- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koliko ja znam tvoja matična ima Nvidijin chipset, pa su to možda driveri za to..
A ovaj Nvidia Physx pusti, jer neke igre koje podržavaju physx ne rade bez tog, iako imaš ATI.
Ovako imam Ati radeon 4650,ali kada odem u add or remove programs ispada kao da imam instalirane drivere za Nvidiu,to sam vidio odavno ali nisam znao što s tim dok mi prijatelj nije reko da to obrišem što vi ostali mislite?
Ne briši ništa.
Tvoja MBO ima nVidijin chipset nForce 430 i to su njezini driveri.
Što se tiče Physicsa također ne diraj jer je potreban za neke od igara tipa Mafia 2 i slično.
Ovako imam Ati radeon 4650,ali kada odem u add or remove programs ispada kao da imam instalirane drivere za Nvidiu,to sam vidio odavno ali nisam znao što s tim dok mi prijatelj nije reko da to obrišem što vi ostali mislite?
Ne briši ništa.
Što se tiče Physicsa također ne diraj jer je potreban za neke od igara tipa Mafia 2 i slično.
ok !
Ne briši ništa.
ali jedan mi je forumaš rekao da obrišem, i ja obrisao ali srećom sada gledam vratilo se uh koje olakšanje :D