HTC One X

poruka: 2.501
|
čitano: 750.948
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X".
15 godina
neaktivan
Re: HTC One X
nsoul kaže...

Otkad imam one x, a sad bude 3 mjeseca, nikad nikakav problem. ni restartanje, nista. nikakav problem ni softverski ni hardverski. 

Ne mogu se pozaliti na nista. imam seriju 3.

Kak bude tri mjeseca kad su ga kupio u subotu 13.4.

Dakle mjesec i 12 dana {#}

17 godina
nsoul kaže...

Otkad imam one x, a sad bude 3 mjeseca, nikad nikakav problem. ni restartanje, nista. nikakav problem ni softverski ni hardverski. 

Tako bi to  i trebalo biti.

Nemožeš stisnut i prdnut.
17 godina
Pa uredaj vrijedan 2k+ mora radit tako out-of-the-box.

Jedini uredaj blizu je, meh, znamo koji :)
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
neaktivan
HTC One X

od danas postao i sam vlasnik jednog One X-a :)

za sad radi sve bez problema, al vidjet ćemo s vremenom kako će biti dalje :D

na početku sam mislio da je previše ogroman, al čovjek se brzo navikne hehe

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.5.2012 22:08 (crash_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HTC One X

@nsoul 

sta ti i kamera radi na 30fps.a pri 1080p ?  

0 0 hvala 0
16 godina
BMK kaže...
nsoul kaže...

Kak bude tri mjeseca kad su ga kupio u subotu 13.4.

Dakle mjesec i 12 dana {#}

htio sam napisat 2 mj :) nije namjerna pogreska :)

hyko kaže...

@nsoul 

sta ti i kamera radi na 30fps.a pri 1080p ?  

Snimam na 720p. a s porukom sam mislio na to da nema restartanja, greski na ekranu i slicno...

hobi:moj-android.net
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Nije samo on. To šta mi moramo prčkat to je druga stvar. I Sensation je radia ok oob, a SGSII još bolje. Ja sam odgađao ohoho rootanje samog S II, zato jer je na stocku bilo sve ludilo, ali dosadi isti izgled stalno. {#} 

Pa i Desire je radia ludilo oob, i na njemu sam odugovlačia sa rootom, jer je sve ludilo išlo. Neki programi i CROM-ovi su presudili, ali svi top Androidi ludilo rade. Meni kolegica s posla (a njoj je posao da bude lijepa i nasmijana) ima SGS pa joj ludilo radi otkad ga ima, a nije se potrudila ni updejtat uređaj na GB. A takvih je korisnika masu. Daleko više od geekova. Ovo što se događa kod nas sa HOX-om nije normalno.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
HTC One X

A zasto se dogada? ko kriv? prvi oni koji su radili na sklapanju tih uredaja, a drugo operateri koji nisu vratili tu seriju uredaja jer su htjeli ekskluzivu, pa sad korisnici trpe. ja sam sad presretan kaj nisam uzeo pretplatu nego sam ga kupio vani. a frend je uzeo one x u vipu na pretplatu i isto nema nikakvih problema, valjda ovisi o vip centru.

EDIT: isprobano snimanje 1080p videa, u podrumu zbog slabijeg osvjetljenja, i snima sa 24 fps.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.5.2012 10:37 (nsoul).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nsoul kaže...

valjda ovisi o vip centru.

O mobitelu prije, neki će bit ok iz batcha, neki katastrofa... kao Desirei i matične.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
Mitsuoka kaže...
nsoul kaže...

valjda ovisi o vip centru.

O mobitelu prije, neki će bit ok iz batcha, neki katastrofa... kao Desirei i matične.

PA da znam, ali valjda ovisi o vip centru otkud ih dobivaju, ne vjerujem da dobivaju svi iz ZG ?

ma ne znam, uglavnom znam da imam sreće jer ovaj radi stvarno perfektno, istina ima par mušica, poput stock browsera koji unatoč icsu nije još uvijek to, i zna se jedanput na tjedan srušit sense. ali to je softverski to bude riješeno, ali hardverski sve ok.

16 godina
neaktivan
nsoul kaže...

PA da znam, ali valjda ovisi o vip centru otkud ih dobivaju, ne vjerujem da dobivaju svi iz ZG ?

ma ne znam, uglavnom znam da imam sreće jer ovaj radi stvarno perfektno, istina ima par mušica, poput stock browsera koji unatoč icsu nije još uvijek to, i zna se jedanput na tjedan srušit sense. ali to je softverski to bude riješeno, ali hardverski sve ok.

Lako za softver ako HW radi :)

Al ICS je razočaranje, sređeni GB radi daleko bolje, treba vidit sad kad dođe 4.0.4 kako će bit. Na AOSP ROM-ovima i nije neka promjenam, al živi bili pa vidili. 

16 godina
Mitsuoka kaže...

Lako za softver ako HW radi :)

Al ICS je razočaranje, sređeni GB radi daleko bolje, treba vidit sad kad dođe 4.0.4 kako će bit. Na AOSP ROM-ovima i nije neka promjenam, al živi bili pa vidili. 

Ne znam kak AOSP ali primjeti se razlika između GB i ICS, odnosno Sense 3 i Sense 4, a možda je sense ispeglaniji pa otud razlika. 

jer čudi me kak je browser na sensu 3.5 bio dosta brži i fluidniji kod zumiranja nego ovaj.

17 godina
Mitsuoka kaže...
Mitch kaže...

Nije samo on. To šta mi moramo prčkat to je druga stvar. I Sensation je radia ok oob, a SGSII još bolje. Ja sam odgađao ohoho rootanje samog S II, zato jer je na stocku bilo sve ludilo, ali dosadi isti izgled stalno. {#} 

Pa i Desire je radia ludilo oob, i na njemu sam odugovlačia sa rootom, jer je sve ludilo išlo. Neki programi i CROM-ovi su presudili, ali svi top Androidi ludilo rade. Meni kolegica s posla (a njoj je posao da bude lijepa i nasmijana) ima SGS pa joj ludilo radi otkad ga ima, a nije se potrudila ni updejtat uređaj na GB. A takvih je korisnika masu. Daleko više od geekova. Ovo što se događa kod nas sa HOX-om nije normalno.

rofl ne pricam o sgs2

16 godina
neaktivan

ROFL nauci citat sa razumijevanjem, sto bi dobro doslo svim srednjoskolcima pa ne bi bilo onako glupih komentara na drzavnu maturu.

16 godina
HTC One X

HTC One x bootloader unofficially unlocked :D evo veselja za ekipu

link

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Al nista za nas nazalost.
17 godina
Jos ne, ali za kojih dva tri tjedna cemo imat MHL / OTG na HOX-u
17 godina
HTC One X

vidim da su na xda-developers forumu krenule glasine o 1.32 updateu a jedna od stavki je poboljsanje trajanja baterije sta je veliki + iako nigdje ne pise nista za kameru da ispravljaju (vezano za pre mali broj fps.a)

0 0 hvala 0
17 godina
Sto sve dalje idemo sa HOX-om, sve mi se cini da su trebali cekat da izade paralelno sa SGS3 jer su dosta stvari pokusali popravit updateima, a trebale su doc outofthebox
Pogotovo kamera.
17 godina
HTC One X

To i ja govorim pokusali su izbacit uredaj prije svih ostalih i samim time su izbacili po meni uredaj koji je hardwerski netestiran i softwerski nedovrsen... nadam se da ce ovi proizvedeni u 5 mjesecu biti uredu i dostupni sada sredinom 6 mj za kupit u t mobileu ...

0 0 hvala 0
16 godina
HTC One X

prvo, predstavljen je kad i svi ostali u barceloni i kaj da čekaju pol godine da ga izbace?

ili da budu ko samsung, čekaju da svi izbace svoje i onda ugledajući se na jabuku imaju svoje vlastito predstavljanje?

a recite kaj hoćete meni one x prehebno dobro služi i nemam nikakvih zamjerki na njega.

a da je nedovršen proizvod? e pa hardverski je jako dobro dovršen, dok softverski dolaze nadogradnje i to jako često.

pogledajte ostatak ekipe iz barcelone, sony predstavio xperiu s koja još danas nema ics a ni nebude ga imala još dva mjeseca minimalno, a gdje su svi ostali, lg, huawei... 

4 0 hvala 0
16 godina
HTC One X

Je*em ti nakaradne slušalice.To su im slušalice za top model?! Šupci

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kill Frenzy kaže...

Kupi ove

http://www.bug.hr/forum/topic/periferija/beats-tour-by-drdre-fake-review-by-nul-3/151659.aspx?page=0&jumpto=2916856&sort=asc&view=flat

Počeo sam od ničega, i još uvijek imam večinu od toga
14 godina
Kill Frenzy kaže...

Je*em ti nakaradne slušalice.To su im slušalice za top model?! Šupci {#} {#} {#} {#} {#} {#} {#} {#} !!!!

{#} ha ha ha ha, daj se malo skuliraj, pogledaj kakve su za Desire HD kod mene, odmah će ti biti lakše, kao da si si uzeo cijelu vrećicu "Bronhija" za terapiju, tekar su ove za {#}, po tom pitanju bi dizajnere HTC slušalica trebalo {#} i {#} !!!!

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
nul-3 kaže...
Kill Frenzy kaže...

Kupi ove

http://www.bug.hr/forum/topic/periferija/beats-tour-by-drdre-fake-review-by-nul-3/151659.aspx?page=0&jumpto=2916856&sort=asc&view=flat

Mah, ne znaš što je veće smeće, te ili original beatsice.

17 godina
Ja koristim in-ear koje sam dobio uz SGS2.

Alternativno, imam neke hamine za 19 kn koje daju isti zvuk mojim beats-icima (org.), samo koristim Apollo i DSP
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Ja koristim in-ear koje sam dobio uz SGS2.

Alternativno, imam neke hamine za 19 kn koje daju isti zvuk mojim beats-icima (org.), samo koristim Apollo i DSP

U zadnje vrijeme jedine donekle dobre sluše koje dođu uz mob (radi oblika i zvuka). Ipak, ja imam svoje aftermarket Philips slušalice, ~200 kn jedne i druge. Mala cijena, a daleko bolje od bilo kojih sluša koje dobiješ uz mob.

13 godina
neaktivan
HTC One X

uzeo bih u Vipu One X, ali sad ste me dobro isprepadali,

jel ima uopce neke druge ispravne serije kod nas pa da probam preko serijskog broja odabrati uređaj?

koja bi bila sigurna?

0 0 hvala 0
16 godina
HTC One X

ma uzmi samo... garanciju ćeš imat, bar budeš svakih 2 tjedna dobil novi mobitel :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Blade18 kaže...

ma uzmi samo... garanciju ćeš imat, bar budeš svakih 2 tjedna dobil novi mobitel :D

pa neda mi se baš između tih "servis seansi" koristiti staru nokiu 6280 :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice