Komp na TV?!

poruka: 9
|
čitano: 4.236
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Komp na TV?!
pitanje

ovako imam graficku na kojoj ima kao TV izlaz a dobio sam neki kabal koji sam na netu pronasao kao RGB kabal kao prenosi tri boje posebno i samo taj kabal koji mi je sa grafickom dosao moze u taj njen tvout utor, a dobio sam jos neki mini adapter koji na jednoj strani ima cincni ulaz a na drugoj 8pinski, a na tvu imam scart adapter sa tri cincna utora crveni, zuti i bjeli probavao sam spojiti ovaj RGB kabal na to ali ne ide pa ako znate sta trebam, ili jel treba jos neki kabal kupiti? tu je i slika graficke i tog RGB kabla

Intel E2140 2x1.6Ghz, Asrock Wolfdale 1333-GLAN/M, 2x1gb Kingmax DDR2 667Mhz, Seagate-Maxtor 250gb 8mb cache + Seagate FreeAgentGo 250gb, Gigabyte GN-WP01GS PCI WLAN Card(Turbo), PIONEER DVD-RW DVR-111D. graficka riknuLa hehe sreca pa imam onboard VGA :D

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Komp na TV?!

koju graficku imas...ako je neka novija koja podrzava s-video kupis taj kabal 5m=16kn i spojis nema jednostavnijeg i malo u ccc procackas da cloniras tv sa monitorom i to ti je to

RoBa the ljuti
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.2.2009 14:50 (gujarroba).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Komp na TV?!

koji TV imas...

dobro pazi da nije plazma, da se nebi veselio burn-inu

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Komp na TV?!
autorov komentar

ati x700, a nemogu preko s-videa jer mi tv nema s-video samo ona 3 cinca

Intel E2140 2x1.6Ghz, Asrock Wolfdale 1333-GLAN/M, 2x1gb Kingmax DDR2 667Mhz, Seagate-Maxtor 250gb 8mb cache + Seagate FreeAgentGo 250gb, Gigabyte GN-WP01GS PCI WLAN Card(Turbo), PIONEER DVD-RW DVR-111D. graficka riknuLa hehe sreca pa imam onboard VGA :D
17 godina
neaktivan
autorov komentar

imam neki SONY a stariji je tip

a evo i slika graficke i kabla koji je dosao, na netu pise da je to kao neki RGB kabal, a imam za tv scart adapter na koji mogu ukljuciti 3 cinca zuti, crveni i bijeli.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.2.2009 15:33 (mladen_87).
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje
mladen_87 kaže...

... a dobio sam jos neki mini adapter koji na jednoj strani ima cincni ulaz a na drugoj 8pinski, a na tvu imam scart adapter sa tri cincna utora crveni, zuti i bjeli ...

S-video -> kompozitni adapter. Iz toga u žuti ulaz na TV-u, običan jednostruki cinch kabel.
Crvena i bijela su audio ulazi. Na njih spoji izlaz iz zvučne. Trebati će ti kabel 3,5mm->2xcinch.

Imam istu karticu i isto tako spojeno.
"Ja sam tragični pubertetlija zarobljen u telo odrasla čoveka!"
17 godina
neaktivan
autorov komentar

hvala!!!

16 godina
protjeran
mladen_87 kaže...

imam neki SONY a stariji je tip

a evo i slika graficke i kabla koji je dosao, na netu pise da je to kao neki RGB kabal, a imam za tv scart adapter na koji mogu ukljuciti 3 cinca zuti, crveni i bijeli.

pa imas s-video.... to crno u sredini
RoBa the ljuti
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.2.2009 12:35 (gujarroba).
16 godina
protjeran
PredatoR kaže...
mladen_87 kaže...

... a dobio sam jos neki mini adapter koji na jednoj strani ima cincni ulaz a na drugoj 8pinski, a na tvu imam scart adapter sa tri cincna utora crveni, zuti i bjeli ...

S-video -> kompozitni adapter. Iz toga u žuti ulaz na TV-u, običan jednostruki cinch kabel.
Crvena i bijela su audio ulazi. Na njih spoji izlaz iz zvučne. Trebati će ti kabel 3,5mm->2xcinch.

Imam istu karticu i isto tako spojeno.
 zuta--slika
bela i crvena--zvuk  to sve stoji al na slici su mu druge boje to je i mene mucilo i nije mi se dalo pogadjat di koja ide(plava,crvena,zelena)

RoBa the ljuti
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.2.2009 12:33 (gujarroba).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice