Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.133
|
čitano: 4.292.038
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
16 godina
neaktivan
RE: Slike vašeg Hardvera
Mitsuoka kaže...

slika vise od riječi govori Smijeh

Rezultati očaravajući... 

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1180559

Temp. OCCT 10 min 45°C

Samo se nadam da će nosač izdržati 3kg hladnjak  Smijeh

16 godina
neaktivan
RoTT kaže...

Jel ti bucno u sobi?Smijeh

bučno itekako ali zbog toga sam i uzeo kaze mastere jer ne mogu spavat bez njih... po danu je ok dok je dnevna buka pa se ne kuži tolko ali po noći je ubitačno...

16 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo, malo sam čistio komponente, pa sam usput i poslikao. Reko da i ja nabacim koju sliku na forum. Slike nisu ništa specijalno, al eto (bolje išta nego ništaCool). Valjalo bi još malo uredit kabloveSmijeh. Najviše me živcira ovaj od stražnjeg venta, pa ću se malo i s tim pozabavit. Uz kučište sam dobio i male držaće za kablove (nalijepi ih se di treba i utakne kablove). Trebala bi upast i Katana 3, pa kad bude, napravim update.

16 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

(Losa tema, znam).

Kupujte u ADM-u dok je snizenje.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo da stavim slike svog Fermi-a(GTX470)Cool

I'll be back
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Moram priznat da ovaj PCB sa stražnje strane izgleda Cool sa ovim pozlačenim šrafima i maticama.Baš prehebeno.Smijeh

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.5.2010 19:11 (microman).
16 godina
Slike vašeg Hardvera

Idem ja smontirat svog mugenčića.Smijeh

16 godina
Slike vašeg Hardvera

Ha eto ga, nakon 1h znojenja , slaganja, rastavljanja kompa, gotovo je iiii radi, malo mi je dugo trebalo jer sam prvo sve slagao bez paste za probu pa onda za pravo jer nikad to prije nisam radio.Sve pohvale Scythe-u, manuali su im odlični, malo škrtare na pasti, ali to je u jendu ruku dobro jer sve staviš i znaš da je ok.cooler je stao bez problema i drži već OC-ani e4300 na 37°c, ali idem dalje s oc-om.Stavit ću slike kasnije.Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.5.2010 20:47 (perkoxcar).
16 godina
neaktivan
perkoxcar kaže...

Ha eto ga, nakon 1h znojenja , slaganja, rastavljanja kompa, gotovo je iiii radi, malo mi je dugo trebalo jer sam prvo sve slagao bez paste za probu pa onda za pravo jer nikad to prije nisam radio.Sve pohvale Scythe-u, manuali su im odlični, malo škrtare na pasti, ali to je u jendu ruku dobro jer sve staviš i znaš da je ok.cooler je stao bez problema i drži već OC-ani e4300 na 37°c, ali idem dalje s oc-om.Stavit ću slike kasnije.Smijeh

Ček,ček stavil si svu onu pastu kaj si dobil sa mugen2?

Ja sam imal taj cooler i dobi s poprilično paste uz njega,za desetak promijena sigurno.

I'll be back
16 godina
neaktivan
microman kaže...
perkoxcar kaže...

Ček,ček stavil si svu onu pastu kaj si dobil sa mugen2?

Ja sam imal taj cooler i dobi s poprilično paste uz njega,za desetak promijena sigurno.

Mugen II Rev. B ima za neka 2 puta paste, ja jucer stavlja isto.. mozda bi se 3 puta uspilo na knap ugurat

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Pa koliko vi stavljate paste gore? Ja odprilike veličine zrna riže,.

I'll be back
16 godina
neaktivan
microman kaže...

Pa koliko vi stavljate paste gore? Ja odprilike veličine zrna riže,.

upravo toliko

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Ma nemoguče da je za dva tri puta.Imam tu termalnu pastu(koja se dobi u maloj prozirnoj vrećici) još doma(nisam je koristil) i uvijeren sam da ide barem pet puta.Ja pastu stavim tek toliko da prikrije eventuale neravnine na bazi coolera.

I'll be back
16 godina
neaktivan
microman kaže...

Ma nemoguče da je za dva tri puta.Imam tu termalnu pastu(koja se dobi u maloj prozirnoj vrećici) još doma(nisam je koristil) i uvijeren sam da ide barem pet puta.Ja pastu stavim tek toliko da prikrije eventuale neravnine na bazi coolera.

pa e paste stavin velicine zrna rize i bas je malo bilo, jedva san i ovo istisnija... Izlanuo se

16 godina
Slike vašeg Hardvera

Ja sam dobio taman za 1 zrno riže, moglo bi za još jendo al naknap.

17 godina
Slike vašeg Hardvera

Ma valjda pakiranja nisu ista... Premda bi trebala bit. Ja sam takodjer dobio podosta paste.

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

manje price vise slika :D

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
16 godina
neaktivan
Batista kaže...

Ma valjda pakiranja nisu ista... Premda bi trebala bit. Ja sam takodjer dobio podosta paste.

a kad si kupovao... meni je ostalo taman za jos 1-2 puta, ali san je bacija.. ali bas je malo bilo Neodlučan

16 godina
Slike vašeg Hardvera

Malo čišćenje i par slikica.

U planu staviti neki aftermarket gore U planu staviti neki aftermarket gore
Još uvijek trga sve :D Još uvijek trga sve :D
Solidan cable managment Solidan cable managment
bleki 750 bleki 750
u radu u radu
Genius SP-HF360X Genius SP-HF360X
16 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Evo malo novog hardwera...ATI Radeon Sapphire HD4550 Passive cooler (prepravio u active cooler) HDD WD Black 640gb 32mb cache 7200rpm i CPU Cooler Freezer Pro 7 Rev.2.Za grafu sam stavio da bude aktivan cooler od intela samo vent zakačio i temperature su oko 38°C.Neke su slike mutne jer mi ruke drhte.Prašine što ima to mi se nije dalo sinoć čistit,a danas nemogu jer kiša pada i grmi.Za onoga tko se dvoumi za WD Black NEKA GA UZIMA Po pitanju glasnoće on je meni tiši od caviar blue,brzina perfektna,oko 500 pjesama sam uzeo i stavio u WMP12 i za neke 3 sekunde sve oćitao...mislim stavio sam ih tako da sam ih sve označio i premjestio.

Sve o meni http://cid-e38a3f0ad7dfcd8c.profile.live.com/?sa=939267678
16 godina
neaktivan

Zašto ti stražnji vent upuhuje u kućište?

Stvara ti veći tlak na izlazu od ac freezera i po meni takvo šta nema smisla (osim da okreneš cooler od cpu-a za 900 u desno).

Do, or do not. There is no 'try'. - Yoda
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.5.2010 15:50 (Katana).
16 godina

Vent FAIL! =)

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
16 godina
Slike vašeg Hardvera

Lol vent ti je okrenut krivo,slike su u banani,hard si sliko barem 3 puta,a grafu ni ne vidim..

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
16 godina
Fake_Alert kaže...

Lol vent ti je okrenut krivo,slike su u banani,hard si sliko barem 3 puta,a grafu ni ne vidim..

Jedan i jedini mato!!

Ali mora se priznat, prva slika:

...je jebe*a! =)

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

FAIL XDDD

potpis :D
16 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Ajde evo vam od svega po 3 slike.Nadam se da je sada dobro.Oni otisci na cooleru su nastali sinoć...jako lako ostaju otisci,onaj vent od 120mm sam okrenuo da izvlaći zrak.Grafu nisam mogo dbro dobro slikat jer je smeto vent od intela.

CPU Cooler 1 CPU Cooler 1
CPU Cooler 2 CPU Cooler 2
CPU Cooler 3 CPU Cooler 3
GPU 1 GPU 1
GPU 2 GPU 2
GPU 3 GPU 3
HDD 1 HDD 1
HDD 2 HDD 2
HDD 3 HDD 3
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.5.2010 19:58 (Mato_Ivanovac).
17 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...

Ajde evo vam od svega po 3 slike.Nadam se da je sada dobro.Oni otisci na cooleru su nastali sinoć...jako lako ostaju otisci,onaj vent od 120mm sam okrenuo da izvlaći zrak.Grafu nisam mogo dbro slikat jer je smeto vent od intela.

Kupi ovo za hlađenje hdd-a.

World championships: 7, GP started: 255, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,391
16 godina
protjeran
F1-IVO kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

Ajde evo vam od svega po 3 slike.Nadam se da je sada dobro.Oni otisci na cooleru su nastali sinoć...jako lako ostaju otisci,onaj vent od 120mm sam okrenuo da izvlaći zrak.Grafu nisam mogo dbro slikat jer je smeto vent od intela.

HVALA! Uzet ću sad ovih dana.

16 godina
F1-IVO kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

Hvala ivo.I meni ce dobro koristit kad skupim neku paru..Sad za RAM-e prvo Cool

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
16 godina

Ivo, kolko god to fensi izgledalo, meni se čini da jedan klasični "kučišni" još uvijek bolje hladi od tog čuda..

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice