Prijenosni LED Lightshow

poruka: 7
|
čitano: 2.099
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Prijenosni LED Lightshow

Došao sam na ideju da napravim prijenosli LED lightshow  kojeg bi pokretao mobitel... neznam da li današnji smartphoneovi mogu podržavati programe za pokretanje toga... i zanima me još, koliko napajanje trebaju LED-ice ako ih ima 16 komada (8 po 2 reda)?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Prijenosni LED Lightshow
donluxx311 kaže...

Došao sam na ideju da napravim prijenosli LED lightshow  kojeg bi pokretao mobitel... neznam da li današnji smartphoneovi mogu podržavati programe za pokretanje toga... i zanima me još, koliko napajanje trebaju LED-ice ako ih ima 16 komada (8 po 2 reda)?

ledice su siča, možeš ih napajati i direktno sa moba, samo nisam te skužio, kako bi pokretao taj lightshow? koji bi ti bio izlaz na mobu? usb?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
Prijenosni LED Lightshow

Da, mislio sam na usb...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prijenosni LED Lightshow

jel imaš neki link po čemu radiš ili... od kud ti ideja.

ako nije tajna ;)

mislim... fora je stvar pa ako uspiješ mogao bi i ja pokušati.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prijenosni LED Lightshow

hh... nemam ništa... samo ideja..:P Ali budem malo progooglao pa možda nešto nađem....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prijenosni LED Lightshow

evo ovako mozes sa MCU i sa mobitelom koji ima usb host mode(tako bi ja iso radit) i trebas neki usb2serial kojeg bo stpjio iz mobitelovog usb-a na MCU. I onda jos trebas tranzistora za pokretat svaki red ledica..... i neki izvor struje....

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Prijenosni LED Lightshow
Pa koliko sam skuzio on bi to napajao sa moba, posto ledice nisu ogromni potrosaci.
Samo nezz da li mobovi mogu kontrolirati nesto sa usb-om (ovo sto si spomenuo host mode).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice