- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Stigao mi digitalac napokon... 
zasto je pc na stolu?
zasto je pc na stolu?
da se čovik neprestalno može diviti svom kucistu, a i kada mu neko od frendova dode u kucu da ispadne faca :D
zasto je pc na stolu?
da se čovik neprestalno može diviti svom kucistu, a i kada mu neko od frendova dode u kucu da ispadne faca :D
Kučište je zakon,cudno kako ga drzi na stolu aj bar da ima prozirnu stranicu! 
zasto je pc na stolu?
da mu usisava manje prasine.
manje prasine u kucistu==> manje zagrijavanje kompa.
barem je to kod mene razlog.
imam ogroman stol i mjesto za pc sastrane ali stoji mi na stolu
zasto je pc na stolu?
da mu usisava manje prasine.
manje prasine u kucistu==> manje zagrijavanje kompa.
barem je to kod mene razlog.
imam ogroman stol i mjesto za pc sastrane ali stoji mi na stolu
Točan odgovor! 
Pošto mi je stol mega stabilan i građen kao tenk, ujedno se na lijevi prednji dio kućišta naslonim laktom i tako fino kuliram dok igram. Kućište naravno nikud nemrda...
Astiga jadan kako ti je uredan stol.
Kod mene kući monitor daleko od mene skoro metar,a ispred monitora cd-ova knjiga šarafcigera kolača,sendvća,ma nema čega nema,jedva vidim desktop
Kod mene kući monitor daleko od mene skoro metar,a ispred monitora cd-ova knjiga šarafcigera kolača,sendvća,ma nema čega nema,jedva vidim desktop
The Man je iznimka
(bez ikakve uvrede)
.
CD-e i DVD-e skoro uopće ne koristim. Sve je na diskovima... 
Ono malo diskova što imam držim u ladici u komodi, a tamo mi je i komplet šarafcigera, razni kablovi i ostale drnde... 
U sobi uz fotelju od kompa imam kutnu garnituru i fotelju (komplet), tak da stvari uglavnom porazbacam po namještaju... 
Ne govorim da ne stavljaš slike ili nešto, nego malo maštovitiji budi..
I da..malo više golotinje stavi..=)
Evo gotov sam sa case modom i evo slika, uzmite u obzir da mi je prvi put. Don't be to hard! ;)
Nije loše za prvi put. Kad složiš sve unutra, stavi i te slike. Pa da vidimo kako to sve stoji unutra
.
Evo gotov sam sa case modom i evo slika, uzmite u obzir da mi je prvi put. Don't be to hard! ;)
Nije loše za prvi put. Kad složiš sve unutra, stavi i te slike. Pa da vidimo kako to sve stoji unutra
.
Drago mi je da ti/vam se sviđa, kad sve složim slikati ću i komponente...
lijepo
samo da je još malo tamnija ova narančasta
sve u svemu,sviđa mi se
koja ti je budala predložila taj radioactive sign ???
lijepo
samo da je još malo tamnija ova narančasta
sve u svemu,sviđa mi se
koja ti je budala predložila taj radioactive sign ???
To je crvena boja, nije narančasta, samo tako na slici izgleda...
...eh, radioactive sign, pa ti! :)))
...eh, radioactive sign, pa ti! :)))
opako si ga sredio
stvarno se vidi ogromna razlika
mogao bi i ja svoje staro da sredim
Evo i malo od mene
http://www.flickr.com/photos/50249190@N04/4610433358/
Uff, ali dimiš splićo...
Daj prestani pušit, molim te. Kako ti nije žao bacati novac na cigarete, kada ga možeš potrošiti na nove komponente i periferiju. Nemoj samo reći "ne mogu", jer ja sam prestao i znam da se može.
Sve super splico, ali cigarete, stvarno prestani... Što dobiješ od toga dima? Riješavaš se nervoze možda? Ma daj!
OT: Sve super, sviđa mi se urednost radnog stola osim pepeljare -.-
Ma ovo je jos dobro jer sam prije kurio po 3 kutije na dan Crvenoga Mrlbora a sad sam smanjio na 1,5 ma ostavit cu se jednog dana!
ma ne brinite se ljudi, ta se pepeljara prazni samo kad se napuni do čepa (za 3-4 dana)...
Splićo znam kako je... :P
Koji su ti to zvučnici?
Koji su ti to zvučnici?
Jesu losi ili?? 
To sam nasao na tavanu od neke stare linije, imao sam sustav 5.1 na kompu, ali 5 malih zvucnika nemam gdje smjestiti pa sam to ovako slozio..
Malo sam prespajao zice pa sam tako i ostavio..
To je privremeno rjesenje do kupnje novih zvucnika..
Koji su ti to zvučnici?
Jesu losi ili?? 
To sam nasao na tavanu od neke stare linije, imao sam sustav 5.1 na kompu, ali 5 malih zvucnika nemam gdje smjestiti pa sam to ovako slozio..
Malo sam prespajao zice pa sam tako i ostavio..
To je privremeno rjesenje do kupnje novih zvucnika..
Ne...Baš zgodno izgledaju.
Svi imaju CM690,zakon!!!!