Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.981
|
čitano: 2.986.547
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Android borbeni komplet
ALVIN kaže...
Mitsuoka kaže...

Evo jedna dobra stvar.

Povežite mob i PC USB-om i možete daljinski kontrolirat uređaj (bolja stvar od WiFi Remotea radi toga što se baterija puni).

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1853030 

Ma uspio sam naći upute : LINK   trebalo je u mobu nešto podesiti da se može putem USB-a...ali i ja bi radije da mi bluetooth sve dobro obavlja.

Možda da imam neki bolji bluetooth program, jel zna tko ?

Instaliraj si my phone explorer. On radi i preko kabla, bluetootha i WIFIa. Možeš si prebacivati šta god hoćeš, a i kontrolirati mob kao ono sa Mitsuokinog linka

17 godina
neaktivan

Nije baš, druga je stvar. Ono na mome linku ima daleko više opcija, ali nemoj poistovjećivat sa njegovim problemom i odgovorom na njegov problem, jer nema veze sa njime.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
Android borbeni komplet

Queuetube -ako npr. želite slušati neku pjesmu sa youtubea ,a da pjesma nastavi sa sviranjem nakon gašenja ekrana.

Luc
Moj PC  
1 0 hvala 3
16 godina
Android borbeni komplet

Hvala dejo. Itekako ima veze i moj problem sa time, jer mi comp nije prepoznavao fajle u mobitelu, a taj explorer bi mogao pomoći.

U međuvremenu sambio skužio gdje griješim pa mi sada radi i bluetooth prebacivanje i putem kabela

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Vidim ja da ovdje niste baš skužili zašto sam stavio link na ovo: Android Remote Phone Tools

Znači NE radi ALVIN-ovog problema, jer nema veze sa njime, niti sam se bavio tim problemom, tj. NIJE postavljeno radi prebacivanja podataka na Android smartphone, jer se to najnormalnije radi samo spajanjem na USB.

Ovo je Remote koji ne koristi Wi-Fi (koji troši bateriju), nego USB kabel (koji puni bateriju).

Među ostalom možete:

- Vidjeti status baterije

- Prebaciti uređaj u Aeroplane mode ili isključiti Aeroplane mode

- Vidjeti sve podatke o vašim kontaktima

- Vidjeti sve poruke ili poruke od određenog broja

- Tražiti kontakte po imenu i broju

- Tražiti poruke po kontaktu, broju ili sadržaju

- Slati poruke

- Možete postaviti dolazak notifikacije na PC

- Prekinuti zvonjavu nakon željene količine vremena

Trenutno je u beti, pa može bit kakvih problema, ali sve je opisano u temi na XDA.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.9.2012 17:46 (Mitsuoka).

0 0 hvala 1
15 godina
Android borbeni komplet

jel ima kakav nacin da download sebi na mob sve slike sa dropboxa odjednom a ne da moram svaku posebno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
domac5 kaže...

jel ima kakav nacin da download sebi na mob sve slike sa dropboxa odjednom a ne da moram svaku posebno?

Postoji foldersync, al treba malo vremena dok se namjesti sve

17 godina
Mitsuoka kaže...

Vidim ja da ovdje niste baš skužili zašto sam stavio link na ovo: Android Remote Phone Tools

Znači NE radi ALVIN-ovog problema, jer nema veze sa njime, niti sam se bavio tim problemom, tj. NIJE postavljeno radi prebacivanja podataka na Android smartphone, jer se to najnormalnije radi samo spajanjem na USB.

Ovo je Remote koji ne koristi Wi-Fi (koji troši bateriju), nego USB kabel (koji puni bateriju).

Među ostalom možete:

- Vidjeti status baterije

- Prebaciti uređaj u Aeroplane mode ili isključiti Aeroplane mode

- Vidjeti sve podatke o vašim kontaktima

- Vidjeti sve poruke ili poruke od određenog broja

- Tražiti kontakte po imenu i broju

- Tražiti poruke po kontaktu, broju ili sadržaju

- Slati poruke

- Možete postaviti dolazak notifikacije na PC

- Prekinuti zvonjavu nakon željene količine vremena

Trenutno je u beti, pa može bit kakvih problema, ali sve je opisano u temi na XDA.

Pa među ostalim to može i my phone explorer. Osim onog sa airplane modom.

domac5 kaže...

Možeš sa es file explorerom.

17 godina
neaktivan
dejo6 kaže...

Pa među ostalim to može i my phone explorer. Osim onog sa airplane modom.

Samo što meni ne može ništa, ne mogu ga spojit sa svojim mobitelom, tako da nisam ni gledao, javi da se konekcija ne može uspostaviti.

Debugging je uključen, ADB shell je tu na PCu već godinama. 

17 godina

A jel imašaplikaciju na mobitelu? I ne treba ADB

17 godina
neaktivan

Za spajanje preko USB-a treba. Spajam preko USB-a, na drugo ne pristajem kad već može. 

If you want to connect via USB-cable...

- When you plug in the phone choose 'Charge only'

- Ensure that 'USB debugging' is enabled on phone (Settings-Applications-Development or Settings-Developer options)

- Ensure that the Debug-Interface-Drivers for your phone are installed (ADB-Drivers)

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.9.2012 19:45 (Mitsuoka).
18 godina
Android borbeni komplet

Pozdrav ljudi, 

Evo ako niste znali izasao je Firefox za armv6 procesore trenutno je u beta fazi, pa ako netko zeli neka skine sa google play-a :D

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.mozilla.firefox_beta&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm9yZy5tb3ppbGxhLmZpcmVmb3hfYmV0YSJd

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Firefox sam zadnji put koristio prije mjesec i engine je bio katastrofa. Čitanje bilo čega je patnja. I Chrome je možda i gori.

xScope je za mene nezamjenjiv. Gesture su super, dobar engine (mogao bi biti i malo brži), ad blocker. Moja topla preporuka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
nedIm kaže...

Firefox sam zadnji put koristio prije mjesec i engine je bio katastrofa. Čitanje bilo čega je patnja. I Chrome je možda i gori.

xScope je za mene nezamjenjiv. Gesture su super, dobar engine (mogao bi biti i malo brži), ad blocker. Moja topla preporuka.

izgleda super.. steta sto nemoze na android 2.3

18 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Potraži malo, imaš na 4pda 6.50 verziju za GB i starije. Samo je malo ružnija :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet

Za skidanje programa za Android jel se mora baš preko mobitela to obaviti ili se može i preko PC-ja skinuti programe pa onda prebaciti ih i instalirati ih u mobitel ?   I koje su najbolje stranice za download softwarea za Android, ono recimo da je sve na jednom mjestu, krdo programa  ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 8:41 (Mitsuoka).
15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Warez?

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Moze neka (free) app  za prepoznavanje pesme imao sam to na starom fonu k550

Repent the end is near!

0 0 hvala 0
14 godina
Scarfaceee kaže...

SHAZAM by Shazam Entertaiment Limited

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shazam.android

SOUNDHOUND by SoundHound INC

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.melodis.midomiMusicIdentifier.freemium

.... ima ih jos..

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 14:06 (CyberDemonVZ).
15 godina
Scarfaceee kaže...

Po mojem viđenju su najbolje ove dvije;

1 SOUNDHOUND by SoundHound INC,

2 SHAZAM by Shazam Entertaiment Limited. 

ATJ Lučko
18 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Play widget na JB sve pogađa.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Mene zanima nešto tipa 3g watchdog samo mi treba da mi prati koliko sam minuta odlaznih poziva napravio (zbog tele2 smart opcije)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Luc
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.9.2012 20:01 (Luc989).
15 godina
joze kaže...

Mene zanima nešto tipa 3g watchdog samo mi treba da mi prati koliko sam minuta odlaznih poziva napravio (zbog tele2 smart opcije)

Može li ti ova aplikacija pomoći {#} ??!!

LINK; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jupiterapps.phoneusage&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5qdXBpdGVyYXBwcy5waG9uZXVzYWdlIl0.

ATJ Lučko
17 godina
Android borbeni komplet

Ima li koja dobra co-op igra ,preko wi-fi ili bluetootha ?

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
joze kaže...

pa zar nije lakse, neko instalirat kojekakve programe, upisat samo *150# odabrati broj 1 i imas opciju da provjeris i koliko minuta ti je ostalo i koliko mb tj prometa

16 godina
Android borbeni komplet

Ima netko preporuku za aplikaciju koja bi sinkronizirala dva foldera - jedan na mobu, jedan na PC-u? Konkretno radi se o glazbi.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Ima netko preporuku za aplikaciju koja bi sinkronizirala dva foldera - jedan na mobu, jedan na PC-u? Konkretno radi se o glazbi.

Možda da instaliraš Sambu na mobitel, postaviš na PC-u network drive i skineš SyncToy na PC?

Meni tako radi za serije :)

Stručnjak za paranormalne pojave
15 godina
SHELBY_09 kaže...

Ima li koja dobra co-op igra ,preko wi-fi ili bluetootha ?

minecraft :)

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice