Samo da pitam, sto je sve garancija za One X? samo racun koji oni daju il jos neki papiri koji se dobe u kutiji?
Hvala
Samo da pitam, sto je sve garancija za One X? samo racun koji oni daju il jos neki papiri koji se dobe u kutiji?
Hvala
koliko se ja sjecam kad sam u t mobile nosio bio je jos jedan dodatni papir na kojem pise da je to garancija...
Hvala
Garancija sa žigom od operatera (T-mobile ,Tele 2...)
uzeo bih u Vipu One X, ali sad ste me dobro isprepadali,
jel ima uopce neke druge ispravne serije kod nas pa da probam preko serijskog broja odabrati uređaj?
koja bi bila sigurna?
Ma nema ocito to veze, frend uzeo u vipu i nema nikakvih problema. bas nista
hobi:moj-android.net
Eto ,usporedba baterije sa ostalim uređajima ,a ono najzanimljivije usporedba sa SGS 3
http://blog.gsmarena.com/htc-one-x-for-att-battery-test-is-over-see-if-it-outperformed-its-quad-core-sibling/
( SGS 3 vs HOX video playback skoro pa duplo o.O )
Ne znam da li je neko kacio ali evo jedan dokaz kvaliteta ekrana na uredjaju :D
http://www.androidpit.com/en/android/blog/405959/htc-one-x-hammer
Da li je netko provjerio da su vip-ovi HOX zaključani na njihovu mrežu?
Znači da je uzeo T-mobileovu sim karticu i probao. Ako je netko u mogućnosti da mi ovo provjeri bio bi mu zahvalan.
Mene baš zanima da je netko probao, ne bi se htio zaletit pa kupit mob da bi saznao da mi ne radi na mojoj mreži.
Hvala na odgovoru svakako. Ako možeš da mi provjeriš ovo ....
Mene baš zanima da je netko probao, ne bi se htio zaletit pa kupit mob da bi saznao da mi ne radi na mojoj mreži.
Ja imam HTC One X kuljen u VIP-u i bio je otkljucan na sve mreze, koristim T-Mobile a u vipu sam ga kupio zato jer je otkljucan na sve mreze
Hvala
Garancija sa žigom od operatera (T-mobile ,Tele 2...)
Meni je za zuti ekran vrijedio racun samo u Vipa
Ja imam HTC One X kuljen u VIP-u i bio je otkljucan na sve mreze, koristim T-Mobile a u vipu sam ga kupio zato jer je otkljucan na sve mreze
Hvala, znači ima nade
Ista stvar je bila i prije 2 godine sa Desireom, uzeo sam Vip-ovog a koristim ga (još samo malo) na T-Mobile mreži
Hvala, znači ima nade
Ista stvar je bila i prije 2 godine sa Desireom, uzeo sam Vip-ovog a koristim ga (još samo malo) na T-Mobile mreži
Još jedno pitanje, jesi ga ti kupio otključanog (nije bio vezan za neku tarifu i platio punu cijenu uređaja) ili su svi otključani(i oni kupljeni uz produženje ugovora)?
Planiram u roku 10 dana kupit HOX jer mi ugovor istjece pa da ga kupim za 2000kn jeftinije uz zamjenu za bodove u t-mobilea.
Samo bih htio ako vam nije tesko da mi nabrojite sve pogreske u HW koje se mogu naci na uredaju, jer nemislim davati tolike pare za pokvareni mobitel. Hvala.
Planiram u roku 10 dana kupit HOX jer mi ugovor istjece pa da ga kupim za 2000kn jeftinije uz zamjenu za bodove u t-mobilea.
Samo bih htio ako vam nije tesko da mi nabrojite sve pogreske u HW koje se mogu naci na uredaju, jer nemislim davati tolike pare za pokvareni mobitel. Hvala.
I mene ovo zanima, pa ako ima neka dobra duša da navede na šta se treba obratiti pažnja
I mene ovo zanima, pa ako ima neka dobra duša da navede na šta se treba obratiti pažnja
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=26000212#post26000212
Može li se beats audio uključit dok se sluša fm radio ili tunein radio.Dosta je tiho i ako ima nekakvih zvukova u pozadini nije baš gušt slušat radio stanice.
Malo noob pitanje, ali kako se provjeri batch number, odnosno gdje. Da znam prilikom nabavke.
Imam jednu molbu za vas ako mi moze pomoci....
Ovako u Zadru u Vip centru nema HTC One x BIJELOG , pa ako netko iz drugih gradova mi moze reci gdje ga ima u Vip centrima, jer u zadru ce doci tek mozda pred kraj 6mj.
HVALA UNAPRIJED
Ovako u Zadru u Vip centru nema HTC One x BIJELOG , pa ako netko iz drugih gradova mi moze reci gdje ga ima u Vip centrima, jer u zadru ce doci tek mozda pred kraj 6mj.
HVALA UNAPRIJED

Pa to pitaš njih u centru.Oni ti to moraju reć. Treba im cca pol minute da nadju u kojoj najbližoj poslovnici ima taj mob te boje :D
HVALA UNAPRIJED

Pa to pitaš njih u centru.Oni ti to moraju reć. Treba im cca pol minute da nadju u kojoj najbližoj poslovnici ima taj mob te boje :D
Ma da nema sto ljubazni su za popi****.....!
Nije uopce smijesno
Pa kak će netko s foruma znat u kojem vip centru ima koji mob :D.
Lijepo ti kažem pitaj njih. Ako ti se neda ić nazovi službu za korisnike.Tako sam ja kad sam išao kupit.Nazvao da se bezveze ne šetam po gradu.Na kraju je mob bio samo u jednom centru u koji bi vald zadnji išao.
A šta je zbugirana ova weather aplikacija(widget).Malo malo mi izbacije da je kiša i da je 20C. Čim odem na refresh odma pokaže vrijeme i temp koja je zapravo. I tako u nedogled.Bemti android.
Nije Android nego HTC.
A šta je zbugirana ova weather aplikacija(widget).Malo malo mi izbacije da je kiša i da je 20C. Čim odem na refresh odma pokaže vrijeme i temp koja je zapravo. I tako u nedogled.Bemti android.
zato jai ne koristim sense weather već beweather/BW/AOKP
Prvo boldano:
Pa možda zato jer ima refresh svakih sat vremena a ne trenutno, a ak te zanima trenutna prognoza instaliraj widget koji to radi u stvarnom vremenu ili klikni na sense widget.
Drugo boldano:
Na iPhoneu ti je takav widget radio bolje?
Prvo: Stavio sam na refresh kada udjem u aplikaciju/widget. Znači pri ulasku u sam widget on refresha i takvu informaciju bi trebao zadržat do sljedećeg refresha a ne vraćat na neku prognozu od prije tri dana.
Drugo: Na iphoneu je svaka aplikacija(pa i widget) pa i ona live radila besprijekorno i osvježavala se kako treba bez bugova.S tim da je bila omogućena jb-om tj modifikacijom koja nije službena i radila je bolje nego ova stock(official) koja dodje sa telefonom.
Nikad problema sa tim widgetima :)
Prvo: Stavio sam na refresh kada udjem u aplikaciju/widget. Znači pri ulasku u sam widget on refresha i takvu informaciju bi trebao zadržat do sljedećeg refresha a ne vraćat na neku prognozu od prije tri dana.
Drugo: Na iphoneu je svaka aplikacija(pa i widget) pa i ona live radila besprijekorno i osvježavala se kako treba bez bugova.S tim da je bila omogućena jb-om tj modifikacijom koja nije službena i radila je bolje nego ova stock(official) koja dodje sa telefonom.
drugo, hebeni android jelda? a iphone moras jb da to dobis. i zato je android heben?
hobi:moj-android.net
Ma uopće nije stvar u tome. Jb se napravi za pet minuta i mob radi kako treba. HOX mi se restartao već par puta dok iphone nikad.e sad jel stvar u mobitelu ili os-u ko će ga znat.Recimo playstore mi se srušio iks puta kao i npr angry birds.Na iphoneu nikad. Da sam imao neki drugi telefon koji je u rangu s ovim usporedjivao bi ga sa hox a ovako ...jbga svaka usporedba ide sa appleom. Evo jutros me opet dočekala kiša i dvadeset stupnjeva.:D
Iskreno kako sve dalje sve sam manje zadovoljan mobitelom. S obzirom na specifikacija sve bi to trebalo ići deset puta glađe i brže. Mobitel dosta često zatrza i u glavnom izborniku iako sam na njega stvaio možda pet aplikacija. Pri korištenju interneta i igranju igrica mobitel se jako grije oko kamere. Možeš jaja peć.Wifi signal mu je dosta slab iako sam na pet metara od rutera. Iako moram pohvalit da dosta bolje hvata signal mobilnog interneta od iphonea a to mi je dosta bitno.
još jedna pohvala.Mobitel mi je pao i nema niti jedne jednice točkice niti znaka oštećenja.