Ovaj put nije.nešto sam i razgovrao i slao i samo je dva posto otišla. Jučer mi se dogodilo da je sa 30% pala na 16%.
Zašto se to događa? Jel znaju za taj problem?
Ovaj put nije.nešto sam i razgovrao i slao i samo je dva posto otišla. Jučer mi se dogodilo da je sa 30% pala na 16%.
Nebi reko.
Na ip4 mi se to nije događalo,niti na n95.tako da...
prespor je procesor pa tek kasnije registrira pravo stanje baterije 
ne znam zasto, ali svi se zale na taj bug..nadajmo se da ce to ispraviti novim verzijama softwarea.
Koliko se po vašem mišljenju/iskustvu baterija bržije prazni ako je upaljen mobilni isternet ..po mojim iskustvima čak oko 25 % bržije nego kada je NET OFF ..od aplikacija sve sinkronizacije ugašene ,jedino facebook for android i facebook messanger i widgeti za prognozu.
Auto kad natankaš isto prvih 100 km kazaljka stoji na punom, a onda pocme padat rapidno, pogotovo sa zadnje cetvrtine do praznog spremnika padne u 50 km u vecini auta. Tako i oni rade sa smartphone-ima, da bi imao dojam da bat duze traje.Probajte rekalibrirat bat sa nekom aplikacijom sa marketa.
Koliko se po vašem mišljenju/iskustvu baterija bržije prazni ako je upaljen mobilni isternet ..po mojim iskustvima čak oko 25 % bržije nego kada je NET OFF ..od aplikacija sve sinkronizacije ugašene ,jedino facebook for android i facebook messanger i widgeti za prognozu.
Internet najbrže prazni bateriju + 3d igre.Gasi ga a za lakše paljenje i gašenje koristi widget :)
Internet najbrže prazni bateriju + 3d igre.Gasi ga a za lakše paljenje i gašenje koristi widget :)
Vrlo vjerojatno, ali se meni čini da najviše cucla bakteriju u mobu svaka free aplikacija koja u sebi ima
i free reklame
, tako da aplikacija sama po sebi je kao OK
dok reklame sa strane samo srču i srču i srču dok ne posrču
!!
Pa nisu zalud one paid i "free"
aplikacije, onu paid kupiš za 10 tak kuna i miran si, i kuda ima više mogućnosti ali i free od reklamiranja
!!
Mene ne smeta što se tako brzo prazni mene smeta što se mob ultra sporo puni. Nisam imao mob koji se sporije puni od ovog.Iphone4 od 0 do 100% odprilike sat vremena a ovaj preko tri sata.Užas.Nikad kraja agoniji.
EDIT:heh.na njihovoj stranici piše da je charge time 4 sata.Još sam dobro i prošo.lol
Kada mi se žuri, stavim puniti na običnu struju u utičnicu, pa koliko napuni dok nekud krećem, ali kada ne žurim, isključen mob punim via USB, preko 12 sati ako treba, ali se vidi i na trajanju ciklusa bakterije
!!
Auto kad natankaš isto prvih 100 km kazaljka stoji na punom, a onda pocme padat rapidno, pogotovo sa zadnje cetvrtine do praznog spremnika padne u 50 km u vecini auta. Tako i oni rade sa smartphone-ima, da bi imao dojam da bat duze traje.Probajte rekalibrirat bat sa nekom aplikacijom sa marketa.
Hahaha,
Pročitaj
vjerovatno jer ti u pozadini idu aplikacije za koje neznas skini si app
Istina je ovo za free apps i reklame , ali prije HOX-a sam imao SGS 2 sa 1650 mAh ,i baterija je osjetno duže trajala..a aplikacije su više manje iste ko na SGS 2 :S ..4xCore žedan ko rus :@ :xDD
Imam problem sa mobom kada ga upalim kamera radi normalno,i onda kada ode u standby, nakon toga više neće da radi.
Stisnem ikonu od kamere i dobijem crni ekran?
Sve je po defaultu i novi frimware?
Imam problem sa mobom kada ga upalim kamera radi normalno,i onda kada ode u standby, nakon toga više neće da radi.
Stisnem ikonu od kamere i dobijem crni ekran?
Sve je po defaultu i novi frimware?
Hmm...jesi probao prije ponovnog pokretanja kamere ići na "Upravitelj zadataka" i zaustaviti sve pokrenute aplikacije?
Molim te reci tu opciju na engleskom jer ne kužim'
Molim te reci tu opciju na engleskom jer ne kužim'
..task manager..pa "Stop all"
evo probao sam i dalje ne radi.
evo probao sam i dalje ne radi.
Hmm..za sad nemam ideje..jer sam i ja relativno novi , a nemam taj problem...a možeš skinuti sa marketa neku drugu aplikaciju za kameru..pa da se vidi dali je problem do aplikacije (softverski) ili neki problem sa samom kamerom.
ma probao sam i to ali ne radi.
-- Reklamacija ?
Probaj sa Google Play marketa skinuti ICS Camera by MOBLYNKS
!!!!
Niti sam neznam što bi ti mogao biti problem, da probaš sa restartanjem moba, naime, jednom kada mi je zaštekao internet, restart je pomogao, ako moguće nisi već probao
!!??
Ma kada ga ugasim pa upalim kamera radi do kada ne ode u standby.
I onda ne radi niti jedna aplikacija vezana uz kameru.
Ma kada ga ugasim pa upalim kamera radi do kada ne ode u standby.
I onda ne radi niti jedna aplikacija vezana uz kameru.
A koliko je "star" u tebe mob i gdje je kupljen
??!!
Ma u vip je kupljen i ovo mi je drugi kojeg su mi poslali.Prvi je imao onaj problem sa ekranom a ovaj izgleda sa kamerom.
Loša sreća
Ima li onaj famozni W1 u kodu S.N.-a možda
????
Ima.
Ima li onaj famozni W1 u kodu S.N.-a možda
????
sta je to :)
HT243W 11 9494
Ako ti to ista znaci.
Ovo ovdje je to/taj famozni W1!!!! 
Znači.
"According to http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=642459 the serial numbers can be decoded in the following way:
XXYMDAABBBBB
XX = Manufacturing location
SZ = Shenzhen, China
SH = Shanghai, China
HT = Hsinchu, Taiwan
CH = Wuhan, China
Y = Year (2 = 2012)
M = Month (hex 1...C = 1 - 12 months)
D = Day (hex 1...9A..Z = 1 - 31 days)
AA = Part Code
BBBBB : Identification Number (decimal)
It looks like the One X has a part code of W1.
My One X is HT23NW1xxxxx which means it is an One X made in Hsinchu, Taiwan on 23/03/12"
Hoće reći da i pošiljka iz četvrtog mjeseca vjerojatno ima velikih problema.
pogledati anketu pri vrhu: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1601535&page=2
iako statistički ima cca 50% manje falingi, i dalje je puno. :|
(edit: kvragu i bug i "nedozvoljeni komad html koda", izumite normalan forum)
A ovdje se ukazuje kako je izgleda taj W1 nekakav code, a da je HOX dio toga
!!??
A da pošalješ upit na HTC zbog tog problema, u zadnje vrijeme su za svaku pohvalu vrlo brzi na odgovorima i rješenjima/ispravkama problema!!
Ide on sutra na servis pa neka oni vide šta je,meni ga je pun k....!
Dogovorio sam da mi više ne šalju uređaj preko dostave, nego će mi vratiti novce na račun, a ja ću otići po novi osobno u dućan.