Napajanje...

poruka: 10
|
čitano: 1.691
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Napajanje...

pozdrav,

evo kupio sam nove komponente ( mbo ram cpu)

i zanima me hoce li moje napajanje to izdrzat i dali postoji ikakav rizik od kvara..

napajanje je: colorsIt en 60950, 550w,  staro oko 5 godina... 12V - 25A, 5V - 35A, 3.3V - 28A.. dosad odlicno radio i bez ikakvih smetnji na slabijoj konfiguraciji

komponente:

Memorija PC-12800, 4 GB, G.SKILL DDR3 Series, F3-12800CL9D-4GBNQ, DDR3 1600 Mhz, KIT 2x2 GB,

mbo - ASRock 870 Extreme3

cpu - AMD Phenom II X4 945

gpu - Nvidia geforce 240 gt

hdd- wd 2500aajs

hvala

0 0 hvala 0
14 godina
Napajanje...

Drzati ce bez ikakvih problema.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Napajanje...
Heci55Cro kaže...

pozdrav,

i zanima me hoce li moje napajanje to izdrzat i dali postoji ikakav rizik od kvara..

napajanje je: colorsIt en 60950, 550w,   staro oko 5 godina... 12V - 25A, 5V - 35A, 3.3V - 28A.. dosad odlicno radio i bez ikakvih smetnji na slabijoj konfiguraciji

komponente:

Memorija PC-12800, 4 GB, G.SKILL DDR3 Series, F3-12800CL9D-4GBNQ, DDR3 1600 Mhz, KIT 2x2 GB,

hdd- wd 2500aajs

hvala

Kolega forumaš koji je postavio pitanje bi želio kupiti od mene as rock navedenu MBO . Problem je što nema 8 pin priključak ,nego ima 4 pin . Da li će to normalno funkcionirat sa "splitterom" ? (4 pin na 8pin )

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 23:50 (lotar1919).
17 godina
Heci55Cro kaže...

pozdrav,

napajanje je: colorsIt en 60950, 550w,  staro oko 5 godina... 12V - 25A, 5V - 35A, 3.3V - 28A.. dosad odlicno radio i bez ikakvih smetnji na slabijoj konfiguraciji

komponente:

hdd- wd 2500aajs

hvala

A kakvo je to zapravo napajanje koje marke, 550W ne znači ništa i ak je staro 5 godina prestaro je sigurno i oslabljeno. Kakvo je to ime uopče ako je Colorsit, onda je smeče trebaš novo napajanje i gotovo samo reci kolko kuna moš dat za novo napajanje da se može nekaj preporućit.{#}{#}

Ti bi slagal novi komp od novih djelova, a koristil 5 godina staro napajanje to se tak ne radi nikako velika greška. Može se i koristit 5 godina staro napajanje, ak piše Seasonic na 550W napajanju onda je recimo ok nema problema.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 23:24 (rambox).
14 godina
neaktivan
Napajanje...

Ajde može ljudi još stručnih mišljenja ....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
lotar1919 kaže...

Ajde može ljudi još stručnih mišljenja ....

A napajanje je?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
zoharbizo kaže...

"držat" i onda za neko vrijeme veličanstveno roknut i povuć sa sobom koju komponentu...

5god staro šrot napajanje = {#}za nove komponente 

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb: "Hvala" ili "Thum Up" nego pisati post sadrzaja "Hvala", koji ujedno ne prati temu?
14 godina
xZero kaže...
zoharbizo kaže...

"držat" i onda za neko vrijeme veličanstveno roknut i povuć sa sobom koju komponentu...

One gore prvo navedene komponente ne trose puno.Dakle drzati ce.

13 godina
neaktivan
Napajanje...

e i jos me zanima... posto je nova maticna ima za napajanje procesora 8 pinski konektor.. a ja na napajanju imam 4 pinski.. dal to mogu spojit u taj 8 pinski ili moram radit reduckiju?? neki ljudi su mi rekli da slobodno spojim 4 pinski.. zelio bih cuti vase misljenje...

0 0 hvala 0
16 godina
zoharbizo kaže...
xZero kaže...
zoharbizo kaže...

One gore prvo navedene komponente ne trose puno.Dakle drzati ce.

Drzat al dokle? Ja nisam rekao da ece drzat nego da ce mu roknut jedanput jer je staro vec...

Heci55Cro kaže...

e i jos me zanima... posto je nova maticna ima za napajanje procesora 8 pinski konektor.. a ja na napajanju imam 4 pinski.. dal to mogu spojit u taj 8 pinski ili moram radit reduckiju?? neki ljudi su mi rekli da slobodno spojim 4 pinski.. zelio bih cuti vase misljenje...

Mozes slobodno.

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb: "Hvala" ili "Thum Up" nego pisati post sadrzaja "Hvala", koji ujedno ne prati temu?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice