HTC One X

poruka: 2.501
|
čitano: 749.598
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X".
13 godina
HTC One X

@simeparanoja - pogledaj u advanced psotavkama za wifi, imas "sleep policy"

Tj, kad da bude u pripravnosti.

ja

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: HTC One X
Hvala,no oznaceno mi je "keep wifi during sleep - always"
CARPE DIEM
15 godina
simeparanoja kaže...
Meni da,mislim nije problem vec kao da je pojeo ludih gljiva pa se nekad cudno ponasa

zelenbic kaže...
Igor666 kaže...

vi koji imate te problema sa wifi-em, jel se to mozda desava od nedavnog 3.18... updatea ?

mislim da da jer prije mi je internet bio jako brz i sa dvije-jednom crticom(oko 4/5 mb/s) a sad sa istim signalom jedva dobijem 1 mb/s

ima dosta prigovora i na xda forumu zbog zadnjeg updatea i wifi-a. cini se da je HTC nesto mijenjao u wifi driveru pa mob. na nekim routerima ne radi dobro (dok drugima radi isto ili bolje). nekima je pomogla promjena kanala u routeru...pa mozda da to probate. ili se nadate da to isprave u slijedecoj nadogradi :)

14 godina
HTC One X

Kako vam Gorilla glass štiti ekran?

Da li treba kupovati folije ili ne?

Eh šta volim ovaj režim... Sunce sija, a ja ležim...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
speedy56 kaže...

Kako vam Gorilla glass štiti ekran?

Da li treba kupovati folije ili ne?

kupi za svaki slucaj, nisam ga testira al nikad ne znas, a i nije neka lova

CARPE DIEM
17 godina
neaktivan

Vrlo slabo.Moj je nakon 2 dana zaradio gadnu ogrebotinu a da ne znam kako (prijašnji huawei u pola godine niti najmanju ogrebotinu..).

Prije 3 tjedna mi je pao sa 10 cm visine,ekranom na betonsku podlogu, i razletio se u komadiće.Popravak: 1150 kN.

I ostatak kućišta je vrlo osjetljiv i mekan, staklo od kamere osjetljivo (nakon mjesec dana opet gadna ogrebotina,a već sam postao vrlo pažljiv prema telefonu).Puno sreće sa folijom za ekran; zbog oblika ekrana jako ju je teško ispravno postaviti-meni uopće nije uspjelo.

Džaba lijepi,slim, dizajn zbog kojeg sam ga i kupio kad ga na kraju moraš oklopiti nekakvim  zaštitnim sredstvima.

Osim toga mu je već 2 puta promijenjena matična ploča!

U usporedbi s mojim prethodnim telefonom (Huawei U8650), kvaliteta izrade je čista mizerija...

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.3.2013 23:30 (hmrkovic).
17 godina
odjavljen
HTC One X

je potreban task killer na ovom mobu?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
HTC One X

Aktivni ne, pasivni vrlo vjerojatno.

Znaci ubijes neke koje se eto pale. Mene zivciralo sto htc dolazi uz fejsbuk, facebook for htc sense, twitter, twitter for htc sense i jos hrpa stvari.

Rootas, stavis anttek appmanager i adios :)

ja

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One X

Zasto mi pise recimo da mi je zauzeto 750 od 950mb rama, a kad brojim ove sve procese otvorene, i koliko mi zauzimaju, uzmu mi mozda 120mb a ne 750 :D.

Rado bih imao koj megabajtić vise ako se moze nekako sredit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
HTC One X

Ovi u taskmanageru ? To su aktivne aplikacije. Posebno su ti sistemske, android core itd. To imas u running applications (i u services). I plus odvojena memorija za gpu. 1 giga ima sveukupno onex jel ?

ja

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
HTC One X

Dobro veče svima.

Imam jedno pitanje uopšteno vezano za koršćenje mobilnih telefona...imam dilemu oko toga...

Čuo sam od nekih ljudi da je potrošnja baterije na mobilnom uredjaju veća ako se koristi veća memorijska kartica...

Primer recimo ako bi htc sensation xe drzao bateriju 48 sati sa 2 gb memorijskom drzao bi recimo 6 sati sa memorijskom od 16gb...

zakljucak je da kao sto veca memorijska to manje traje baterija na mobilnom telefonu...

moje misljenje je da to nema nikakve veze sa potrosnjom baterije..:

Moze li mi neko od vas dati pravi odgovor na ovu dilemu...

Unapred zahvalan...

Marepn92
Moj PC  
0 4 hvala 0
13 godina
HTC One X

Ne vjerujem da je do velicine kartice. Do popunjenosti "mozda"..

Ai da je velika razlika ako uopce ima, nema sanse..mozda u minutama. Kad je to uvijek razlika tko i za cega koristi.   (i koliko)

ja

0 0 hvala 0
14 godina
HTC One X

Imam problem s wifi-jem na HOXu, al nemam garanciju pa me zanima ak zna tko kolko bi me došao popravak u servisu ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC One X

Vi što imate problem s wifi-em.

Koji model uređaja imate?

6 One X 32gb
2 One X 16gb
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

Ovo nema veze sa modelom uređaja, antena je jednostavno debilno postavljenja... slican "zaheb" ko na iphonu 4 ona fora sa signalom :(

16 godina
mislavgray kaže...
zabranjeniples kaže...

Ovo nema veze sa modelom uređaja, antena je jednostavno debilno postavljenja... slican "zaheb" ko na iphonu 4 ona fora sa signalom :(

Na večini forumu gdje sam gledao, kažu da je sa 16gb modelom taj problem umanjen.

14 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
mislavgray kaže...
zabranjeniples kaže...

Na večini forumu gdje sam gledao, kažu da je sa 16gb modelom taj problem umanjen.

Kod mene na 16Gb modelu nema problema, sve uredno radi!

13 godina
neaktivan
Pranja kaže...
Fuchka kaže...
Pozdrav, Imam problem s wifi signalom..koristio sam wlan vec mjesec dana na istoj mrezi, sve ok i evo zadnja 2 dana se ne zeli vise spojiti na wlan (hox).. Jos nekoliko uredjaja je spojeno na istu mrzu i sve radi, samo hox se ne zeli spojiti..kada napravim restart, hox nalazi tu mrezu i pokazuje puni signal, onda odem na connecting, to traje onda 10ak sekundi i nakon toga sve wifi mrezu odu na out of range..s obzirom da nadje mreze, cini se da nije problem s antenom..bluetooth radi normalno..sta bi moglo biti?vec sam na mobu mijenjao ekran zbog problema s novim mobom i lagano mi ga je pun....

Rekao bih da ti je zamjena ekrana uzrok,pogotovo ako nije napravljena stručno-nekad ti se znaju previše stisnuti kontakti od antene za wifi i onda nema signala.

Trebao bi mijenjati antenu. Probaj stisnuti mob između kamere i bočnih tipki pa češ vidjeti da će ti se signal vratiti.

BTW,nije jedna antena-ima ih 5 komada.

pozdrav ekipa..evo uspio sam zasad riješitisvoj problem..našao sam jednu informaciju tj. postupak i upalilo je..ne znam kakve to ima veze s gore navedenim problemom ali eto zasad radi..dakle, u settings-power isključio sam opciju fast boot, ugasio mob na više od 6 minuta (zašto baš 6 ne znam), upalio ga i mob se odmah spojio na wlan..zna li netko objašnjenje ovoga i zašto funkcionira?:)..updateao sam SW sada i zasad radi..eto neka nekome pomogne ako ima sličnih problema..

14 godina
HTC One X

što mislite ?

19 HOX
6 LG 4x HD
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
HTC One X

znači bez razmišljanja ? jer imam 2100 kn i sad nez nefali mi puno do HOX-a tj nefali opće a za 1900 mogu dobit LG 4x HD ..

zašto misite da je tolko boljii koliko gledam benchmarkove nije bolji čak i mrvicu gori od LG-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tegra 3 je dobar procesor, za 3D jedan od najboljih, uz dobar kernel naravno i mozes lako OC-at i sl.

Ekran na HOX-u je odlican kao i sucelje, a dizajn je isto na strani HOX-a.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
HTC One X

kakvi ovo problemi muče ovaj wifi ? :) nebih zelio da sad s tim imam posla da pa tegra 3 je i u jednom i u drugom, jedino mi se htc čini kvalitetniji po pitanju zvuka to mi je dosta bitno samo ima non-removable bateriju, a radije bi da mogu uzet 2 pa da promjenim kad se jedna isprazni..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Imas na ebay-u i jacih baterija, samo sto kad ti pise da imas 1% baterije, ti teoretski imas jos onolko kolko je baterija jaca od originalne
14 godina
HTC One X

hmm, sve mi se to čine neke mane za razliku od Lg-a koji ima mogućnost izmejene baterije samo skinem poklopac, + ima slot za micro sd.. i dobim ga prilično jeftinije nego one x :) al stvarno neznam :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One X

a sta je sa htc one x+ u hrvatskoj, je to doslo i dali ce dolaziti, je se to uocpe isplati cekati???

da li netko zna kakvu informaciju dolazak hox u tmobile??

hvala unaprijed

0 0 hvala 0
16 godina
X+ ti nece dolazit u operatera vec ga imas samo u slobodnoj prodaji na Njuskalu i u Intelkoma. To gi je official od HTC Hrvatska. Ali sad ti uskoro One dolazi kod operatera.
ptspclan.com | visit us ^^
17 godina
One dolazi kod nas krajem svibnja, tako da nije bas malo.
14 godina
maki9438 kaže...

a sta je sa htc one x+ u hrvatskoj, je to doslo i dali ce dolaziti, je se to uocpe isplati cekati???

da li netko zna kakvu informaciju dolazak hox u tmobile??

hvala unaprijed

Koliko ja vidim, ako ti odgovara kupnja na kredit na 12 rata, u Svijetu Medija ga ima {#}!!!!

Nabavljivo doduše po narudžbi, ali ipak, dosta košta takav mob!

LINK; http://www.svijet-medija.hr/p/Gsm-telefon-HTC-One-X,-black/43842/

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.3.2013 18:03 (ATJLučko).
15 godina
neaktivan
HTC One X

e a i koliko ce kostati one, vjerovatno ces za cijenu njega moci kupiti dva hox, pa znaci da je ipak najbolje uzeti odmah hox, samo me zanima dali ce ubrzo dolaziti u tmobile

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC One X

Moze par odgovora na moja pitanja ? {#} Posto je danas dosao bijeli HOX u moje ruke {#}

1. Da li ima bolja verzija od 4.1.1 jer je meni ta trenutno na mobitelu ...

2. Koristite li vi zastitne folije za ekran ? I ako da, koje su najbolje ?(One obicne ili one sto ne ostavljaju otiske prstiju)

3. Kakva je najbolja zastita za njega ? (gumena, tvrda, kozna...)

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice