Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.131
|
čitano: 4.269.939
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
16 godina
neaktivan
RE: Slike vašeg Hardvera
drnde kaže...

, i da si ne odkines prst dok prckas

po racunalu kad je upaljeno Namigiva

Totalno beskorisno IMHO.

Da je tako ja sad nebi imao čime tipkatiCool

16 godina
neaktivan
šiloman kaže...

evo nesto sta sam dugo cekao :)

Koliko para i gdje?Namigiva

For gamers by gamers
15 godina
neaktivan
GW freak kaže...

Sutra idem po novi komp pa cu onda staviti slike...jedva cekam!!

kakva je konfa koju kupuješ ???

da znam šta mogu očekivat

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.5.2010 18:40 (patch123).
16 godina
neaktivan
Gman kaže...
šiloman kaže...

evo nesto sta sam dugo cekao :)

Koliko para i gdje?Namigiva

opric informatika 400kn :)

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
16 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Da ne kaze netko da lazem u Moj PC, kao neki (izvini Mato).

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Sviđa mi se stol, sigurno je deset puta komotnije nego na oneme u kutu :)

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
15 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Ista tipkovnica ko mojaCool.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
Mentalist kaže...

OT

U cemu je fora sa tim "laganjem"......nije da imas konfu za 20 k kn pa da lazes!?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
Slike vašeg Hardvera
evo i moje konfe..
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

malo off

dali ja mogu na "gole" rame postavit svoj hladnjak i zaljepit ga sa termalnom pastom

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
17 godina
neaktivan
andreas11 kaže...
evo i moje konfe..

Ako ti se da, kupi ovakve navlake za kablove, imaš ih jošovdje.

Da ti ne izgledaju tako razbacano.

Ili ih uveži vezicama/izolir trakom

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
17 godina
P4k1 kaže...

malo off

dali ja mogu na "gole" rame postavit svoj hladnjak i zaljepit ga sa termalnom pastom

probaj pa ces vidit!

ak nebudes mogo upalt komp ocito nemozes!:D

...trebate pozivnicu za neki torrent tracker? posaljite mi pp...samo ako imate u zamjenu SCC ili TTi...trebate LockerZ invite?samo posaljite pp...
16 godina
Hacker002 kaže...
P4k1 kaže...

malo off

probaj pa ces vidit!

ak nebudes mogo upalt komp ocito nemozes!:D

Ak neznas pomoc o problemu nemoj ni pricat.

Paki,bio je jednom na PCE forumu frajer prodavao pasivne ram coolere koji se samo ajmo rec ko kvačica za veš pikne na ram i to hladi,e sad,neznam dali bi ti pasta dobra bila pa kad bi skidao trebao bi prat.Probaj i jedno i drugo to jest s pastom ili bez pa vidi sta ti se cini bolje i sta bolje hladi.

Evo to je ovaj cooler samo crni,kazu da nije nesto i da ima iznutra neku ljepljivu traku ili tako nesto da bolje drzi i odvodi toplinu,e sad,kakav ti cooler imas to neznam.

I'm a weapon that fires Lyrical projectiles with no mercy I'm cold blooded like reptiles
15 godina
P4k1 kaže...

malo off

Na kakav "hladnjak" mislis? Imas za kupiti i kod nas pasivce koji se stave normalno na RAM, samo ne znam na kakav tocno "hladnjak" mislis?

Koliko znam ti tvornicki pasivci dolaze sa normalnim kvacicama sa kojima ih pricvrstis na RAM, ali nemam pojma kakvu pastu imaju tj. sta je izmedu hladnjaka i RAM-a.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
protjeran

http://www.zola.hr/index.html?lang=en-us&target=front_01.html
Odi na Scythe DISTRIBUCIJA, hladnjak za C memoriju...
Imaš super stvari za malo para...
(tj. dva artikla, ali dobri su, isprobano)

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
15 godina
Don Kihoty kaže...

http://www.zola.hr/index.html?lang=en-us&target=front_01.html
Odi na Scythe DISTRIBUCIJA, hladnjak za C memoriju...
Imaš super stvari za malo para...
(tj. dva artikla, ali dobri su, isprobano)

Ok, mene samo zanima sta je toliko dobro u tim pasivcima? Imam ih i ja....i imao sam ih na dosta skupljih RAM-ova, ali cemu? Da znizi neku temperaturu na RAM-u? Ne, nije sala vec ozbiljno pitam koliko je to funkcionalno ili je vise estetske prirode? Prvi RAM koji sam dobio sa tim pasivcima je bio Kingmax Hardcore ddr500 512 MB ddr....kasnije sam imao recimo neke Corsair ddr memorije sa pasivcima, neke bez....i koliko ta temperatura recimo na RAM-u utice na sami OC RAM-a ako ga vec ides OC-at. Te dali ti pasivci uopce sluze cemu? I da ne bi bilo da zezam, ovo me stvarno zanima......koliko je to uopce potrebno prilikom OC-a? Ili je samo jedan u nizu proizvoda estetske prirode, a zapravo nis' koristi od njega.

15 godina
protjeran

Evo iz osobnog iskustva, DDR3 se jako grije. DDR2 ne toliko..

E sad, pasivci brže odvode toplinu sa samih čipova, dakle hladnije = stabilnije = veći mogući OC...

Sve je to povezano...

Nemožeš fulati sa ovima, ako nemaš nikakve pasivce na RAM-ima...

AKo imaš, onda ti ne treba..

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
15 godina
Don Kihoty kaže...

Evo iz osobnog iskustva, DDR3 se jako grije. DDR2 ne toliko..

E sad, pasivci brže odvode toplinu sa samih čipova, dakle hladnije = stabilnije = veći mogući OC...

Sve je to povezano...

Nemožeš fulati sa ovima, ako nemaš nikakve pasivce na RAM-ima...

AKo imaš, onda ti ne treba..

Ma kazem, prve pasivce sam dobio na Kingmax ddr500 i iskreno nisu bili za nista....cista estetika.

Sada imam ddr2 pa pitam dali ima stvarno koristi od tih pasivaca ili isto samo estetika jer ne vjerujem da toliko ti pasivci uticu na sami OC kod ddr2 memorije.....a i malo sam skeptican i prema ddr3, vise mi izgleda kao neka estetska vrijednost no izgleda da nisam u pravu.

Inace imam G.Skill Black i imam pasivce tako da mi ne trebaju....a i da nemam, iskreno ne bih ih kupovao posto sam fino prije fino OC RAM i bez njih. I na ovima G.Skill mi izgledaju kao da su tu vise radi neke estetike. Moguce da smanje temperaturu, ali mislim da je to jako mala razlika.....no to je samo moje misljenje.

Jedino sto lijepo izgledaju....to priznajem.

15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Napokon dosao NZXT Tempest Evo, skupa s njim i Roccat kone + sense podloga. Sve kupljeno dns u Linksa.

Kuciste je ogromno za midi tower, moze primiti eATX plocu i HD5970 ako se makne 1 kavez za HDD-ove, i opet vam ostane prostora za 4 HDD-a.

Samo cu rec da je ovo kuciste sa svojih 6 ventova (od koja 4 rade na full rpm-u jer su spojene direktno na napajanje) tiše nego bivse (TT MD9) sa 2 venta oba spojena da rade na 70% snage..

To je kvaliteta :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.5.2010 14:41 (puls4R).
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Ajd da ne bude offtopic stalno Nevinašce

Danas je stigla moja nova grafička, Gainward GTX480!! Cool Prvi dojam je dosta dobar

Ovako je to kod mene :) Ovako je to kod mene :)
Kako je to u 11. 2009. izgledalo :) Kako je to u 11. 2009. izgledalo :)
Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 4GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | WD Caviar Black 640GB | Corsair HX850W | CM-690 |
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.5.2010 16:03 (Oly_E3).
17 godina
Oly_E3 kaže...

Danas je stigla moja nova grafička, Gainward GTX480!! Cool Prvi dojam je dosta dobar

Bog ti daj zdravlje...

I ovaj graficki podsustav ti je vise sasvim nepotreban :P :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.5.2010 15:54 (Batista).
17 godina
neaktivan
puls4R kaže...

Napokon dosao NZXT Tempest Evo, skupa s njim i Roccat kone + sense podloga. Sve kupljeno dns u Linksa.

Kuciste je ogromno za midi tower, moze primiti eATX plocu i HD5970 ako se makne 1 kavez za HDD-ove, i opet vam ostane prostora za 4 HDD-a.

Samo cu rec da je ovo kuciste sa svojih 6 ventova (od koja 4 rade na full rpm-u jer su spojene direktno na napajanje) tiše nego bivse (TT MD9) sa 2 venta oba spojena da rade na 70% snage..

To je kvaliteta :D

Bravo care jako lijepo. Inače, NZXT kućišta su mi jedna od najdražih.

Oly_E3 kaže...

A vidi je.. Ajd sad to lipo usporedi sa ATI konfom od 11. mj. NevinašcePlač

PSN: filip99
16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Divota Oly.

Ali mi se čini da ti je novo napajanje dosta s*ebalo cable management...

ne stanu ti svi kablovi u rupu koliko vidim...

16 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...

Divota Oly.

Da... Prekrilo je rupu... Ali zato može još jedna GTX-ica da stane unutra (ali neće)

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 4GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | WD Caviar Black 640GB | Corsair HX850W | CM-690 |
17 godina
Oly_E3 kaže...
stipica_zd kaže...

Divota Oly.

Da... Prekrilo je rupu... Ali zato može još jedna GTX-ica da stane unutra (ali neće)

Taj cpu obavezno na minimalno 3.8ghz to ide ko iz sale.. tek tada ces vidjet pravu snagu kartice

16 godina
neaktivan
toxic kaže...

Taj cpu obavezno na minimalno 3.8ghz to ide ko iz sale.. tek tada ces vidjet pravu snagu kartice

Nekada sam ga držao na 3.6GHz, ali ne znam zašto više volim kada radi na stocku, valjda zato što se jako malo grije Cool

BTW. Za "user review" GTX-ice ću ga dignuti na 4GHz

16 godina

Oly, di si nabavio i po kojoj cijeni?

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
16 godina
neaktivan

Links, 4500kn Osmijeh

16 godina
neaktivan
is it me,or it is a bit hotter in here? :)
16 godina

Kako to da za ta pare nisi išao na 5970?

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice