HP 6830s - ne može se ugasiti

poruka: 7
|
čitano: 2.746
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Poooooomoc

Racunalo HP 6830s se nece niti ugasiti.hibernirati,niti u standbuy otici.U cemu je problem racunalo je novo,nije moje vec od frenda,neki lik mu je instalirao Win-se,zaboravljajuci instalirati nekoliko drivera od mrezne kartice i jos necega nemam pojma.Da li to stvara probleme prilikom gasenja ili je problem u BIOS-u

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pomooooooooc

Ima li tko ideju

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Pomooooooooc

instaliraj sp3 imao sam ja isti problem na tom lapu...

17 godina
neaktivan
Pomooooooooc

Meni se to jedamput dogodilo na PC-u jer mi je neki program kočio gašenje. Jednostavno ga restartaj i slijedeći put bi trebalo biti sve ok, ako nije - otkrij koji program smeta, skeniraj antivirusom itd... Ako ne radi preinstaliraj windowse i ubuduće pazi koje programe stavljaš na komp.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Komp nije moj vec od frenda,nikakvi programi nisu blokirali komp vec je MAJSTOR instaliro winse nakaradno zaboravsi instalirati ziliun drivera od kojecega tak da je instalacija nanovo neizbjezna i najbolja jer je racunalo novo dakle nista nije instalirano na njeg.Problem rijesen

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

deinstaliraj drivere za web kameru! ona sprječava laptop da se ugasi!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ISKOPCAJ IZ STRUJE ;-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice