- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Shit! Kako uspijete napravit tak dobar cable managemet ja sam 2 puta pokušavao i sve ode u pm***
Kučište je Haf 932!
Shit! Kako uspijete napravit tak dobar cable managemet ja sam 2 puta pokušavao i sve ode u pm***
Kučište je Haf 932!
Brate, ako u Haf 932 ne možeš napravit pristojan cable management, onda sve u kuxac
.
Kučište je Haf 932!
Brate, ako u Haf 932 ne možeš napravit pristojan cable management, onda sve u kuxac
.
LOL! HAF932 barem nudi prehebene mogućnosti za slaganje kabela 
Kučište je Haf 932!
HH valjda se šališ.
Daj kako u HAFu ne mozes napravit posten cable managment? Ja ni nemam mjesta za sakrit pa sam ih kolko tolko pokuso sakrit..
tu sam stavio slike ovo je najbolje što sam uspio napravit ali mislim da može puno bolje!
http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=57&jumpto=864524&sort=asc&view=flat
tu sam stavio slike ovo je najbolje što sam uspio napravit ali mislim da može puno bolje!
Stvarno ti je kaos u kučištu!
ja bih htio ovaj monitor (što zbog diazjna,što zbog veličine)
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_259_192&products_id=7577
šta mislite za koliko bih mogao prodati ovaj samsungov
Evo slikice GTX470-ica spojene u SLI :))))))))
Ajoj... Zbogom zaki 
Ajoj... Zbogom zaki 
Ma neču skidat bencheve,jer mi je napajanje na knap,več mi se sad kad igram metro2033 napajanje počne javljati sa okretajima venta.
A sutra mi bude došel i bratich(koji je električar) da mi izmjeri potrošnju konfe.
reci bratiću da ponese neki stari analogni instrument ( sa pomičnim željezom ako ima po mogućnosti, npr. stari iskrini na kazaljku )
ove nove digitalne gadosti od multimetara imaju u sebi pretvarače signala prema oblicima, pa kod pojave nekih nadharmonika pokazuju i do 30% krive rezultate, a napajanja kod vršnih opterećenja znaju malo zezati tako...
evo par slika
jel to gigabyte matican (sry ak je krivo "spellano")
Burazeru ti isto da sereš pare,pa se igraš sa tim grafuljama,jbt ja nemogu neku jadnu priuštit od 100km a ti................bože sačuvaj
Burazeru ti isto da sereš pare,pa se igraš sa tim grafuljama,jbt ja nemogu neku jadnu priuštit od 100km a ti................bože sačuvaj
ti misliš da je to sve ganc novo iz ducana?
sta ti mislis da nije?
pa tip je prodao 5870 i malo nadodao...a druga mu je na testu pretpostavljam...ima frenda koji mu posudi
sta ti mislis da nije?
pa tip je prodao 5870 i malo nadodao...a druga mu je na testu pretpostavljam...ima frenda koji mu posudi
Prva je također moja jer sam je poslje platio,a drugu sam kupil sa parama koje sam skupil prodajuči HD4870 i HD5870 i nešto sitno sam još dodao.
Prva je također moja jer sam je poslje platio,a drugu sam kupil sa parama koje sam skupil prodajuči HD4870 i HD5870 i nešto sitno sam još dodao.
Javi kad ti dosadi jedna od te dvi, godit će mi bilokoja 
Evo par slika od mene..I hope you liked :)
Kuciste se zakljucava, hehe :)
Fino, ali bilo bi lijepo vidit i unutrašnjost
.
Di si nabavio te zvjerčice? I po kolko para?
Recimo da u metrou imam gotovo duplo boljeFPS-pve kako min tako i avg i max.Benchove nisam pokretal jer u metrou vent od napajanja nadjača ventove od grafa koji su oba postavljena na 60%. Sutra mo dođe bratič da izmjeri potrošnju cijelog sustava pa,ako bude sve uredu postam rezultate.Uglavnom osobno mislim da je ovakav multi GPU sustav grijeh postavit na Matičnu sa polovičnom propusnošću,pa namijeravam sljedeči mjesec uzet Asus RampageIII EX koja nudi 16x propusnost na oba PCI-e slota.
Hmh dolaze krizna vremena.Jučer je ženska poludela kad je vidla šta sam uneso u stan,Moral sam joj obečat da ju vodim na Zrće,a tu ču(poznavajuči svoju curu) spiskati više love nego na Dvije GTX480.T
Evo par slika od mene..I hope you liked :)
Kuciste se zakljucava, hehe :)
Fino, ali bilo bi lijepo vidit i unutrašnjost
.
s obzirom da je danas komp dosao sa "upgreada" i da mu je to novo kuciste, nisam ga jos rastvarao, a s obzirom da mi je danas puna kuca gostiju, danas nebudem !
Hvala 
Sutra ili prekosutra od mene očekujte slike moga prvog case moda, i sada kućište izgleda preyebeno, tako da mislim da bi trebali biti u neizvjesnosti te bi vam se trebalo svidjeti s obzirom na već rečeno da mi je prvi case mod...