A jesi ti ikad cuo za onu latinsku "De gustibus non disputandum est"?
Stvarno ispadas seljak sa takvim komentarima, i to jos stavljat Iron Maiden kao neki vrhunac umjetnosti...
tu latinsku nikad nisam cuo i nikad i nec
Stvarno ispadas seljak sa takvim komentarima, i to jos stavljat Iron Maiden kao neki vrhunac umjetnosti...
thumbs up ako mislite da je justin bieber smece
Nemaš ti pojma, nisam rekao da je heavy metal sranje, ali ni ti nemaš pravo reći da je rap sranje.
Dva na svijetu najbolja rappera su Eminem i Tupac, njih 2 su legende, na žalost, pokojni Tupac, dobro je rekao onaj lik na youtube-u: "God please bring us back Tupac, we will give you back Justin Bieber".
Ajde,ajde,oko čega se vi svađate,svatko ima svoj ukus,a kako se kaže o ukusima se ne raspravlja,pusti covjeka neka slusa sta oce,ja isto vise volim Iron Maiden od Rappera ali se ne protivim takvoj muzici!
Dva na svijetu najbolja rappera su Eminem i Tupac, njih 2 su legende, na žalost, pokojni Tupac, dobro je rekao onaj lik na youtube-u: "God please bring us back Tupac, we will give you back Justin Bieber".
2Pac je mozda najbolji pokojni raper. :) Za Eminema se ne slazem. Ima puno boljih od njega.
Bože sačuvaj!
Ne volim vidit da se netko svađa oko glazbe.Ona je jedino stvar ukusa.Netko voli harmoniku,netko električnu gitaru,netko nešto treće...
Ukusi se razlikuju.
@disaster,ja također slušam Iron Maiden i nisam ljubitelj rapa,pa ne pišem ovdje da je sranje.
Nijedna vrsta glazbe nije sranje ako je volite!
Bože sačuvaj!
Ne volim vidit da se netko svađa oko glazbe.Ona je jedino stvar ukusa.Netko voli harmoniku,netko električnu gitaru,netko nešto treće...
Ukusi se razlikuju.
@disaster,ja također slušam Iron Maiden i nisam ljubitelj rapa,pa ne pišem ovdje da je sranje.
Nijedna vrsta glazbe nije sranje ako je volite!
Dobro misljene o ukusima se neraspravlja!
Blago onom ko tebe zaposli...
Da ne stavljam linkove, pravac youtube.
Eminem - Mockingbird
Eminem -When I'm gone
Eminem - Beautiful
Eminem - Stan
Eminem - Crazy in love
Eminem -Not Afraid.
Uf, koliko nisam čuo Dismember još ovaj hit... kao i sve ostalo, PL cijenim ali nisam ljubitelj, znam da je vokal brutalan (mislim u smislu da dobro pjeva)...