TD radi posta...ok...ajmo ovako.
Dobijes od svoga providera router i sada bih ga ja trebao mozda gasit ili stavljati neki vent njega!? Ne pada mi na pamet! Smisao routera je da radi 24/7! Sta bi sada netko tko ima router recimo u potkrovlju (znam ih dosta), trebao ici svaku vecer gore i gasiti router mozda! Imam adsl od kako je dosao u Hrvatsku i nikada mi niti jedan router nije otisao od pregrijavanja! Prvi D-link imam od kako ga je isporucivao t-com, NIKADA nije gasen i radi i dan-danas kao i prvoga dana! Speedtouch kojega imam u ovome stanu je otisao mojom krivicom i odmah isti dan sam dobio drugi (sada imam neki bjeli...ne znam oznaku niti me zanima)....isto tako nikada ga u zivotu nisam ugasio! Trenutni router radi od prvoga dana isto tako kako treba.....bez ikakvih kemijanja i stavljanja ventova po njemu!
I sta...svaki dan bih ja lijepo navecer trebao zavlacit se po stanu do routera da ga ugasim!? Stavljati ventna njega da ga hladi!? Njegova namjena je da radi stabilno 24/7.....i to je to. Nema tu nikakve potrebe za stavljanjem nekih ventova! Vecinu vremena provodim sa ljudima koji rade sa mrezama i ovo gasenje i stavljanje ventova im je smjesno isto kao i meni....stovise, prvi puta sam to vidio/cuo na ovome forumu. Totalna glupost! Ako ne valja router neka ga provider zamjeni i to je to! Druga stvar ako se ne znas izborit za svoja prava pa te SZK lagano hbe u mozak.
Nikada nisam gasio router, niti cu ga ikada gasiti ili stavljati neke ventove na njega....jer zna se da on mora stabilno radit 24/7....365 dana u godini.....to je njegov posao.ž
P.S.
I zalosno je sto provideri daju ponekad najgore i najjeftinije moguce routere!