ovako imam graficku na kojoj ima kao TV izlaz a dobio sam neki kabal koji sam na netu pronasao kao RGB kabal kao prenosi tri boje posebno i samo taj kabal koji mi je sa grafickom dosao moze u taj njen tvout utor, a dobio sam jos neki mini adapter koji na jednoj strani ima cincni ulaz a na drugoj 8pinski, a na tvu imam scart adapter sa tri cincna utora crveni, zuti i bjeli probavao sam spojiti ovaj RGB kabal na to ali ne ide pa ako znate sta trebam, ili jel treba jos neki kabal kupiti? tu je i slika graficke i tog RGB kabla
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
koju graficku imas...ako je neka novija koja podrzava s-video kupis taj kabal 5m=16kn i spojis nema jednostavnijeg i malo u ccc procackas da cloniras tv sa monitorom i to ti je to
koji TV imas...
dobro pazi da nije plazma, da se nebi veselio burn-inu
ati x700, a nemogu preko s-videa jer mi tv nema s-video samo ona 3 cinca
imam neki SONY a stariji je tip
a evo i slika graficke i kabla koji je dosao, na netu pise da je to kao neki RGB kabal, a imam za tv scart adapter na koji mogu ukljuciti 3 cinca zuti, crveni i bijeli.
... a dobio sam jos neki mini adapter koji na jednoj strani ima cincni ulaz a na drugoj 8pinski, a na tvu imam scart adapter sa tri cincna utora crveni, zuti i bjeli ...
hvala!!!
imam neki SONY a stariji je tip
a evo i slika graficke i kabla koji je dosao, na netu pise da je to kao neki RGB kabal, a imam za tv scart adapter na koji mogu ukljuciti 3 cinca zuti, crveni i bijeli.
... a dobio sam jos neki mini adapter koji na jednoj strani ima cincni ulaz a na drugoj 8pinski, a na tvu imam scart adapter sa tri cincna utora crveni, zuti i bjeli ...