[Prodaja] Seasonic fokus plus 850w full modular zaključana tema

poruka: 21
|
čitano: 2.392
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
[Prodaja] Seasonic fokus plus 850w full modular

Staro 2 godine nemogu pronaći papire racun 

Cijena 650kn inače garancija traje 10 godina

Bero
12 godina
Re: [Prodaja] Seasonic fokus plus 850w full modula
Teško ćeš garanciju ostvarit bez računa, probaj kontaktirati trgovinu ako ga imaju u arhivi. Inače su obavezni čuvati račune dvije godine, meni su našli u linksu račun i nakon dvije i pol godine i poslali mejlom
12 godina
protjeran

Ništa od toga kupljen drito u trgovini da sam naručio bar bi imao broj narudzbe ovako se oni neće igrat s time.

A račun je vjerojatno negdje u stanu ili u slavoniji potražit ću ga no bez obzira na sve 10 godina jamstva nebi dali na nešto što se kvari.

Doslovno bi pokretalo i 4090 i 13900k a sumnjam da će netko tko to kupuje uopće tražit polovnjaka.

Bero
16 godina
protjeran
Bero_ng95 kaže...

Ništa od toga kupljen drito u trgovini da sam naručio bar bi imao broj narudzbe ovako se oni neće igrat s time.

A račun je vjerojatno negdje u stanu ili u slavoniji potražit ću ga no bez obzira na sve 10 godina jamstva nebi dali na nešto što se kvari.

Doslovno bi pokretalo i 4090 i 13900k a sumnjam da će netko tko to kupuje uopće tražit polovnjaka.

Ti Focusi su imali problema sa 3080 i iznad, a sta se racuna tice, posalji im mail....

12 godina
protjeran

Ansha model mi je oke i nemam straha može se slobodno testirat. Izlaskom 3000 serije testirana 3090 jer kolega je kolega imao namjeru kupit isto ali eto nije bio siguran da će to bit dovoljno jako s obzirom da su lupali da će za 3070 trebat 750w. Ugl na testovima testovima na računalu se jedino čula grafa ali doslovno. Cpu testovi odrađeni vodeno se čulo ali ne pretjerano s obzirom na opterećenje napajanje ništa.

U serijama se događa da ima sfušani komada to mi je jasno.

S ovim msm da sam sve rekao.

Bero
11 godina
ansha kaže...
Bero_ng95 kaže...

Ti Focusi su imali problema sa 3080 i iznad, a sta se racuna tice, posalji im mail....

Glupost, imam identično napajanje kakvo kolega prodaje i gura 3080tku od 12Gb bez grča. Pa seasonic focus 850w gold košta 1200kn. Nije to neko šrot napajanje od 850w nego jedno od najboljih napajanja na tržištu. Da ne spominjem da u kućistu imam i 6 rgb ventilatora, vodeno, rgb na vodenom. Još kad sam benchao u 3d marku prije pa clockao grafu max gdje je vukla više i tu je sve radilo besprijekorno. Možda su ljudi imali neke sfušarene verzije tog fokusa pa im je radilo probleme... 

A možda debili uštekaju jednog 8pinca u napajanje i onda taj 8pinac se račva na dva 8pinca koja idu u grafu, baš se o tome neki dan pričalo u temi o grafama, ako grafa ima tri 8pinca za uštekati onda uštekaj 3 kabla u napajanje i posebno svaki u grafu... 

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2022 12:42 (BeLLicus).
3 godine
protjeran
BeLLicus kaže...
ansha kaže...
Bero_ng95 kaže...

Glupost, imam identično napajanje kakvo kolega prodaje i gura 3080tku od 12Gb bez grča. Pa seasonic focus 850w gold košta 1200kn. Nije to neko šrot napajanje od 850w nego jedno od najboljih napajanja na tržištu. Da ne spominjem da u kućistu imam i 6 rgb ventilatora, vodeno, rgb na vodenom. Još kad sam benchao u 3d marku prije pa clockao grafu max gdje je vukla više i tu je sve radilo besprijekorno. Možda su ljudi imali neke sfušarene verzije tog fokusa pa im je radilo probleme... 

A možda debili uštekaju jednog 8pinca u napajanje i onda taj 8pinac se račva na dva 8pinca koja idu u grafu, baš se o tome neki dan pričalo u temi o grafama, ako grafa ima tri 8pinca za uštekati onda uštekaj 3 kabla u napajanje i posebno svaki u grafu... 

Toga ima hrpetina slučajeva prijavljeno.... neki batchevi određenih modela su po pitanu OCP-a sfušani i gotovo.... da se razumijemo, nije to ništa kritično opasno za komponente, triggerira se ta zaštita i PC se ugasi. 

Nema to ama baš nikakve veze jesi li 2x 8pinski kabel spojio samo sa jednim priključkom ili oba u grafu.

12 godina
protjeran

Ajde da he bojkot na cijenu jos bi i razumio ovdje se cijene ruše stalno.

Govorit mi da je napajanje možda isfušareno nakon silnih informacija mi samo govori da ništa ne čitate.

S ovim ćete mi zasigurno odvući ako i ima potencijanih kupaca no nema veze što je tu je. 

Samo me zanima jedna stvar zašto je najmanje 10 bug ovaca preporucilo doticno napajanje.

Molim vas nemojte nista nikom preporučivat ali ozbiljno bar dok se ne dogovorite sami sa sobom.

S obzirom da do sada nikad u prodaji nisam imao problema sa kupcima, neće ih ni sada biti lako se sve istestira.

Bero
16 godina
protjeran
BeLLicus kaže...
ansha kaže...
Bero_ng95 kaže...

Padas s marsa oko opce poznate stvari, to je cinjenica, hrpa Seasonica je RMA-ana i svjedocanstava imas koliko hoces. Cak i psu tier liste imaju to upozorenje....

Nema sanse da bi riskirao uzimat Seasonic iz serije koja potencijalno ima taj problem...

16 godina
protjeran
Bero_ng95 kaže...

Ajde da he bojkot na cijenu jos bi i razumio ovdje se cijene ruše stalno.

Govorit mi da je napajanje možda isfušareno nakon silnih informacija mi samo govori da ništa ne čitate.

S ovim ćete mi zasigurno odvući ako i ima potencijanih kupaca no nema veze što je tu je. 

Samo me zanima jedna stvar zašto je najmanje 10 bug ovaca preporucilo doticno napajanje.

Molim vas nemojte nista nikom preporučivat ali ozbiljno bar dok se ne dogovorite sami sa sobom.

S obzirom da do sada nikad u prodaji nisam imao problema sa kupcima, neće ih ni sada biti lako se sve istestira.

Sta se zestis, imas napajanje potencijalno bez garancije i potencijalno s problemom kod koristenja jacih grafickih kartica. Da nije tako, ja bi ti ga uzeo jer bratu trenutno slazem komp :)

12 godina
protjeran

U bilo kojem trenutku da kupcu rikne kroz par godina vraćam novac. Naravno uz preduvjet da se uvjerim da ga nije skurio ne smotrenom upotrebom. Žestim se jer su mi debilni komentari kao da je napajanje 3 mjeseca radilo na potrosnji 200w.

Ajde na početku upozorenje razumijem.

A ovo jebanje u zdrav mozak nemogu ne želim i neću podržavat.

Da je išta falši već bi se pokazalo.

Ti se nebi žestio da te netko ovako prca??

Svađate se oko amd a i intela kao klinci, punite teme doslovno. 

Oke skuzili smo ne kupujte ta napajanja Bero hoće uvalit i toj to.

Bero
12 godina
protjeran

Puko sam jer ovo nije normalno jebali me za karticu sad za napajanje. Jedino zašto stavljam na bug je zato da netko kupi tko treba dobru stvar.

Na njuski je cjela preiferija zajedno s monitorom to ovdje nije s razlogom. 

Da sam htio uvalit mogao sam štošta.

Nadam se da će se neke stvari promjenit ovdje na Bugu.

Za dobrobit bi promjena dobro došla.

Bero
16 godina
protjeran
Bero_ng95 kaže...

U bilo kojem trenutku da kupcu rikne kroz par godina vraćam novac. Naravno uz preduvjet da se uvjerim da ga nije skurio ne smotrenom upotrebom. 

Zasto bi ti random kupac vjerovao, a ovaj drugi dio je posebno smijesan, kako mislis utvrdit jel sranje nastalo nesmotrebnom uporabom?

I po 800-ti put, kad ne zelis komentare, zakljucaj oglas...

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2022 16:31 (ansha).
12 godina
protjeran

E moj Ansha danas se nikom ne može vjerovati 100 posto.

Nema te garancije, međutim svakako život ide dalje nije stao.

Ima poštenih ljudi. 

Ludi Lange mi uplati za platformu novce napamet a nezna ništa o meni. Samo zato jer vjeruje da kad smo se dogovarali da sam na mjestu, da stvar bude bolja nisam ga tražio to.

Bero
14 godina

Istina.

Uplatio ti lovu jer si ovdje na bugu (ne kupujem na njuskalu).

Inace sve 5 za beru.nigdje ne pise da je fiksna cijena i sve se sa deckom da dogovoriti. 5 plus za Beru!

16 godina
protjeran

Ne sumnjam ja u Beru, samo gledam sadrzaj oglasa a ne tko ga stavlja.. Al dosta spama..

5 godina
neaktivan
Bero_ng95 kaže...

s obzirom da su lupali da će za 3070 trebat 750w. 

U mene 3070 i r5 5600x sa THERMALTAKE 630w gold

AE REKO ŠTAE
12 godina
protjeran

Ako imaš vremena pogledaj na temi rtx3***serije postove prije izlaska grafi

Bero
16 godina

Ja imam to napajanje i... Kupio od nekog kome je krepalo (meni je rekao da mu ventilator krepal) i on je dobio drugo novo koje je meni prodao za 750kn i garanciju imam od 6mj.

12 godina
protjeran

Dostupno još uvijek!

Bero
12 godina
protjeran

Prodano kolegi s foruma k_marijan_ .

Bero
1
Nova poruka