HTC One X

poruka: 2.501
|
čitano: 749.517
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X".
14 godina
HTC One X

meni stiže za par danaa :P

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One X

Najbolja je Gumeno/ mrvu plasticna X-Line zastita, po meni.

Folije se obavezno kupuju od HTC One S modela, zato sto taman prekriju ekran, i super su, dok je za One X nemoguce stavit a da nema lufta sa strane tako da je i to preporuka, zbog zakrivljenosti ekrana.

4.1.1 je zadnji.

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
HTC One X

jel postoji kakav aluminium chase koji se fiksira s imbus vijcima za s3 i ip postoji :) to me interesira

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: HTC One X
BMK kaže...

Najbolja je Gumeno/ mrvu plasticna X-Line zastita, po meni.

Folije se obavezno kupuju od HTC One S modela, zato sto taman prekriju ekran, i super su, dok je za One X nemoguce stavit a da nema lufta sa strane tako da je i to preporuka, zbog zakrivljenosti ekrana.

4.1.1 je zadnji.

Aha, e pa hvala ti na ovoj informaciji. Nisam znao da ide folija od ONE S. Uh, dobro da nisam narucio vec, jer bih sigurno uzeo za one x foliju. {#}

EDIT: sada sam izracunao...Ako one S ima 4.3'' ekran, a one X 4.7'' ekran, to je razlika 0.4'' sto je za pravo =1.032~1cm..Hoce se jako vidjeti jako ta razlika posto je folija kraca po dijagonali za 1 cm ? Mislim, hoce dobro prekriti ekran ?

EDIT 2: Daj ako znas mozes mi pomoc jos oko RAM memorije.. pise da je iskoristeno 741 Mb od 1.0GB a nista nije upaljeno i crvena je trakica, a malo prije je bila zelena..probao sam osvjeziti ali nista.. :/

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.3.2013 22:52 (Karlovac_047).
15 godina
neaktivan
HTC One X

Hoce, One S ima gro stakla pa.

Definitivno da.

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Restartaj mobitel preko noci, ocistit ce se ram od cache procesa, ili cesce koristi recent i pocisti ih sam

Moras kupit novu foliju, ne samo da ti je manja po dijagonali vec i po sirini.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
HTC One X

Koji 'custom rom' (modpackove) koristite i koliko vam izdrži baterija s kakvim korištenjem?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Abalo kaže...

ARHD 19.2 , s nekim drugim repackanim kernelom jer mi s mike-ovim nije sljao wifi i opce nije prepoznao mob sim karticu. S drugim kernelom rom rastura.

13 godina
mislavgray kaže...
Abalo kaže...

ARHD 19.2 , s nekim drugim repackanim kernelom jer mi s mike-ovim nije sljao wifi i opce nije prepoznao mob sim karticu. S drugim kernelom rom rastura.

Ja sam isto na ARHD i ja mislin da mi je stock kernel, modepack 5.5 lyapota (ima odličnih preinaka). Sve to izdrži bez problema dan jakog korištenja (oko 3h+ screen on).
Jel kome izgura šta duže i uz kakvo korištenje?

14 godina
neaktivan
Abalo kaže...

Ma kakavi... 2 eventualno ako sam na stand by-u. Dan i to ak...

14 godina
neaktivan
HTC One X

Meni izdura odlicno. Na njemu je 4.1.1 (tvornicki) nista nije prockano (root, kernel, rom...) 

Vec 2 i pol dana mi drzi a baterija je sada na 30-tak %

A nisam ga previse forsirao:

-6h wi-fi

-20-tak min youtube

-15 min forum

-oko pola sata poziva

-oko 15 sms-ova 

-i ona igrica sto dođe sa njime, sa kuglicom, kako pomices mobitel tako ne smijes upasti u rupu, oko 15 min..

Vise-manje, to je to i prezadovoljan sam sa baterijom, jer sam se iznenadio. Na onom malom cudu od xperie mini, st15i, baterija mi je izdrzala oko 15 h, uvrh glave, a ima ekran 3.0 i da ne pricam o ostalome. A ovo cudo ima quad procesor 1.5GHz, ekran 4.7'' i bez problema mi izdrzi uz osnovno 3 dana. Evo sada cu ga pustiti na miru, da mi izdrzi jos tih pola dana da bude u kompletu.

1 0 hvala 0
13 godina
Karlovac_047 kaže...

Meni izdura odlicno. Na njemu je 4.1.1 (tvornicki) nista nije prockano (root, kernel, rom...)

Vec 2 i pol dana mi drzi a baterija je sada na 30-tak %

A nisam ga previse forsirao:

-6h wi-fi

-20-tak min youtube

-15 min forum

-oko pola sata poziva

-oko 15 sms-ova

-i ona igrica sto dođe sa njime, sa kuglicom, kako pomices mobitel tako ne smijes upasti u rupu, oko 15 min..

Vise-manje, to je to i prezadovoljan sam sa baterijom, jer sam se iznenadio. Na onom malom cudu od xperie mini, st15i, baterija mi je izdrzala oko 15 h, uvrh glave, a ima ekran 3.0 i da ne pricam o ostalome. A ovo cudo ima quad procesor 1.5GHz, ekran 4.7'' i bez problema mi izdrzi uz osnovno 3 dana. Evo sada cu ga pustiti na miru, da mi izdrzi jos tih pola dana da bude u kompletu.

Meni baterija traje cijeli dan uz umjereno korištenje, a ne izdrži do navečer dana uz jače korištenje. Sve stock.

Ovo što si ti opisao prije bih nazvao "umjereno nekorištenje". A Xperia mini ti je "cuclala" bateriju jer jedan od appova ne radi kako spada.

14 godina
HTC One X

jos 1 h pa i ja imam ovu zvjerku :P

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
HTC One X

doso je i sad kad stisnem malo jace rug dole isto ima onaj problem s bojama, dal da ga odma dam na servis ili da zanemarim inače je mob zvjerrr :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Over(C)lock kaže...

doso je i sad kad stisnem malo jace rug dole isto ima onaj problem s bojama, dal da ga odma dam na servis ili da zanemarim inače je mob zvjerrr :)

Ako imaš problema s prelijevanjem boja, definitivno mijenjaj/šalji (ovisno gdje i kad si ga uzeo).

Ja nisam imao nikakvih problema s tim, ali da sam imao, znam da bi mijenjao.

14 godina

star je 6 mj uzo sam ga od jednog lika ima, uredno ispunjenu garanciju te račun :)

14 godina
HTC One X

to mi se desava samo na doljnjem desnom ćošku ostalo je ok :) i nesmeta mi mada ako se moze rado bih promjenio hahaha

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Over(C)lock kaže...

star je 6 mj uzo sam ga od jednog lika ima, uredno ispunjenu garanciju te račun :)

Pa nije mi jasno, zašto si uzimao naslijepo uređaj sta 6 mjeseci?

Još pogotovo, ako si malo istražio prije kupovine i vidio koji su moguči problemi na one x-u.

Ja sam uzeo novog/zapakiranog, pa opet nisam dao novce čovjeku dok ga nisam upalio i pogledao svaki detalj.

14 godina
HTC One X

eh jebi ga ko je gledo u to hahah tek sad primjetio .. ma nesmeta mi ni najmanje ni da je nov nebi mjenjo jer je samo taj dio kritičan :D i to kad jače stisnem

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HTC One X

pih ,sa trenutnim problemima, bolje da si uzel optimusa :)

,"isti" mobiteli hardverski ,a nema tegoba sa signalom i preljevanjem boja kod stiskanja...

+ bolji ekran i podrška za microsd karticu/bateriju.

napokon dočekao DNF i Diablo 3
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 17:48 (vrx).
Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
vrx kaže...

a bolji ekran i podrška za microsd karticu.

Da je bolji ekran ne vjerujem.

Skoro svugdje se tvrdio da Hox ima bolji ekran u odnosu na konkurente (vjernije boje i sl).

Samo šteta, trebao je smireno pogledat svaki detalj prilikom kupovine.

14 godina
HTC One X

ma prezadovoljan sam nije mi to niakakav bed ima onih sto cim ga takne sve se preljeva meni samo na jači stisak doljnji desni kut ostalo ne :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HTC One X

Prema vama ispada da svi One X-ovi imaju problema sa prelijevanjem boja i slabim WiFi signalom..{#}

Možda One X nije najnaj uređaj, ali po jednom je sigurno superiorniji od drugih starih flagshipova, a to je ekran. Isprobao sam ih sve dok sam se još mislio što uzeti, i na kraju sam odabrao One X-a zbog izgleda i fenomenalnog ekrana, pošto su hardverski svi praktički podjednaki.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 18:17 (Penryn).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
zabranjeniples kaže...
vrx kaže...

a bolji ekran i podrška za microsd karticu.

Da je bolji ekran ne vjerujem.

Skoro svugdje se tvrdio da Hox ima bolji ekran u odnosu na konkurente (vjernije boje i sl).

Samo šteta, trebao je smireno pogledat svaki detalj prilikom kupovine.

IPS lcd je malo bolji od S-lcd2  (pišem prek moba pa nek google bude tvoj frend :)  ,

i to ako ga taj model posjeduje, jer mislim da HOX ima dvije verzije panela (a i navodno slcd troši više baterije!)

imho, HOX je zvijer još uvijek ,da nebi bilo zabune da pljujem(to rade dječica i fanatici :) ),

al eto, takvih par sitnica (+ dodatna kartica i izmijenjiva baterija ) nekima više znače.

dizajn ne kometiram, jer inak većina mobitela završi u gumenim kondomčićima i futrolicama,tak da osim displeja ne vidiš išta drugo :D

napokon dočekao DNF i Diablo 3
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 18:46 (vrx).
14 godina
neaktivan
HTC One X

Pa na mome se HOX-u isto preliju boje kada malo jace stisnem, to jo normalno. Nisam uzeo mobitel da stiscem po njemu kao po onom cookie, gdje trebas stisnuti kao konj da ti reagira kako treba. Zato je ovaj napravljen da samo malo pipnes i reagirat ce savrseno. Ako se misli uzimati mobitel po kojem ce se stiskati kao po magarcu, onda je tu iPhone. Ne pljujem po njemu, vec mi je odlicno kod njega jer ima takav tvrđi ekran.

Mislim, ja sam odusevljen sa HOX-om, jer je mobitel, meni osobno, najbolji mobitel i najljepsi. Pokrece sve uredno, nema trzaja nigdje, baterija uz moje koristenje evo sada je na 13 % i izdrzala je 3 dana. 

Ocjena 10/10. 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HTC One X

3 dana {#}

kako?

CARPE DIEM
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
simeparanoja kaže...

3 dana {#}

kako?

Napisao ti je covjek malo iznad, jako malo ga je koristio.

14 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...

3 dana {#}

kako?

A skoro pa ga ni ne koristim. Pogledaj si gore sam opisao koje sam radnje koristio. Sada je u stand by-u. Cekam da ga ispraznim do kraja pa onda ide na punjenje od 12-18h. 

Valjda sam imao srece ovaj puta u zamjeni. Ne lazem, jer nemam namjere lagati. Ali sam odusevljen, jer kao sto sam iznad napisao. Na novoj xperii, mini st15i, koja je kupljena bas nova u Tele2, baterija mi je jedva, jedva izdrazala 15-18h..a ajde sam ju forsirao ili nesto, ali sve kao i sa HOX-om. 

Samo par poziva, tu i tamo sms koji i na net preko wi-fia. Nista ne rootam i te stvari, svaki mobitel koji sam imao je bio na tvornickim postavkama, osim jedno, HD2, gdje mi je frajer podvalio rootanog.

14 godina
HTC One X

Netko je spomenuo X-line zaštitu....

Jeli to OVO?

Eh šta volim ovaj režim... Sunce sija, a ja ležim...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Over(C)lock kaže...

Kod mene nema nikakvog prelijevanja boja i sl kada pritisnem bilo gdje na ekranu! Provjerite si to kojima se dogadja, mislim da ne bi smjelo nesto atako se dogadjati!!

A u vezi baterije izdrzi cijelih 24h uz zahtjevno koristenje, a dan i po kada je malo opustenije.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice