Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.169
|
čitano: 4.482.363
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
17 godina
Slike vašeg Hardvera

Ovo je meni neka normala i mislim da je lijepo da vidis componente od pc-a i da se istaknu svijelom ali da nije nista previse kicasto....

16 godina
neaktivan
RE: Slike vašeg Hardvera
wyks kaže...

Evo Luxy:

Si ovo napajanje kupio od mene!? Znam da sam nekome prodao takvo napajanje sa zamjenjenim ventom tj. unutra sam stavio Scythe Kama Flex koji radi puno bolje nego onaj los vent u napajanju koje nikako ne opravdava svoju cijenu.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
neaktivan
win32 kaže...
wyks kaže...

Evo Luxy:

Si ovo napajanje kupio od mene!? Znam da sam nekome prodao takvo napajanje sa zamjenjenim ventom tj. unutra sam stavio Scythe Kama Flex koji radi puno bolje nego onaj los vent u napajanju koje nikako ne opravdava svoju cijenu.

Ne, ali i ja sam mjenjao ventilator :)

Naravno u garantnom roku.

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
16 godina
Slike vašeg Hardvera

Ljudi prikupilo mi se nešto novaca na hrpu sad bi ja malo uredio komp periferija,izgled(neonke...) ajd mi nešto preporučiti i imam neko staro kučište...može neka dobra preporuka za njega ako nije problem.... sve ukupno imam 1800 Kn. I ispričavam se ekipi radi spama a nije mi se sad dalo otvarati novu temu samo zbog toga !

17 godina
odjavljen
Slike vašeg Hardvera

hmm.....

UKUSI SU KAO ŠUPCI-SVATKO IMA SVOG.
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.5.2010 15:34 (vexx5555).
16 godina
neaktivan
ERROR1911 kaže...

Ljudi prikupilo mi se nešto novaca na hrpu sad bi ja malo uredio komp periferija,izgled(neonke...) ajd mi nešto preporučiti i imam neko staro kučište...može neka dobra preporuka za njega ako nije problem.... sve ukupno imam 1800 Kn. I ispričavam se ekipi radi spama a nije mi se sad dalo otvarati novu temu samo zbog toga !

skupi još 300 kn i kupi obsidiana...Cool

17 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera
Evo, konacno stigli novi Z-5500, direktno iz Nizozemske ! (znam, sve je u konfetama... maturanti divljaju :D)
Gle malu vocku poslije kise, uzmem motiku i nema je vise....
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.5.2010 15:42 (mb_fak_team).
17 godina
neaktivan
smrad06 kaže...
ERROR1911 kaže...

skupi još 300 kn i kupi obsidiana...Cool

Osim ako nema neko drugo računalo ili je već nabavio nešto novo pa mu je ovaj novac ostao, kupovati Obsidiana bi bilo kao da u Mercedesa stavljate motor od Golfa 2 :).

Gledam njegov PC i mišljenja sam da je trošiti taj novac na kučište/modding bacanje novaca.

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
17 godina
neaktivan
mb_fak_team kaže...
Evo, konacno stigli novi Z-5500, direktno iz Nizozemske ! (znam, sve je u konfetama... maturanti divljaju :D)

nice :)

kolko para?

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
16 godina
neaktivan
ERROR1911 kaže...

A sta kazes prvo na novi CPU, GPU...MBO.....pa da ti stoje i na stolu, bolje je od ovoga sto sada imas...NHF.

Za 1800 kn kupis rabljeni CPU i ok MBO.....bolje to nego neonke i kuciste!

P.S.

Malo si fulao temu! Namigiva

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
neaktivan
šiloman kaže...
mb_fak_team kaže...

nice :)

kolko para?

Prvo 1700kn preko oglasa, pa su crkli, onda sam poslao ove koji su crkli Logitechovom zastupniku u ZG-u (+100kn post.) i za 9 dana dobio nove iz Nizozemske ;) znaci, sve skupa 1800kn...
Gle malu vocku poslije kise, uzmem motiku i nema je vise....
16 godina
neaktivan
wyks kaže...
win32 kaže...
wyks kaže...

Evo Luxy:

Ne, ali i ja sam mjenjao ventilator :)

Naravno u garantnom roku.

Hmmm......ma ja sam ga mjenjao isto nakon par mj. jer ovoga u njemu nisam vise mogao slusat! Coolermaster radi odurne ventove, a proizvode masno naplacuju! No dobro sam utopio taj PSU.....ali racunam da je onaj koji ga je kupio od mene dobro prosao jer je dobio i novi vent u njemu. Ista stvar je i sa kucostima tj. ventovima koja stavljaju u kucista.....sve ok naprave i onda stave tako lose ventove u njih!

No ima jedna zanimljivost...to napajanje nije moglo pokrenit moju grafu ako nije bilo stavljen jedan 8 PCIeR i jedan 6 PCIeR konektor u grafu....dok je ekipa sa slabijim Corsairima i sl. napajanjima bez beda tjerala te grafe samo sa 2 x 6 PCIeR pin konektorima. Zato sam se morao dobro sezat da napravim sam neki "adapter", posto napajanje ima samo jedan 6 PCIeR kabal. No dok sam ga slozio i fino se namucio, grafa je napokon proradila!

Koja patnja....hehehe...imas grafu, a ne mozes je pokrenit radi loseg napajanja! Koma! Skoro sam pustio suzu kada se grafa upalila! Plač

17 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Da stvarno je odvratan zvuk, kao da čavle staviš u mikser.

Vidjet ćemo koliko će ovaj novi ventilator biti tih.

Što se snage tiče za moje komponente je dovoljan.

16 godina
neaktivan

ewo pocetak sastavljanja krntije za skidanje sa neta :)

MBO: Asus M2V green CPU: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core 6000+ 3.00GHz RAM: 2.50Gb DDR2 667MHz HDD: WD 2500JS 250GB CD/DVD: DWD RW pioneer VGA: Radeon X1300/X1550 Series 512 MB KUĆIŠTE: neptun 810 400W
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.5.2010 18:09 (zadnja-kocnica).
17 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

daj malo vece slike

Every time two people have sex, an angel gets a boner
16 godina
AA-d00d kaže...

daj malo vece slike

LOL Meni su prevelike.Izlanuo se

17 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

lol meni su manje od ekrana moba

16 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

daj malo vece slike

Ma dobre su i ove! Cool

16 godina
neaktivan

ewo malo je bolje

MBO: Asus M2V green CPU: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core 6000+ 3.00GHz RAM: 2.50Gb DDR2 667MHz HDD: WD 2500JS 250GB CD/DVD: DWD RW pioneer VGA: Radeon X1300/X1550 Series 512 MB KUĆIŠTE: neptun 810 400W
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.5.2010 18:10 (zadnja-kocnica).
16 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

lol,kaj ti imaš,Ipad?

EDIT:da nije spam,evo par slika mog paintjob-a na playstation-u...

Samo da napomenem,plejka još uvijek radi = )

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.5.2010 18:35 (1BIT).
16 godina
1BIT kaže...
AA-d00d kaže...

lol,kaj ti imaš,Ipad?

1.3 mp

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

ma ja sam kriv stavio sam premale slike ali kad se sve sastavi slikam normalno, ovo je kuciste koje sam nabavio preko oglasa ofarbano i 400w napajanje :)

15 godina
protjeran
zadnja-kocnica kaže...

ma ja sam kriv stavio sam premale slike ali kad se sve sastavi slikam normalno, ovo je kuciste koje sam nabavio preko oglasa ofarbano i 400w napajanje :)

Stavi hrpu VELIKIH slika,bas me zanima ces sloziti tu kutiju...

16 godina
neaktivan

pa normalno jos uvlim jednu staru maticnu sa procesorom disc imam od 40giga i dvd/cd przilica i 4 hladnjaka i mora raditi heheheh samo windowse instaliram i google chrome :) i sibaj :D

17 godina
neaktivan
1BIT kaže...

lol,kaj ti imaš,Ipad?

ne. 5310XpressMusic

edit: sad su mi slike ok

15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Pozdrav.

Evo prvo slika mog kompa sa starim kućištem.

Ovo su slike sa novim kućištem. Probao sam kablove složiti što sam bolje mogao, neki su bili prekratki za sprovesti sa stražnje strane (napajanje za procesor) pa sam ih probao sakriti što sam bolje mogao. Problem je što mi je izlaz kablova iz napajanja na strani bočne stranice kućišta, a ne na strani matične.

Ovo mi je prvi put da sam sam slagao neki noviji komp i prvi put da sam se okušao u cable managementu (vježbao sam na svojoj 9 godina staroj kištri) tako da uzmite to u obzir.

Još u 6. mjesecu na proc dolazi Zalman CNPS10X Quiet, pa će ukupni dojam biti puno bolji.

Prednje ventove ću zamijeniti ventovima bez ledica, ili ću probati nekako isključiti ledice na ovima. Komp mi je preko puta kreveta i ne mogu durat da mi bliješte u oči cijelu noć.

Ako imate kakve savjete za bolje složiti kablove samo recite.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.5.2010 23:28 (Vash).
16 godina

Tipkovnica je sa engleskim layoutom?

Postoje li uopće tipkovnice sa hrvatskim layoutom i ima li netko preporuku?

Sry za offtopik..

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
15 godina
neaktivan

Roccatove ti imaju hrv layout i logitechove isto, ali razer nema.

Meni ne smeta, ionako tipkam bez gledanja u tipkovnicu tako da mi nema razlike.

17 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Nije Hardwer,al naprosto nisam mogao odoljet,a da se ne pohvalim svojim novim Gadetom.

Evo ovo je moj novi iPhone 3GS(32Gb) osobno. HEHEHECool

Trenutno se puni pa nije uključen

I'll be back
17 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

iako vec dugo koristim ovaj pc nisam ga jos slikao :D

a ubrzo cu slikat i sa coolink coratorom ds :)

http://img291.imageshack.us/gal.php?g=p8310004.jpg

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice