HTC One X

poruka: 2.501
|
čitano: 751.765
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X".
14 godina
neaktivan
Re: HTC One X
Kill Frenzy kaže...

Jel se to meni čini ili su fotke slikane pod bljeskalicom i u slabom osvjetljenju pomalo žućkaste?

Nisam baš pretjerano zadovoljan sa kamerom.Lošija nego na starom ip4.

I meni su pomalo žućkaste kada fali svijetla ali sa blicom je dobra slika

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
neaktivan
HTC One X

imas ovdje opciju auto contrast poboljsa sliku ako netkog zanima mogu poslati dvije slike uzorka 

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
HTC One X

Za slikanje vani netreba dodatna aplikacija, uključiš hdr i slikaj. ili digni malo kontrast u postavkama.

ja sam si napravio  u efektima preset s malo dignutim kontrastom,pa ak mi slika ispadne onak ne baš oštra, samo lupim taj kontrast na nju i ok je.

hobi:moj-android.net

0 0 hvala 0
16 godina
HTC One X

Ima netko ovakve slušalice?

Ove sa telefonom su loše i imaju samo tipku za play pa mislim uzet ove

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kill Frenzy kaže...

Ima netko ovakve slušalice?

Ove sa telefonom su loše i imaju samo tipku za play pa mislim uzet ove

mislim da sam takve dobio uz dhd, ali ništ posebno. ak ti je više do glazbe onda kupi neke in ear.

17 godina
HTC One X

ja sam svoga reklamirao zbog toga jer mi je stvarao artefekte (ripple) po ekranu kada bi dodirivao rub ekrana.http://www.knowyourmobile.com/blog/1317797/possible_htc_one_x_screen_death_grip_issues.html

Sada mi šalju novog.

Ima li itko sličan problem?

Nemožeš stisnut i prdnut.
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 15:24 (goodie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
goodie kaže...

ja sam svoga reklamirao zbog toga jer mi je stvarao artefekte (ripple) po ekranu kada bi dodirivao rub ekrana.

Sada mi šalju novog.

Ima li itko sličan problem?

serija 4 ima probleme.

navodno su strani operateri pokupili dobre serije, a u hrvatsku ( vodafone ili t-mobile) poslali lošiju.

no nisu svi takvi, neke su vratili u htc na servis a ono kaj nisu su poslali na balkan :)

17 godina
HTC One X

A kako doznati koja je serija moba.negdje sam čitao ali se više ne sjećam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
nsoul kaže...

mislim da sam takve dobio uz dhd, ali ništ posebno. ak ti je više do glazbe onda kupi neke in ear.

Pretpostavljam da misliš na nešto ovako?!

Nevolim takve.Oduvjek sam korstio onakve kao gore.Možda onda preporuke nekih boljih htc-ovih koji su tipa one gore.

14 godina
neaktivan
HTC One X

Ima li netko problema sa WIFI-em?Meni piše not in range a ukljucen m ije wifi sifra je dobra jucer je normalno radilo u cemu bi mogao biti problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC One X

Meni radi dobro.Na početku prvih par spajanja(na isti wifi) mu je trebalo sto godina a sad se spoji u trenu.

Kako mob ždere bateriju pa to nije istina. Gasim moblini net i wifi,svjetlinu ekrana smanjio skoro do kraja,ugasio vibru tipki...šta još?Ima netko dobar savjet?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Meni radi dobro.Na početku prvih par spajanja(na isti wifi) mu je trebalo sto godina a sad se spoji u trenu.

Kako mob ždere bateriju pa to nije istina. Gasim moblini net i wifi,svjetlinu ekrana smanjio skoro do kraja,ugasio vibru tipki...šta još?Ima netko dobar savjet?

Ja koristim program koji mi to automatski radi :D sam se i pali kada vidi da e baterija slaba pa smanjuje osvjetljenej itd.

16 godina
HTC One X

Tek kad sam skinuo bsplayer  sam dobio zvuk u filmovima mkv formata.Zvuk imam ali premotavat ne mogu. Zna netko zašto?

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 17:12 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mozda codec videa nije podrzan, neovisno o playeru
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
zelenbic kaže...
Kill Frenzy kaže...

Jel se to meni čini ili su fotke slikane pod bljeskalicom i u slabom osvjetljenju pomalo žućkaste?

Promijeni WB

a kamera je meni bolja nego na iP4 kojeg sam imao, takoder je bolja od bilo kojeg samsunga

14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
zelenbic kaže...
Kill Frenzy kaže...

Promijeni WB

a kamera je meni bolja nego na iP4 kojeg sam imao, takoder je bolja od bilo kojeg samsunga

I meni ali pri slabom svijetlu su nekako cudnije :D Sad cu staviti slike i video za one koje misle kupiti(slike sa svim efektima ukljucenim u kameru slow-mo video i HDR)

16 godina
Kill Frenzy kaže...
nsoul kaže...

Pretpostavljam da misliš na nešto ovako?!

Nevolim takve.Oduvjek sam korstio onakve kao gore.Možda onda preporuke nekih boljih htc-ovih koji su tipa one gore.

Da na te sam mislio, meni su bile odlične kad sam ih imao

17 godina
HTC One X

@Kill Frenzy

Probaj Dice Player,meni radi odlično sve i mkv. i prevodi i premotavanje...

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 18:47 (goodie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zelenbic kaže...
Mitch kaže...
zelenbic kaže...
Kill Frenzy kaže...

Promijeni WB

I meni ali pri slabom svijetlu su nekako cudnije :D Sad cu staviti slike i video za one koje misle kupiti(slike sa svim efektima ukljucenim u kameru slow-mo video i HDR)

Cijeli album HDR svi filteri

slowmotion,onicna 1080 p[editirat cu]

Mitch ajde stavi pliz ovaj album i video u prvi post da ljudi vide ;)

obicna obicna
HDR HDR
panorama panorama
obicna obicna
obicna obicna
obicna obicna
HDR HDR
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 21:01 (zelenbic).
17 godina
HTC One X

mozes ponovo stavit video ? jer pise da je maknut sa youtube.a...

dali imas onaj probelm da na 1080p video snima sa samo 23 FPS.a ? ako imas dali si probao stavit kakavu drugu aplikaciju za snimanje pa da proradi na 30 FPS.a ?

0 0 hvala 0
13 godina
HTC One X

Probaj lgcamera (market) .

Ili custom rom uz neki camera mod, trebalo bi biti 20/40 megabita rate

ja

0 0 hvala 0
17 godina
budem u petak/subotu uredio prvi post, budu bili romovi, kerneli, test kamere od zelenbica i sl.
17 godina
HTC One X

e da i jos jedno pitanje vidim da se proteze diskusija okolo o multitaskingu ? nakon update.a 1.29 dali radi kako spada multitasking ili opet gasi aplikacije cim odu u pozadinu ?

na ovo konkretno mislim.

navodno da zagasi aplikacije cim su u pozadini duze od 30 sec, dali se to vrijeme da kako podesit jer to bi onda po meni bilo idelano ? 

1 0 hvala 0
17 godina
Nemam takvih problema, dragam dolje iz recenta i normalno ih pogasim. Inace je prefetch postavljen tako da ih gasi nakon sto uzmu prevelik dio rama, ili gasi po mogucnosti activity koji najvise trosi (ako ih je vise unutar jedne aplikacije).

Makar, bio je jedan trik na 4.0.2, Google je vjerjoatno slucajno na GNexus stavio da ih gasis ako povuces dolje, a ocistis recent (da se ne pojavljuju u recent, ali da se ne gase) tako da ih povuces gore.

Onda su izbacili 4.0.3 i to rijesili
16 godina
neaktivan
HTC One X

dok odbrojavam 21 dan do mogucnosti kupnje ovog mobitela imam par pitanja (ako ga je netko od vas uzeo u VIP-u):

jeste li dobili update?

koja je serija mobitela? (koliko sam uspio skuziti po netu,HT24 je dobra serija...?)

imao sam prije SGS2, i moram priznati da su me prilicno smetali otisci na ekranu, da li je i kod ovog mobitela ista situacija?

evo i link za XDA, tool za rootanje, n00b proof (kakav sam i sam).

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1604439 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HTC One X

isto tako i ja cekam da dode galaxy s3 da vidim kolika ce mu bit cijena, pa u slucaju da bude suludo visoka cu uzet one x.a...
a ovo za seriju koja valja ja se duboko nadam da posto ce to bit 6 mj kad cu ga kupovat da cu dobit nekog proizvedenog u 5 mjesecu koji bi trebali vec bit rijeseni tih "djecijih bolesti"...

a i ima na xda developers forumu tema o kvarovima one x.a i ono sta su korisnici pisali (stavljena je anketa) 3 mj je 50% defektnih a 4 mjesec 25%....

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2012 13:45 (hyko).

0 0 hvala 0
17 godina
Nerealno je ocekivati da ce S3 biti jeftiniji od One X.
I da bude jeftiniji, HTC-u nije problem da nakon hype-a spusti cijenu 50-100$ pa da opet ima hype najjeftinijeg.
17 godina
HTC One X

ne ocekujem da ce s3 biti jeftiniji, po meni bi trebao 16 GB bit ili isto ko one x ili 500 kn skuplji (znaci 4500-5000kn)... pod ovo nerealno visoka cijena podrazumijevam 6000 + kn za s3 16 GB, tj mislim da ne vrijedi (po onome sta se do sada pisalo) 1500 kn razlike...

edit: a koliko sam saznao s je kostao 4300 kad je dosao a s2 4400... 

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 0:44 (hyko).

0 0 hvala 0
16 godina
HTC One X

Eto i jedne pohvale za bateriju.Preko noći nije niti jedan posto opala.:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...

Eto i jedne pohvale za bateriju.Preko noći nije niti jedan posto opala.:D

zato jer ne radi dobro detekcija...sad ce ti pasti 10% u pola sata..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice