[Procjena] Nemam vremena za gaming pc

poruka: 5
|
čitano: 791
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina

Haj, ovo je samo pomisao, pošto fakat zbog posla, djeteta i ostalih "obiteljskih" pizdarija nemam vremena za malo opsesivnije igranje a pola sata, sat 

vremena dnevno mi nije baš zanimljivo pa mislim da sam se zajebal kupnjom komponenti al ok. 

Zanima me koliko bih mogao na Njuškalu tražit za "Gaming PC" 

Proc, matična, grafička, cooler i SSD su kupljeni u 4. mjesecu 2015, Computer Universe, monitor u Linksu 7/2015,

napajanje je kupljeno u 1. mjesecu ove godine.

Rami su stari oko 4 godine, kučište isto, bez ogrebotina i problema. Kučište sam nadogradio sa USB 3.0 prednjom karticom koju 

sam naručio direkt sa CM store EU. Na čekanju za ugradnju imam dva Bitfenix spectre ventilatora, 120 i 140mm, novi zapakirani.

Ako bih se a teško odlučio za prodaju išslo bi sve u kompletu, NIKAKO odvojeno. Uz konfiguraciju bi išao samo SSD a ostale bih hardove zadržao.

Znači: Kučište, matična, proc, cooler, grafička, napajanje, memorija, SSD i monitor. 

Dal mi se uopće isplati prodavat teškom mukom složen i mažen PC.

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
17 godina
Re: [Procjena] Nemam vremena za gaming pc
Bilo bi super da si jos napisao koje komponente imas, a ne da se mora gledati pod mypc
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
13 godina
protjeran

cca 8 tisuca, nabrojano! samo za toliki "keš" budes to jako tesko prodao, a ako prodas jako ces puno izgubiti, ja sam prodao svoju najdrazu konfu ikada pilu od 2000€ za 1000€(idiotbilo mi kao hitno), zadrzi komp ako ti stvarno ne gori pod nogama...

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2016 20:53 (Stjepanj).
11 godina
Re: [Procjena] Nemam vremena za gaming pc
Patrick_cro kaže...
Bilo bi super da si jos napisao koje komponente imas, a ne da se mora gledati pod mypc

Moj bed, nakon tolikog sam se teksta mogao još malo isprsiti 

@Stjepanj

Nije mi hitno nit ne gori al se glupo osjećam takav komp koristit samo za net/torrent radnju. Još kako je Netflix stigao u grad, kom se da još skidat i čekat isto. A sumnjam da cu vremena imat vise 

S druge strane, brijem da bi se osjećal još gluplje da popušim hrpu para na prodaji..

Nadao sam se nekoj basnoslovnoj cifri al tak je kak je. 

Trazio sam futureproof sto i je ali nije babyproof 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
12 godina

Da... šteta je ovo prodavati, dosta bi izgubio. Zapravo je šteta što nemaš vremena.

Koliko bi tražio za monitor ako si ga voljan prodavati odvojeno od kučišta?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice