USB od 8 gb čita kao od 200 mb

poruka: 8
|
čitano: 1.311
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

evo imam vec dugo vrijeme stick koji ima 8gb a sad ga cita kao od 200 mb

hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: USB od 8 gb čita kao od 200 mb

Formatiraj ga pa vidi jel još javlja tu veličinu.

17 godina
neaktivan

da stavlja još uvijek tu veličinu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Možeš još sa neta skinut programe za Low level formatiranje. To bude trajalo nekih par sati, da se ne začudiš. ako to neide, krepo je.

16 godina
neaktivan
notebook kaže...

evo imam vec dugo vrijeme stick koji ima 8gb a sad ga cita kao od 200 mb

hvala unaprijed

Bilo je govora o nekim "fake" USB-ima.....pa ako nije tajna o kojem USB-u se tocno radi? Tek da znam....

17 godina
neaktivan

sony microvalut

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

imam ja pet takvih. Mislio sam da si ga kupio u dućanu, a ne od "lika"!!! pet komada o 64 gige, i nijedan nevalja. JBG nism znao..... Sad znam!

16 godina
neaktivan
jovanyri kaže...

imam ja pet takvih. Mislio sam da si ga kupio u dućanu, a ne od "lika"!!! pet komada o 64 gige, i nijedan nevalja. JBG nism znao..... Sad znam!

Vjeruj mi nisi jedini koji je "popusio"! Znam lika koji je htio nabaviti veliku kolicinu na cnjaka Corsair ili ne znam vec kojih USB-a od 64 GB da bi na kraju odustao jer niti jedan USB koji je probao nije imao 64 GB! Stovise, odustao je od nabavke na "crnjaka" i htio je legalno sve vani kupit, uvesti ih i prodavati po nizoj cijeni........no i tu se "opekao" jer niti jedan USB nije imao 64 GB! Naravno uzeo je vise modela.....od dosta proizvodaca i niti jedan nije radio tj. imao tih famoznih 64 GB.

U cemu je fora!? Dali "postoje" ti USB-i od 64 GB!? IMHO nemam pojma! Osobno nisam vidio niti jednoga!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice