3 beep ASRock N68C-S UCC

poruka: 6
|
čitano: 1.572
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
3 beep ASRock N68C-S UCC

Eh ovako. 
Komp je do jučer radio normalno, da bi se odjednom iz čista mira ugasio pri gledanju videa na YT.

Upaliti se mogao ponovno, ali bi se isto ponovilo ako bi se otvorio yt i počelo gledati video.

Pratio sam malo temperature i to, i sve je hladno kao led. ne prelazi 40 celzijevaca.

Odlučih ga očistiti od prašine, lijepo sve ispuhao. Neznam koji mi je vrag bio, izvadim rame, malo ispušem slotove, vratim to sve natrag

kad ono beep beep beep :/

Ventilatori se vrte, ali slike nema... probam izvaditi rame i startati ga bez njih, ista stvar... tri beepa i bok...

Kada sam bio skidao rame, na jednoj strani su bili vrući da ih nisam mogao uhvatiti prstima...

Da li bi to bio dobar znak da su odradili svoje, ili je matična vrisnula!? 

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Hurki_CRO/
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Re: 3 beep ASRock N68C-S UCC
Probaj samo s jednom ramom, probaj razlicite utore
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
13 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...
Probaj samo s jednom ramom, probaj razlicite utore

ma to me i grebe... nemam nikakve rezervne, a nemam baš ni od koga posudit... pa sam mislio kupit nešto, valjd nisu preskupi?

18 godina
Probaj iskljuciti napajanje is kucista pa izvadi 24pin sa ploce, pa ponovno stavi, provjeri da ti je grafa dobro sjela.
13 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...
Probaj iskljuciti napajanje is kucista pa izvadi 24pin sa ploce, pa ponovno stavi, provjeri da ti je grafa dobro sjela.

Promijenio rame i radi.

Sada na drugom računalu imam "problem" ... bio sam sve isključio iz struje zbog ubacivanja novog stola, i kada sam sve vratio natrag komp se počeo čudno ponašati.

Nakon pritiska gumba za paljenje, prvo bi se zavrtili svi ventilatori i odjednom sve stane na 5-10sec,  i ponovno pokrene ali nema slike. Resetao sam CMOS, i sada dobijem sliku, ali ovo sa "duplim" paljenjem je ostalo... :S da nisam nešto u biosu smrdao resetom? 

18 godina
Hurki kaže...
Patrick_cro kaže...

Promijenio rame i radi.

Sada na drugom računalu imam "problem" ... bio sam sve isključio iz struje zbog ubacivanja novog stola, i kada sam sve vratio natrag komp se počeo čudno ponašati.

Nakon pritiska gumba za paljenje, prvo bi se zavrtili svi ventilatori i odjednom sve stane na 5-10sec,  i ponovno pokrene ali nema slike. Resetao sam CMOS, i sada dobijem sliku, ali ovo sa "duplim" paljenjem je ostalo... :S da nisam nešto u biosu smrdao resetom? 

Ako si resetirao bios nisi imao sta sjeb.. da ti slucajno tipka ne zapinje pa mozda je to toga. Probaj vidjeti jel sve sjelo na svoje mjesto, iskopčaj grafu rame i ponovno stavi. pogledaj malo kablove možda neki nije dobro sjeo. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice