HTC One X

poruka: 2.501
|
čitano: 742.323
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X".
13 godina
neaktivan
HTC One X

nece mi se upalit mob,sam od sebe se zgasi i pokusavam drzat power i volume down al nis se ne dogada,ovo je prije rootanja,sad sam htio rootat i to se dogodi,pomoc

neke sam aplikacije instaliro,nis posebno prcko po njemu,imam ga ni pol dana i sad ovo

0 0 hvala 0
16 godina
Re: HTC One X
medo36 kaže...

nece mi se upalit mob,sam od sebe se zgasi i pokusavam drzat power i volume down al nis se ne dogada,ovo je prije rootanja,sad sam htio rootat i to se dogodi,pomoc

neke sam aplikacije instaliro,nis posebno prcko po njemu,imam ga ni pol dana i sad ovo

power+volume down je za ulazak u recovery, ti ga palis normalno s power

hobi:moj-android.net
17 godina
power i voldown je samo za stock recovery, mozda mu je root zamijenio stock i stavio cwm touch a on nece bootat kad je mob ugasen

probaj sa power tipkom samo, ili power vol up..ako ce bootat u bl sa power volup onda ga nisi zbricko
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
Mitch kaže...
power i voldown je samo za stock recovery, mozda mu je root zamijenio stock i stavio cwm touch a on nece bootat kad je mob ugasen

probaj sa power tipkom samo, ili power vol up..ako ce bootat u bl sa power volup onda ga nisi zbricko

Pa ja sam uvijek ulazio u recovery sa power+volume down, i u cwm i u 4ext

17 godina
nsoul kaže...
Mitch kaže...

Pa ja sam uvijek ulazio u recovery sa power+volume down, i u cwm i u 4ext

ja u cwm ulazim tak da upalim na power, kad se bootlogo zatamni stisnem power down...manje stete na tipkama

makar treba i taj ulaz napravit da bude touch, neka ledica signalizira kad treba stisnut home ili nes

17 godina
Jedan info ako nekog zanima kupnja :

LG-eva Tegra 3 (1.5 ghz) daje ravno soma manje u quadrantu i ostalim benchmarcima.
Samsung je 200-300 bodova iznad One X.

Tako da je htc vjerojatno sredio fragmentaciju?
16 godina
HTC One X

Postavio sam ovo pitanje u jednoj drugoj temi ali ću i ovdje pa možda netko odgovori.

Vi koji imate htc jel primjetite kakav lag? Gledam dosta videosa i baš se primjeti lag a na to sam alergičan.
Dvoumim se čekati dok dodje sg3 ili ići odma uzet htc.
Ukoliko ima laga nema šanse da bi uzeo htc.
Gledao sam i videose s3-a i ne primjeti se nikakav lag.

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kill Frenzy kaže...

Postavio sam ovo pitanje u jednoj drugoj temi ali ću i ovdje pa možda netko odgovori.

Vi koji imate htc jel primjetite kakav lag? Gledam dosta videosa i baš se primjeti lag a na to sam alergičan.

Jedino u browseru, ali ne na svim stranicama,ne znam o čemu to ovisi. ali kod skrolanja ne, samo kod zumiranja

17 godina
Kill Frenzy kaže...

S3 ce bit po brzini ekvivalentan.

100%.

Procesor je brzi, ali Samsungova fragmentacija je 10% veca nego kod HTC-a.

Razlog je TW.

16 godina
neaktivan
Mitch kaže...

S3 ce bit po brzini ekvivalentan.

100%.

Procesor je brzi, ali Samsungova fragmentacija je 10% veca nego kod HTC-a.

Razlog je TW.

TW je 90% AOSP sada, a i TW 4.0 je fluidniji od Sensea 4. Sense se popravio, ali može to i bolje. 

Fragmentacija? Čini mi se da si pobrkao pojmove, što ti smatraš fragmentacijom?

Brzina... brži je SIII u launcheru, internetu, svugdi, ali oba su top modeli i tu bi trebali presuditi ukusi.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
Fragmentacija system particije i sd kartice.

Ne mislim na diferencijaciju (froyo,gb), cca 72% je fragmentacija na One X i S2, vidjet cemo kako je sa S3.

TW je gotovo full aosp, a ako se tvornicki flash-a nakon AOSP-a, onda ce sigurno bit vise fragmentiran od full tzv. sbf-a.
Sense 4 je implementiran u sami softver, zato se i nemoze extract-at launcher, TW po svemu sudeci nije.
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Fragmentacija system particije i sd kartice.

Ne mislim na diferencijaciju (froyo,gb), cca 72% je fragmentacija na One X i S2, vidjet cemo kako je sa S3.

TW je gotovo full aosp, a ako se tvornicki flash-a nakon AOSP-a, onda ce sigurno bit vise fragmentiran od full tzv. sbf-a.
Sense 4 je implementiran u sami softver, zato se i nemoze extract-at launcher, TW po svemu sudeci nije.

Pa da, zato i Samsung aplikacije često rade na AOSP ROMovima. To mi je ludilo, samo šteta što na AOKP-u ne rade. 

Mislim da će novi TW bit ograničeniji po pitanju toga radi dosta ekskluzivnih appova, ali to ćemo još vidjet, ali to je totalno nebitno u razgovoru oko kupovine novog moba.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
HTC One X

Svaka čast HTC-u,ali da imam novce, uopće ne bih razmišljao. Odmah bih uzeo Samsunga.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.5.2012 0:13 (jurica_m).

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jurica_m kaže...

Svaka čast HTC-u,ali da imam novce, uopće ne bih razmišljao. Odmah bih uzeo Samsunga.

Ovakve gluposti i bedastoce bez ikakvih argumentata i pokrica mozes pricati svojim frendovima ili tamo onim bakama na placu, ali ovdje ti to ne prolazi!

Ako nemas nesto konkretno za napisati, onda suti, barem se nece znati da nemas pojma o icemu.

Full HD Addict :)
13 godina
protjeran
jurica_m kaže...

Potpis na ovo, One X je dobar ali Samsung je u svemu bolji.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.5.2012 17:54 (bill_jobs).
16 godina
HTC One X

Zašto kada zovem nekog mi svaki put napiše "greška prilikom dohvaćanja broja"?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Zašto kada zovem nekog mi svaki put napiše "greška prilikom dohvaćanja broja"?

Imaš li neku aplikaciju instaliranu tipa tko zove ili neki caller ID? Javi ti to vjerojatno dok nisi povezan na net, pa ne može s neta viditi koga zoveš (s nekog net imenika).

16 godina
HTC One X

Eee mislim da ima.Sad ću pogledat. Inače danas uzeo mob i odličan je.imao sam jedan nenadani restart i odma sam poslao izvješče htc-u.

Sve radi super samo jako šteka u facebook aplikaciji.

Htjeo sam uzeti bijeli ali ga tcom nema u ponudi.Samo vip,ekskluzivno.

ako može preporuka aplikacija jer mi je ovo prvi android telefon.Nešto što je mush have za android.Hvala

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.5.2012 18:52 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Eee mislim da ima.Sad ću pogledat. Inače danas uzeo mob i odličan je.imao sam jedan nenadani restart i odma sam poslao izvješče htc-u.

Sve radi super samo jako šteka u facebook aplikaciji.

Htjeo sam uzeti bijeli ali ga tcom nema u ponudi.Samo vip,ekskluzivno.

ako može preporuka aplikacija jer mi je ovo prvi android telefon.Nešto što je mush have za android.Hvala

Ma FB aplikacija je poprilično loša i spora... nije to do mobitela. Za appove baci oko na ovu temu. OK, znam da ima tamo puno postova, ali ako ti se da...

Ono što je must have ovisi od korisnika do korisnika.

Preporučio bi ti operu mobile, odličan browser. Od video playera: bs player, mx player ili rock player (iako, možda je i ovaj na mobaču već dovoljan, ne znam kakav je). Od audio playera: power amp, winamp...

A ono, kako rekoh... sve ovisi od tvojih zahtjeva, što koristiš, što te zanima...

16 godina
HTC One X

Problem sa onom greškom sam riješio.

Mob je stvarno zvijerka samo toliki ekran a tipkovnica nekako mala. :)

Jedan tip za nove korisnike.Ukoliko je mob uključen na punjač neće se update napravit do kraja.Meni je stalo i već sam se uplašio da je nešto pošlo po zlu ali treba ga samo isključit s punjača.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.5.2012 19:30 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC One X

Imam problem s One X-om. Rotani je i unlockan Bootloader, stavio sam gore jedan ROM a tai ROM mi se ne svida i ima puno bug-ova ( ne radi kamera, puno aplikacija itd ) htio sam stavit AndroidRevolutio HD ROM koji sam imao do sad ( odlican ROM ) i kad udem u Bootloader i stisnem Recovery ne zeli uc, mob se samo resitira i boot-a, probao sam ic u Rom Menager al ni to neradi, instalirao sam na novo CWN al ni to neradi, samo se mob resitira i ne mogu nista. Kako da ga vratim na stock? Jer trenutno je mob kao Nokia 3310, prednost HTC-a je da ima veliki touch screen{#} ( nemogu koristit kameru, nemogu slusat muziku i skoro nijedna app ne radi {#} )

Puno hvala na pomoci.

Lp

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC One X

Pitanjce. Kako uključiti da je mob samo spojen na edge?Da se ne spaja i na 3g kad ga nadje.Pretpostavljam a to siše bateriju

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ides pod SETTINGS pa na MOBILE NETWORK kliknes i onda pod NETWORK MODE i tamo odaberi GSM Only :)

ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
sardax kaže...

Ides pod SETTINGS pa na MOBILE NETWORK kliknes i onda pod NETWORK MODE i tamo odaberi GSM Only :)

Postoji li nekakav prečac da se stavi na desktop da je jednostavnije zamjenit kad mi treba 3g?

16 godina

Mislim da ne, ima samo za Mobile DATA ON/OFF. Neznam u ovim Custom Widgetima, ali mislim da u STOCK nema. 

PS - ne moras CITIRAT posljednji post na koji odgovaras :)

ptspclan.com | visit us ^^
14 godina
Kill Frenzy kaže...
sardax kaže...

Postoji li nekakav prečac da se stavi na desktop da je jednostavnije zamjenit kad mi treba 3g?

Ako će ti pomoć, probaj sa AirDroid by SAND STUDIO, koji ima svoj widget i lako uključiš/isključiš WiFi mrežu i signal po potrebi! 

ATJ Lučko
17 godina
Stolnik kaže...

Imam problem s One X-om. Rotani je i unlockan Bootloader, stavio sam gore jedan ROM a tai ROM mi se ne svida i ima puno bug-ova ( ne radi kamera, puno aplikacija itd ) htio sam stavit AndroidRevolutio HD ROM koji sam imao do sad ( odlican ROM ) i kad udem u Bootloader i stisnem Recovery ne zeli uc, mob se samo resitira i boot-a, probao sam ic u Rom Menager al ni to neradi, instalirao sam na novo CWN al ni to neradi, samo se mob resitira i ne mogu nista. Kako da ga vratim na stock? Jer trenutno je mob kao Nokia 3310, prednost HTC-a je da ima veliki touch screen{#} ( nemogu koristit kameru, nemogu slusat muziku i skoro nijedna app ne radi {#} )

Puno hvala na pomoci.

Lp

probaj drugi recovery

16 godina
HTC One X

Trebao bi preporuku neke battery saver aplikacije i neke aplikacije za "ubijenje" rada aplikacija u pozadini. skinuo sam neku što ima preko 10mil downloada i dobru ocijenu.Pokrenem ju,ubijem aplikacije,odem u task manager kad ono kkao da ništa nisam napravio. :)

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Mitch kaže...
Stolnik kaže...

Puno hvala na pomoci.

Lp

probaj drugi recovery

Jesam ali nista, ja mislim da je tob do cache memorije il neke njegove memorije koja se napunila i sad kad pokrenem neku aplikaciju il tai recovery srusi se i resitira se mob. Il ono wipe dalvik il kak se to zove i one opcije. ima neki nacin da stavim sve na stock?

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice