- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo Luxy:
Si ovo napajanje kupio od mene!? Znam da sam nekome prodao takvo napajanje sa zamjenjenim ventom tj. unutra sam stavio Scythe Kama Flex koji radi puno bolje nego onaj los vent u napajanju koje nikako ne opravdava svoju cijenu.
Evo Luxy:
Si ovo napajanje kupio od mene!? Znam da sam nekome prodao takvo napajanje sa zamjenjenim ventom tj. unutra sam stavio Scythe Kama Flex koji radi puno bolje nego onaj los vent u napajanju koje nikako ne opravdava svoju cijenu.
Ne, ali i ja sam mjenjao ventilator :)
Naravno u garantnom roku.
Ljudi prikupilo mi se nešto novaca na hrpu sad bi ja malo uredio komp periferija,izgled(neonke...) ajd mi nešto preporučiti i imam neko staro kučište...može neka dobra preporuka za njega ako nije problem.... sve ukupno imam 1800 Kn. I ispričavam se ekipi radi spama a nije mi se sad dalo otvarati novu temu samo zbog toga !
hmm.....
Ljudi prikupilo mi se nešto novaca na hrpu sad bi ja malo uredio komp periferija,izgled(neonke...) ajd mi nešto preporučiti i imam neko staro kučište...može neka dobra preporuka za njega ako nije problem.... sve ukupno imam 1800 Kn. I ispričavam se ekipi radi spama a nije mi se sad dalo otvarati novu temu samo zbog toga !
skupi još 300 kn i kupi obsidiana...
skupi još 300 kn i kupi obsidiana...
Osim ako nema neko drugo računalo ili je već nabavio nešto novo pa mu je ovaj novac ostao, kupovati Obsidiana bi bilo kao da u Mercedesa stavljate motor od Golfa 2 :).
Gledam njegov PC i mišljenja sam da je trošiti taj novac na kučište/modding bacanje novaca.
nice :)
kolko para?
A sta kazes prvo na novi CPU, GPU...MBO.....pa da ti stoje i na stolu, bolje je od ovoga sto sada imas...NHF.
Za 1800 kn kupis rabljeni CPU i ok MBO.....bolje to nego neonke i kuciste!
P.S.
Malo si fulao temu! 
nice :)
kolko para?
Prvo 1700kn preko oglasa, pa su crkli, onda sam poslao ove koji su crkli Logitechovom zastupniku u ZG-u (+100kn post.) i za 9 dana dobio nove iz Nizozemske ;) znaci, sve skupa 1800kn...
Evo Luxy:
Ne, ali i ja sam mjenjao ventilator :)
Naravno u garantnom roku.
Hmmm......ma ja sam ga mjenjao isto nakon par mj. jer ovoga u njemu nisam vise mogao slusat! Coolermaster radi odurne ventove, a proizvode masno naplacuju! No dobro sam utopio taj PSU.....ali racunam da je onaj koji ga je kupio od mene dobro prosao jer je dobio i novi vent u njemu. Ista stvar je i sa kucostima tj. ventovima koja stavljaju u kucista.....sve ok naprave i onda stave tako lose ventove u njih!
No ima jedna zanimljivost...to napajanje nije moglo pokrenit moju grafu ako nije bilo stavljen jedan 8 PCIeR i jedan 6 PCIeR konektor u grafu....dok je ekipa sa slabijim Corsairima i sl. napajanjima bez beda tjerala te grafe samo sa 2 x 6 PCIeR pin konektorima. Zato sam se morao dobro sezat da napravim sam neki "adapter", posto napajanje ima samo jedan 6 PCIeR kabal. No dok sam ga slozio i fino se namucio, grafa je napokon proradila!
Koja patnja....hehehe...imas grafu, a ne mozes je pokrenit radi loseg napajanja! Koma! Skoro sam pustio suzu kada se grafa upalila! 
Da stvarno je odvratan zvuk, kao da čavle staviš u mikser.
Vidjet ćemo koliko će ovaj novi ventilator biti tih.
Što se snage tiče za moje komponente je dovoljan.
ewo pocetak sastavljanja krntije za skidanje sa neta :)
daj malo vece slike
daj malo vece slike
LOL Meni su prevelike.
lol meni su manje od ekrana moba
daj malo vece slike
Ma dobre su i ove! 
ewo malo je bolje
lol meni su manje od ekrana moba
lol,kaj ti imaš,Ipad?
1.3 mp
ma ja sam kriv stavio sam premale slike ali kad se sve sastavi slikam normalno, ovo je kuciste koje sam nabavio preko oglasa ofarbano i 400w napajanje :)
ma ja sam kriv stavio sam premale slike ali kad se sve sastavi slikam normalno, ovo je kuciste koje sam nabavio preko oglasa ofarbano i 400w napajanje :)
Stavi hrpu VELIKIH slika,bas me zanima ces sloziti tu kutiju...
pa normalno jos uvlim jednu staru maticnu sa procesorom disc imam od 40giga i dvd/cd przilica i 4 hladnjaka i mora raditi heheheh samo windowse instaliram i google chrome :) i sibaj :D
lol,kaj ti imaš,Ipad?
ne. 5310XpressMusic
edit: sad su mi slike ok
Pozdrav.
Evo prvo slika mog kompa sa starim kućištem.
Ovo su slike sa novim kućištem. Probao sam kablove složiti što sam bolje mogao, neki su bili prekratki za sprovesti sa stražnje strane (napajanje za procesor) pa sam ih probao sakriti što sam bolje mogao. Problem je što mi je izlaz kablova iz napajanja na strani bočne stranice kućišta, a ne na strani matične.
Ovo mi je prvi put da sam sam slagao neki noviji komp i prvi put da sam se okušao u cable managementu (vježbao sam na svojoj 9 godina staroj kištri) tako da uzmite to u obzir.
Još u 6. mjesecu na proc dolazi Zalman CNPS10X Quiet, pa će ukupni dojam biti puno bolji.
Prednje ventove ću zamijeniti ventovima bez ledica, ili ću probati nekako isključiti ledice na ovima. Komp mi je preko puta kreveta i ne mogu durat da mi bliješte u oči cijelu noć.
Ako imate kakve savjete za bolje složiti kablove samo recite.
Tipkovnica je sa engleskim layoutom?
Postoje li uopće tipkovnice sa hrvatskim layoutom i ima li netko preporuku?
Sry za offtopik..
Roccatove ti imaju hrv layout i logitechove isto, ali razer nema.
Meni ne smeta, ionako tipkam bez gledanja u tipkovnicu tako da mi nema razlike.
iako vec dugo koristim ovaj pc nisam ga jos slikao :D
a ubrzo cu slikat i sa coolink coratorom ds :)