HTC One X

poruka: 2.501
|
čitano: 778.357
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X".
14 godina
Re: HTC One X
Karlovac_047 kaže...
simeparanoja kaže...

3 dana  {#}

kako?

A skoro pa ga ni ne koristim. Pogledaj si gore sam opisao koje sam radnje koristio. Sada je u stand by-u. Cekam da ga ispraznim do kraja pa onda ide na punjenje od 12-18h.

Valjda sam imao srece ovaj puta u zamjeni. Ne lazem, jer nemam namjere lagati. Ali sam odusevljen, jer kao sto sam iznad napisao. Na novoj xperii, mini st15i, koja je kupljena bas nova u Tele2, baterija mi je jedva, jedva izdrazala 15-18h..a ajde sam ju forsirao ili nesto, ali sve kao i sa HOX-om.

Samo par poziva, tu i tamo sms koji i na net preko wi-fia. Nista ne rootam i te stvari, svaki mobitel koji sam imao je bio na tvornickim postavkama, osim jedno, HD2, gdje mi je frajer podvalio rootanog.

Rootanog ? Pa uredjaj radi na win 6.x . Znaci imao je android i samim time je i rootan (barem svaki na hd2 posto nema stock)

ja
13 godina
HTC One X

Karlovac ja neznam kako je tebi 3 dana izvuklo uz toliko sati wi-fia. Evo u ovom modpacku sta san spomenia ima mogucnost spustit procesor na 1.2ghz bez ikakvog reboota i destabilazacije rom-a. Na 30% baterije sam spustia na 1,2.

HOX je skinut s punjača prije 9 sati, od toga 2sata WiFia, 6sati ukljucenog 3G i 3h20min screen on, a ostalo je jos 24% baterije.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Abalo kaže...

Karlovac ja neznam kako je tebi 3 dana izvuklo uz toliko sati wi-fia. Evo u ovom modpacku sta san spomenia ima mogucnost spustit procesor na 1.2ghz bez ikakvog reboota i destabilazacije rom-a. Na 30% baterije sam spustia na 1,2.

HOX je skinut s punjača prije 9 sati, od toga 2sata WiFia, 6sati ukljucenog 3G i 3h20min screen on, a ostalo je jos 24% baterije.

Ja ti nemam namjeru lagati. Evo malo prije mi se ispraznila do kraja i na punjenju je. Mobitel je bio nov kada sam ga kupio. Covjek ga je napunio do kraja. Kada smo se nasli bila je na 100%, odmah sam ga otisao vidjeti i pisalo je u postavkama gdje je baterija i da mobitel radi oko 40-tak min. 

Wi-fi je bio upaljen 6h, ali nisam ja u tih 6 bio cijelo vrijeme na netu. mozda sam bio 15 min na forumu, nesto sitno na youtubu i ostatak je bio upaljen samo radi maila.

Ne znam da li ima veze ono kada ga punis po prvi puta vise od 12h da ti baterija bude bolja. Stvarno ne znam, ali ja sam prezadovoljan baterijom.  

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
14 godina
HTC One X

ona externa baterija je prezakon stvar :) a jbte nasjeo sam i na wifi problem hahah to rijesavam dok je u gumiranij zaštiti da stavim neki predmet ispod mjesta na kojem su kontakti i wifi tada radi bezprijekorno, kako bih to mogo sredit inače nemam primjedbe ma preljeva se preljeva svud kad stisnes ko kreten hahaha inače ne ni meni .. ako tuckam ko sta rade na youtube onda se ne preljeva msm da je to zbbog jakog stiskanja jer mi se i na sredini isto kad stisnem .. haha

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Over(C)lock kaže...

ona externa baterija je prezakon stvar :) a jbte nasjeo sam i na wifi problem hahah to rijesavam dok je u gumiranij zaštiti da stavim neki predmet ispod mjesta na kojem su kontakti i wifi tada radi bezprijekorno, kako bih to mogo sredit inače nemam primjedbe ma preljeva se preljeva svud kad stisnes ko kreten hahaha inače ne ni meni .. ako tuckam ko sta rade na youtube onda se ne preljeva msm da je to zbbog jakog stiskanja jer mi se i na sredini isto kad stisnem .. haha

Očito si naletio na primjerak koji ima problema.

To prelijevanje boja se ne bi smjelo događat.

Jer da je to normalno, događalo bi se i meni dok sam ima hox-a.

Ja sam prilikom kupovine ispritiskao ekran koliko sam mogao i nigdje prelijevanja boja.

Wifi ti je isto problem, jbg.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 22:55 (zabranjeniples).
14 godina
protjeran
HTC One X

Citam komentare i kolko god da pritisnem na S3 ekran, nema nikakvog preljevanja?! Kaj je to na svim HOX-ovima, ili samo na nekim?

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC One X

recimo da moras pritisnut pošteno da bi se mrvicu zatamnilo al ajd zanemarujem to više me wifi muči neg ekran .. ekran zanemarujem jer mi se čini da opće nije los neg je to zbog teskog stiskanja .. kako bi reko karlovac nisam ka kupio da pritiskam po njemu hahah

Moj PC  
1 1 hvala 1
14 godina
HTC One X

ima nekih tutoriala al sam cuo da se samo zavrne neka limica ja bi to bio voljan napravit u kućnoj radinosti ... i imam jos jedan problemčić al ovog puta dizajnerskkog karaktera kako očistit ostatke na polikarbonatu koje ostavlja ona gle maska hahah

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Over(C)lock kaže...

ima nekih tutoriala al sam cuo da se samo zavrne neka limica ja bi to bio voljan napravit u kućnoj radinosti ... i imam jos jedan problemčić al ovog puta dizajnerskkog karaktera kako očistit ostatke na polikarbonatu koje ostavlja ona gle maska hahah

Kupi si onu krpicu za lcd, plazma tv ili za monitore za pc...Malo obicne vode stavis na dio te krpice i smao obrisi dobro..To ti je najsigurniji nacin.

Uzmi ovu, glatku, imas i u plavoj boji- LINK

Nemoj ovu grubu- Link

14 godina
HTC One X

Tnxx no mob je strava kad ga bolje upoznas jos da fixam wifi nekako jel ima ko tu da ga je doma fixo ?

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

Citam komentare i kolko god da pritisnem na S3 ekran, nema nikakvog preljevanja?! Kaj je to na svim HOX-ovima, ili samo na nekim?

Ekran onea je dalekoo ispred s3 nisam fanboy vec imam oba u kuci i stojim iza svojih rijeci  ... 

15 godina
HTC One X

dali je netko isprobao ARHD 19,2 ? ima kakvih bugova?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Over(C)lock kaže...

Ekran onea je dalekoo ispred s3 nisam fanboy vec imam oba u kuci i stojim iza svojih rijeci  ... 

Meni ekran na S3 također ne odgovara, ali ja govorim o tom pritiskanju. Ne bi se smjele preljevati boje.

Pitajte kolegu @Pranju, on ih je dosta servisiral pa zna o cemu pricam.

daniel
15 godina
neaktivan
bender_007 kaže...
Karlovac_047 kaže...
simeparanoja kaže...

3 dana {#}

kako?

A skoro pa ga ni ne koristim. Pogledaj si gore sam opisao koje sam radnje koristio. Sada je u stand by-u. Cekam da ga ispraznim do kraja pa onda ide na punjenje od 12-18h.

Valjda sam imao srece ovaj puta u zamjeni. Ne lazem, jer nemam namjere lagati. Ali sam odusevljen, jer kao sto sam iznad napisao. Na novoj xperii, mini st15i, koja je kupljena bas nova u Tele2, baterija mi je jedva, jedva izdrazala 15-18h..a ajde sam ju forsirao ili nesto, ali sve kao i sa HOX-om.

Samo par poziva, tu i tamo sms koji i na net preko wi-fia. Nista ne rootam i te stvari, svaki mobitel koji sam imao je bio na tvornickim postavkama, osim jedno, HD2, gdje mi je frajer podvalio rootanog.

Rootanog ? Pa uredjaj radi na win 6.x . Znaci imao je android i samim time je i rootan (barem svaki na hd2 posto nema stock)

Da znam da tvornicki radi na wp 6.5, ali kada sam ga zvao rekao je da je na wp 6.5 a kada mi je dosao doma (postom) otvorim ga a ono android 2.3.7 na njemu. 

14 godina
HTC One X

Ma preljeva se jedino u doljnem desnom ćošku, niti mi seta niti bi to popravljo ... Jedino mi jako smeta wifi ... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Over(C)lock kaže...

Ma preljeva se jedino u doljnem desnom ćošku, niti mi seta niti bi to popravljo ... Jedino mi jako smeta wifi ... 

gdje si kupio mob, tj. polovni ili novi zapakiran?

14 godina
neaktivan
Over(C)lock kaže...

Meni ekran na S3 također ne odgovara, ali ja govorim o tom pritiskanju. Ne bi se smjele preljevati boje.

Pitajte kolegu @Pranju, on ih je dosta servisiral pa zna o cemu pricam.

Pa ne prelijevaju se inace. Snazno pritisnem ekran i nista, to je izgleda slucaj kod overclocka. Osobno bih dao na reklamaciju ako je imas!

14 godina
HTC One X

Imam je uzo sam polovni ... Kazem ekran je u redu wifi je sranje .. al cim mrvicu pritisnem digne se signal hahshs

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Over(C)lock kaže...

Imam je uzo sam polovni ... Kazem ekran je u redu wifi je sranje .. al cim mrvicu pritisnem digne se signal hahshs

mozda je taj koji je koristio mob prije tebe otvarao mob i ko zna sta zajeb

14 godina
HTC One X

Ma nije to je pjevac kojem je ovo 40 mob nije nista prckano mob je ko nov doslovno ... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
HTC One X

Opet pitaj @Pranju nek ti kaze gde tocno da stavis malo lema za wifi. Nije problem ak znas lemiti. Mislim da ima i na YT tutorijali kak to srediti.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
HTC One X

Ma znam gdje treba i sto samo me muci hocul popusit garuu radi toga 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
HTC One X

Imas neke trake koje sluze kao zastita i treba paziti. Ak ovi u servisu to mogu uredno ne potrgati, mozes i ti. Samo ak se malo kuzis u rastavljanje, uspjet ces.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Over(C)lock kaže...

Naravno da će skužit, u servisu ne leme kontakte nego cijelu antenu mjenjaju. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.3.2013 7:06 (mislavgray).
17 godina
odjavljen
Abalo kaže...

evo moje situacije, skidam gasa punjača malo prije 06:00h, par tel razgovora po 10-ak min, koja poruka, 2 mail acc koja se syncaju svaka 2 sata, wifi,3g, location always on, svaki dan 2 sata sports trackera popračen sa isto toliko muzike i navečer mi ostane cca 50%.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
13 godina
skank666 kaže...
To je dosta dobro, s tim da ti je još kod sports trackera uključen i gps. Koliko ti ekran bude uključen?
14 godina
mislavgray kaže...
Over(C)lock kaže...

Nebi lemio skrivio bi kontakte malo jace da bolje drze

17 godina
odjavljen

di i kako to vidim?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
13 godina
HTC One X

Skini neku od aplikacija s marketa, primjer betterbatterystats. GSam Battery Monitor...

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.3.2013 12:03 (Abalo).

0 0 hvala 1
13 godina
Over(C)lock kaže...
mislavgray kaže...
Over(C)lock kaže...

Nebi lemio skrivio bi kontakte malo jace da bolje drze

Ja neman problema s WiFi-jem, ali imam ovi 'noviji' model sa 16GB koji je odma izaša s JB.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice