ja imam win7
Jel ovo normalno?
da. imas na forumu gdje sam ja prijavio problem... sve je to u redu no worry, imas par programa koji to ucitavaju u redu.. zanemari temeprature.
Možeš mi dati program koji to normalno očitava?
Malo me zabrinula temperatura,a laptop hladan kao špric.
edit:OverDrive govori o temperaturi oko 30 stupnjeva,što je dobro.
Jel ovo normalno?
Ne brini, meni isto jedna sonda ocitava 127c :P
Ništa ne očitava dobro ovaj laptop,čak mi govori da imam 4Gb RAM-a.
Fcking Acer DazzleRL matična :D
mene zanima samo kako instalirati kameru na windows 7x64 :(
Gledaj te assembly temperature zaboravi package, sve je ok na 33 stupnja.
Odigni ga malo od stola ako ima usis odozdola bit će još nešto niže temp. :)
Jel hladan? Je. To je to.
127 stupnjeva ni ne može da hoće davno bi se ugasio. ;)
7GB rama ti je kao i meni na probooku 455 sa 8GB RAM-a zato što integrirana na APU uzima 768MB RAM-a pa i meni prikazuje usable 7.2GB to vidi u task manageru piše čak 822MB hardware reserved.
mene zanima samo kako instalirati kameru na windows 7x64 :(
Sa driverima od W8 bi trebalo raditi, driver sa W7 rade na W8, trebalo bi i obratno.
Ništa ne očitava dobro ovaj laptop,čak mi govori da imam 4Gb RAM-a.
Fcking Acer DazzleRL matična :D
Koji windows imaš?
Gdje ti očitava 4 gb rama?
LP!
:)
zanima me kakav je laptop acer aspire v5 552g, neznam o kvaliteti acera, kakvo je zagrijavanje i kakva je kvalitete. Nisam baš upoznatav s time . ~_~ hvala unaprijed......
Pa imaš sve u prvom postu !
LP!
Ja sam instalirao drivere s http://www.acer.hr/ac/hr/HR/content/drivers i sve je proradilo od prve, osim Bluetooth-a. Ako pogledam u CP pod Devices, piše pod Bluetooth Generic Adapter: This device is working properly, a također isto je i pod Microsoft Bluetooth Enumerator, ali nikad ne pronađe ni jedan Bluetooth uređaj niti je laptop vidljiv drugim uređajima. Pretpostavljam da je to zbog toga što imam Win 7, a na 8-icu mi se neide.
Moze li mi neko reci kada instaliram AMD Mobility Catalyst™ 14.1 Beta for Windows® sa AMD-ove stranice drivere za GPU
http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/latest-catalyst-windows-beta.aspx
da li moram jos neki driver instalirat dodatno za APU?
Imam na laptopu stariju verziju drivera za graficku pa bih htio instalirati novije.
Da li trebam deinstalirati trenutne drivere od graficke kada hocu staviti zadnju beta 14.1 verziju?
Ja sam instalirao drivere s http://www.acer.hr/ac/hr/HR/content/drivers i sve je proradilo od prve, osim Bluetooth-a. Ako pogledam u CP pod Devices, piše pod Bluetooth Generic Adapter: This device is working properly, a također isto je i pod Microsoft Bluetooth Enumerator, ali nikad ne pronađe ni jedan Bluetooth uređaj niti je laptop vidljiv drugim uređajima. Pretpostavljam da je to zbog toga što imam Win 7, a na 8-icu mi se neide.
Ja mislim da je razlog taj što koristiš windows 7 !
LP!
Moram stvarno pohvaliti kvalitetu zvuka kakvu ima ovaj laptop sa 4 zvucnika i instaliranim dolby home theater v4 stvarno milina za slušati pjesme .
moji dojmovi :
PLUS : dizajn, čvrstoća, lagan, odlična baterija, ekran ok (ne obraćan toliko pažnju na ekran pa nisam adekvatan za komentirat), raspored portova na laptopu, vrhunski zvučnici (4kom)
MINUS : užasan touchpad,
NEUTRALNO : tipkovnica(ok, ništa posebno, meni smeta klapanje pojedinih tipaka); čudan power management u win 8.1 (diže takt procesora dikod na sekundu, dvi a da nije ništa konkretno pokrenuto, pretpostavljan da je to do win (upali ventilator)),
Zaključak : vrlo dobar laptop pogotovo za tu cijenu. normalnom korisniku i više nego dovoljno; za povremene gamere isto dovoljan, sve nove igrice može pokrenit u medium detaljima...
Molim te imam acer aspire v5 nemam drivere mogu dobit link.
hehehe...naravno da jesan...definira san blank zone i svejedno je grozan...viruj mi...ima san pun kufer laptopa a ovo je jedan od gorih...a da ne govorin da san proba sve za izgasit onaj k...kad se pojavi u win 8 desno settings, start, devices menu...to se desi kad s desna na lijevo povučem po touchpadu (sa skroz desne strane)...
I ja također mislim da touchpad ništa nevalja. Poboljšao sam ga softverski, malo je bolji, ali ipak koristim miš !
E ovo čudo sa tzv. charmsima koji se otvaraju kad potegneš s jednog kraja touchpada na drugi je i mene iritiralo. Naravno, u win 8.1 ne postoji opcija da se to isključi pa se treba tražiti zaobilazni način. Meni je pomogla metoda sa eightforums.com Skrolaj malo ispod sredine, "OPTION FOUR -> Method Two"
Pozdrav
Danas sam kupio ovaj laptop i došao je sa boot-up Linux-om. Može sad neka pomoć ne znam kako da ga pokrenem.
Ps: laptop izgleda fantastično :)
Ulaziš u BIOS tipkom F2, znači odmah je lupaš čim se počme paliti.
Pazi na Legacy - Uefi ( Trebalo bi bita Legacy)
Ubaciš USB i on ti ga očita u BIOSU i staviš ga kao primarni BOOT Urađaj !
I to je to !
LP!
A dali smijem staviti windows 7 bez da radim taj boot-up
A dali smijem staviti windows 7 bez da radim taj boot-up
Što ?
BOOT - UP je Linux, Operativni sustav .
Njega moraš "porušiti" da bi instalirao Windowse.
Uradi ono što sam ti napisao, a imaš i u prvom postu.

I onda mi se pojavi root@localhost i ne znam što trebam upisati
I onda mi se pojavi root@localhost i ne znam što trebam upisati
Jesi sve podesio u BIOSU?