- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
The Alan Parsons Project
Osnivac benda (Alan Parson) je jedan od producenata na Pink Floydovom albumu Dark side of the moon i na Beatlesovim Abbey road i Let it be. Tekstopisac grupe (Eric Woolfson) je inspiraciju nalazio u dijelima Edgara Allana Poa. Grupa se najcesce srstava u progressive rock zanr.
Meni su medju najdrazim grupama koje slusam.
The Alan Parsons Project - Games people play
The Alan Parsons Project - I wouldn't want to be like you
The Alan Parsons Project - Eye in the sky
The Alan Parsons Project - Ammonia avenue
The Alan Parsons Project
Osnivac benda (Alan Parson) je jedan od producenata na Pink Floydovom albumu Dark side of the moon i na Beatlesovim Abbey road i Let it be. Tekstopisac grupe (Eric Woolfson) je inspiraciju nalazio u dijelima Edgara Allana Poa. Grupa se najcesce srstava u progressive rock zanr.
Meni su medju najdrazim grupama koje slusam.
The Alan Parsons Project - Games people play
The Alan Parsons Project - I wouldn't want to be like you
The Alan Parsons Project - Eye in the sky
The Alan Parsons Project - Ammonia avenue
Ovo je stvarno jako zanimljivo, puno hvala, sad imam sto istrazivati preko ljeta. Hvala na novoj grupi :D
blondie-hitovi 2002 (sa amazona)
The Alan Parsons Project
...
Ovo je stvarno jako zanimljivo, puno hvala, sad imam sto istrazivati preko ljeta. Hvala na novoj grupi :D
Isto to ti ja kažem!
*high-five* 
EDIT: Prvi link ti je isto "Ammonia Avenue", a ne ono što piše da jest.
The Alan Parsons Project
...
Isto to ti ja kažem!
*high-five* 
EDIT: Prvi link ti je isto "Ammonia Avenue", a ne ono što piše da jest.
Ispravljeno, zivio.
hvala Dragon23288 na ukazivanju na ovu grupu :) Zasad mi se ova pjesma najvise svidja od njih, sjecam se da mi je i sam tekst kad smo u skoli citali (Gavran) bio odlican, al ova pjesma je bas posebna.
Ozzy Osbourne - 02 - Let Me Here You Scream
hvala Dragon23288 na ukazivanju na ovu grupu :) Zasad mi se ova pjesma najvise svidja od njih, sjecam se da mi je i sam tekst kad smo u skoli citali (Gavran) bio odlican, al ova pjesma je bas posebna.
Drago mi je da vam se svidja grupa! Stvarno, jako kvalitetna glazba..top. A Raven pogotovo!
U prvi post sam stavio nekoliko poznatijih pjesama. Ali meni je sve od njih dobro. Ako ti se stvarno svidjaju nabavi si diskografiju i slusaj po albumima, ima puno vise smisla.
u2-the best of 1980-90 & b sides,vrhunski sklopljen best of ni jedna stvar nije na silu ubačena samo da se popuni minutaža,a zvuk samog cd-a je odličan iako su to stvari iz 80 setih a remaster je napravljen prije 12 godina dok se još albumi nisu napumpavali bason i jačinom