munir i Rafinha napustiti klub. Oni dobivaju priliku, a igraci koje smo kupili i koji bi trebali biti buducnost kluba sjede na klupi. Nema logike.
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.10.2018 23:46 (kexzoR).
15 godina
kexzoR kaže...
Prije pocetka ove sezone, bilo je za ocekivati da ce Munir i Rafinha napustiti klub. Oni dobivaju priliku, a igraci koje smo kupili i koji bi trebali biti buducnost kluba sjede na klupi. Nema logike.

Budućnost je onaj tko se pokaže na terenu. Dembele svoje šanse nažalost ne korosti na pravi način. Za Malcoma je čudno da nikad ne igra al opet ne znamo kako radi na treninzima.

8 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
antimadridista kaže...
x18x05x kaže...
Barcelonista kaže...

Masterclass by Valverde

Ne razumijem? Tebi je Vidal dobar igrač za Barcu. Da si pratio raspravu vidio bi da niko ne spominje Busija nego Vidala. Al dobro, takvi su mi najjači koji upadnu kao padobranci.

Apsolutno nepoznavanje fudbala. Prije svega ne znas gledat utakmicu. Ne rszumijes kako Buskec dirigira ritam utakmice, kako usmjerava napade protivnika, kako diktira presing, kako povezuje tri zone, kako pomjera zone, kako izvlaci protivnika, kako razbija presing protivnika, kako mijenja pravce napada Barce... nista ti to nit vidis nit razumijes. A to su samo neke najuocljivije njegove karalteristike. 

Uglavnom daleko najbolji zadnnji na svijetu godinama unazad.

8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Katastrofalna igra Barce ali fali barcafan12 da strucno analizira sinocnji debakl i prizove otkaz Valverdeu.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo nakon neprospavane noći, samo ću reći ERNESTO VALVERDE!!! Najbolji Barcelonin stručnjak u povijesti, revolucionar, vizionar, mađioničar. Da je taj čovjek vodio klub tamo od 2008 pa Barcelona bi imali jedno 8 LP, i 22 osvojena prvenstva.

Ne mogu vjerovati da sam ikad išta loše rekao protiv tog čovjeka, demantirao me jučerašnjom predstavom, nadam se da mi neće niko zamjeriti što sam ga ikad popljuvao.

15 godina
Barcelonista kaže...
x18x05x kaže...
antimadridista kaže...
x18x05x kaže...
Barcelonista kaže...

Masterclass by Valverde

Apsolutno nepoznavanje fudbala. Prije svega ne znas gledat utakmicu. Ne rszumijes kako Buskec dirigira ritam utakmice, kako usmjerava napade protivnika, kako diktira presing, kako povezuje tri zone, kako pomjera zone, kako izvlaci protivnika, kako razbija presing protivnika, kako mijenja pravce napada Barce... nista ti to nit vidis nit razumijes. A to su samo neke najuocljivije njegove karalteristike. 

Uglavnom daleko najbolji zadnnji na svijetu godinama unazad.

Brko, čitaj bolje. Budeš vidio da Busija niko ne spominje nego Vidala. 

8 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Evo nakon neprospavane noći, samo ću reći ERNESTO VALVERDE!!! Najbolji Barcelonin stručnjak u povijesti, revolucionar, vizionar, mađioničar. Da je taj čovjek vodio klub tamo od 2008 pa Barcelona bi imali jedno 8 LP, i 22 osvojena prvenstva.

Ne mogu vjerovati da sam ikad išta loše rekao protiv tog čovjeka, demantirao me jučerašnjom predstavom, nadam se da mi neće niko zamjeriti što sam ga ikad popljuvao.

Samo se sjeti ovdje ispisanih slutnji poslije poraza od Reala u super kupu kad je tek preuzeo Barcu a Nejmar otisao. Nista vise ne moras. Razumijem ja Vas, zelite trenera koji je atraktivan u marketinskom smislu kao i neke super zvijezde igraci. Al pokusajte malo sagledati siru sliku. Što širu. Ja licno od 2008 godine apsolutno niti jednu utakmicu Barcelone nisam propustio, pa i neke "bezvezne" u Kupu protiv treceligasa. Ako jesam, onda sam pogledao reprizu. Neke utakmice cijele sam pogledao po 2 3 puta. Odnosno od vremena kada sam prikljucio internet. A Barcu pratim tamo od 1996/7, odnosno odkad se djelomicno i na raznim kanalima spanska liga kod nas prenosi. A hiljade i hiljade utakmica drugih timova. 
Osim toga, procitao hiljade i hiljade tekstova i taktičkih analiza utakmica gdje ljudi  objasnjavaju sustinu nogometa, koji je izuzetno kompleksan sport, i obicnim posmatranjem nije ni priblizno razumljiv.

I tokom svih tih godina malo kojeg tima sam se bojao u la ligi kao Valverdeovog Bilbaoa. Ne zato sto smo gubili vec sto bi nas cesto satjerao nasih 30 metara, da bi tesko pretesko iznosili loptu.  PRELIJEP FUDBAL. POgotovo kad su nas unistili 4 0 u super kupu. Tada sam molio Boga da on jednog dana postane trener Barce. Hvala Bogu, doslo je i to vrijeme. 

Lijep pozdrav.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2018 9:04 (Barcelonista).
8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Isjecak iz jedne analize utakmice. Vrhunski uvod u el clasico. pljušte pohvale u svim evropskim medijima

10 godina
Barcelonista kaže...

Isjecak iz jedne analize utakmice. Vrhunski uvod u el clasico. pljušte pohvale u svim evropskim medijima

Tko je to napisao? Mićo Dušanović? 

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barca je sinoć odigrala strašno dobru tekmu. Prvih desetak minuta izgledao je traljavao kao Suarez u uobičajenih 90 minuta, ali tekma se igra dok sudac ne odsvira kraj. Neutralizirala se igra Intera u samo par koraka. Ne znam točno koja je minuta bila, 20 cca, Barca imala 202 dodavanja, a Inter 68, posjed 70-30%. Inter nema klasne igrače u sredini koji radi razliku, Perišić a i icardi duhovi na terenu. Nije to savršeno bilo, daleko od toga, ali protivnik je bio nemoćan. Brzo oduzimanje lopte kod Barce bio je i možda najbolji aspekt tekme. Za mene je Arthur igračina, trema kao da brzo prolazi i uhodava se odlično u sustav igre. Kada bi imali vezu Vidal - Busi - Rakitić to bi bila loša zamisao, a i po viđenom, iako kratko vijeka igranje, Vidal nije puno pokazao. I njemu treba b2b 90 minuta da se ustabili u kičmu Barcine igre. I dalje problem Suarez, nemogu dan danas tog igrača podnijeti. Znam da je imao i u Liverpool i u po dolasku u Barcu top igru, ali evo kad ga ovako gledam, to je igrač manje. Jest da je napadač pa mu je primarni zadatak zabiti gol, ali njegove kretnje, potezi, toliko tromo, šlampavo. Zašto ne odsjedi koju tekmu na klupi, 2, 3 u nizu, nek ulazi s klupe, ali daj nekoga da uđe u igru. Nitko ne može biti džoker s klupe, ako ni ne dobije priliku u tekmi da išta pokaže. 

Busi je doktor nogometa, njegova igra je preširoka, da bi se vidjelo koliko takav igrač znači Barci. Doslovno je samo njega potrebno pratiti 90min, da se vidi na koji način utječe na igru. Al ajmo malo o Lengletu. Pomislio sam da će taj proć kao Mathieu, ali čini mi se da je odličan stoper, što će više igrat, to će se više istaknuti.

artuditu
11 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Tri sam naglasio jer su izgubljene lopte blizu šesnaest metara, trebao bi znati bolje. 

Cak i da smo gol primili zbog jednog od ta 3 losa dodavanja, opet to ne treba uzeti decku za zlo.
Jesi mozda primjetio tijekom ovih sezona koliko krivih lopti u opasnim situacijama su dali pa i Iniesta i Busquets,

nakon kojih smo znali primiti golove. Ako takve iskusne velicine rade takve greske, zasto bi onda zamjerio mladom decku 
koji je tek dosao u barcu i tek uci njen stil igre. Zbog takvih gresaka ne mozemo reci odma da nije dobari slicno. Dajte mu vremena.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2018 15:40 (danny_2).
13 godina
protjeran
U svakom slucaju Arthur je avion za gomesa, ardu i denisa suareza. Moramo biti zadovoljni ovime sto je pokazao.
12 godina
FC Barcelona

Barcelonista ajde sad molim te suvisla objasnjenja za postavljanje rafinhe ispred dembelea, malcoma i naravno za uvodjenje MUNIRA umjesto ijednog od njih 2

15 godina
danny_2 kaže...
x18x05x kaže...

Tri sam naglasio jer su izgubljene lopte blizu šesnaest metara, trebao bi znati bolje. 

Cak i da smo gol primili zbog jednog od ta 3 losa dodavanja, opet to ne treba uzeti decku za zlo.
Jesi mozda primjetio tijekom ovih sezona koliko krivih lopti u opasnim situacijama su dali pa i Iniesta i Busquets,

nakon kojih smo znali primiti golove. Ako takve iskusne velicine rade takve greske, zasto bi onda zamjerio mladom decku 
koji je tek dosao u barcu i tek uci njen stil igre. Zbog takvih gresaka ne mozemo reci odma da nije dobari slicno. Dajte mu vremena.

Al dva kriva dodavanja u 60 sec, i opasne situacije pred našim golom. To me smetalo, nisam ni u jednom trenutku rekao da je loš igrač ili da bi ga trebalo prodati.

15 godina

Prema navodima katalonskog "Sporta", čelnici Intera su iskoristili sinoćnju posjetu

Camp Nou kako bi se raspitali o situaciji Malcoma kojeg su voljni dovesti na posudbu u januarskom prijelaznom roku.

Međutim, odgovor od Barçih ljudi bio je jasan - Malcom je važan dio ekipe te njegov odlazak ne dolazi u obzir.

Barca BiH.

Whaaaat?? Da grije klupu ili stolicu na tribinama.

9 godina
FC Barcelona

Barca može igrati dobro i može pobijeđivati bez Messija. 

8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mit zvani Malcolm

10 godina
neaktivan
FC Barcelona
Pronađoh ovo na fb... Ousmane Dembele je zakasnio na utakmicu protiv Intera nekih pola sata. Mladi Francuz je već poznat po tome da često kasni i na treninge, većinom jer se ne probudi na vrijeme. Cijela svlačionica je ljuta na njega i smatraju da se mora uozbiljiti ukoliko želi veću ulogu u momčadi.

Ako je istina, a sumnjam da nije, jer kome bi bilo u interesu širiti ovakvu laž, jako nezrelo za Dembelea. Čovjek je doveden jer netko ima povjerenja u klubu i spoznao je da su njegove kvalitete dostojne ovako jakog kluba, te mu je spreman pružiti šansu da se dokaže svijetu nogometa, a on ovako..hmmm
artuditu
9 godina
protjeran
FC Barcelona

Psiha je najvaznija stvar da jedan igrac moze igrati u klubu koji se bori za vrh. Moras htijet biti najbolji i gotovo, cim nema toga, ako nema pitbull mentaliteta nema od toga nista. Vise vrijedi prosijecan igrac koji je spreman 100% i grize nego Ronaldinjo u "leru" ako mislis osvojiti trofeje. Mislism da je upravo ta profesionalnost i pristup igraca ono sto je Realu donijelo 3 lp za redom. Ovaj mali Dembele na trenutke stvarno izgleda odlicno, zna povuci loptu, ima sut da moze parati mrezu, ima osjecaj za pas, steta sto ne grize, to je samo do njega, mora napraviti klik u glavi ako misli da ostvari svoj potencijal.

Evil Destroyer of Universe Killer of Doom
12 godina
flpmyslf kaže...
Pronađoh ovo na fb... Ousmane Dembele je zakasnio na utakmicu protiv Intera nekih pola sata. Mladi Francuz je već poznat po tome da često kasni i na treninge, većinom jer se ne probudi na vrijeme. Cijela svlačionica je ljuta na njega i smatraju da se mora uozbiljiti ukoliko želi veću ulogu u momčadi.

Ako je istina, a sumnjam da nije, jer kome bi bilo u interesu širiti ovakvu laž, jako nezrelo za Dembelea. Čovjek je doveden jer netko ima povjerenja u klubu i spoznao je da su njegove kvalitete dostojne ovako jakog kluba, te mu je spreman pružiti šansu da se dokaže svijetu nogometa, a on ovako..hmmm

iskreno ovo me za njega ne čudi, s obzirom da je bojkotirao treninge borussie samo da se pridruzi barceloni sto je vrlo neprofesionalno od njega

13 godina
protjeran
Danas/sutra lopetegui dobiva otkaz.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice