Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.169
|
čitano: 4.483.884
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
16 godina
Slike vašeg Hardvera
Samo one naljepnice odlijepi (ako se više uopće može). Poružnjuju lijepo kućište..;)
Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Shit! Kako uspijete napravit tak dobar cable managemet  ja sam 2 puta pokušavao i sve ode u pm***

Kučište je Haf 932!

16 godina
RE: Slike vašeg Hardvera
zeroname kaže...

Shit! Kako uspijete napravit tak dobar cable managemet  ja sam 2 puta pokušavao i sve ode u pm***

Kučište je Haf 932!

Brate, ako u Haf 932 ne možeš napravit pristojan cable management, onda sve u kuxacCool.

16 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
zeroname kaže...

Kučište je Haf 932!

Brate, ako u Haf 932 ne možeš napravit pristojan cable management, onda sve u kuxacCool.

LOL! HAF932 barem nudi prehebene mogućnosti za slaganje kabela Cool

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 4GB @ 800MHz | Sapphire 4870 @ 775/1000 + Gainward 4870 @ 775/1000 | WD Caviar Black 640GB | Corsair HX850W | CM-690 |
16 godina
protjeran
zeroname kaže...

Kučište je Haf 932!

HH valjda se šališ.Smijeh

16 godina
neaktivan

Daj kako u HAFu ne mozes napravit posten cable managment? Ja ni nemam mjesta za sakrit pa sam ih kolko tolko pokuso sakrit..

http://www.speedtest.net/result/785760360.png
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

zavidim vam na kućištima i monitorima

ne žalim se na kvalitetu monitora ali nema neki dizajn Mršti se

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.5.2010 12:53 (patch123).
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=57&jumpto=864524&sort=asc&view=flat

tu sam stavio slike ovo je najbolje što sam uspio napravit ali mislim da može puno bolje!

16 godina
protjeran
zeroname kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=57&jumpto=864524&sort=asc&view=flat

tu sam stavio slike ovo je najbolje što sam uspio napravit ali mislim da može puno bolje!

Stvarno ti je kaos u kučištu!Namigiva

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

ja bih htio ovaj monitor (što zbog diazjna,što zbog veličine)

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_259_192&products_id=7577

šta mislite za koliko bih mogao prodati ovaj samsungov

17 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo slikice GTX470-ica spojene u SLI :))))))))

I'll be back
16 godina
neaktivan
microman kaže...

Ajoj... Zbogom zaki Cool

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 4GB @ 800MHz | Sapphire 4870 @ 775/1000 + Gainward 4870 @ 775/1000 | WD Caviar Black 640GB | Corsair HX850W | CM-690 |
17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...
microman kaže...

Ajoj... Zbogom zaki Cool

Ma neču skidat bencheve,jer mi je napajanje na knap,več mi se sad kad igram metro2033 napajanje počne javljati sa okretajima venta.

A sutra mi bude došel i bratich(koji je električar) da mi izmjeri potrošnju konfe.

I'll be back
15 godina
Slike vašeg Hardvera

reci bratiću da ponese neki stari analogni instrument  ( sa pomičnim željezom ako ima po mogućnosti, npr. stari iskrini na kazaljku )Namigiva

ove nove digitalne gadosti od multimetara imaju u sebi pretvarače signala prema oblicima, pa kod pojave nekih nadharmonika pokazuju i do 30% krive rezultate, a napajanja kod vršnih opterećenja znaju malo zezati tako...

Sve je prolazno, samo se ja mijenjam... Jedina konstanta mi je google...
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.5.2010 14:48 (scaramush).
16 godina
neaktivan
VAPOR-X kaže...

evo par slika

jel to gigabyte matican (sry ak je krivo "spellano")

Nobody likes you, Nobody loves you, Nobody cares about you, Nobody want's you, I am Nobody
16 godina
neaktivan

je to je ova:  link

15 godina
protjeran
microman kaže...

Burazeru ti isto da sereš pare,pa se igraš sa tim grafuljama,jbt ja nemogu neku jadnu priuštit od 100km a ti................bože sačuvaj

16 godina
neaktivan
tarankula kaže...
microman kaže...

Burazeru ti isto da sereš pare,pa se igraš sa tim grafuljama,jbt ja nemogu neku jadnu priuštit od 100km a ti................bože sačuvaj

ti misliš da je to sve ganc novo iz ducana?

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo par slika od mene..I hope you liked :)

Kuciste se zakljucava, hehe :)

Apple iPhone 3GS 16GB
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.5.2010 16:15 (lg-viewty).
17 godina
neaktivan
Imbra12 kaže...
tarankula kaže...
microman kaže...

sta ti mislis da nije?

pa tip je prodao 5870 i malo nadodao...a druga mu je na testu pretpostavljam...ima frenda koji mu posudi

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
17 godina
neaktivan
šiloman kaže...
Imbra12 kaže...
tarankula kaže...
microman kaže...

sta ti mislis da nije?

pa tip je prodao 5870 i malo nadodao...a druga mu je na testu pretpostavljam...ima frenda koji mu posudi

Prva je također moja jer sam je poslje platio,a drugu sam kupil sa parama koje sam skupil prodajuči HD4870 i HD5870 i nešto sitno sam još dodao.

I'll be back
17 godina
neaktivan
microman kaže...

Prva je također moja jer sam je poslje platio,a drugu sam kupil sa parama koje sam skupil prodajuči HD4870 i HD5870 i nešto sitno sam još dodao.

Javi kad ti dosadi jedna od te dvi, godit će mi bilokoja Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.5.2010 16:47 (pod009).
16 godina
Slike vašeg Hardvera
ajde, vidim da su grafe dosle, ali jos uvijek nevidim rezultate, bas me zanima kako skaliraju, recimo u sancuary-u
Bolje ispasti kreten nego iz aviona
16 godina
lg-viewty kaže...

Fino, ali bilo bi lijepo vidit i unutrašnjost Plač.

16 godina
microman kaže...

Di si nabavio te zvjerčice? I po kolko para?

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
17 godina
neaktivan
zaki kaže...
ajde, vidim da su grafe dosle, ali jos uvijek nevidim rezultate, bas me zanima kako skaliraju, recimo u sancuary-u

Recimo da u metrou imam gotovo duplo boljeFPS-pve kako min tako i avg i max.Benchove nisam pokretal jer u metrou vent od napajanja nadjača ventove od grafa koji su oba postavljena na 60%. Sutra mo dođe bratič da izmjeri potrošnju cijelog sustava pa,ako bude sve uredu postam rezultate.Uglavnom osobno mislim da je ovakav multi GPU sustav grijeh postavit na Matičnu sa polovičnom propusnošću,pa namijeravam sljedeči mjesec uzet Asus RampageIII EX koja nudi 16x propusnost na oba PCI-e slota.

I'll be back
16 godina
Slike vašeg Hardvera
vidim da ti novaca stvarno nefali, ja bih da sam na tvom mjestu (da imam 3500kn za maticnu) cekao bih UD9-ku
Bolje ispasti kreten nego iz aviona
17 godina
neaktivan
zaki kaže...
vidim da ti novaca stvarno nefali, ja bih da sam na tvom mjestu (da imam 3500kn za maticnu) cekao bih UD9-ku

Hmh dolaze krizna vremena.Jučer je ženska poludela kad je vidla šta sam uneso u stan,Moral sam joj obečat da ju vodim na Zrće,a tu ču(poznavajuči svoju curu) spiskati više love nego na Dvije GTX480.T

I'll be back
16 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
lg-viewty kaže...

Fino, ali bilo bi lijepo vidit i unutrašnjost Plač.

s obzirom da je danas komp dosao sa "upgreada" i da mu je to novo kuciste, nisam ga jos rastvarao, a s obzirom da mi je danas puna kuca gostiju, danas nebudem !

Hvala Smijeh

Apple iPhone 3GS 16GB
16 godina
Slike vašeg Hardvera

Sutra ili prekosutra od mene očekujte slike moga prvog case moda, i sada kućište izgleda preyebeno, tako da mislim da bi trebali biti u neizvjesnosti te bi vam se trebalo svidjeti s obzirom na već rečeno da mi je prvi case mod...

MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice